You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο αντιρατσισμός περιλαμβάνει τους παντες.O αντιρατσισμός περιλαμβάνει και τις ανατολικές, τις τουρκάλες και τις μαύρες.
Kazte στην πουτσα μου
κατσε!
Φίλε μου, μεγάλη χάρη της κάνεις! Ίσως αυτό επιδιώκει ν' ακούσει από κάποιον γενναίο για να απαντήσει 'ΕΔΩ και ΤΩΡΑ" . Σκέψου το....
Σωστά, πήγαινε στο cosmopolitan καλύτερα. Μη σε κρατάμε άλλο
Ναι! Θα τους λείπουν σίγουρα οι .....κίες σου! ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ!
Επισκέπτης
Ο αντιρατσισμός είναι κακό πράγμα ρε παιδιά δηλαδή;
Ο αντιρατσισμός είναι κακό πράγμα όταν γίνεται "μόδα".Επίσης,όταν αφορά τους δήθεν καταπιεσμένους και φτωχούς λαθρομετανάστες,και ρίχνει στην πυρά τους ντόπιους που με τον καιρό ολοένα και έρχονται σε χειρότερη θέση.Αν τολμήσεις και πεις ότι είσαι Έλληνας,σε φάγανε ως νεοναζί...
ενδιαφερον θεμα
τι να πουμε και εμεις οι γυναικες.. μετα απ ολα αυτα που γραψατε... αμα πουμε οτι δεν ειμαστε ολες οι ελληνιδες ετσι, ουτε μοιαζουμε καρμπον σε ολα τα επιπεδα.. οπως μας τσουβαλιασατε εδω μεσα
θα μας βγαλετε η κρυφογκευ η οτι λεμε μλκιες και απο μεσα μας γελαμε... (καπου το διαβασα και αυτο)
οποτε...
Οι απολυτες θεσεις ποτε δεν μπορουν να ειναι απολυτως σωστες μιας και εξ' ορισμου αναιρουνται αμοιβαια. Δεν ειναι ολες οι γυναικες και ολοι οι ανδρες το ιδιο αλλα τα σημαδια και τα κρουσματα εκφυλισμου εχουν αρχισει σημερα να παιρνουν ανησυχιτικες διαστασεις αναμεσα στη συγχρονες Ελληνιδες. Οι αντρε ειναι λιγο πολυ το ιδιο σε συμπεριφορα με μαι ταση να ειναι λιγοτερο εκδηλωτικοι απ' οτι στο παρλθον μιας και εχει επικρατησει η αποψη οτι η Ελληνιδα εχει την μυτη στο ταβανι και ειναι απροσπελαστη. Εγω προσωπικα συνηθως στα πρωτα ραντεβου με μια κοπελα δεν την αφηνω να πληρωσει μιας και ετσι το νιωθω. Με ενοχλει ομως που καποια στιγμη μια κοπελα το θεωρησε δεδομενο και με προκαλεσε με την συμπεριφορα της να τα περιμενει ολα πληρωμενα θεωρωντας το και προνομιο μου. Ξενερωσα απιστευτα οπως ξενερωνω οταν καποια κοπελα ειναι προθυμη να κανει απροφυλαχτα ερωτα με καποιον που γνωρισε 2 ωρες πριν. Και δυστυχως συναντω ολοενα και περισσοτερες τετοιες περιπτωσεις...Σε ολους μας αρεσει το σεξ. Σε ολους τους αντρες αρεσει αυτο αλλα σπανια καποιος θα δει μια τετοια κοπελα ως κατι παραπανω απο απλο σεξουαλικο συντροφο. Δεν ειναι ολοι και ολες στο ιδιο "καζανι" αλλα αν παρατηρησεις γυρω σου θα διακρινεις τα σημαδια εκεινα που τα παιδια εδω μεσα αναφερουν με καπως γλαφυρο τροπο.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 218
- Πόντοι
- 36
"Δημήτρη έχω λιπαντικό..."
(και όποιος ξέρει κατάλαβε....)
;)
πες τα ρε ρουλι........μας βγαινει το ονομα ρε γμτ οχι τιποτα αλλο......αυτο με συγχιζει .....
οταν ακουω κατι τετοια πραγματα γελαω......λοοοοοοοοοοοολ σιγα κοριτσια θα παθετε τιποτε απο το πολυ φιλοτιμο. 0
Ενώ οι κάγκουρες είναι ένα μέρος του αντρικού πληθυσμού, οι γυναίκες τους προτιμούν. Αντίθετα, όλες οι γυναίκες αποδεικνύονται οι ίδιες σε βάθος χρόνου, κοιτάνε πως θα καψουρώσουν τους άντρες και μετά τους εμφανίζουν το γκόμενο και στο τέλος αναρωτιούνται γιατί οι άντρες καταλήγουν να τις βλέπουν σα τρύπα για ξεκάβλωμα.
Mίλησα έτσι γιατί μόλις είπα την άποψη μου δέχθηκα επίθεση ιδιαίτερα απο κάποιο συγκεκριμένο άτομο!!!Τεσπα το μετάνιωσα που έγραψα στο συγκεκριμένο φορουμ και αμφιβάλω εαν ξαναγράψω μόνο ίσως για να απαντήσω σε κάποια ερωτήματα.
Αγόρια ειστε βλήματα
katze μη τους κάνεις τη χάρη. Στερημένοι υπάρχουν παντού.
Οταν τους μιλάς νομίζουν ότι πρέπει και να τους πιπώσεις.
Αγόρια ειστε βλήματα
katze μη τους κάνεις τη χάρη. Στερημένοι υπάρχουν παντού.
Οταν τους μιλάς νομίζουν ότι πρέπει και να τους πιπώσεις.
...ισς; γιατι ειναι καλυτερα να μασατε παρα να μιλατε...
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Κοριτσια συγνωμη αλλα εχετε χασει την ουσια επι του θεματος..
Γιατι τοσος εγωισμος??Γιατι δεν στρεφετε τα πυρα σας προς το γενικο
συνολο των γυναικων αυτων ?Το θεμα της συζητησης εννοω?
Κι εγω γυναικα ειμαι?και λοιπον?Αλλα πολύ μπασμενη σε καποια πραγματα..
εως στα βαρεια ανθιυγεινα?!!Γιατι δεν παιζει το ματακι σας να δειτε ότι πολλοι
από εδώ μεσα εχουν δικιο?Μηπως εισαστε κι εσεις?από καποιες γυναικες που λενε
?εγω ειμαι?κι άλλη δεν είναι??Που κανουν ότι τους κατεβει στο κεφαλι και νομιζουν μ αυτό ότι κανουν κατορθωμα?Που νομιζουν ότι κρεμονται πολλοι από το βρακι τους και καταπατανε καρδιες και συναισθηματα?Που εχουν χασει τα ηθη τους
και τις ευαισθησιες τους?Η μηπως νομιζεις ότι την άλλη μερα που ξυπνανε δεν εχουν μετανιωσει για τις μαλακιες τους όταν βλεπονται στον καθρεφτη?Το μετανιωνουν σε πληροφορω , αλλα συνεχιζουν ακαθεκτες να κανουν τα ιδια γιατι η φιλη τους τους δειχνει ότι και καλα είναι καλυτερες από αυτές?Και παει λεγοντας?Και ξερεις το αποτελεσμα?Το μονο που καταφερνουν είναι να κουβαλανε μια ΜΕΓΑΛΗ ταμπελα
σαν την δικη μου?Μονο που η δικη μου είναι μονο στην Κολωνου?ενώ την δικη τους την κουβαλανε παντου?.!!Κι αλλα θα μπορουσα να πω αλλα δεν μπορω να αδειασω το δικο μου κεφαλι να γεμισω ένα άλλο?.
Γιατι τοσος εγωισμος??Γιατι δεν στρεφετε τα πυρα σας προς το γενικο
συνολο των γυναικων αυτων ?Το θεμα της συζητησης εννοω?
Κι εγω γυναικα ειμαι?και λοιπον?Αλλα πολύ μπασμενη σε καποια πραγματα..
εως στα βαρεια ανθιυγεινα?!!Γιατι δεν παιζει το ματακι σας να δειτε ότι πολλοι
από εδώ μεσα εχουν δικιο?Μηπως εισαστε κι εσεις?από καποιες γυναικες που λενε
?εγω ειμαι?κι άλλη δεν είναι??Που κανουν ότι τους κατεβει στο κεφαλι και νομιζουν μ αυτό ότι κανουν κατορθωμα?Που νομιζουν ότι κρεμονται πολλοι από το βρακι τους και καταπατανε καρδιες και συναισθηματα?Που εχουν χασει τα ηθη τους
και τις ευαισθησιες τους?Η μηπως νομιζεις ότι την άλλη μερα που ξυπνανε δεν εχουν μετανιωσει για τις μαλακιες τους όταν βλεπονται στον καθρεφτη?Το μετανιωνουν σε πληροφορω , αλλα συνεχιζουν ακαθεκτες να κανουν τα ιδια γιατι η φιλη τους τους δειχνει ότι και καλα είναι καλυτερες από αυτές?Και παει λεγοντας?Και ξερεις το αποτελεσμα?Το μονο που καταφερνουν είναι να κουβαλανε μια ΜΕΓΑΛΗ ταμπελα
σαν την δικη μου?Μονο που η δικη μου είναι μονο στην Κολωνου?ενώ την δικη τους την κουβαλανε παντου?.!!Κι αλλα θα μπορουσα να πω αλλα δεν μπορω να αδειασω το δικο μου κεφαλι να γεμισω ένα άλλο?.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Ενώ οι κάγκουρες είναι ένα μέρος του αντρικού πληθυσμού, οι γυναίκες τους προτιμούν. Αντίθετα, όλες οι γυναίκες αποδεικνύονται οι ίδιες σε βάθος χρόνου, κοιτάνε πως θα καψουρώσουν τους άντρες και μετά τους εμφανίζουν το γκόμενο και στο τέλος αναρωτιούνται γιατί οι άντρες καταλήγουν να τις βλέπουν σα τρύπα για ξεκάβλωμα.
εσυ εχεις τσουρουφλιστει απο πολλες μαλλον...
κατερινα σε πολλα συμφωνουμε με αυτα που λενε τα αγορια εδω περα. πολλα δικια εχουν δε λεω
αλλα μας βαζουν ολες στο ιδιο τσουβαλι και βαρανε
ε δεν ειμαστε ολες ετσι, και επειδη ειναι καποιες ετσι δεν θα απολογηθει ολος ο γυναικειος πληθυσμος του ελληνικου χωρου
εγω δεν σκαω ουτε με τις δηθεν γκομενες ουτε με τους καγκουρες παντως δεν με απασχολουν καν...
IptamenosOllandos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγω παντως εχω παρατηρησει μεγαλη αλλαγη στην σταση των γυναικων απο τοτε που ανοιξαν τα συνορα και γεμισαμε με αλβανους,κινεζους,πακιστανους,μαυρους και οτι αλλο φανταστεις...
Λετε να παιζει καποιο ρολο? ;)
Λεω γω τωρα...
Λετε να παιζει καποιο ρολο? ;)
Λεω γω τωρα...
IptamenosOllandos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παντως για να μην τα τραγικοποιουμε τα πραγματα προσωπικα πιστευω οτι ακομα υπαρχει ακομα καποιο καλο ποσοστο γυναικων ευτυχως..μην σκεφτεστε το παρελθον που επαιζε πλειοψηφια στο ποσοστο αυτο..σκεφτειτε και το μελλον..μαυρο κι αραχνο θα ναι..σε 10χρονια θα ψαχνεις για καλη με το κυαλι...
Παντως το ολο θεμα πιστευω δεν εχει τεθει σωστα..πρεπει να γινουμε πιο συγκεκριμενοι..προσωπικα πιστευω οτι στην αθηνα το προβλημα ειναι 100φορες μεγαλυτερο απο οπουδηποτε αλλου..
αν πας καμμια σαλονικα και βγεις εκει νιωθεις αλλος ανθρωπος...
Παντως το ολο θεμα πιστευω δεν εχει τεθει σωστα..πρεπει να γινουμε πιο συγκεκριμενοι..προσωπικα πιστευω οτι στην αθηνα το προβλημα ειναι 100φορες μεγαλυτερο απο οπουδηποτε αλλου..
+1
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 106
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 145