Επισκέπτης
κατω τα χερια απο τη κατερινα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Γαβ-γαβ!Δεν πιστευω να βαραει προς τα εδώ η καμπανα?
Αλλιως?.θα το πεταξω το μ?ι μου στα σκυλια
να το φανε?χαχαχα
κατω τα χερια απο τη κατερινα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ποτε θα γνωρισω και εγω την Κατερινα επιτελους... Ολοι την ξερετε....
Μολις στρωσει απο θεμα ωραριου στανταρ...αλλα μην κατεβαινω τζαμπα απο Βορεια προστεια...κριμα ειναι..
Χαχαχαχα?..ρε καλα κανω εγω και δεν παντρευομαι?
Χαχαχαχα?.Μια χαρα με βλεπω..!!
Κοριτσάκι,αν είσαι βέβαια,αν ήμουν σαβουρογάμης δε θα πήγαινα στη Φυλής να γαμάω την Cindy από το Καζακστάν,αλλά θα γάμαγα τη Σούλα από όπου και να είναι,και ίσως να ήμουν παντρεμένος,με μια που "παίζει" και με άλλους όταν βγαίνει έξω για "ψώνια",να έχω μια σπαστικιά πεθερά να μου κάνει και κριτική,έναν μαλακοπίτουρα κουνιάδο κλπ.Προτιμώ λοιπόν να γαμάω την κάθε Cindy παρά εσάς,τις πεινασμένες που ψάχνετε να εξασφαλιστείτε.Εγώ δε θα γίνω χρηματοδότης σε καμιά ξεπεσμένη σκρόφα.Δε θα λύσω εγώ τα υπαρξιακά σας προβλήματα.
Και μόνο που πας με πόρνες φαίνεται τι είσαι!!Στον περίγυρο μου ξέρω αρκετούς άντρες που δεν πάνε με πουτάνες επειδή σιχένονται.Δεν πα να είναι και καρακουκλάρα αυτή που πας μόνο που έχει πάει με έναν λόχο φτάνει για να σε απωθήσει!!Αλλά μάλλον εσύ τι βρίσκεις με αυτές!!
Θεωρώ πως αυτές οι γκόμενες είναι πολύ φθηνές δηλ. πηγαίνουνε μαζί σου με το πρώτο σφηνάκι που θα τις κεράσεις.Ξέρω ανάλογες περιπτώσεις ελλήνων που έκαναν σχέσεις με Αγγλίδες οι περισσότερες είναι οτι να'ναι,όσο εύκολα έρχονται μαζί σου άλλο τόσο εύκολα φεύγουνε.Εαν εχεις σχέση απλώς μαζί τους είναι καλά εαν όμως έχεις και παιδί τότε την πάτησες...
ακου να σου πω μωρό μου.. τις πουτάνες τις πληρώνουμε για να μπορέσουμε να φύγουμε μετά το πήδημα
Σεβασμος στο teras και στην ανυπέρβλητη ρήση του!ακου να σου πω μωρό μου.. τις πουτάνες τις πληρώνουμε για να μπορέσουμε να φύγουμε μετά το πήδημα
ναι ο dstp και τα άλλα 20000 μέλη του site.Δεν πα να είναι και καρακουκλάρα αυτή που πας μόνο που έχει πάει με έναν λόχο φτάνει για να σε απωθήσει!!Αλλά μάλλον εσύ τι βρίσκεις με αυτές!!
φιλε μου τι περασες? δεν ειναι ομως ολες ετσι σιγουρα. τον τελευταιο καιρο φλερταρα μια κοπελα που ψιλοανταποκρινοταν και εκρυβε επιμελως οτι ειχε γκομενο, χθες εντελως ξαφνικα αρχισε να μιλαει γι αυτον και να τον παιρνει τηλεφωνο λεγοντας πως περασαν το προηγουμενο βραδυ, μου τον εδειξε και φωτο/ ειναι τρελλες? η οχι? θελουν γουρουνισια συμπεριφορα,