Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπήκαν δύο γυναίκες και το φόρουμ από

BOURDELA.COM

αρχίζει να γίνεται ...

BOURDELO.GR

Φαντάσου να μπουν 2-3 ακόμη. Τότε θα γίνει σαν φοιτητική παρέα πρωτοετών Σάββατο βράδυ στη "Μποέμισσα" ....

ΩΧ ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!

ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑ, ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΜΕΤΟΣ ....

Επισκέπτης
Αλήθεια ρε παίκτες, δεν μπορείτε τις γυναίκες που εισέβαλλαν στο φόρουμ να τις γράψετε στα @@ σας και να μην τους απευθύνετε το λόγο;

Θα βαρεθούν έτσι κάποια στιγμή και θα πάνε σε κανένα άλλο φόρουμ να συζητήσουν για σούσι,τζακούζι, αν είναι πιο μούρη η Αγία Παρασκευή από το Χαλάνδρι, αν είναι πιο sic το X5 από το ML ή το CHEROKEE, πότε είναι πιο ρομαντικό το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη όταν τα αρχίδια μου το βλέπουν προφίλ ή αμφάς, αν είναι πιο ωραία τα χειμωνιάτικα weekends στο Καρπενήσι, την Αράχωβα ή τη Λίμνη Πλαστήρα και άλλα συγκλονιστικά ...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αλήθεια ρε παίκτες, δεν μπορείτε τις γυναίκες που εισέβαλλαν στο φόρουμ να τις γράψετε στα @@ σας και να μην τους απευθύνετε το λόγο;

Θα βαρεθούν έτσι κάποια στιγμή και θα πάνε σε κανένα άλλο φόρουμ να συζητήσουν για σούσι,τζακούζι, αν είναι πιο μούρη η Αγία Παρασκευή από το Χαλάνδρι, αν είναι πιο sic το X5 από το ML ή το CHEROKEE, πότε είναι πιο ρομαντικό το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη όταν τα αρχίδια μου το βλέπουν προφίλ ή αμφάς, αν είναι πιο ωραία τα χειμωνιάτικα weekends στο Καρπενήσι, την Αράχωβα ή τη Λίμνη Πλαστήρα και άλλα συγκλονιστικά ...
Εσένα πάντως σε τρώει ο κώλος σου κι έκανες και δεύτερο ποστ κολλητά!

Επισκέπτης
Εσένα πάντως σε τρώει ο κώλος σου κι έκανες και δεύτερο ποστ κολλητά!

Με τρώει ο κώλος μου; Τι εννοείς ;
Θα με πούνε καθήκι, βάρβαρο, αντικοινωνικό, αισχρό δυο καργιόλες που συχνάζουν εδώ και;

Χέστηκε η φοράδα στα αλώνι!
Γουστάρω που δεν με εγκρίνουν! Αν με ενέκριναν θα στεναχωριόμουν, μπορεί να ήμουν σαν καμιά από αυτές τις πουστάρες με τη χαλάουα και τις ξανθές ανταύγειες που βλέπεις τα καλοκαίρια στην ... "παραλιακή" !!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ποιος σου πε πως δεν σ εγκρινουμε? ποτε σε ειπαμε καθηκι αισχρο και αντικοινωνικο βαρβαρο?

οχι να ψαχτουμε αν ειναι.. να μην ενοχλεισαι και αδικα δλδης...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Με τρώει ο κώλος μου; Τι εννοείς ;
Θα με πούνε καθήκι, βάρβαρο, αντικοινωνικό, αισχρό δυο καργιόλες που συχνάζουν εδώ και;

Χέστηκε η φοράδα στα αλώνι!
Γουστάρω που δεν με εγκρίνουν! Αν με ενέκριναν θα στεναχωριόμουν, μπορεί να ήμουν σαν καμιά από αυτές τις πουστάρες με τη χαλάουα και τις ξανθές ανταύγειες που βλέπεις τα καλοκαίρια στην ... "παραλιακή" !!!!
Γιατι "καργιολες" τα κοριτσια; Έχεις στοιχεια γι αυτο η το λες έτσι επειδη εσυ εισαι ο "γαμαω";

Επισκέπτης
ποιος σου πε πως δεν σ εγκρινουμε? ποτε σε ειπαμε καθηκι αισχρο και αντικοινωνικο βαρβαρο?

οχι να ψαχτουμε αν ειναι.. να μην ενοχλεισαι και αδικα δλδης...

Βασικά με ενοχλεί η ίδια η ύπαρξή σας σε αυτό το φόρουμ. Από εκεί και πέρα ό,τι κι αν πείτε για μένα στα αρχίδια μου.

Απλά όπως κι εγώ δεν θα έμπαινα σε ένα φόρουμ που θα λεγόταν "καλσόν" είχα την απαίτηση να μην μπαίνουν κι εδώ γυναίκες.

Επισκέπτης
Γιατι "καργιολες" τα κοριτσια; Έχεις στοιχεια γι αυτο η το λες έτσι επειδη εσυ εισαι ο "γαμαω";

Όλες είναι καργιόλες μέχρι να αποδείξουν ότι δεν είναι. Αν εσύ έχεις στοιχεία που δείχνουν ότι δεν είναι καργιόλες μας τα αναφέρεις. Αν δεν έχεις τότε εγώ τις θεωρώ καργιόλες του κερατά. Εσύ φυσικά μπορείς να τις θεωρείς και αρσακιάδες ή καλά κορίτσα (δίχως "ι" σε πιο βλάχικη προφορά φαντάσου) και τίμια!!!!!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Όλες είναι καργιόλες μέχρι να αποδείξουν ότι δεν είναι. Αν εσύ έχεις στοιχεία που δείχνουν ότι δεν είναι καργιόλες μας τα αναφέρεις. Αν δεν έχεις τότε εγώ τις θεωρώ καργιόλες του κερατά. Εσύ φυσικά μπορείς να τις θεωρείς και αρσακιάδες ή καλά κορίτσα (δίχως "ι" σε πιο βλάχικη προφορά φαντάσου) και τίμια!!!!!
Μ αυτή τη λογική, καργιολες ειναι και ολα τα θηλυκα στο σοϊ σου. Μέχρις αποδειξεως του εναντίου φυσικα!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αν ο theofilos δεν ειναι γκομενα εμενα να μη με λενε μποτοφιλο! λολ

secretb

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπιτ μι, μου αρεσουνε πολυ οι αποψεις σου, πες μου που εισαι να σου στειλω εισητηριο για Κυπρο. Ετσι στα τυφλα και οτι ηθελε προκυψει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
για κυπρο?  :o
τι λες καλε που θα ρθω κυπρο... πφφφ... τουλαχιστον για τις μαλδιβες θελω εισιτηριο (ως γκαργιολα καταλαβαινεις...)

θενκς παντως 4 γιουαρ καιντ γουερντς...  :)

secretb

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συγνωμη αλλα αυτη την προσφορα μπορω να κανω για την συγκεκριμμενη χρονικη περιοδο. Για περισσοτερες λεπτομεριες υπαρχει το εμαιλ μου στο προφιλ μου

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαχα... που να ξερες τι ειναι για μενα η προσφορα σου... :cheesy:

secretb

Μέλος
Εγγρ.