Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α ενταξει τοτε
γιατι προς στιγμην ανησυχησα
μηπως ειμαι τελικα γκαργιολα χωρις επιπεδο κουλτουρα και ποιοτητα
μου ανοιξες τα ματια
σ ευχαριστω!

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αμαν εχει ψωμι το θεμα, τρελο το ξεκατινιασμα guys, παω να φερω το ποπ κορν!! Επομενο ηταν εδω που τα λεμε με τετοιο τιτλο, βρωμαγε μπαρουτι απο μακρια.

Περα απο την πλακα ομως σιγουρα το να λεμε οτι ολες ειναι καργιολες δεν ειναι κατι που μπορει να στοιχειωθετηθει διοτι αναιρειται εξ' ορισμου απο την ιδια την ανωνυμια του ιστοχωρου αυτου. Παντως δεν επικροτω ουτε τις ακραιες θεσεις αλλα και ουτε εκεινους/ες που δυναμιτιζουν το κλιμα. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι/ες εδω μεσα διαθετουν τη στοιχειωδη νοημοσυνη να εκφραζονται με επιχειρηματα η τουλαχιστον κατα κοσμιο τροπο. Κανενας δεν παιρνει στα σοβαρα καποιον του οποιου τα ποστ αποτελουνται αποκλειστικα και μονο απο βωμολοχιες η προκλησεις.

Και γω ανησυχω που βλεπω καθημερινα τις κοπελες γυρω μου να ξεφευγουν ολο και πιο πολυ αλλα δεν θα ξεκινησω και εκστρατεια μισογυνισμου. Ετσι και αλλιως το σκηνικο ηταν παντα, μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε, απλως σιγα σιγα τα πραγματα εκφυλιζονται...  

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παρε ποπ κορν γιατι εχεις 39 ολακερες σελιδες να διαβασεις....θα σε πιασει το σκοταδι :cheesy:

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τις εχω διαβασει τις περισσοτερες mounitsa αλλα ειχα μερες να δω το θεμα και δεν παρατηρησα οτι ειχε παρει τα πανω του παλι... :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειχε σηκωμαρες το θρεντ οσο να το πεις :grin:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Βασικά :

- Ακραίες οι απόψεις του Λάκη.. δεν αντιλέγω ότι σε κάποια πράγματα είναι μέσα αλλά κατ' εμέ το έχει ξεχειλώσει

- Τα συγκριμένα κορίτσια δεν έχουν ενοχλήσει.. τουλάχιστον όχι συστηματικά όπως κάποιες άλλες

- Ο αυτεπάγγελτος εισαγγελέας όμως που κόλλησε, θα μας πει???

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βασικά :

- Ακραίες οι απόψεις του Λάκη.. δεν αντιλέγω ότι σε κάποια πράγματα είναι μέσα αλλά κατ' εμέ το έχει ξεχειλώσει

- Τα συγκριμένα κορίτσια δεν έχουν ενοχλήσει.. τουλάχιστον όχι συστηματικά όπως κάποιες άλλες

χεχεχεχεχε φκακι σε εχουμε ενοχλησει περιστασιακα???? χεχεχεχεχε :cheesy: :grin:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εσύ με ενοχλείς γιατί σου είπαν ότι έχεις το ωραιότερο avatar και με έχει φάει η ζήλια  :booty:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χεχεχεχεχε να σου το στειλω αμα ειναι βρεεεεεεε εχω κι αλλα απο καρτουνακια :cheesy:

(που να δεις τον μπομπ το σφουγγαρακι Naked :grin: )

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Βασικά :

Αν εννοείς εμένα αυτεπάγγελτο εισαγγελέα, κόλλησα γιατί η μαλακία του Λάκη (που ενοχλεί και σένα, όπως λες, ενώ τα κορίτσια ουδόλως προκάλεσαν) σπάει τζάμια. Δεν θέλω να με "εκπροσωπούν" τέτοιες ακραίες, δήθεν αρσενικές,  απόψεις και απλά το είπα, εσύ τι πρόβλημα έχεις;
Αλλά ο Λάκης, ως κλασική κότα, αντιπαρήλθε το χυδαίο τσουβάλισμα όλων των γυναικών στη γενική κατηγορία "καργιόλες". Και έκανε γαργάρα την ερώτησή μου αν αυτός ο χαρακτηρισμός καλύπτει και τις γυναίκες στην οικογένειά του.
Αυτά!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αν και η πρόταση σου είναι άκρως δελεαστική , θα αντιμετωπίσω τον ανταγωνισμό μόνος μου  :grin:

Θεόφιλε, άλλο να σε ενοχλεί κάτι, και άλλο να πετάγεσαι κάπου ρε συ.. Του λες του άλλου, αν θες, "λες μαλακίες", αλλά δεν μπλέκεις με τα πίτουρα.. συνήθως σε τρώνε οι κότες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α εκτος απο γκαργιολες ειμαστε και κοτες? :grin: :grin: :grin:

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αν και η πρόταση σου είναι άκρως δελεαστική , θα αντιμετωπίσω τον ανταγωνισμό μόνος μου  :grin:

Θεόφιλε, άλλο να σε ενοχλεί κάτι, και άλλο να πετάγεσαι κάπου ρε συ.. Του λες του άλλου, αν θες, "λες μαλακίες", αλλά δεν μπλέκεις με τα πίτουρα.. συνήθως σε τρώνε οι κότες
Χλιαρή η απάντηση και για την τιμή των όπλων, φίλε. ʼσε που πιστεύω οτι μου την είπες επειδή κοντραριστήκαμε κάποτε στα πολιτικά. Γιατί επι της ουσίας το ίδιο λέμε, νομίζω, Η χυδαιότητα δεν χωρίζεται σε αρσενική και θηλυκή, ούτε επιλέγουμε κάποια απο τις δύο, τις χτυπαμε εξ ίσου. Και κάτι άλλο: πριν του μιλήσω στα "γαλλικά", προσπάθησα να του πω ευγενικά να μη λέει μαλακίες που τον εκθέτουν. Αλλά Λάκης είναι αυτός, αλίμονο αν δεν τα έκανε λαμπόγυαλο!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Δεν παίζει αυτό που λες, ακριβώς γιατί δεν με απασχολεί τί κάνει ο καθένας γενικώς, ό,τι βλέπω σε κάθε θρεντ σχολιάζω.. Όμως άλλο σχολιάζω, άλλο υπερασπίζομαι.. τα κοριτσάκια μας είναι αρκετά μεγάλα πιστεύω  ;).
Τώρα για την τιμή των όπλων ή των οπωροκηπευτικών δεν θα κάτσω να σκάσω ιδιαίτερα, πέρασα τη φάση διατήρησης της "διαδικτυακής honour", μπορείς να πιστεύεις ό,τι θες φίλε μου..

Μουνίτσα πολύ touchy feely έγινες ξαφνικά  :grin:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Mounitsa, χαίρε!

Μήπως το μεταπτυχιακό σου είναι μελέτη της αντρικής συμπεριφοράς των μπουρδελόβιων ή κάτι τέτοιο?

Συμμετέχεις παντού (εμένα ΠΟΤΕ δεν με ενόχλησε η περουσία σου ΩΣ ΜΟΥΝΙΤΣΑ) και συνέχεια φαίνεσαι "Αποδυνδεδεμένος". Περίεργο. Σαν να ποστάρεις και με άλλο κωδικό και να κόβεις αντιδράσεις ανάλογα με το "προφίλ" που παρουσιάζεται (με βάση τα ποσταρίσματα) στους άντρες...

Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, άμα θέλαμε να το παίξουμε "ευγενικοί μαλάκες" και να κρυβόμαστε μπας και γαμήσουμε , δεν θα μπαίναμε εδώ.....

Ενοχλεί η γυναίκα που προσπαθεί να επιβάλει θέμα συζήτησης ή απόψεις, ποτέ η γυναίκα "παρατηρητής" ή "συνοδοιπόρος" μιας αντροπαρέας.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αλφα το αποσυνδεδεμενος φαινεται επειδη υπαρχει τετοια επιλογη στο προφιλ
γιατι σου προκαλει απορια δλδ?
εγω προσωπικα οπου  μου δινεται αυτη η δυνατοτητα την χρησιμοποιω απο κολλημα ανεξηγητο

Α εκτος απο γκαργιολες ειμαστε και κοτες? :grin: :grin: :grin:

καλημερα..
τιποτα να μην εχεις μαθει πια?
σ εστειλα στα καλυτερα σχολεια... κ εσυ.. τιποτα?
τς τς τς

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν παίζει αυτό που λες, ακριβώς γιατί δεν με απασχολεί τί κάνει ο καθένας γενικώς, ό,τι βλέπω σε κάθε θρεντ σχολιάζω.. Όμως άλλο σχολιάζω, άλλο υπερασπίζομαι.. τα κοριτσάκια μας είναι αρκετά μεγάλα πιστεύω   ;).
Τώρα για την τιμή των όπλων ή των οπωροκηπευτικών δεν θα κάτσω να σκάσω ιδιαίτερα, πέρασα τη φάση διατήρησης της "διαδικτυακής honour", μπορείς να πιστεύεις ό,τι θες φίλε μου..

Μουνίτσα πολύ touchy feely έγινες ξαφνικά   :grin:
Συμφωνούμε τουλάχιστον οτι οι χυδαιότητες και αυθαίρετες γενικεύσεις δεν μας εκφράζουν, ναι η όχι;

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Συμμετέχεις παντού (εμένα ΠΟΤΕ δεν με ενόχλησε η περουσία σου ΩΣ ΜΟΥΝΙΤΣΑ) και συνέχεια φαίνεσαι "Αποδυνδεδεμένος". Περίεργο. Σαν να ποστάρεις και με άλλο κωδικό και να κόβεις αντιδράσεις ανάλογα με το "προφίλ" που παρουσιάζεται (με βάση τα ποσταρίσματα) στους άντρες...

Συμβαίνει συνήθως σε όσους μπαίνουν έχοντας κρυμμένο το προφίλ τους, αν δεν κάνω λάθος..

Συμφωνούμε τουλάχιστον οτι οι χυδαιότητες και αυθαίρετες γενικεύσεις δεν μας εκφράζουν, ναι η όχι;

Συμφωνούμε σαφέστατα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αλφα μου..........υπαρχουν και οι κρυμμενοι γιουζερς :) μπορεις να το κανεις και συ αυτο ξερεις........ :) αν ενοχλει να το βγαλω βρε αδερφε για να με βλεπεις ονλαιν :grin:

κατα ταλλα δε νομιζω οτι επιβαλω ουτε αποψεις ουτε θεματα....λεω την αποψη μου οταν πιστευω οτι εχω κατι να πω.....συμμετεχω μονο εκει που με παιρνει οπως ειπα και πιο πανω......δε θα κατσω να γραψω ουτε για βυζαρουδες σε μπουρδελα ουτε για φραπεδες σε στριπτιτζαδικα πως να το κανουμε :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom