ʼσε τα μπούτια μου ήσυχα μη γίνουμε απο δυο χωρια χωριάτες! Και με την κοπέλα το λήξαμε πολιτισμένα το θέμα, παραδέχτηκα οτι έκανα λάθος, μην το διαιωνίζεις.Βρε θεοφιλε τα μπουτια σου εχεις μπλεξει............δεν ειναι η Γκατζε Γκαλα η κοπελα
ασε που εχει δικιο στο θεμα των ποστς......και μη νομιζεις......και εγω με τα τετρακοντα ποστς ακομα αντιμετωπιζω σφηνοπουτσακια κα ακομα νομιζουν οτι ειμαι ή γκει ή βλαμμενη απο το κοσμοπολιταν (οχι ολοι...)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ʼντε μετά να πείσω τους αξιότιμους συναγωνιστές εδώ μέσα οτι δεν σε ξέρω ούτε κατ' όψιν και οτι δεν έχουμε κάνει καν cyber!Μα γιατι?? αφου μαρεσει η ιντριγκα.....και τα μπουτια σου
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
σαιμπερ ε με τη μουνιτσα...
για λεγε για λεγε...
:o
για λεγε για λεγε...
:o
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ʼντε μετά να πείσω τους αξιότιμους συναγωνιστές εδώ μέσα οτι δεν σε ξέρω ούτε κατ' όψιν και οτι δεν έχουμε κάνει καν cyber!
Εδω σε θελω καβουρα
Φιλοι μου,ολοι δικιο εχετε,διοτι αυτα που λετε προερχονται απο παρατηρησεις ζωντανες.Οι γυναικες τα χουν χαμενα γενικοτερα!Θα προσθεσω κ γω μια παρατηρηση,μενω σε μια μικρη πολη και βλεπω γκομενες που τις εκανα καμακι κ με απεριπταν να τα χουν με τυπους ασχημους.Συμπερασμα δικο μου ειναι οτι μια γυναικα επιλεγει καποιον απτην παρεα κ ας μην τον θελει!
pervertboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Ψαχνοντας για φωτο της Πιτσια βρηκα αυτη τη συνενετευξη στο μαξιμ στην οποια φαινονται ολα αυτα που λεμε και οι κυριες του σαιτ κανουν τις κινεζες... Παραθετω:
Το καλοκαίρι στην παραλία σάς πλησιάζουν εύκολα οι άντρες;
Όλγα: Οι άντρες πλησιάζουν γενικά, όχι μόνο στην παραλία.
Δήμητρα: ʼσε που, άμα ο άντρας αράξει με την εφημερίδα στην παραλία, δεν ξεκουνάει. Εγώ, πάντως, δεν είμαι αυτή που θα δώσω το κινητό μου με το που θα με πλησιάσει κάποιος, έτσι κι αλλιώς.
Μην τρελαθούμε, ρε κορίτσια! Δεν έχει τύχει ποτέ να σας την πέσουν και να δώσετε το τηλέφωνό σας;
Δήμητρα: Αυτό που γίνεται είναι ότι παίρνω εγώ τα κινητά τους, κι άμα μου αρέσει κάποιος, τον καλώ μετά.
Όλγα: Κι εγώ το ίδιο κάνω. Ποτέ δεν δίνω τηλέφωνο, πάντα παίρνω.
Ποια είναι η τελευταία χοντράδα που σας έχουν πει στο δρόμο;
Όλγα: Συνήθως στο δρόμο ακούς κάτι «Μανάρι μου, τι είσαι εσύ!» στιγμές που είσαι άβαφη και νιώθεις αίσχος. Υπάρχουν και πιο χυδαία, αλλά δεν θα σας τα πω.
Δήμητρα: Γι? αυτό και χρησιμοποιούμε πάντα τα αυτοκίνητά μας.
Όλγα: Ναι, στο μετρό ακούς τα χειρότερα.
Πείτε μας τώρα ότι δεν γουστάρετε καθόλου όταν σας την πέφτουν...
Δήμητρα: Υπάρχουν δύο ειδών γυναίκες: αυτές που το γουστάρουν και αυτές που δεν το γουστάρουν. Εγώ προσωπικά δεν το γουστάρω καθόλου.
Όλγα: Ούτε κι εγώ. Καμάκι στο δρόμο δεν έχω κάνει ποτέ.
Δηλαδή, δεν έχετε πάει ποτέ κοριτσοπαρέα στα μπουζούκια με αποκλειστικό σκοπό να «παίξετε»;
Με ένα στόμα, μια φωνή: ʼλλο αυτό. Αυτό αρέσει σε όλες. Αλλά το να θες να πας στο περίπτερο και να ακούς τα μύρια όσα από έναν άσχετο που περνάει με κάποιο φορτηγάκι...
Καμιά καλή ατάκα θυμάστε ή μόνο οι γουρουνιές σάς μένουν;
Δήμητρα: Οι περισσότεροι λένε τα ίδια. «Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου;», «Είσαι πολύ όμορφη».
Όλγα: Έχω ακούσει στο δρόμο «Σ? ευχαριστώ που υπάρχεις, με κάνεις να νιώθω υπέροχα». Και το «συγχαρητήρια», το πλέον κλασικό ? το λέει όλη η Αθήνα.
Στις ανήθικες προτάσεις πώς απαντάτε;
Όλγα: Κοιτάζω περίεργα και δεν δίνω σημασία. Κατά βάση, τον αγνοώ, αλλά αν έχω νεύρα θα τον βρίσω.
Δήμητρα: Εγώ είμαι λίγο διαφορετική, πιο οξύθυμη. Στην καλύτερη θα του πω: «Τι λες, ρε βλάκα;».
ʼρα το σεξ της μιας βραδιάς είναι πιο μακρινό κι απ? το Ελντοράντο;
Δήμητρα: Δεν θα έκανα ποτέ one night stand. Δεν το έχω ανάγκη.
Όλγα: Εγώ για να κάνω κάτι πρέπει να το έχω σκεφτεί πολύ καλά. Κάποιες γυναίκες, βέβαια, έχουν άλλη νοοτροπία, και, χωρίς να θέλω να τις κατακρίνω, έτσι θα είναι σε όλη τους τη ζωή.
Η καλύτερη έκπληξη που θυμάστε από άντρα;
Δήμητρα: Εμένα μου έχει κάνει έκπληξη μέσα σε κλαμπ. Έχει φύγει για δέκα λεπτά και έχει επιστρέψει με πενήντα ανθοδέσμες.
Έχετε κλέψει ποτέ τον άντρα της κολλητής σας;
Όλγα: Μόνο μία φορά, όταν ήμουν δεκάξι, τα έφτιαξα με αγόρι φίλης μου. Εκείνος όμως το προκάλεσε. Με την κολλητή μου τσακωθήκαμε και πλέον μιλάμε τυπικά. Αλλά δεν θα το ξανάκανα.
Το μάπα σεξ είναι η πρώτη αιτία χωρισμού;
Δήμητρα: Το σεξ το βάζω σε τελευταία μοίρα στη σχέση μου.
Όλγα: Κι εγώ τελευταίο το βάζω. Με ενδιαφέρει κυρίως το αν ταιριάζω με τον άλλο.
Οk, μας πείσατε. Υπάρχει κάτι που στο κρεβάτι είναι βρόμικο ή επιτρέπονται όλα;
Δήμητρα: Εγώ είμαι παραδοσιακή: Με τη σχέση μου όλα επιτρέπονται.
Όλγα: Συμφωνώ. Βρόμικο είναι μόνο το one night stand.
Σέξι δώρα υπάρχουν;
Με μια φωνή: Υπάρχουν. Τα σέξι εσώρουχα, κυρίως όταν τα δέχεσαι σε στιγμές που δεν το περιμένεις.
Δεύτερη γυναίκα στο εξώφυλλο ναι, δεύτερη γυναίκα στο κρεβάτι;
Με ένα στόμα, μια φωνή: Κατηγορηματικά όχι. Ούτε και δεύτερος άντρας. Στους δύο τρίτος δεν χωράει ? ούτε καν στο εξώφυλλο.
Τα συμπερασματα δικα σας...
Να πω μονο οτι καπου δικαιολογω μια επαρση με το σκεπτικο οτι προκειται για ωραιες γκομενες (οχι βεβαια σε τετοιο βαθμό)
το θεμα κατα τη γνωμη μου ειναι οτι δυστυχως αυτο το στυλ και τη συμπεριφορα την εχουν υιοθετήσει ολες οι ελληνιδες, ωραιες και πατσολες (κυριως πατσολες...)
Το καλοκαίρι στην παραλία σάς πλησιάζουν εύκολα οι άντρες;
Όλγα: Οι άντρες πλησιάζουν γενικά, όχι μόνο στην παραλία.
Δήμητρα: ʼσε που, άμα ο άντρας αράξει με την εφημερίδα στην παραλία, δεν ξεκουνάει. Εγώ, πάντως, δεν είμαι αυτή που θα δώσω το κινητό μου με το που θα με πλησιάσει κάποιος, έτσι κι αλλιώς.
Μην τρελαθούμε, ρε κορίτσια! Δεν έχει τύχει ποτέ να σας την πέσουν και να δώσετε το τηλέφωνό σας;
Δήμητρα: Αυτό που γίνεται είναι ότι παίρνω εγώ τα κινητά τους, κι άμα μου αρέσει κάποιος, τον καλώ μετά.
Όλγα: Συνήθως στο δρόμο ακούς κάτι «Μανάρι μου, τι είσαι εσύ!» στιγμές που είσαι άβαφη και νιώθεις αίσχος. Υπάρχουν και πιο χυδαία, αλλά δεν θα σας τα πω.
Δήμητρα: Υπάρχουν δύο ειδών γυναίκες: αυτές που το γουστάρουν και αυτές που δεν το γουστάρουν. Εγώ προσωπικά δεν το γουστάρω καθόλου.
Όλγα: Ούτε κι εγώ. Καμάκι στο δρόμο δεν έχω κάνει ποτέ.
Δηλαδή, δεν έχετε πάει ποτέ κοριτσοπαρέα στα μπουζούκια με αποκλειστικό σκοπό να «παίξετε»;
Με ένα στόμα, μια φωνή: ʼλλο αυτό. Αυτό αρέσει σε όλες. Αλλά το να θες να πας στο περίπτερο και να ακούς τα μύρια όσα από έναν άσχετο που περνάει με κάποιο φορτηγάκι...
Δήμητρα: Οι περισσότεροι λένε τα ίδια. «Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου;», «Είσαι πολύ όμορφη».
Όλγα: Έχω ακούσει στο δρόμο «Σ? ευχαριστώ που υπάρχεις, με κάνεις να νιώθω υπέροχα». Και το «συγχαρητήρια», το πλέον κλασικό ? το λέει όλη η Αθήνα.
Όλγα: Κοιτάζω περίεργα και δεν δίνω σημασία. Κατά βάση, τον αγνοώ, αλλά αν έχω νεύρα θα τον βρίσω.
Δήμητρα: Εγώ είμαι λίγο διαφορετική, πιο οξύθυμη. Στην καλύτερη θα του πω: «Τι λες, ρε βλάκα;».
Όλγα: Εγώ για να κάνω κάτι πρέπει να το έχω σκεφτεί πολύ καλά. Κάποιες γυναίκες, βέβαια, έχουν άλλη νοοτροπία, και, χωρίς να θέλω να τις κατακρίνω, έτσι θα είναι σε όλη τους τη ζωή.
Δήμητρα: Εμένα μου έχει κάνει έκπληξη μέσα σε κλαμπ. Έχει φύγει για δέκα λεπτά και έχει επιστρέψει με πενήντα ανθοδέσμες.
Όλγα: Μόνο μία φορά, όταν ήμουν δεκάξι, τα έφτιαξα με αγόρι φίλης μου. Εκείνος όμως το προκάλεσε. Με την κολλητή μου τσακωθήκαμε και πλέον μιλάμε τυπικά. Αλλά δεν θα το ξανάκανα.
Όλγα: Κι εγώ τελευταίο το βάζω. Με ενδιαφέρει κυρίως το αν ταιριάζω με τον άλλο.
Οk, μας πείσατε. Υπάρχει κάτι που στο κρεβάτι είναι βρόμικο ή επιτρέπονται όλα;
Δήμητρα: Εγώ είμαι παραδοσιακή: Με τη σχέση μου όλα επιτρέπονται.
Όλγα: Συμφωνώ. Βρόμικο είναι μόνο το one night stand.
Σέξι δώρα υπάρχουν;
Με μια φωνή: Υπάρχουν. Τα σέξι εσώρουχα, κυρίως όταν τα δέχεσαι σε στιγμές που δεν το περιμένεις.
Δεύτερη γυναίκα στο εξώφυλλο ναι, δεύτερη γυναίκα στο κρεβάτι;
Με ένα στόμα, μια φωνή: Κατηγορηματικά όχι. Ούτε και δεύτερος άντρας. Στους δύο τρίτος δεν χωράει ? ούτε καν στο εξώφυλλο.
Τα συμπερασματα δικα σας...
Να πω μονο οτι καπου δικαιολογω μια επαρση με το σκεπτικο οτι προκειται για ωραιες γκομενες (οχι βεβαια σε τετοιο βαθμό)
το θεμα κατα τη γνωμη μου ειναι οτι δυστυχως αυτο το στυλ και τη συμπεριφορα την εχουν υιοθετήσει ολες οι ελληνιδες, ωραιες και πατσολες (κυριως πατσολες...)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
Αχ καλε τι ρωμαντικος αντρας / ενα τετοιο θελω να γνωρισω και εγω καλε κοριτσια :-* :-* :-* / βρε δε γαμιο@@@στε λεω εγω ......
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εμενα με εντυπωσιασε πιο πολυ ο σεξουαλικος πουριτανισμος τους...ολες αυτες που βλεπουμε σε τοσες amateur φωτογραφιες και βιντεακια? ολες αυτες που οι συμφορουμιτες φιλοι κατα καιρους παιρνουν? τι διαολο φυτρωνουν??? ακομα να καταλαβω......
Επισκέπτης
Αυτοί που καταδέχονται και δίνουν τηλέφωνα στις γκόμενες χωρίς να τους δίνουν αυτές, κατά τη γνώμη μου είναι ληγούρια που χαλάνε την πιάτσα. Πολύ μίζερη στάση να δίνεις και να μη σου δίνουν . Αφήνεις την εντύπωση ότι είσαι ο χαμένος που θα περιμένει μια ζωή να καυλώσει στο κάθε τσούλι να τον πάρει τηλέφωνο ή να τελειώσουν οι καβάτζες της κάθε καργιόλας και να τον χρησιμοποιήσει σαν ρεζέρβα ...
Ξεφτύλα χοντρή ...
Προσωπικά αυτή τη μαλακία την είχα κάνει πολύ μικρός, πριν τα 20 και μετά ευτυχώς την έκοψα. Αν δεν έδινε τηλέφωνο η άλλη της έλεγα ότι θα ψάξω για κάποια που αξίζει και θα μου δώσει τηλέφωνο και της έλεγα να πάει στο διάολο ...
Ξεφτύλα χοντρή ...
Προσωπικά αυτή τη μαλακία την είχα κάνει πολύ μικρός, πριν τα 20 και μετά ευτυχώς την έκοψα. Αν δεν έδινε τηλέφωνο η άλλη της έλεγα ότι θα ψάξω για κάποια που αξίζει και θα μου δώσει τηλέφωνο και της έλεγα να πάει στο διάολο ...
Να αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε.
Ετσι ακριβως ειναι.
Εχω και προσφατο παραδειγμα με φιλο μου μουνοδουλο, οπου η γκομενα του τον εχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ και αυτος συνεχιζει και την προσκυναει. ..
Εγω φιλαρα εχω αντιστροφο παραδειγμα, απο συνομιλια στο MSN. Εκει να δεις φαση! Να της χωνει ανελεητη ταπεινωση ο τυπος κι αυτη να γουσταρει τρελα! Ολο αστειακια, γλυκες και χαρουλες!!! Τετοια θελει ο κωλος τους για να γλυκαινεται!
Αχ καλε τι ρωμαντικος αντρας / ενα τετοιο θελω να γνωρισω και εγω καλε κοριτσια :-* :-* :-* / βρε δε γαμιο@@@στε λεω εγω ......
Ναι, ΝΑΙ, ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ!!!!!!!
Η κυρία έψαχνε για αρχιμαλάκα μουνόδουλο και χτύπησε jackpot!
Αυτοί που καταδέχονται και δίνουν τηλέφωνα στις γκόμενες χωρίς να τους δίνουν αυτές, κατά τη γνώμη μου είναι ληγούρια που χαλάνε την πιάτσα. Πολύ μίζερη στάση να δίνεις και να μη σου δίνουν . Αφήνεις την εντύπωση ότι είσαι ο χαμένος που θα περιμένει μια ζωή να καυλώσει στο κάθε τσούλι να τον πάρει τηλέφωνο ή να τελειώσουν οι καβάτζες της κάθε καργιόλας και να τον χρησιμοποιήσει σαν ρεζέρβα ...
Διαφωνώ φίλε μου. Φυσικά και όταν υπάρχει μικρό χρονικό παράθυρο θα ζητήσεις εσύ τηλέφωνο. Αλλά αν είσαι σε πιο μόνιμη επαφή μια ατάκα του στυλ "Επειδή δεν μου αρέσει να γίνομαι φορτικός, πάρε όποτε θες τηλέφωνο να τα πούμε" τη βρίσκω και μια χαρά και αποτελεσματική (εκ πείρας). Φυσικά και ΔΕΝ περιμένεις. Αν πάρει, πήρε. Και θα γαμήσεις χωρίς να κουνήσεις το δακτυλάκι σου. Καμμιά πιάτσα δεν χαλάς. ʼμα την τρελάνεις στα τηλέφωνα χαλάς την πιάτσα. Και δεν δείχνεις χαμένος. ʼνετος δείχνεις και στην ουσία της λες ότι δεν την έχεις και τόσο ανάγκη. (Αλλιώς θα ζήταγες τηλέφωνο). Γνώμη μου, βέβαια.
arcturus
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Διαφωνώ φίλε μου. Φυσικά και όταν υπάρχει μικρό χρονικό παράθυρο θα ζητήσεις εσύ τηλέφωνο. Αλλά αν είσαι σε πιο μόνιμη επαφή μια ατάκα του στυλ "Επειδή δεν μου αρέσει να γίνομαι φορτικός, πάρε όποτε θες τηλέφωνο να τα πούμε" τη βρίσκω και μια χαρά και αποτελεσματική (εκ πείρας). Φυσικά και ΔΕΝ περιμένεις. Αν πάρει, πήρε. Και θα γαμήσεις χωρίς να κουνήσεις το δακτυλάκι σου. Καμμιά πιάτσα δεν χαλάς. ʼμα την τρελάνεις στα τηλέφωνα χαλάς την πιάτσα. Και δεν δείχνεις χαμένος. ʼνετος δείχνεις και στην ουσία της λες ότι δεν την έχεις και τόσο ανάγκη. (Αλλιώς θα ζήταγες τηλέφωνο). Γνώμη μου, βέβαια.
Συμφωνώ με τον alfa291.
Με το να δώσεις ένα τηλέφωνο δεν χαλάς καμία πιάτσα. Η πιάτσα χαλάει όταν παίρνεις τηλέφωνο και σε φτύνει ειδικά όταν εσύ επιμένεις τότε γίνεσαι λιγούρι.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
σορρυ για το κατεβατο αλλα εχω ορεξη να ποσταρω σημερα
καλα βρε αγορια γιατι ειναι τοσο τραγικο αυτο? δλδ ντε και καλα να σας δωσουμε το τηλεφωνο μας? υπαρχουν καποιοι οι οποιοι επιμενουν να δωσουν το τηλεφωνο τους και δεν καταλαβαινουν οτι η αλλη ειναι απλα ευγενικη και προσπαθει να την κανει μ ελαφρα... μετα φταιει αμα δεν τον παρει ποτε τηλεφωνο?
χοντραδα ειναι να σε πουν μαναρι τους? (για να ξερω...) και δεν φτανει που ετσι αβαφτες που ηταν ακουσαν και τα κοπλιμεντα τους ενοχληθηκαν...
ναι καλα...
τους κακοφαινεται... μην μαθουν μονο οτι τις γυμνες/μισογυμνες φωτογραφισεις δεν τις κανουν για τα παιδια του 3ου κοσμου, αλλα για να παιρνει ματι ο πασα ενας (με τα φορτηγακια του...) και παθουν σοκ...
τς τς τς... απαραδεκτοι οι ανδρες απαραδεκτοι...
...οι πτανες..
ναι παντα εκεινος φταιει...
τι αθωα κοριτσια τελικα
τις αγαπω
Δεν έχει τύχει ποτέ να σας την πέσουν και να δώσετε το τηλέφωνό σας;
καλα βρε αγορια γιατι ειναι τοσο τραγικο αυτο? δλδ ντε και καλα να σας δωσουμε το τηλεφωνο μας? υπαρχουν καποιοι οι οποιοι επιμενουν να δωσουν το τηλεφωνο τους και δεν καταλαβαινουν οτι η αλλη ειναι απλα ευγενικη και προσπαθει να την κανει μ ελαφρα... μετα φταιει αμα δεν τον παρει ποτε τηλεφωνο?
χοντραδα ειναι να σε πουν μαναρι τους? (για να ξερω...) και δεν φτανει που ετσι αβαφτες που ηταν ακουσαν και τα κοπλιμεντα τους ενοχληθηκαν...
Όλγα: Ούτε κι εγώ.
ναι καλα...
Αλλά το να θες να πας στο περίπτερο και να ακούς τα μύρια όσα από έναν άσχετο που περνάει με κάποιο φορτηγάκι.. .
τους κακοφαινεται... μην μαθουν μονο οτι τις γυμνες/μισογυμνες φωτογραφισεις δεν τις κανουν για τα παιδια του 3ου κοσμου, αλλα για να παιρνει ματι ο πασα ενας (με τα φορτηγακια του...) και παθουν σοκ...
Δήμητρα: Οι περισσότερο ι λένε τα ίδια. «Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου;», «Είσαι πολύ όμορφη».
τς τς τς... απαραδεκτοι οι ανδρες απαραδεκτοι...
...οι πτανες..
ναι παντα εκεινος φταιει...
τι αθωα κοριτσια τελικα
τις αγαπω
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
σορρυ για το κατεβατο αλλα εχω ορεξη να ποσταρω σημερα
.......δωσε λεμεεεεεε.......δωσεεεεεεεε......!!!!!!!
θεοφιλε αυτα που εγραψε η κατερινα και τα διαβασα και εγραψα και σχολιο
επειδη δεν την εξαιρεσα στο τσουβαλιασμα... ? μου διεφυγε, αυτο σε χαλασε? ενταξει μας θεωρειτε ολες δηθεν και μλκισμενες, εκτος της κατερινας
παρακατω?
βρε αγορι μου εγραψα για να σπασω πλακα
δεν σημαινει οτι αυτα που λεω δεν ισχυουν κιολας ετσι
αλλα σ ενα φορουμ οπου το 99% ειναι ανδρες και εχουν ορεξη να τσουβαλιασουν ολες τις απανταχου ελληνιδες και να βγαλουν τα απωθημενα τους (εκτος της κατερινας (μην παρεξηγηθει ο θεοφιλος παλι και τρεχουμε )... η καποιας αλλης που ετυχε να τους φερθει καλα.. στον κυκλο τον δικο τους.. μιας και ολες οι υπολοιπες ητανε πτνες ηλιθιες χαζογκομενες και τους εφτυσαν γιατι δεν ειχανε λεφτα αυτοκινητα και δειπνα στο χιλτον)
δεν θα κατσω εγω να αναλυσω τιποτα
δεν με απασχολει ποσως τι αποψη εχετε για τις γυναικες, ουτε προσβαλλομαι απ αυτα που λετε, ισα ισα που συμφωνω και με καποια πραγματα
παντως αν τις αντιμετωπιζετε ολες ετσι οπως γραφετε γι αυτο και την κανουν μ ελαφρα πηδηματακια και μετα μπαινετε εδω μεσα και τις θαβετε
Θα συμφωνήσω με την Μπιτμι οτι και να λένε μερικοί πιστεύω πως βγάζουν τα αποθυμένα τους εδώ γιατί στην πραγματική ζωή εαν τους την πέσει καμιά εμφανίσιμη γυναίκα είναι έτοιμοι οχι μόνο να την κερνάνε/πληρώνουν κλπ αλλά τρέχουν σαν "σκυλάκια" απο πίσω τους και κάνουν ο,τι λέει.Τώρα εαν το παίζουν εδώ μέσα μάγκες είναι άλλη υπόθεση ο καθένας μέσα σε ένα σαιτ το παίζει ο,τι θέλει!!!
Εσύ πάντως επιβεβαιώνεις τη λαϊκή ρήση "η γυναίκα είναι σαν το γραμματόσημο, όσο τη πιο πολύ τη φτύνεις τόσο πιο κολλάει" (που ισχύει φυσικά μόνο για γυναίκες του είδους σου). Σ' έχουν κράξει άπαντες εδώ μέσα, αρσενικοί τε και θηλυκοί, αλλά εσύ απτόητη! Πολύ βιτσιόζα μωρέ αδερφάκι μου!Θα συμφωνήσω με την Μπιτμι οτι και να λένε μερικοί πιστεύω πως βγάζουν τα αποθυμένα τους εδώ γιατί στην πραγματική ζωή εαν τους την πέσει καμιά εμφανίσιμη γυναίκα είναι έτοιμοι οχι μόνο να την κερνάνε/πληρώνουν κλπ αλλά τρέχουν σαν "σκυλάκια" απο πίσω τους και κάνουν ο,τι λέει.Τώρα εαν το παίζουν εδώ μέσα μάγκες είναι άλλη υπόθεση ο καθένας μέσα σε ένα σαιτ το παίζει ο,τι θέλει!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 106
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 145
- Εμφανίσεις