Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καποιοι τις βριζουν αλλα στα πμ αλλα τους λενε!!τεσπα.......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε διαβεβαιωνω παντως οτι ουτε ο λακης ουτε ο σοτος ουτε ο τοντοκ εχουν παρουσιασει τετοιε προθεσεις :grin:

Επισκέπτης
δεν ειπα για αυτους!!αν ηταν θα το ελεγα!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
μουνιτσα εχω αρχισει να σε πηγαινω.
γραψε και αλλα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Δεν βρίσκω το λόγο να μπω με απόκρυψη.  Το ότι απάντησε αμέσως το προφίλ ΒiteMeIAFresH αντί του Mounitsa δεν με εξέπληξε καθόλου....Αφηρημάδα....

Και νομίζω ότι ήδη είπα πως ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Μπιρι μπιρι μπιρι, μεχρι να σου σπασουν τ αρχιδια. Ανικητες. Και οι γλοιωδεις της προσκολήσεως απο κοντά. Ο,τι βλεπουμε γυρω μας δηλαδη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν βρίσκω το λόγο να μπω με απόκρυψη.  Το ότι απάντησε αμέσως το προφίλ ΒiteMeIAFresH αντί του Mounitsa δεν με εξέπληξε καθόλου....Αφηρημάδα....

μπορουν να σε διαβεβαιωσουν οτι εγω και η μπαιτ μι δεν ειμαστε το ιδιο ατομο :grin: και για να λυθει το θεμα παω να το αλλαξω απο το προφιλ μου

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

χαχαχαχα
αμαν βρε
απλα το ειδα πρωτη και σου εξηγησα επειδη το χρησιμοποιω και εγω
δεν ειμαστε το ιδιο προσωπο
δεν υπαρχει κανας σοβαρος λογος για την αποκρυψη, απλα ετσι μας αρεσει
ας μην το βαζαν οι αδμινς
αφου το εβαλαν εχουμε δικαιωμα να το χρησιμοποιουμε

Επισκέπτης
ωραια απαντηση εδωσες adreoug!!αναρωτιεμαι ποιος ειναι ακριβως ο ρολος σου στο σαιτ γιατι νομιζω οτι τα εχεις μεπρδεψει λιγο!!ειδικα εσυ δεν εχεις κανενα δικαιωμα να παρεις θεση σε προσωπικες αντιπαραθεσεις!δουλεια σου ειναι να ηρεμεις τα πνευματα και οχι να τα οξυνεις!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ναι τωρα θα μου πειτε και τι διακιωματα εχω. Τα χουμε πει 1000 φορές. opinions are like assholes. Εχω και γω μια και σε οποιον δεν αρεσει ας μην συμφωνησει. 40 σελίδες post για μαλακιες

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πως να μην οξύνονται τα πνεύματα με τις σπασαρχούδες;

Επισκέπτης
αντε να το ξαναπω παλι!!!εισαι εδω για να ηρεμεις τα πνευματα και οχι να τα οξυνεις!!αν δεν γουσταρεις να το κανεις να μπαινεις τοτε σαν απλος χρηστης!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
40 σελιδες για μλκιες τις οποιες δεν ξεκινησα εγω.......η κουβεντα ηταν για τις ελληνιδες γυναικες και ετσι τοποθετηθηκα εξ αρχης και πλεον εχει γινει καθαρα προσωπικη και μπαινει ο καθε μλκας και εκφερει αποψη για το ατομο μου........αρα το μπιρι μπιρι μεχρι να σου σπασουν τα αρχιδια να το πεις αλλου και οχι σε μενα.......

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Να σου πω φίλε γουόρ, σε δεύτερο χρόνο δεν του βρίσκω και τόσο άδικο....

Το παιγνίδι τους παίζουμε....

Απλά ο ΜΟΝΤ το είπε άγαρμπα. Μικρό το κακό.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε δεν νομιζω να γραφαμε εμεις σε 40 σελιδες και να σου σπαγαμε τ αρχιδια ετσι?
για ξαναδες το απ  την αρχη!

α και να σου πω επειδη σ εχουμε τωρα προχειρο εδω... κοιταξε σε παρακαλω κατω απο το ποστ μου.. κ κατω απο το ποστ της μουνιτσας
κ επιβεβαιωσε οτι βλεπεις 2 διαφορετικες ιπ (χωρις να πεις βεβαια ποιες ειναι)
αρα δεν ημαστε ιδιο προσωπο
(ναι ξερω πως μπορεις να το κανεις, κατι ξερουμε και εμεις οι γκοτες γκαργιολες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να σου πω φίλε γουόρ, σε δεύτερο χρόνο δεν του βρίσκω και τόσο άδικο....

Το παιγνίδι τους παίζουμε....

Απλά ο ΜΟΝΤ το είπε άγαρμπα. Μικρό το κακό.

Αλφα μου συγγνωμη κι ολας αλλα νομιζω ειναι πολυ καβαλημενο το να νομιζεις οτι παιζουμε καποιο παιχνιδι με εσας :grin: ελεος δηλαδη :grin: κουβεντα (υποτιθεται) κανουμε....σιγα μην εισαστε και θυματα μιας δολιας πλεκτανης που εχει στοχο να ξεφτυλισει το αντρικο φυλο :grin: :grin:

Επισκέπτης
ποιο παιχνιδι τους αλφα?εχουν καθε δικαιωμα να εχουν διαφορετικη αποψη!και ειδικα απο την στιγμη που θιγονται!!φαντασου να βγει καποια και να πει ολοι οι ελληνες ειναι μαλακες ,ανικανοι και λιγουρια!!δεν θα αντιδρουσες?δεν θα θιγοσουν?οποτε δεν νομιζω οτι παιζουμε κανενα παιχνιδι τους!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αλλη ενοια δεν ειχα, τι IP εχουν 2 απο 22000 χρηστες. παρεπιπτοντως οταν βλεπω την μαλακια να πεφτει συννεφο θα το πω με οποιο υφος θελω. Δεν πατε καλα παιδια. Ειπαμε στο μπιρι μπιρι ανικητες. Ο τιτλος του thread τα λεει ολα. Ας ανοιξουν αλλο αν θελουν για την μαλακια των ανδρων.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βρε αγορι μου ανδρουγκ
μας δουλευεις?
μπροστα σου ειναι τα ποστς μας
δες τα 2 τελευταια και θα καταλαβεις αφου θα δεις 2 διαφορετικες ιπ.. απο αλλες χωρες κιολας
δεν ειναι δυσκολο
δοκιμασε το... ενα βλεμμα ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom