Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
?Μονο που η δικη μου είναι μονο στην Κολωνου?ενώ την δικη τους την κουβαλανε παντου?.!!
Κατερίνα τα γραφόμενα σου με συγκινουν, ειλικρινά... Να εισαι σιγουρη καλη μου οτι την ταμπελα αυτη οντως την εχεις μονο στην Κολωνου.. εν αντιθεσει με αλλες.
Καλη τυχη στη ζωη σου, αγγελε

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Κοριτσια συγνωμη αλλα εχετε χασει την ουσια επι του θεματος..
Γιατι τοσος εγωισμος??Γιατι δεν στρεφετε τα πυρα σας προς το γενικο
συνολο των γυναικων αυτων ?Το θεμα της συζητησης εννοω?
Κι εγω γυναικα ειμαι?και λοιπον?Αλλα πολύ μπασμενη σε καποια πραγματα..
εως  στα βαρεια ανθιυγεινα?!!Γιατι δεν παιζει το ματακι σας να δειτε ότι πολλοι
από εδώ μεσα εχουν δικιο?Μηπως εισαστε κι εσεις?από καποιες γυναικες που λενε
?εγω ειμαι?κι άλλη δεν είναι??Που κανουν ότι τους κατεβει στο κεφαλι και νομιζουν μ αυτό ότι κανουν κατορθωμα?Που νομιζουν ότι κρεμονται πολλοι από το βρακι τους και καταπατανε καρδιες και συναισθηματα?Που εχουν χασει τα ηθη τους
και τις ευαισθησιες τους?Η μηπως νομιζεις ότι την άλλη μερα που ξυπνανε δεν εχουν μετανιωσει για τις μαλακιες τους όταν βλεπονται στον καθρεφτη?Το μετανιωνουν σε πληροφορω , αλλα συνεχιζουν ακαθεκτες να κανουν τα ιδια γιατι η φιλη τους τους δειχνει ότι και καλα είναι καλυτερες από αυτές?Και παει λεγοντας?Και ξερεις το αποτελεσμα?Το μονο που καταφερνουν είναι να κουβαλανε μια ΜΕΓΑΛΗ ταμπελα
σαν την δικη μου?Μονο που η δικη μου είναι μονο στην Κολωνου?ενώ την δικη τους την κουβαλανε παντου?.!!Κι αλλα θα μπορουσα να πω αλλα δεν μπορω να αδειασω το δικο μου κεφαλι να γεμισω ένα άλλο?.

:smitten: :smitten: :smitten:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Και μην εκνευριζετε τον Μουτσο γιατι βλεπετε στη φωτο στο avatar του τί μπορει να παθετε.. :grin: :grin: :grin: :grin:

Orsalia

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κατερίνα είσαι παιδί τζιμάνι :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
εσυ εχεις τσουρουφλιστει απο πολλες μαλλον... :P

κατερινα σε πολλα συμφωνουμε με αυτα που λενε τα αγορια εδω περα. πολλα δικια εχουν δε λεω
αλλα μας βαζουν ολες στο ιδιο τσουβαλι και βαρανε
ε δεν ειμαστε ολες ετσι, και επειδη ειναι καποιες ετσι δεν θα απολογηθει ολος ο γυναικειος πληθυσμος του ελληνικου χωρου...

..........μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.......... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
.....βρε κοριτσια, ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......... αυτη η καραμελα ΕΛΟΙΩΣΕ...... ;) ;) ;) ;)
.....με οποια γυναικα και να κουβεντιασεις τετοια θεματα, προσποιειται τον εξωγηινο...... στην αρχη κανει πως δεν καταλαβαινει τι της λες, και στη συνεχεια οταν κινδυνευει να την πεις ευθεως ΗΛΙΘΙΑ, κανει πως κάααατι εχει παρει το αυτι της, αλλα βεβαιως ΑΥΤΗ και ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ της δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχεση με τετοια πραγματα (φτου κακά)....!!
....γι αυτο και ο τιτλος του θεματος που κουβεντιαζουμε.... γιατι η υποκρισια σας σπαει ΑΡΧΙΔΙΑ.... :birdman:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ανδρας : Θα βρεθουμε αποψε?
Γυναικα : Δεν ξερω
Α:  Ελα μαζι μου αποψε.
Γ:  Που?
Α:  Οπουδηποτε. Μια βολτα.
Γ:  Δε θελω να παω βολτα.
Α: Γιατι οχι ?
Γ:  Θελω να παω καπου αλλου.
Α:  Που ?
Γ:  Δεν ξερω.
Α: Τι κακο εχει μια βολτα?
Α: Και τι θες να κανεις ?
Γ: Δεν ξερω
Α: Θα ?θελες να παμε καπου αλλου?
Γ : Ναι.
Α: Που??
Α: Θες να σε κερασω ενα ποτο ?
Γ : Οχι.
Α: Παμε σινεμα ?
Γ:  Σε ποια ταινια?
Α: Σε οποια θελεις.
Γ: Δεν ξερω.
Α: Ενταξει. Παμε στο κεντρο. Ξερω ενα μερος. Ειναι ενος ξαδερφου μου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
....θα ειχε πολυ ενδιαφερον να γινει καποτε κατι σαν γκαλοπ εδω μεσα, που να λεμε ποιες γυναικες θεωρουμε πιο ευτυχισμενες....
...γυναικες με τις αποψεις παρομοιες με της κατερινας ας πουμε, ή με αποψεις του τυπου ''ναι βρε, να ξερεις, δεν εχεις και πολυ αδικο αλλα δεν ειμαστε και ολες ιδιες'' ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Ανδρας : Θα βρεθουμε αποψε?
Γυναικα : Δεν ξερω
Α:  Ελα μαζι μου αποψε.
Γ:  Που?
Α:  Οπουδηποτε. Μια βολτα.
Α: Γιατι οχι ?
Γ:  Θελω να παω καπου αλλου.
Α:  Που ?
Γ:  Δεν ξερω.
Α: Τι κακο εχει μια βολτα?
Α: Και τι θες να κανεις ?
Α: Θα ?θελες να παμε καπου αλλου?
Γ : Ναι.
Α: Που??
Α: Θες να σε κερασω ενα ποτο ?
Α: Παμε σινεμα ?
Γ:  Σε ποια ταινια?
Α: Σε οποια θελεις.
Γ: Δεν ξερω.
Α: Ενταξει. Παμε στο κεντρο. Ξερω ενα μερος. Ειναι ενος ξαδερφου μου.

...δηλαδη ρε παληκαρι τι θελεις να μας πεις τωρα.....????
......οτι οι γυναικες δεν ξερουν που παν τα τεσσερα......???????
......ε οχι, αυτο δεν το δεχομαι με τιποτα....!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
......ε οχι, αυτο δεν το δεχομαι με τιποτα....!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο καταλαβες εσυ ??
Οι γυναικες λενε "ναι", επειτα "οχι", καμια φορα επισης λενε "ναι - οχι ". Στην πραγματικοτητα δε λενε ουτε ναι ουτε οχι, χωρις ωστοσο να λενε και το αντιθετο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Αυτο καταλαβες εσυ ??
Οι γυναικες λενε "ναι", επειτα "οχι", καμια φορα επισης λενε "ναι - οχι ". Στην πραγματικοτητα δε λενε ουτε ναι ουτε οχι, χωρις ωστοσο να λενε και το αντιθετο.

...εσυ απο αυτο που εγραψα αυτο καταλαβες....????

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

Εγώ το δέχομαι...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
....θα ειχε πολυ ενδιαφερον να γινει καποτε κατι σαν γκαλοπ εδω μεσα, που να λεμε ποιες γυναικες θεωρουμε πιο ευτυχισμενες....
...γυναικες με τις αποψεις παρομοιες με της κατερινας ας πουμε, ή με αποψεις του τυπου ''ναι βρε, να ξερεις, δεν εχεις και πολυ αδικο αλλα δεν ειμαστε και ολες ιδιες'' ?

η κατερινα δικιο σε αυτα που λεει αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα πρεπει εγω επειδη ξαφνικα ενας τυπος μου λεει να αναλογιστω το ποια ειμαι να κατσω να απολογηθω για οσες ανεραστες, αγαμητες κομπλεξικες του εχουν τυχει στη ζωη του...........και για οσα τσοκαρα εχουν αρχισει να μπαινουν στο σαιτ.....και οπως εχω πει και παλιοτερα δεν δηλωνω πουθενα οτι ειμαι τελεια εχω αρκετα καλη γνωση του εαυτου μου.......

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πάντως προσεχω κάτι απο το post της Κατερίνας αλλα και απο τη καθημερινη μου ζωη..
Οσες γυναικες ειναι "ψαγμενες", εχουν"βγει" στη ζωη κ εχουν γνωρισει την κοινωνια και κυριως το κακό προσωπο της  , συμφωνουν με τους αντρες στα ζητηματα των διαπροσωπικων σχεσεων. Καταδικαζουν και αυτες τη συγχρονη Ελληνιδα..
Χωρις να θελω να παρουσιατω ως φαλλοκρατης ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
η κατερινα δικιο σε αυτα που λεει αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα πρεπει εγω επειδη ξαφνικα ενας τυπος μου λεει να αναλογιστω το ποια ειμαι να κατσω να απολογηθω για οσες ανεραστες, αγαμητες κομπλεξικες του εχουν τυχει στη ζωη του...........και για οσα τσοκαρα εχουν αρχισει να μπαινουν στο σαιτ.....και οπως εχω πει και παλιοτερα δεν δηλωνω πουθενα οτι ειμαι τελεια εχω αρκετα καλη γνωση του εαυτου μου.......

....α'ι' χαβ δε ράιτ του ριμέιν σάιλεντ.... ;) ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα δεν ειναι θεμα φαλλοκρατισμου.......πολλες ελληνιδες την κραζουν την συγχρονη ελληνιδα και καλα κανουν απλα ας μη γενικευουμε........δεν ειναι ολοι οι αντρες καγκουρια και λιγουρια και δεν ειναι ολες οι γυναικες "συγχρονες ελληνιδες".......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom