Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jo_dalton

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
1
Πόντοι
0
υπάρχουν και εξαιρέσεις..σπάνιες μεν αλλά υπάρχουν ...τώρα να θες τη γυναίκα και μουνάρα και προσγειωμένη και συνενοήσιμη και προπάντων να ξέρει να χρησιμοποιεί τα προσόντα της είναι σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα..κοινώς  :thefinge:
:jerking: :jerking:

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες! Δεν εχετε καταλαβει οτι η καθε μια που γραφει παπαριες εδω μεσα γουσταρει να τη μπινελικωσετε? Αυτη ειναι η διαστροφη των γυναικων. Γουσταρουν τον αντρα να τις ξευτιλιζει! Καυλωνουν με την ταπεινωση!

Κατι δουλικους στο μουνι που τους απαντανε φιλικα, "πολιτισμενα" και ξερω γω τι, με την ελπιδα να γαμησουν, τους εχουν μονο για να σπανε πλακα. Σκεφτονται απο μεσα τους, "κοιτα αυτον πως τον σερνω απ' το μουνι μου!", και  χασκογελανε.

Ρε σας το λεω. Οι γυναικες μονο οσους τις φτυνουν τους θεωρουν αληθινους αντρες. Ολες τους, χωρις εξαιρεσεις και εχω αποδειξεις γι' αυτο που λεω. Οσο πιο αποψη, επιπεδο, ευαισθησια κλπ το παιζουν, τοσο περισσοτερο αποζητανε να ικανοποιηθουν με μπινελικι και ταπεινωση.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς είναι. Αυτές που το παίζουν καλλιεργημένες και κουλτουριάρες και ευαίσθητες είναι που θα πάνε με ένα γύφτουλα χωρίς δισταγμό και θα τη βρουν με τις προσβολές του.

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
επιδη τοχει δει η κουτση μαρια το βιντεακι αλλα οχι εγω περι τινος προκειται ?? ενημερωστε αν θελετεεε !

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Ρε μαγκες! Δεν εχετε καταλαβει οτι η καθε μια που γραφει παπαριες εδω μεσα γουσταρει να τη μπινελικωσετε? Αυτη ειναι η διαστροφη των γυναικων. Γουσταρουν τον αντρα να τις ξευτιλιζει! Καυλωνουν με την ταπεινωση!

Κατι δουλικους στο μουνι που τους απαντανε φιλικα, "πολιτισμενα" και ξερω γω τι, με την ελπιδα να γαμησουν, τους εχουν μονο για να σπανε πλακα. Σκεφτονται απο μεσα τους, "κοιτα αυτον πως τον σερνω απ' το μουνι μου!", και  χασκογελανε.

Ρε σας το λεω. Οι γυναικες μονο οσους τις φτυνουν τους θεωρουν αληθινους αντρες. Ολες τους, χωρις εξαιρεσεις και εχω αποδειξεις γι' αυτο που λεω. Οσο πιο αποψη, επιπεδο, ευαισθησια κλπ το παιζουν, τοσο περισσοτερο αποζητανε να ικανοποιηθουν με μπινελικι και ταπεινωση.

Να αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε.
Ετσι ακριβως ειναι.
Εχω και προσφατο παραδειγμα με φιλο μου μουνοδουλο ,οπου η γκομενα του τον εχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ και αυτος συνεχιζει και την προσκυναει...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
επιδη τοχει δει η κουτση μαρια το βιντεακι αλλα οχι εγω περι τινος προκειται ?? ενημερωστε αν θελετεεε !

Μπες στο θεμα ' Τσοντο-κατεβασματα' και διαβασε τις σελιδες 5 & 6 και θα καταλαβεις...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
βρε αγορι μου
τι να ξυπνησουμε?
ντε και καλα να ειμαστε ολες ετσι?
ηλιθιες χαζογκομενες που μας νοιαζει μονο να τα τρωμε απ τους ανδρες και να τους θαβουμε στις φιλες μας να το παιζουμε θεες ενω ειμαστε μπαζομεσογειακες κλπ κλπ...
εμ γι αυτο ειπα δεν υπαρχει λογος να γραψει καμια μας σ αυτο το τοπικ (αν και εγραψα :P)
αφου οτι και αν πουμε υποκριτριες και δηθεν θα μας πειτε
λες και μας ξερετε ολες  :P

....ναι βρε κοπελα μου αλλα δεν κρατηθηκες κι εγραψες.... ;) ;)
.....καταλαβες τι λεω......?????????????????????????  ;) ;)
......κι η κατερινα εγραψε, αλλα ΕΓΡΑΨΕ..... με διαφορά.....
.....αλλα εσυ μία απ τα ιδια........
.....καταλαβες.........?????????????????????? ;) ;) ;) ;)

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Το θέμα δεν είναι τι κάνουν οι ελληνίδες ρε παιδιά. Το θέμα είναι γιατί το κάνουν. Κατ'αρχάς (και κακά τα ψέματα) τα καλά παιδιά υπάρχουν και είναι πολλά. Το θεμα είναι κατά πόσο είναι και σεξουαλικά ( και δεν εννοώ τις χοντρές , στραβομούτσουνες κλπ)... Απο την άλλη μεριά, μια γκόμενα πάνω του μετρίου δεχόμενη τόσες "επιθέσεις" είναι λογικό να ανεβάσει τα standards. Και όλοι έχετε δει τι λιγούρια παίζουν... Επιπρόσθετα, στην ελληνική πραγματικότητα, η γυναίκα που το δίνει με τη μια είναι πουτάνα, αυτή που δε το δίνει είναι μυξοπαρθένα... Εξαρτάται και το τι θα δείξει κάποιος οτι θέλει. Αν μια γυναίκα σε βάλει στην κατηγορία "αυτός είναι καλός για γάμο", θα σε "βασανίσει". Αν δει οτι είσαι λιγο γραψαρχιδόπουλος και σε γουστάρει, δε θα έχει ένδοιες. Όπως λίγο πολύ κι εμείς κάνουμε δλδ. Στην γκόμενα σου δε θα δείξεις τα "βίτσια" σου, ενώ στην κούκλα πο γνώρισες στο μπαρ δε θα σκαλώσεις... Όλα αυτά είναι φυσικά. Το αφύσικο είναι που μπαίνουν τόόόόόόόόόόσες πολλές ταμπέλες. Και το σπαστικό είναι πως τα καλύτερα εκθέματα τα τσιμπάνε οι metrosexual.... Mais, c' est la vie...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
βρε αγορι μου
τι να ξυπνησουμε?
ντε και καλα να ειμαστε ολες ετσι?
ηλιθιες χαζογκομενες που μας νοιαζει μονο να τα τρωμε απ τους ανδρες και να τους θαβουμε στις φιλες μας να το παιζουμε θεες ενω ειμαστε μπαζομεσογειακες κλπ κλπ...
εμ γι αυτο ειπα δεν υπαρχει λογος να γραψει καμια μας σ αυτο το τοπικ (αν και εγραψα :P)
αφου οτι και αν πουμε υποκριτριες και δηθεν θα μας πειτε
λες και μας ξερετε ολες  :P
Αυτά που έγραψε η Κατερίνα τα διάβασες βρε κορίτσι μου; Η αυτή δεν είναι γυναίκα;

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δε μπορούν να συλλάβουν με τίποτα την πραγματικότητα.
Σαν το Matrix.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
θεοφιλε αυτα που εγραψε η κατερινα και τα διαβασα και εγραψα και σχολιο
επειδη δεν την εξαιρεσα στο τσουβαλιασμα... ? μου διεφυγε, αυτο σε χαλασε?  :grin: ενταξει μας θεωρειτε ολες δηθεν και μλκισμενες, εκτος της κατερινας

παρακατω?

....ναι βρε κοπελα μου αλλα δεν κρατηθηκες κι εγραψες.... ;) ;)
.....καταλαβες τι λεω......?????????????????????????  ;) ;)
......κι η κατερινα εγραψε, αλλα ΕΓΡΑΨΕ..... με διαφορά.....
.....αλλα εσυ μία απ τα ιδια........
.....καταλαβες.........?????????????????????? ;) ;) ;) ;)

βρε αγορι μου εγραψα για να σπασω πλακα
δεν σημαινει οτι αυτα που λεω δεν ισχυουν κιολας ετσι
αλλα σ ενα φορουμ οπου το 99% ειναι ανδρες και εχουν ορεξη να τσουβαλιασουν ολες τις απανταχου ελληνιδες και να βγαλουν τα απωθημενα τους (εκτος της κατερινας (μην παρεξηγηθει ο θεοφιλος παλι και τρεχουμε :cheesy:)... η καποιας αλλης που ετυχε να τους φερθει καλα.. στον κυκλο τον δικο τους.. μιας και ολες οι υπολοιπες ητανε πτνες ηλιθιες χαζογκομενες και τους εφτυσαν γιατι δεν ειχανε λεφτα αυτοκινητα και δειπνα στο χιλτον)
δεν θα κατσω εγω να αναλυσω τιποτα
δεν με απασχολει ποσως τι αποψη εχετε για τις γυναικες, ουτε προσβαλλομαι απ αυτα που λετε, ισα ισα που συμφωνω και με καποια πραγματα
παντως αν τις αντιμετωπιζετε ολες ετσι οπως γραφετε γι αυτο και την κανουν μ ελαφρα πηδηματακια και μετα μπαινετε εδω μεσα και τις θαβετε :grin:

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
θεοφιλε αυτα που εγραψε η κατερινα και τα διαβασα και εγραψα και σχολιο
επειδη δεν την εξαιρεσα στο τσουβαλιασμα... ? μου διεφυγε, αυτο σε χαλασε?  :grin: ενταξει μας θεωρειτε ολες δηθεν και μλκισμενες, εκτος της κατερινας

παρακατω?

βρε αγορι μου εγραψα για να σπασω πλακα
δεν σημαινει οτι αυτα που λεω δεν ισχυουν κιολας ετσι
αλλα σ ενα φορουμ οπου το 99% ειναι ανδρες και εχουν ορεξη να τσουβαλιασουν ολες τις απανταχου ελληνιδες και να βγαλουν τα απωθημενα τους (εκτος της κατερινας (μην παρεξηγηθει ο θεοφιλος παλι και τρεχουμε :cheesy:)... η καποιας αλλης που ετυχε να τους φερθει καλα.. στον κυκλο τον δικο τους.. μιας και ολες οι υπολοιπες ητανε πτνες ηλιθιες χαζογκομενες και τους εφτυσαν γιατι δεν ειχανε λεφτα αυτοκινητα και δειπνα στο χιλτον)
δεν θα κατσω εγω να αναλυσω τιποτα
δεν με απασχολει ποσως τι αποψη εχετε για τις γυναικες, ουτε προσβαλλομαι απ αυτα που λετε, ισα ισα που συμφωνω και με καποια πραγματα
παντως αν τις αντιμετωπιζετε ολες ετσι οπως γραφετε γι αυτο και την κανουν μ ελαφρα πηδηματακια και μετα μπαινετε εδω μεσα και τις θαβετε :grin:
Πάντως αν θες να παραμείνεις εδώ μέσα (στο κάτω κάτω μπήκες σε ένα σάϊτ που προϋπήρχε), εγκλιματίσου κάπως. Και την Κατερίνα σεβόμαστε, και τη μουνίτσα και τη rouli. Εσύ μήπως είσαι κάπως πιο "προκλητική"; Για σκέψου το!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δλδ για να μην ημουν προκλητικη θα πρεπε να σας πω οτι εχετε απολυτο δικαιο και ναι ολες ημαστε οπως λετε?
για ξανακοιτα τα ποστς μου απ την αρχη... να δεις αν ημουν εγω προκλητικη η οι αλλοι με τις απαντησεις τους... διοτι προκατηλειμμενα θεωρησαν οτι μια αλλη σαν και αυτες τις δηθεν που λενε ηρθε να τους το παιξει καπως
και γιατι να σκεφτουν κατι αλλο αφου εχω εγω 10 ποστ (με αυτο)
ενω οι υπολοιπες που λες ενα καρο ποστς
η αγαπητη μουνιτσα καμια 400 *ποτε προλαβες ρε?*
αρα για να μου φερεστε καλυτερα μαλλον θα περασει καιρος... μην τα θελω και ολα απο νεουδι εδω μεσα... :P

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
δλδ για να μην ημουν προκλητικη θα πρεπε να σας πω οτι εχετε απολυτο δικαιο και ναι ολες ημαστε οπως λετε?
για ξανακοιτα τα ποστς μου απ την αρχη... να δεις αν ημουν εγω προκλητικη η οι αλλοι με τις απαντησεις τους... διοτι προκατηλειμμενα θεωρησαν οτι μια αλλη σαν και αυτες τις δηθεν που λενε ηρθε να τους το παιξει καπως
και γιατι να σκεφτουν κατι αλλο αφου εχω εγω 10 ποστ (με αυτο)
ενω οι υπολοιπες που λες ενα καρο ποστς
η αγαπητη μουνιτσα καμια 400 *ποτε προλαβες ρε?*
αρα για να μου φερεστε καλυτερα μαλλον θα περασει καιρος... μην τα θελω και ολα απο νεουδι εδω μεσα... :P
Όταν ο κοινός τόπος των γραφομένων σου ήταν το πόσα ξοδεύουν οι γκόμενοί σου για σένα (σαν να είσαι η αυτοκράτειρα, μόνο και μόνο επειδή διαθέτεις μουνί), τι περίμενες δηλαδή να σου απαντήσουν;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ποτε εγραψα για το ποσα ξοδευουν οι γκομενοι μου για μενα? *ειλικρινα σε ρωταω*
μπας και το πα για πλακα?  :-
κατ αρχην ουτε καταδεχομαι να ξοδευουν για μενα νιωθω και ασχημα οταν το κανουν...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αν σε μπέρδεψα με άλλη που το ισχυρίστηκε (γιατι το ισχυρίστηκε), σου ζητώ συγγνώμη. Αν όμως θες να παραμείνεις στην "κοινότητα" του σάϊτ (και δεν είμαι εγώ αυτός που θα στο απαγορέψει φυσικά), εξακολουθώ να πιστεύω οτι πρέπει να εγκλιματιστείς, χωρίς φιλιππικούς κατά των ανδρών συλλήβδην. Κάτι που ισχύει και για πολλούς άρρενες εδώ μέσα που εκφράζουν έναν ακραίο μισογυνισμό.
Φιλικά λοιπόν

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μαλλον με μπερδεψες
δεν θα ελεγα ποτε κατι τοσο επιφανειακο και ηλιθιο στα σοβαρα
και δεν ειπα τιποτα κατα των ανδρων (ισα ισα που παντα
παρεα με ανδρες εκανα πιο πολυ  :cheesy: )... συμφωνησα μαζι τους στα πιο πολλα... και μου την ειπανε κιολας :grin:

παντα φιλικα

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οκ λοιπόν, το θέμα θεωρείται λήξαν!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βρε θεοφιλε τα μπουτια σου εχεις μπλεξει............δεν ειναι η Γκατζε Γκαλα η κοπελα  :cheesy:

ασε που εχει δικιο στο θεμα των ποστς......και μη νομιζεις......και εγω με τα τετρακοντα ποστς ακομα αντιμετωπιζω σφηνοπουτσακια :grin: κα ακομα νομιζουν οτι ειμαι ή γκει ή βλαμμενη απο το κοσμοπολιταν :grin: (οχι ολοι...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom