Είναι γεγονός ότι ενώ οι άντρες συνήθισαν και δεν ασχολούνται με τις καριόλες που κυκλοφορούν (ίσως κάποιοι νεαροί λόγω απειρίας να πέφτουν σε τέτοια σφάλματα), οι γυναίκες και ειδικά οι βρωμιάρες ελληνίδες δεν αντέχουν το φτύσιμο. Λυσσάνε γιατί βλέπουν ότι η υπόσχεση του σταφιδιασμένου μουνιού τους δεν αρκεί για να τους κάνουν δώρα και να τις διασκεδάζουν. Οπότε αγοράζουν ένα πλαστικό πέος για να βολευτούν, αλλά και σε αυτό ζηλεύουν τους άντρες που μπορούν να πάνε σε πουτάνες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δηλαδή εκεί στα αφιλόξενα ξένα, οι υποψήφιοι γκόμενοι σε πάνε για φις εντ τσιπς μουνίτσα;Μηπως η Γκατζε Γκαλα ειναι η μπειμπι κις μαι ας τελικα? ψυυυυυυυλλοι σταυτιααααααα μου μπηκανεεεεεεε βρε πωπωπωπω......
καλα βρε dstp μου κι εσυ που τις πετυχαινεις αυτες τις δεσποινιδες που θελουν δειπνα στα χιλτον? μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? δε σου λεω να πατε και στους κοτοπουλαδες (οι οποιοι καθολου κακοι δεν εινια βεβαια) αλλα χιλτον?? λολολ
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.049
- Πόντοι
- 1.486
Eμείς οι βλάχοι όπως λάχει!!!!!!!!!!Βασικά έχω συνηθίσει στην ύπαιθρο και το χίλτον μου φαίνεται πολυτέλεια!!Αλήθεια δεν μου έχουν ξανακάνει ανάλογη πρόταση!!!
Δεν πας να γα....θεις με καμια κανονική γυναίκα μπας και στρώσεις γιατί έχεις πέσει σε παραλήρημα και νομίζεις πως όλες είμαστε πεινασμένες και κοιτάζουμε τα λεφτά του άλλου.Και για να σε πληροφορήσω μου έχουν κάνει πολύ πιο καλά δώρα!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δηλαδή εκεί στα αφιλόξενα ξένα, οι υποψήφιοι γκόμενοι σε πάνε για φις εντ τσιπς μουνίτσα;
Χαλαρα.........χαχαχαααχαχα και στην ελλαδα στους κοτοπουλαδες.......λοοοοοοοοολ
ρε μηπως ειμαι προβληματικη? μηπως να αναρωτιεμαι γιατι δε με πανε στο Κονα Και?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μπλιαχ.........εμενα με πανε μπουζουκια οι φιλοι μου........φτανει......δεν τα αντεχω αλλο........(οχι οτι δεν περναω καλα αλλα ημαρτον!!!)
δηλαδη συγγνωμη.....σου αρεσει ο αντρας να σε πηγαινει μπουζουκια? να σε κυκλοφοραει? να σου ανοιγει μπουκαλια και να σου πεταει γαρουφαλλα (τα οποια εχει πληρωσει 30 ευρω το πανερακι) ?????? ή απλα ετυχε?
δηλαδη συγγνωμη.....σου αρεσει ο αντρας να σε πηγαινει μπουζουκια? να σε κυκλοφοραει? να σου ανοιγει μπουκαλια και να σου πεταει γαρουφαλλα (τα οποια εχει πληρωσει 30 ευρω το πανερακι) ?????? ή απλα ετυχε?
Επισκέπτης
Βασικά έχω συνηθίσει στην ύπαιθρο και το χίλτον μου φαίνεται πολυτέλεια!!Αλήθεια δεν μου έχουν ξανακάνει ανάλογη πρόταση!!!
Δεν πας να γα....θεις με καμια κανονική γυναίκα μπας και στρώσεις γιατί έχεις πέσει σε παραλήρημα και νομίζεις πως όλες είμαστε πεινασμένες και κοιτάζουμε τα λεφτά του άλλου.Και για να σε πληροφορήσω μου έχουν κάνει πολύ πιο καλά δώρα!!
Έχεις συνηθήσει στην ύπαιθρο;Ζώο είσαι;Μάλλον!!!
Αν γουστάρεις και διαβίωση στην Γκιόνα σε πάω και στα Βαρδούσια,και στον Παρνασσό.Δεν έχω πρόβλημα,έχω πάει πολλές φορές.Αλλά μάλλον εσύ θα έχεις πρόβλημα,διότι το υπόστρωμα στο αντίσκοινο δεν είναι τόσο χοντρό,και στα γόνατά σου θα μελανιάσουν διότι θα είσαι στα 4 πολλές ώρες.
Πεινασμένες δεν είστε,διότι ως τσούλες παίρνετε πολλούς.Απλώς ζητάτε το "δωράκι" σας.Αλήθεια ποιο είναι το καλύτερο δώρο που σου έχει κάνει κάποιος...πελάτης;
Το υποψιαζόμουνα πόσο λαϊκάντζα είσαι τελικά!Εμένα πάντως με πάνε μπουζούκια!!
Επισκέπτης
καλα βρε dstp μου κι εσυ που τις πετυχαινεις αυτες τις δεσποινιδες που θελουν δειπνα στα χιλτον? μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? δε σου λεω να πατε και στους κοτοπουλαδες (οι οποιοι καθολου κακοι δεν εινια βεβαια) αλλα χιλτον?? λολολ
Τι γουστάρεις εσύ;Προσωπικά με όσες έκανα σχέσεις 8 χρόνια που ήμουν έξω,δεν τις πήγα ποτέ σε ακριβό εστιατώριο.Ήταν σωστές και όχι πολυέξοδες.Και πάνω απ'όλα σέβονταν την τσέπη μου.Και ήταν κοπέλες πολύ όμορφες και πολύ σοβαρές.Όχι σαν τα τσόλια που κυκλοφορούν εδώ.
Πεινασμένες δεν είστε,διότι ως τσούλες παίρνετε πολλούς.Απλώς ζητάτε το "δωράκι" σας.Αλήθεια ποιο είναι το καλύτερο δώρο που σου έχει κάνει κάποιος...πελάτης;
Δεν χρειάζετε να μου κάνει κάποιος δώρο (αν και μου έχουν κάνει) γιατί συνήθως οποιός είναι μαζί μου τα πληρώνει όλα οχι επειδή το απαιτώ αλλά επειδή το θέλει!!Χαίρεται ο άλλος να πληρώνει όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται!!Αλλά που ξέρεις εσύ απο σχέσεις αφού μόνο με πόρνες πας!!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τι γουστάρεις εσύ;Προσωπικά με όσες έκανα σχέσεις 8 χρόνια που ήμουν έξω,δεν τις πήγα ποτέ σε ακριβό εστιατώριο.Ήταν σωστές και όχι πολυέξοδες.Και πάνω απ'όλα σέβονταν την τσέπη μου.Και ήταν κοπέλες πολύ όμορφες και πολύ σοβαρές.Όχι σαν τα τσόλια που κυκλοφορούν εδώ.
Α οκ απλα παραξενευτηκα........θα μου φαινοταν λιγο περιεργο να μου ελεγες οτι οσες κοπελες ειχες γνωρισει θελανε δειπνο στο χιλτον.....α μολις τωρα προσεξα το "εξωτερικο".....χαχαχαχαχαχα
απλα υποθετω οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους.......και οι συγκεκριμενες δεσποινιδες που αναφερεις προφανως θελουν τα συγκεκριμενα ατομα ή θυματα (πες το οπως θελεις αλλα καποιοι γουσταρουν να το κανουν αυτο...) για να τις κυκλοφορουν εκει που γουσταρουν.....τωρα αν μου μιλας για κοπελιτσες που κυκλοφορουν μονο φορωντας φιρμες και εχουν στο μυαλο τους μονο τις λεξεις μαλλι-ρουχο-βαψιμο-νυχι-ταϊλανδεζικο φαγητο τι να σου πω.......υποθετω οτι αν θες μια τετοια τυπισσα θα πρεπει να προσαρμοστεις αναλογως.......
επειδη με ρωτησες κι ολας προσωπικα δε γουσταρω ουτε χιλτον ουτε μπουζουκια.......καθε πραγμα θελει την ωρα του και τους καταλληλους ανθρωπους.......
Επισκέπτης
Δεν χρειάζετε να μου κάνει κάποιος δώρο (αν και μου έχουν κάνει) γιατί συνήθως οποιός είναι μαζί μου τα πληρώνει όλα οχι επειδή το απαιτώ αλλά επειδή το θέλει!!Χαίρεται ο άλλος να πληρώνει όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται!!Αλλά που ξέρεις εσύ απο σχέσεις αφού μόνο με πόρνες πας!!!
Ναι δεν ξέρω...Οι κοπέλες που είχα σχέση δεν είχαν μόνο σερβιέτες,καπότες και καλυντικά στις τσάντες τους,είχαν και λεφτά,και πλήρωναν,διότι όπως μου είχε πει μια κοπέλα "αφού δεν είμαι γυναίκα σου,και δεν είμαι πόρνη,δεν δέχομαι να με πληρώνεις.Βγαίνω μαζί σου επειδή είσαι πολύ σωστός,όχι για να μου καλύπτεις τα έξοδά μου"....Διαφορά ε;
Μην ασχολείσαι ρε φιλάρα με το σούργελο!Ναι δεν ξέρω...Οι κοπέλες που είχα σχέση δεν είχαν μόνο σερβιέτες,καπότες και καλυντικά στις τσάντες τους,είχαν και λεφτά,και πλήρωναν,διότι όπως μου είχε πει μια κοπέλα "αφού δεν είμαι γυναίκα σου,και δεν είμαι πόρνη,δεν δέχομαι να με πληρώνεις.Βγαίνω μαζί σου επειδή είσαι πολύ σωστός,όχι για να μου καλύπτεις τα έξοδά μου"....Διαφορά ε;
Επισκέπτης
mounitsa η διαφορά με εκείνες τις κοπέλες,ήταν ότι δεν είχαν "εντολές" από τις μαμάδες τους να παντρευτούν ματσωμένους.Αλλά ΑΝΤΡΕΣ.Εδώ κοιτάζουν τα λεφτά μόνο.Το σύνδρομο της κατοχής βλέπεις.Και αφού έβλεπαν ότι είχα έξοδα,ενοίκια ρεύμα κλπ,και τα λεφτά που έπερνα δεν είναι πολλά,δεν την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.ʼλλωστε εργάζονταν και αυτές,και όπως θέλουν ισότητα,να υπάρχει και ισότητα στα έξοδα.
Ναι δεν ξέρω...Οι κοπέλες που είχα σχέση δεν είχαν μόνο σερβιέτες,καπότες και καλυντικά στις τσάντες τους,είχαν και λεφτά,και πλήρωναν,διότι όπως μου είχε πει μια κοπέλα "αφού δεν είμαι γυναίκα σου,και δεν είμαι πόρνη,δεν δέχομαι να με πληρώνεις.Βγαίνω μαζί σου επειδή είσαι πολύ σωστός,όχι για να μου καλύπτεις τα έξοδά μου"....Διαφορά ε;
Οι κοπέλες στο είπαν απο ευγένια αλλά εσύ επειδή είσαι σπάγγος το υιοθέτησες αφού σε βόλευε.Ευτυχώς που δεν σε ξέρω γιατί δεν μου αρέσουν οι γύφτοι μήπως σε πλήρωναν κιόλας??
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
αυτο ξαναπεστο........ηξερα μια κοπελα της οποιας ο φιλος πληρωνε μεχρι και τα τσιγαρα της!!!!!!!! (ζντουπ.....η μουνιτσα επεσε τανασκελο......) κοιτα ωραιο ειναι να κανει την κινηση ο αντρας καποιες φορες δε λεω........αντε να σου παρει ενα λουλουδακι....αντε να σε κερασει εναν καφε.....να πληρωσει το σινεμα....ιδιως ολα αυτα στις αρχες που υποτιθεται ειναι πιο τζεντλμαν....αλλα απο ενα σημειο και μετα νιωθεις λιγο εκμεταλλευτης.....δε μπορει ο αλλος να πληρωνει τα παντα ουτε ολες τις εξοδους ουτε τα ψωνια της καθε μανταμ......και επισης δεν εχουν ολοι το ιδιο βαλαντιο.....οι κοπελιτσες που περιγραφεις εσυ με τα χιλτον συγγνωμη αλλα αμα θελουν τετοις εξοδους μπορουν να τις πληρωνουν οι ιδιες στην τελικη......εδω οι γονεις μου τοσα χρονια παντρεμενοι και ποτε μα ποτε δεν εχω δει τετοιο φαινομενο....κοινο ταμειο μεν αλλα και ανεξαρτητο ταμειο ταυτοχρονα.....
Επισκέπτης
Ναι με πλήρωναν.Και όσο για ευγένεια ναι,γι'αυτό το είπαν.Με αυτή ήμουν 17 μήνες μαζί!!!!Και αν δεν είχε οικογενειακό λόγο να φύγει για την πατρίδα της ακόμα θα ήμασταν μαζί.Και να φανταστείς πόσο ήταν από ευγένεια,μιλάμε στο τηλέφωνο κάθε 2 μέρες!Και το άλλο δεν το ξέρεις,το Σάββατο θα τη συναντήσω ...Επειδή είμαι σπάγκος όλα αυτά...ʼντε τον πούλο τώρα για το cosmopolitan!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 106
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις