Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ πάντως επιβεβαιώνεις τη λαϊκή ρήση "η γυναίκα είναι σαν το γραμματόσημο, όσο τη πιο πολύ τη φτύνεις τόσο πιο κολλάει" (που ισχύει φυσικά μόνο για γυναίκες του είδους σου). Σ' έχουν κράξει άπαντες εδώ μέσα, αρσενικοί τε και θηλυκοί, αλλά εσύ απτόητη! Πολύ βιτσιόζα μωρέ αδερφάκι μου!

Είμαι πολύ βιτσιόζα έχεις κανένα πρόβλημα??Αν ναι πάνε και λύστο!! :idiot: :idiot:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σου αρεσει μηπως να σε εξευτελιζουν? αν ναι να σε βαλει στοιχημα ο σοτος στον τοντοκ :grin:

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Είμαι πολύ βιτσιόζα έχεις κανένα πρόβλημα??Αν ναι πάνε και λύστο!! :idiot: :idiot:
Εσύ μπαίνεις εδώ, εγώ θα σου λύσω το πρόβλημα; Υπάρχουν και δονητές, δεν μπορεί, κάτι θα έχεις ακούσει εκεί στον πύργο σου!

Επισκέπτης
Λοιπόν αγοράκια, μια και έχετε γράψει τόσες εκατοντάδες μηνύματα για τις Ελληνίδες, ακούστε και την άποψη ενός γκέι (ενεργητικού) για τους Έλληνες. Έχοντας ταξιδέψει σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες μπορώ με ευχαρίστηση να σας ανακοινώσω ότι οι Έλληνες νέοι (18-30) είναι οι πιο «αδελφοποιημένοι» στην Ευρώπη, τουλάχιστον εμφανισιακά. Τόσες γλυκές φατσούλες μαζεμένες δε βλέπεις πουθενά. Είναι σαν παιδιά σε μεγέθυνση! Αν δεις «αντρουά» νέο στην Αθήνα, μάλλον πρόκειται για λαθρομετανάστη. Τόσο ζελέ στο μαλλί όσο εδώ δε βάζουν πουθενά. Να μη μιλήσω για τα μοδάτα ρούχα (μόνο το Μιλάνο μας ξεπερνάει στο ντύσιμο). Όσο για το βλέμμα: αυτή η εκφραστικότητα, το ελαφρώς μελαγχολικό ύφος με ξετρελλαίνει. Πολλοί από σας θέλουν να μεταναστεύσουν γιατί δεν τους αρέσουν οι Ελληνίδες. Εγώ προσωπικά τα Ελληνάκια δεν τα αλλάζω με καμία άλλη εθνικότητα. Το μόνο πρόβλημα που έχουν πολλοί είναι ότι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα κόμπλεξ σχετικά με τη σεξουαλικότητά τους. ʼλλα επιθυμούν και άλλο δηλώνουν ότι είναι. Θα μου πείτε ότι αν ο καθένας κάνει αυτά που θέλει οι μισές Ελληνίδες θα μείνουν χωρίς σύντροφο. Σωστά, γι? αυτό προτείνω, εκτός από το γκέι γάμο, να καθιερωθεί και η διγαμία για τους στρέιτ άντρες ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος!

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω πρόβλημα με τις ελληνίδες, τις ισπανίδες, τις ρωσίδες η ότι άλλο τέλος πάντων είναι, αν μου κάνουν κλικ εμφανισιακα και σεξουαλικά τις σκίζω στο φτερό χωρίς δεύτερη κουβέντα. Για σχέση υπό τις ίδιες προϋποθέσεις δεν έχω προκατάληψη εθνικότητας, αλλά δε θα παντρευόμουν μια μαύρη η κινέζα γιατί δε θέλω τα παιδιά μου να είναι νεγρακια η κινεζακια.
Όλα αυτά που γράφονται για τις ελληνίδες σε ότι αφορά τη συμπεριφορά, την επιλογή ερωτικών συντρόφων κλπ, δεν γράφονται άδικα, αλλά μήπως φταίμε κι εμείς ρε παιδιά; Διότι όταν κάποιος δίνει την ευκαιρία στον άλλο να τον εκμεταλλευτεί, το μερίδιο ευθύνης είναι εξίσου και για τους δυο.
Το να δίνεις στον άλλο τα πάντα και να στερείς από τον εαυτό σου τα βασικά τότε αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν αγαπάς τον εαυτό σου άρα, πως θες να σε αγαπήσει η οποία γυναίκα είναι μαζί σου, αλλά στήνεις έντεχνα μια «παγίδα», ώστε σε περίπτωση που στην κάνει να έχεις την ευκαιρία να υστερολογείς στο περίγυρο, του στιλ κοιτάξτε την παλιοπουτανα εγώ έκανα τα πάντα κι αυτή μου την έκανε.
Καμία δεν μπορεί να μείνει με έναν αυτοθυσιαζομενο άγιο.
Την άξια του ο καθένας, την καθορίζει ο ίδιος με το πώς «μετράει» τον εαυτό του.
Αλλά εδώ συμβαίνει το εξής, κατά τα γραφόμενα, αν κάποιος την πέσει σε μια γυναίκα και αποτύχει αρχίζει να την βρίζει και καταφεύγει στην εύκολη εξήγηση ότι είναι πουτάνα το εκλαμβάνει ότι δεν μετράει σαν άντρας επειδή τον απόρριψε, δηλαδή τη γνώμη των άλλων τη βάζει πάνω και από τη δική του και για τη δική του ευταξία παίρνει σαν βαρόμετρο τη γνώμη των άλλων. 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Aκριβώς επειδή αγαπάμε τον εαυτό μας τις έχουμε μόνο για γαμήσι!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Aκριβώς επειδή αγαπάμε τον εαυτό μας τις έχουμε μόνο για γαμήσι!
Βρε φίλε Todok, στα σοβαρά έχεις αυτές τις -σταθερές- αντιλήψεις για τον μισό και πάνω πληθυσμό της γης; Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Εμείς είμαστε πάντα και εξ ορισμού καλύτεροι;
Φιλικά

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Φυσικά. Το να έχεις μια γυναίκα για γαμήσι δε σημαίνει ότι εκείνη δε θα ευχαριστηθεί ή ότι δε θα τις φερθείς καλά (όσο καλά σου φέρεται και εκείνη). Αλλά το να σκέφτεσαι να δεσμευτείς ή να της επιτρέψεις να παίξει ρόλο στη ζωή σου και τις αποφάσεις σου πιστεύω πως είναι μεγάλο σφάλμα.

Όπως επίσης είναι μεγάλο σφάλμα να αφήσεις οποιαδήποτε να σου κάνει σκηνές ή να το παίζει δύσκολη ή να σου κάνει έλεγχο.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Φυσικά. Το να έχεις μια γυναίκα για γαμήσι δε σημαίνει ότι εκείνη δε θα ευχαριστηθεί ή ότι δε θα τις φερθείς καλά (όσο καλά σου φέρεται και εκείνη). Αλλά το να σκέφτεσαι να δεσμευτείς ή να της επιτρέψεις να παίξει ρόλο στη ζωή σου και τις αποφάσεις σου πιστεύω πως είναι μεγάλο σφάλμα.

Όπως επίσης είναι μεγάλο σφάλμα να αφήσεις οποιαδήποτε να σου κάνει σκηνές ή να το παίζει δύσκολη ή να σου κάνει έλεγχο.

+1

Και αν δεν της αρέσει ας πάει σε άλλο μαγαζί!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ακούγεστε μισογύνηδες πάντως φιλαράκια!  :)

Επισκέπτης
Αλλά εδώ συμβαίνει το εξής, αν κάποιος την πέσει σε μια γυναίκα και αποτύχει αρχίζει να την βρίζει και καταφεύγει στην εύκολη εξήγηση ότι είναι πουτάνα                         

Τωρα εγω γιατι παρακαλαω ΠΑΝΤΑ να μου βγει πουτανα ?

Βρε ουστ και οξω οι "καλες"...Αυτες ας βρουνε ενα "καλο παιδι"...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

.....νομιζω οτι μετα απο τοσες σελιδες και τοσο εικονικο μελανι στο συγκεκριμενο θεμα, με αυτο το ποσταρισμα αρχιζουμε να κανουμε πιο κατανοητο ενα αλλο μεγαλο θεμα (προβλημα θα ελεγα εγω) του σημερα..
.......ωραια ειναι να χαβαλεδιαζουμε και να τα χωνουμε στα κοριτσια της παρεας που η καθε μια λεει οτι της εχει φυτεψει στο κεφαλι η (ας μην την χαρακτηρισω) μαμακα της, αλλα το αλλο (εξισου) μεγαλο θεμα ειναι η ποιοτητα, αν θα μπορουσε να ειπωθει ετσι, των σημερινων αντρων.......
δηλαδη το αν και κατα ποσο ειναι αντρες......
προσωπικα εγω τους σημερινους αντρες τους ονομαζω ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ....!!!!!!!
....κι αυτο, διοτι ταυτοχρονα με τη μεταλαξη των γυναικων σε ανδροειδη, οι αντρες αδιαμαρτηρητα μεταλασονταν σε γυναικοειδη......
ας μην αρχισουμε να λεμε τι ειναι αυτα που γραφει αυτος κρινοντας εξ ιδιων, ή και ακομα κρινοντας πισω απ την οθονη που δεν μας βλεπει κανεις, γιατι το τι σφαλιαρα πεφτει στους λουκουμαδες σε καθημερινη βαση, μεταφορικα ΚΑΙ κυριολεκτικα, δεν περιγραφεται.......
.....και μη μου πειτε οτι μονο εγω βλεπω σημερα αντρες να πλενουν, να σφουγγαριζουν, να σιδερωνουν να ξεσκατιζουν κλπ κλπ, αλλα και ταυτοχρονα γυναικες να δουλευουν σαν αντρες για να ζησουν την ''οικογενεια'' τους, με αποτελεσμα να τις αποκαλουμε καριεριστριες, γιατι αν το βλεπω μονο εγω αυτο, θα αναγκαστω να πω οτι θα πρεπει να αρχισουμε να βγαινουμε και λιγο απ το σπιτι μας και να εχουμε και τα ματακια μας και λιγο ανοιχτα......

αυτααααααά,

ευλογησον..

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0

Οριστε η αποδειξη γι' αυτα που σας ελεγα. Αυτη η συνομιλια θα σας λυσει ολες τις αποριες για το πως θελουν κατα βαθος οι γυναικες να τους φερονται.

Ο τυπας (ο αντρας ο σωστος δηλαδη) την ξεχεζει πατοκορφα, τη φτυνει, την ξευτιλιζει, την ταπεινωνει σαν πουτανιτσα σε SM τσοντα, και αυτη του κανει ναζια σαν καβλωμενη γατουλα. Με το ενα χερι γραφει και με το αλλο τριβει το μουνι της!

mouah
3:16:28 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... τι επαθες εσυ?
3:17:10 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon de tha me bgaleis e3wwwwwwwwwww mouah
3:17:19 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon na me pas stin kavlomiraaaaaaaaaaaaaaaa mouah
3:17:55 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... δεν εισαι να σε κυκλοφορω
3:18:04 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon zati?mouah
3:18:23 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... θα με κανεις ρεζιλι
3:18:41 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon egw???????????????????(ouaa)
3:19:04 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon eisai kakos (ouaa)
3:19:20 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... πρεπει πρωτα να σε "γνωρισω... καλυτερα"
3:19:30 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon mpa?[-(
3:19:31 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon ti thes diladi?[-(
3:19:37 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon na ginw 3ekwllo san tin dikia sas?[-(
3:19:44 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon na peta3w ta meme e3w kai gw?[-(
3:20:08 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... αφου δεν εχεις! τι να πεταξεις?
3:20:19 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon xa........................
3:20:24 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon nomizeis[-(
3:20:27 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon :3
3:20:52 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... μη γραφεις τοσο γρηγορα για να προφταινω να τα κανω copy paste και καπου αλλου... χεχεχε
3:21:01 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon mmmmmmm
3:21:01 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon siga
3:21:05 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon ti na kaneis copy mwre
3:21:13 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon oti lew 3ekwllo ti dikia sas(lol)?
3:21:13 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... τη συζητηση μας
3:21:27 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... γενικως οτι λες
3:21:31 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon i opoia einai tragika simantiki...
3:21:31 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon i sizitisi mas ennow....
3:21:44 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... τα κουβεντιαζουμε με καποια αλλη κοινη γνωστη
3:21:50 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... και σε κοροιδευουμε
3:22:00 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon ti les(lol)
3:22:02 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon sobara?(lol)
3:22:03 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon poia?
3:23:33 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... καποια αξιολογοτερη απο σενα
3:23:42 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon kala:P
3:23:46 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon safinw totes:-Op
3:23:52 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon mila me tin treli:P
3:23:57 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... δεν ειπα να φυγεις
3:24:23 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... μεινε
3:24:39 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... αντε και γαμισου!
3:24:46 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon [-(
3:25:00 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... μαλακισμενη ενοχλητικη
3:25:34 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon kala
3:25:47 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... πως μου κολατε ολες οι βλαμενες
3:28:25 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... εφυγες μωρη?
3:28:36 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon na mi se noiazei
3:28:40 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon na miliseis stin a3iologoi kota
3:28:41 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon [-(
3:29:16 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... μη λες κοτα την κοτα!
3:29:27 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon opws thelw tha tin lew
3:29:30 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon [-(
3:29:46 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... ζουλιαραααααααααα
3:29:56 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon eimai[-(
3:30:11 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... ζηλευεις επειδη αυτη εχει μεγαλυτερα βυζια!
3:30:43 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon :1
3:30:54 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... η κοτα μου λεει οτι σε θεωρει δυναμικη
3:31:06 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon a mpa?
3:31:08 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon poia einai i kotara pou milas?
3:31:18 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon otan leei dinamiki? den pistevw na thelei kai auti tipota "perierga"
3:31:38 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... καποια καλυτερη σου και πολυ πιο ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
3:31:49 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon pfff
3:31:55 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon anatrixiasa twra
3:32:25 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... ποιες τριχες σου σηκωθηκαν?
3:32:34 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon tis kefalis
3:32:48 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... τις αλλες δλδ τις... ξουριζεις?
3:33:23 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon na mi se koftei ti kanw
3:33:23 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon mila stin kotara sou
3:33:26 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... για να μη κολλησουν μουνοψειρες οπως της μαμακας σου?
3:33:40 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon jerk
3:34:16 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... το κανεις συχνα αυτο βλεπω
3:34:33 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon mpaaaaa
3:34:36 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon mono otan se blepw
3:34:50 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... απο καβλα ε?
3:35:00 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon apo aidia:F
3:35:02 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon :cheesy:
3:35:23 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... απο αηδια, αλλα ολο μου κολλας! κολλιτσιδα!
3:35:55 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon poso kairo exw na sou milisw?
3:35:55 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon poli:P
3:35:55 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon opote skasmos:P
3:35:55 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon mila stin kota wra eipame
3:36:19 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... η κοτα μπορει να βγαλει και ζουμι
3:36:32 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... εσυ τι? μονο σκατα πο εχεις στην ψυχη σου!
3:36:53 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon giati to les auto:(
3:36:58 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon afou eimai kaloula mouah
3:37:03 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... πανουκλα
3:37:24 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... οξω πουστη απ την παραγκα!
3:37:33 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon :'(
3:37:57 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... καλα λενε οτι οι γυναικες ειναι σαν τα γραμματοσημα
3:38:20 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon kala
3:38:21 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon se barethika twra
3:38:22 πμ Proud to be a fasola..... thlon &a
mp; temnon bye :)
3:38:26 πμ Proud to be a fasola..... thlon & temnon kala itan
3:38:40 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... καλα ηταν για να βαρεσεις μια *?
3:39:27 πμ thlon & temnon Proud to be a fasola..... τοση στερηση για αντρα εχεις εκει στην αγγλια? αφου εκει υπαρχουν αραπηδες

Ας γινει το παραπανω, λαμπερο παραδειγμα για ολους μας και ιδιαιτερα για τους αυλοκολακες - λιγουρια, που νομιζουν οτι γλυφοντας την καθε τυχαρπαστη φασολα, θα καταφερουν και να την πηδηξουν.

(P.S. Η συνομιλια δεν ειναι προιον υποκλοπης. Τη δημοσιευσε ο ιδιος ο τυπας για να προσφερει στην καργιολιτσα του περισσοτερη ταπεινωση και επομενως μεγαλυτερη ικανοποιηση.)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ας μην γινει το παραπανω παραδειγμα για κανενα σας
γιατι τα 2 ατομακια που μιλανε κανουν πλακα σε βεβαιω, αν και δεν ειμαι εγω με την οποια μιλαει ο αγαπητος τεθλον (δεν θα το εβαζαν και στο φορουμ απ το οποιο το πηρες αγαπητε αν ηταν στα σοβαρα)
οποτε δεν θα σας ανοιξει και τα ματια... και αλλο :grin:

οσο για σενα... αν εισαι ατομο που γραφει στο φορουμ απ το οποιο πηρες τη συζητηση... και την εβαλες εδω για να δημιουργησεις εντυπωσεις και για να την πεις εμμεσως πλην σαφως σε συγκεκριμενο ατομο (διοτι αυτο κανεις μιας και οσοι ειναι ενεργοι σ εκεινο το φορουμ ξερουν πολυ καλα ποσο "σοβαρη" ειναι αυτη η συζητηση και τι ατομακι ειναι ο τεθλον :cheesy:).. εισαι απλα μιζερος... κριμα... ιντερνετ ειναι οχι πραγματικη ζωη να υπαρχουν και διαφορουμικοι τσακωμοι και συκοφαντειες (χμμ μαλλον θα καταλαβες και ποια ειμαι εγω.. να περιμενω αντιστοιχη επιθεση? :grin: )
αν παλι απλα την εβαλες επειδη οντως σου φανηκε αυτο που γραφεις πιο πανω (και καλα...), τσεκ γιουρ χιουμορ στανταρντς αγκαιν (ή τελοσπαντων κατσε και διαβασε καλυτερα το αλλο φορουμ για να μας μαθεις και να μην πιστευεις πως ανακαλυψες την αμερικη καθε φορα που βλεπεις κατι παρομοιο)..
αν παλι εισαι ο ιδιος ο τεθλον (αν και το σωτος δεν ειναι κανενα νικ που απαιτει ιδιαιτερη εμπνευση για να σαι αυτος :P).. και αποφασισες να επεκταθεις και εδω :dancing: φτου σου ρε :cheesy:

φανταζομαι πως καποιοι θα τα παρουν και σοβαρα αυτα που παραθετεις μιας και ετσι τους βολευει (πως αλλιως θα συνεχισουν να λενε οτι ειμαστε ηλιθιες χαζογκομενες κλπ κλπ αλλα τουλαχιστον ας το κανουν με πραγματικα στοιχεια και οχι με δηθεν στοιχεια)

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν, ουτε εχω ιδεα ποια εισαι εσυ και για ποιο λογο μυγιαστηκες...

Οσον αφορα το περιεχομενο του μηνυματος, δηλαδη τι μεταχειριση θελουν κατα βαθος οι γυναικες απο τους αντρες, νομιζω οτι η αποψη μου επαληθευεται απο την ιδια τη ζωη. Κοιτα πως ξηγιουνται κατα κανονα στα "καλα παιδια" (τους μαλακες δηλαδη), πως παιζουν με τους μουνοδουλους, και σε αντιθεση, πως κολλανε σα γραμματοσημα στους αντρες που τις εχουν στο φτυσιμο.

Και αν το παμε σε ψυχολογικο επιπεδο, θα σου πω οτι οι μεγαλυτερες σχεσεις εξαρτησης εμφανιζονται σε γυναικες που τις κακομεταχειριζεται ο αντρας ή ο εραστης τους... (παθολογικη περιπτωση, αλλα αποκαλυπτει πολλα για το γυναικειο ψυχισμο.)

Η φυση σας εφτιαξε να θελετε να ειστε υποταγμενες. Αυτος ειναι ο ρολος του φυλου σας. Μονο με την υποταγη σε ενα δυνατο αντρα μπορειτε να νιωσετε ολοκληρωση και να βρειτε την πραγματικη ευτυχια.

Γυναικα που δεν εχει υποτακτικη συμπεριφορα, υποσυνειδητα το κανει σαν προκληση στον αντρα να αναλαβει το δικο του ρολο και να τη βαλει στη θεση της.

Αυτος πιστευω οτι ειναι λογος που πολλες απο εσας γινατε μελη σε αυτο το καθαρα αντρικο site. Νιωθετε πνιγμενες σε μια ασκοπη ζωη που τα μπουτια σας ανοιγοκλεινουν σαν τις πορτες του Μετρο, χωρις ποτε να συναντατε το γνησιο αρσενικο που θα σας υποταξει και θα σας κανει να αισθανθειτε αληθινες γυναικες.

Και ερχεστε εδω, χωνεστε στα θρεντ και με τις παπαριες σας προκαλειτε για το αντρικο λεκτικο ραπισμα που θα αλαφρυνει το υπαρξιακο σας αγχος.

Καθε προκλητικο, τσαμπουκαλεμενο, εξυπναδιστικο μηνυμα που γραφετε, ειναι μια κραυγη βοηθειας.

P.S.
Τα περι "χιουμορ" κλπ ειναι πολυ παιδικες δικαιολογιες. Οι συζητησεις εδω εχουν αντρικο επιπεδο και σε παρακαλω να το σεβαστεις.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αυτό που έγραψες είναι το νόημα της ζωής.

Επισκέπτης
Βρε βρε,μετά από 3 ημέρες απουσίας βλέπω νέα πρόσωπα!!!Τελικά το cosmopolitan είναι πηγή εύρεσης νέων μελών!Και με απόψεις!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
dstp αν μιλας για το φορουμ για το οποιο εγινε λογος (και απο οπου ας πουμε ηρθαμε εδω... αν και δεν ισχυει)... οχι δεν ειναι το κοσμοπολιταν
το οποιο κοσμοπολιταν φορουμ οποιος το διαβασει και ειναι στα καλα του μετα μονο μια λοβοτομη θα τον σωσει απ οσα διαβασε εκει :grin:

Δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν, ουτε εχω ιδεα ποια εισαι εσυ και για ποιο λογο μυγιαστηκες...

τοτε αν (αν λεω) δεν εχεις ιδεα
ανηκεις στη 2η κατηγορια
δεν μυγιαστηκα
αλλα μιας και ξερω σε τι αναφερεσαι, σε ποιο φορουμ και σε ποια ατομα αναφερεσαι
ειπα να σας πω και τι ισχυει ακριβως
μιας και βγαζετε συμπερασματα απ οτι διαβαζετε στα εκαστοτε φορουμς η απ οτι ακουτε
τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο
αν θελεις να συνεχισεις να πιστευεις οτι πιστευεις για το συγκεκριμενο γουστο σου και καπελο σου
δεν με απασχολει  :)

Οσον αφορα το περιεχομενο του μηνυματος, δηλαδη τι μεταχειριση θελουν κατα βαθος οι γυναικες απο τους αντρες, νομιζω οτι η αποψη μου επαληθευεται απο την ιδια τη ζωη. Κοιτα πως ξηγιουνται κατα κανονα στα "καλα παιδια" (τους μαλακες δηλαδη), πως παιζουν με τους μουνοδουλους, και σε αντιθεση, πως κολλανε σα γραμματοσημα στους αντρες που τις εχουν στο φτυσιμο.

συμφωνω αλλα οχι δεν ισχυει για ολες.. αμαν πια με το τσουβαλιασμα

Και αν το παμε σε ψυχολογικο επιπεδο, θα σου πω οτι οι μεγαλυτερες σχεσεις εξαρτησης εμφανιζονται σε γυναικες που τις κακομεταχειριζεται ο αντρας ή ο εραστης τους...
συμφωνω...

Η φυση σας εφτιαξε να θελετε να ειστε υποταγμενες. Αυτος ειναι ο ρολος του φυλου σας. Μονο με την υποταγη σε ενα δυνατο αντρα μπορειτε να νιωσετε ολοκληρωση και να βρειτε την πραγματικη ευτυχια.

:jerking: σορρυ κιολας... ετσι σου ειπαν?
να ξανα αναρωτηθω που δε χελ τις βρισκετε αυτες τις γυναικες?

Γυναικα που δεν εχει υποτακτικη συμπεριφορα, υποσυνειδητα το κανει σαν προκληση στον αντρα να αναλαβει το δικο του ρολο και να τη βαλει στη θεση της.

:jerking:

Αυτος πιστευω οτι ειναι λογος που πολλες απο εσας γινατε μελη σε αυτο το καθαρα αντρικο site. Νιωθετε πνιγμενες σε μια ασκοπη ζωη που τα μπουτια σας ανοιγοκλεινουν σαν τις πορτες του Μετρο, χωρις ποτε να συναντατε το γνησιο αρσενικο που θα σας υποταξει και θα σας κανει να αισθανθειτε αληθινες γυναικες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα οτι πεις...
εγω ειπα για τι μπηκα... απο σποντα μου το ειπε μια φιλη... να περναει η ωρα αμα δεν εχω τι να κανω και γιατι ναι εχει πλακα (γιατι σοκαρεσαι βρε σοβαρε ανδρα?)
αν θελεις να πιστευεις οτι ειμαι πνιγμενη σε μια ασκοπη ζωη ανοιγοκλεινωντας τα μπουτια μου σαν τις πορτες του μετρο ενω ποτε δεν εχω γνωρισει πραγματικο αρσενικο να με υποταξει και να με κανει να αισθανθω αληθινη γυναικα... σου προτεινω χωρις καμια ειρωνεια να γραψεις κανενα λογοτεχνικο βιβλιο με τετοια φαντασια που εχεις

Και ερχεστε εδω, χωνεστε στα θρεντ και με τις παπαριες σας προκαλειτε για το αντρικο λεκτικο ραπισμα που θα αλαφρυνει το υπαρξιακο σας αγχος.

Καθε προκλητικο, τσαμπουκαλεμενο, εξυπναδιστικο μηνυμα που γραφετε, ειναι μια κραυγη βοηθειας.

ενταξει... κατι ξερεις παραπανω εσυ για μας απο μας μαλλον
εισαι παντογνωστης μπραβο μπραβο

P.S.
Τα περι "χιουμορ" κλπ ειναι πολυ παιδικες δικαιολογιες. Οι συζητησεις εδω εχουν αντρικο επιπεδο και σε παρακαλω να το σεβαστεις.

εχμ... συγγνωμη αλλα τι ατοπο ειναι αυτο?
το περι χιουμορ πλακας κλπ το ανεφερα οσον αφορα σ αυτο που εβαλες εδω
αφου πλακα κανανε τ ατομα, τι να κανουμε τωρα, να πω οτι ειναι σοβαρα για να σε βολευει εσενα? :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε συ σοτο......που εχεις και κατι αρχιδαρες νααααααα και βγαζεις ποστς απο αλλα φορουμ κρυμμενος πισω απο το σοτος....(α ρε κατι αντρες που κρυβονται πισω απο τις @@δαρες τους...)

ρε συ σοτο που λες.........

αν αυτη ειναι η αισθηση που εχεις για τηνταπεινωση τη σωστη την προστυχη την αντρουα απο εναν αντρα σε μια γυναικα τοτε καλυτερα να κυκλοφορεις με φουστα-μπλουζα deux pieces και τακουνακι........ :grin:

και επειδη το υπαρχον φορουμ δεν το ενδιαφερει καθολου το "ταπεινωτικο" σου χομπυ και οι παραθεσεις απο αλλα φορουμ (νομιζω δηλαδη) ο,τι αλλο ζορι τραβας μπορεις να μου το πεις κατιδιαν τωρα που ξερεις και ποια ειμαι :grin:

πιθανον να θες να με ταπεινωσεις κι ολας με καμια μυγοσκοτωστρα δεν ξερω :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom