Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οι κοπέλες στο είπαν απο ευγένια αλλά εσύ επειδή είσαι σπάγγος το υιοθέτησες αφού σε βόλευε.Ευτυχώς που δεν σε ξέρω γιατί δεν μου αρέσουν οι γύφτοι μήπως σε πλήρωναν κιόλας?? :jerking:

κατι τετοιες χαλανε την πιατσα...

Επισκέπτης
αυτο ξαναπεστο........ηξερα μια κοπελα της οποιας ο φιλος πληρωνε μεχρι και τα τσιγαρα της!!!!!!!! (ζντουπ.....η μουνιτσα επεσε τανασκελο......) κοιτα ωραιο ειναι να κανει την κινηση ο αντρας καποιες φορες δε λεω........αντε να σου παρει ενα λουλουδακι....αντε να σε κερασει εναν καφε.....να πληρωσει το σινεμα....ιδιως ολα αυτα στις αρχες που υποτιθεται ειναι πιο τζεντλμαν....αλλα απο ενα σημειο και μετα νιωθεις λιγο εκμεταλλευτης.....δε μπορει ο αλλος να πληρωνει τα παντα ουτε ολες τις εξοδους ουτε τα ψωνια της καθε μανταμ......και επισης δεν εχουν ολοι το ιδιο βαλαντιο.....οι κοπελιτσες που περιγραφεις εσυ με τα χιλτον συγγνωμη αλλα αμα θελουν τετοις εξοδους μπορουν να τις πληρωνουν οι ιδιες στην τελικη......εδω οι γονεις μου τοσα χρονια παντρεμενοι και ποτε μα ποτε δεν εχω δει τετοιο φαινομενο....κοινο ταμειο μεν αλλα και ανεξαρτητο ταμειο ταυτοχρονα.....

Σε αυτή την κοπέλα για την οποία αναφέρομαι,της είχα αγοράσει πολλά πράγματα επειδή γούσταρα.ʼσε την άλλη να λέει.Και διακοπές στο Zermatt της πλήρωσα πρόπερσι.8 μέρες δεν πλήρωσε τίποτα.Επειδή γούσταρα και όχι επειδή είχα καμιά υποχρέωση.Αλλά όταν έκανα μεταπτυχιακό και εργαζόμουν,δεν είχα την οικονομική άνεση να δαπανώ.Και το καταλάβαινε η κοπέλα.Δεν είναι σαν τις Ελληνίδες που νομίζουν ότι έχουμε υποχρέωση.

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι με πλήρωναν.Και όσο για ευγένεια ναι,γι'αυτό το είπαν.Με αυτή ήμουν 17 μήνες μαζί!!!!Και αν δεν είχε οικογενειακό λόγο να φύγει για την πατρίδα της ακόμα θα ήμασταν μαζί.Και να φανταστείς πόσο ήταν από ευγένεια,μιλάμε στο τηλέφωνο κάθε 2 μέρες!Και το άλλο δεν το ξέρεις,το Σάββατο θα τη συναντήσω ...Επειδή είμαι σπάγκος όλα αυτά...ʼντε τον πούλο τώρα για το cosmopolitan!

Ειλικρινά ζηλεύω δεν έχω ξαναζήσει έναν τόσο μεγάλο έρωτα,βλέπεις δεν με κοιτάει κανείς!!! :2funny: :2funny: :helpplea:
Αντε φεύγω τώρα για το κοσμοπολιταν!! :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδια απο ευγενεια αντε να το πεις στα πρωτα 2-3 ραντεβου οταν κανει ο αλλος την κινηση να πληρωσει......οπου το βρισκω και σωστο να πει η κοπελα "μισα μισα".........απο κει και περα και εφοσον ειναι μαζι το ζευγαρι για ποιο λογο να το πει απο ευγενεια???? δηλαδη τι ειναι ο αλλος? ο νταβατζης της? δεν το καταλαβαινω? και οκ πες ο αλλος θελει και το κανει η κοπελα πως νιωθει? εχουν μπλεξει τα μπουτια τους μερικες και αντιλαμβανονται τις λεξεις χειραφετηση και ισοτητα με λαθος τροπο.....

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ειλικρινά ζηλεύω δεν έχω ξαναζήσει έναν τόσο μεγάλο έρωτα,βλέπεις δεν με κοιτάει κανείς!!! :2funny: :2funny: :helpplea:
Αντε φεύγω τώρα για το κοσμοπολιταν!! :2funny:
Αν δεν ήσουνα μαλακισμένη, θα έφευγες απο ένα φόρουμ όπου κανένας δεν σε κάλεσε και κανένας δεν σε γουστάρει. Αλλά εσύ εκεί, μη και δε μας σπάσεις τ' αρχίδια!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι dstp το καταλαβαινω αυτο που λες........και συμφωνω οτι υπαρχει διαφορα στο να αγορασεις κατι για καποιον επειδη το θες και διαφορα στο να του το αγορασεις επειδη "πρεπει"...... βεβαια υπαρχουν και αντρες που το γουσταρουν.......βεβαια αυτοι οι αντρες γουσταρουν να κυκλοφορουν και τη γκομενα τους ως αξιοθεατο και εφοσον αυτην δεν την πειραζει εμενα λογος δε μου πεφτει αλλα μια σχεση υποτιθεται οτι ειναι θεμα αμοιβαιοτητας και οχι δοσοληψιας....

Επισκέπτης
Ρε παιδια απο ευγενεια αντε να το πεις στα πρωτα 2-3 ραντεβου οταν κανει ο αλλος την κινηση να πληρωσει......οπου το βρισκω και σωστο να πει η κοπελα "μισα μισα".........απο κει και περα και εφοσον ειναι μαζι το ζευγαρι για ποιο λογο να το πει απο ευγενεια???? δηλαδη τι ειναι ο αλλος? ο νταβατζης της? δεν το καταλαβαινω? και οκ πες ο αλλος θελει και το κανει η κοπελα πως νιωθει? εχουν μπλεξει τα μπουτια τους μερικες και αντιλαμβανονται τις λεξεις χειραφετηση και ισοτητα με λαθος τροπο.....

Κάτσε μια μέρα σε μια πλατεία για καφέ,και δες πόσες πιτσιρίκες έχουν αμάξι.Δες και το ποσοστό ανεργίας στις γυναίκες,και αναρωτήσου που τα βρίσκουν τα λεφτά να έχουν και αμάξι,και την τελευταία μόδα στα ρούχα και στα καλυντικά,και να έχουν και χρόνο...Κάνουν βίζιτες θα πει κάποιος.Όλες;Δύσκολο.Έχουν οι μπαμπάδες λεφτά.Ναι αλλά η οικονομία-η πραγματική-δεν είναι σε καλό επίπεδο.Τα παίρνουν με δάνειο.Πόσα να πάρουν;Είπαμε δε δίνουν και τόσο εύκολα οι τράπεζες.Απλώς βρίσκουν έναν μαλάκα,τους πληρώνει τις βόλτες κλπ,και το χαρτζιλίκι από τον μπαμπά το κάνουν δόση για το αμάξι.Αλλιώς δεν εξηγείται...

Κορόιδα είναι;

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0

[/quote][quote author=theofilos
link=topic=2504.msg42014#msg42014 date=1164744364]
Αν δεν ήσουνα μαλακισμένη, θα έφευγες απο ένα φόρουμ όπου κανένας δεν σε κάλεσε και κανένας δεν σε γουστάρει. Αλλά εσύ εκεί, μη και δε μας σπάσεις τ' αρχίδια!
[/quote]

Θεόφιλε και εσυ αγαμ...τος είσαι??Σου μίλησε κανείς??
.Απλώς βρίσκουν έναν μαλάκα,τους πληρώνει τις βόλτες κλπ,και το χαρτζιλίκι από τον μπαμπά το κάνουν δόση για το αμάξι.Αλλιώς δεν εξηγείται...

Κορόιδα είναι;

Ο μαλάκας που λες γουστάρει και το κάνει όσο και αν σου φαίνεται περίεργο και εγώ όσες φορές κι αν βγήκα με κάποιον όσο κι αν επέμενα να πληρώσω δεν με άφηναν!!Αλλά που ξέρεις εσύ απο αυτά!!

Επισκέπτης
Ο μαλάκας που λες γουστάρει και το κάνει όσο και αν σου φαίνεται περίεργο και εγώ όσες φορές κι αν βγήκα με κάποιον όσο κι αν επέμενα να πληρώσω δεν με άφηναν!!Αλλά που ξέρεις εσύ απο αυτά!!

Πόσες φορές έγινε αυτό;1;2;3;4; κι εγώ θα τα πλήρωνα.Και 15 φορές θα πλήρωνα.Αλλά να μην καλομάθεις κιόλας.Αλήθεια,του έδωσες το μουνάκι σου από το πρώτο ραντεβού;Προσωπικά,αν μια γκόμενα δεχτεί να τη γαμήσω αό το πρώτο-δεύτερο ραντεβού,θα το κάνω,αλλά δε θα κάνω σχέση μαζί της.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Katze μιλας για σχεση ή το να βγεις απλα με καποιον πεντε φορες? γιατι εχει διαφορα.....

dstp θες να μου πεις οτι οι γκομενοι τους πληρωνουν τα αμαξια τους? :P εμενα παντως το αμαξι μου το πηρε ο μπαμπας και αυτο με μιση καρδια μετα απο τρελο πρηξιμο και ακομα και τωρα μου λεει οτι δεν ειναι δικο μου :grin: αλλα οκ εγω το συντηρω......σερβις, βενζινες κτλ κτλ κτλ μονη μου τα πληρωνω....αλλα τι να κανω? να ντρεπομαι που μου το πηρε? 

Επισκέπτης
dstp θες να μου πεις οτι οι γκομενοι τους πληρωνουν τα αμαξια τους? :P εμενα παντως το αμαξι μου το πηρε ο μπαμπας και αυτο με μιση καρδια μετα απο τρελο πρηξιμο και ακομα και τωρα μου λεει οτι δεν ειναι δικο μου :grin: αλλα οκ εγω το συντηρω......σερβις, βενζινες κτλ κτλ κτλ μονη μου τα πληρωνω....αλλα τι να κανω? να ντρεπομαι που μου το πηρε? 

Όχι ρε συ δε λέω ότι πρέπει να ντρέπεσαι.Κι εγώ όταν ήμουν στα πρώτα 2 έτη στο πανεπιστήμιο,οι γονείς μου μού έστελναν χρήματα,και ας έμενα στη θεία μου.Μετά όμως πήγα και βρήκα δουλειά για να έχω τα δικά μου χρήματα και να μένω μόνος μου.Και οι γονείς μου μού έστελναν τα μισά από πριν.Δεν είναι κακό να σε βοηθήσουν οι γονείς σου.ʼλλο να σου πληρώνει ο πατέρας σου αν μπορεί 50-80?/μήνα και άλλο να σου πληρώνει 150-200? να έχεις και τα ρούχα σου,και τα καλυντικά σου,και να μη δουλεύεις.Και δε μιλάμε για κόρες πλουσίων.Μιλάμε για κόρες μεροκαματιάριδων.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοιτα.......αν η κορη ή ο γιος (γιατι υπαρχουν και πολλοι τετοιοι...πιστεψε με...) ξυνεεται και δεν παει για δουλεια επειδη τρωει απο τα ετοιμα το δεχομαι και επαυξανω.......αλλα οκ αν τα παιδια σπουδαζουν σε καποια δυσκολη σχολη για παραδειγμα ή κατι τετοιο και δεν μπορουν να δουλευουν ή ακομα κι αν δουλευουν αυτα δεν τους φτανουν το βρισκω οκ να βοηθανε οι γονεις.....ο αδερφος μου ας πουμε δουλευει παραλληλα τωρα που σπουδαζει αλλα και παλι δεν τα βγαζει περα λογω σχολης οποτε παιρνει και κατι απο τους γονεις......και εγω οσο σπουδαζα αθηνα δουλευα παραλληλα αλλα καποια στιγμη αναγκαστικα να σταματησω γιατι δεν εβγαινε η σχολη με τιποτα......παντως πρεπει γενικοτερα να σταματησει αυτη η νοοτροπια στην ελλαδα......δεν ειπα να γινουμε αγγλια (μπλιαχ) οπου οι οικογενειακες σχεσεις ειναι τυπικοτατες αλλα ουτε αυτη η ελληνικη διατηρηση μεσα στη "γυαλα" προστασιας ειναι σωστη.......μια μεση λυση......

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Δύσκολο mounitsa να αλλάξει η ελληνική κοινωνία...ο θεσμός της οικογένειας είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικός στην μικρή μας Ελλαδιτσα! Αλλωστε....

Επισκέπτης
Η άποψή μου είναι να μην αλλάξει η μορφή της οικογένειας.Απλώς πρέπει να παύσουν να υφίστανται κάποιες αρτηριοσκληρωτικές απόψεις που έχει η οικογένεια,ως κατάλοιπα του κακού παρελθόντος.Αλοίμονο αν γίνουμε σαν άλλες χώρες όπου όταν το παιδί ενηλικιώνεται παίρνει την έξοδο του σπιτιού να ζήσεις μόνος/η.Η εγκληματικότητα τότε θα αυξηθεί υπέρμετρα.Απλώς η οικογένεια θα πρέπει να ασκήσει την αποστολή της σωστά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα κανει και ειναι χαρακτηριστικος........δε θα ηθελα ποτε να καταργηθει ή να ξεφτυλιστει αυτος ο θεσμος.......απλα πρεπει να υπαρξουν ορια......αυτο το "συνδρομο της κατοχης" που αναφερθηκε πριν ειναι πασιφανες με αυτην την υπερπροστασια και υπερπαροχη των γονιων στα παιδια.......τελος παντων φευγουμε απο το θεμα μας που εινια η ψωλαρπαχτρες ελληνιδεςςςςςςςςςςςςς :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η άποψή μου είναι να μην αλλάξει η μορφή της οικογένειας.Απλώς πρέπει να παύσουν να υφίστανται κάποιες αρτηριοσκληρωτικές απόψεις που έχει η οικογένεια,ως κατάλοιπα του κακού παρελθόντος.Αλοίμονο αν γίνουμε σαν άλλες χώρες όπου όταν το παιδί ενηλικιώνεται παίρνει την έξοδο του σπιτιού να ζήσεις μόνος/η.Η εγκληματικότητα τότε θα αυξηθεί υπέρμετρα.Απλώς η οικογένεια θα πρέπει να ασκήσει την αποστολή της σωστά.

α γεια σου........συμφωνω απολυτα........

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφτηκαν στις πρώτες σελίδες. Αληθινά λόγια και σταράτα.

Εκεί που θα διαφωνήσω έντονα είναι με το φίλο που έγραψε ότι λιγοστεύουν οι μουνόδουλοι. Δυστυχώς φίλε μου οι μουνόδουλοι καλά κρατούν και βρίσκονται παντού. Ακόμα και σ' αυτό το φόρουμ...

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κανεις το λαθος Katze να κρεμας ταμπελες σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις εδω μεσα και μετα απορεις πως εκεινοι σε κρινουν. Δυναμιτιζεις το κλιμα οχι με επιχειρηματα αλλα με ξεπερασμενες αντιληψεις που βγαζουν κακο ονομα ακομη και σε συγκροτημενες κοπελες. Γιατι επιμενεις στην αντιπαραθεση, θα βγει κατι? Εχουν πολυ μεγαλο αδικο οσα παιδια λενε αληθειες για τις αντιληψεις μεγαλης μεριδας των συγχρονων Ελληνιδων? Εχω ζησει αρκετα χρονια σαν φοιτητης αλλα και εργαζομενος στο εξωτερικο και μπορω να βεβαιωσω οσα αναφερει ο φιλος πιο πανω. Μονο στην Ελλαδα ισχυει ακομα η δουλικοτητα των αντρων απεναντι στις γυναικες. Οπου σας συμφερει φωναζετε για ισοτητα αλλα σε αλλες περιπτωσεις γουργουριζετε σα γατουλες και μας λετε και τσιγγουνιδες οταν καλειστε να πληρωσετε? Απλα επειδη διαθετει κανεις εμφανιση δεν σημαινει οτι πρεπει οσοι ειναι γυρω του να συμπεριφερονται σαν ακολουθοι σε αυλη. Σε ολοκληρωνει να νιωθεις σκευος και να αποτελεις μοναχα μια εικονα? Οι πορνες ειναι συνειδητοποιημενες επαγγελματιες και αμοιβονται, ελεγχονται γιαυτο που κανουν και δεν εχουν αυταπατες ουτε κρυβονται πισω απο ψευτικα συναισθηματα που γεννα η τυχον γεναιοδωρια ενος τυπου που 9 στις 10 φορες περιμενει ανταλλαγματα γιαυτην. Τοτε δεν αποτελει δοσοληψια? Εχω γνωρισει πολλες κοπελες που μπροστα τους οι πορνες πολυτελειας εινα αμαθητες παιδουλες. Δεν ειναι ολοι το ιδιο αλλα η αναλογια μεγαλωνει ανησυχιτικα. Εσυ επιλεγεις αν θα εισαι στις εξαιρεσεις η μια ακομα απο το συνολο του κενου. Σκεψου λιγο την επομενη φορα πριν πας να βρισεις η ν' απαξιωσεις καποιον απο εδω. Δεν ειναι ανωμαλοι στερημενοι ολοι οσοι μπαινουν σε αυτο το site δεσποινις...   

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αλήθεια,του έδωσες το μουνάκι σου από το πρώτο ραντεβού;Προσωπικά,αν μια γκόμενα δεχτεί να τη γαμήσω αό το πρώτο-δεύτερο ραντεβού,θα το κάνω,αλλά δε θα κάνω σχέση μαζί της.

Εγώ πάλι, αν δεν περάσουμε κα-υ-λά στο πρώτο ραντεβού... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ! Πάμε γι' άλλα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom