Οι κοπέλες στο είπαν απο ευγένια αλλά εσύ επειδή είσαι σπάγγος το υιοθέτησες αφού σε βόλευε.Ευτυχώς που δεν σε ξέρω γιατί δεν μου αρέσουν οι γύφτοι μήπως σε πλήρωναν κιόλας??
κατι τετοιες χαλανε την πιατσα...
Οι κοπέλες στο είπαν απο ευγένια αλλά εσύ επειδή είσαι σπάγγος το υιοθέτησες αφού σε βόλευε.Ευτυχώς που δεν σε ξέρω γιατί δεν μου αρέσουν οι γύφτοι μήπως σε πλήρωναν κιόλας??
κατι τετοιες χαλανε την πιατσα...
αυτο ξαναπεστο........ηξερα μια κοπελα της οποιας ο φιλος πληρωνε μεχρι και τα τσιγαρα της!!!!!!!! (ζντουπ.....η μουνιτσα επεσε τανασκελο......) κοιτα ωραιο ειναι να κανει την κινηση ο αντρας καποιες φορες δε λεω........αντε να σου παρει ενα λουλουδακι....αντε να σε κερασει εναν καφε.....να πληρωσει το σινεμα....ιδιως ολα αυτα στις αρχες που υποτιθεται ειναι πιο τζεντλμαν....αλλα απο ενα σημειο και μετα νιωθεις λιγο εκμεταλλευτης.....δε μπορει ο αλλος να πληρωνει τα παντα ουτε ολες τις εξοδους ουτε τα ψωνια της καθε μανταμ......και επισης δεν εχουν ολοι το ιδιο βαλαντιο.....οι κοπελιτσες που περιγραφεις εσυ με τα χιλτον συγγνωμη αλλα αμα θελουν τετοις εξοδους μπορουν να τις πληρωνουν οι ιδιες στην τελικη......εδω οι γονεις μου τοσα χρονια παντρεμενοι και ποτε μα ποτε δεν εχω δει τετοιο φαινομενο....κοινο ταμειο μεν αλλα και ανεξαρτητο ταμειο ταυτοχρονα.....
Ναι με πλήρωναν.Και όσο για ευγένεια ναι,γι'αυτό το είπαν.Με αυτή ήμουν 17 μήνες μαζί!!!!Και αν δεν είχε οικογενειακό λόγο να φύγει για την πατρίδα της ακόμα θα ήμασταν μαζί.Και να φανταστείς πόσο ήταν από ευγένεια,μιλάμε στο τηλέφωνο κάθε 2 μέρες!Και το άλλο δεν το ξέρεις,το Σάββατο θα τη συναντήσω ...Επειδή είμαι σπάγκος όλα αυτά...ʼντε τον πούλο τώρα για το cosmopolitan!
Αν δεν ήσουνα μαλακισμένη, θα έφευγες απο ένα φόρουμ όπου κανένας δεν σε κάλεσε και κανένας δεν σε γουστάρει. Αλλά εσύ εκεί, μη και δε μας σπάσεις τ' αρχίδια!Ειλικρινά ζηλεύω δεν έχω ξαναζήσει έναν τόσο μεγάλο έρωτα,βλέπεις δεν με κοιτάει κανείς!!!
Αντε φεύγω τώρα για το κοσμοπολιταν!!
Ρε παιδια απο ευγενεια αντε να το πεις στα πρωτα 2-3 ραντεβου οταν κανει ο αλλος την κινηση να πληρωσει......οπου το βρισκω και σωστο να πει η κοπελα "μισα μισα".........απο κει και περα και εφοσον ειναι μαζι το ζευγαρι για ποιο λογο να το πει απο ευγενεια???? δηλαδη τι ειναι ο αλλος? ο νταβατζης της? δεν το καταλαβαινω? και οκ πες ο αλλος θελει και το κανει η κοπελα πως νιωθει? εχουν μπλεξει τα μπουτια τους μερικες και αντιλαμβανονται τις λεξεις χειραφετηση και ισοτητα με λαθος τροπο.....
.Απλώς βρίσκουν έναν μαλάκα,τους πληρώνει τις βόλτες κλπ,και το χαρτζιλίκι από τον μπαμπά το κάνουν δόση για το αμάξι.Αλλιώς δεν εξηγείται...
Κορόιδα είναι;
Ο μαλάκας που λες γουστάρει και το κάνει όσο και αν σου φαίνεται περίεργο και εγώ όσες φορές κι αν βγήκα με κάποιον όσο κι αν επέμενα να πληρώσω δεν με άφηναν!!Αλλά που ξέρεις εσύ απο αυτά!!
dstp θες να μου πεις οτι οι γκομενοι τους πληρωνουν τα αμαξια τους? εμενα παντως το αμαξι μου το πηρε ο μπαμπας και αυτο με μιση καρδια μετα απο τρελο πρηξιμο και ακομα και τωρα μου λεει οτι δεν ειναι δικο μου αλλα οκ εγω το συντηρω......σερβις, βενζινες κτλ κτλ κτλ μονη μου τα πληρωνω....αλλα τι να κανω? να ντρεπομαι που μου το πηρε?
Η άποψή μου είναι να μην αλλάξει η μορφή της οικογένειας.Απλώς πρέπει να παύσουν να υφίστανται κάποιες αρτηριοσκληρωτικές απόψεις που έχει η οικογένεια,ως κατάλοιπα του κακού παρελθόντος.Αλοίμονο αν γίνουμε σαν άλλες χώρες όπου όταν το παιδί ενηλικιώνεται παίρνει την έξοδο του σπιτιού να ζήσεις μόνος/η.Η εγκληματικότητα τότε θα αυξηθεί υπέρμετρα.Απλώς η οικογένεια θα πρέπει να ασκήσει την αποστολή της σωστά.
Αλήθεια,του έδωσες το μουνάκι σου από το πρώτο ραντεβού;Προσωπικά,αν μια γκόμενα δεχτεί να τη γαμήσω αό το πρώτο-δεύτερο ραντεβού,θα το κάνω,αλλά δε θα κάνω σχέση μαζί της.