Επισκέπτης
2 μετρα και 2 σταθμα βλεπω andreoug!!και ακριβως επειδη η μαλακια δεν εχει ορια και δεν με νοιαζει ποιος την λεει και τι θεση εχει στο σαιτ,εγω θα πω την γνωμη μου οπως θελω !!
Ποιο παιχνίδι τους ρε παιδιά; Χαβαλέ κάνουν, όπως και οι περισσότεροι απο μας, πλην καμένων περιπτώσεων. Αν είναι, απαγορέψτε γενικώς τη συμμετοχή γυναικών στο σάϊτ, αλλά μετά μην παραπονιέστε που θα χάσετε και την Κατερίνα π.χ., πράγμα που όλους μας θα στενοχωρήσει.Να σου πω φίλε γουόρ, σε δεύτερο χρόνο δεν του βρίσκω και τόσο άδικο....
Το παιγνίδι τους παίζουμε....
Απλά ο ΜΟΝΤ το είπε άγαρμπα. Μικρό το κακό.
"Το παιχνίδι τους" = κάνουμε την κουβέντα που θέλουν.
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ εννοώ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τίποτα εσκεμμένο.
Και, φυσικά, χαβαλέ κάνουμε!
Ναι, αλλα αν εσένα σε ρωτούσαν πόσο συχνά τον παίρνεις, ποιανού κουβέντα θα έκανες;
Ρώτα με να σου ξηγήσω για μαμά, μπαμπά και γεννεές 14! ;)
Δεν νομίζω ότι έβρισα ποτέ τις κοπέλες. Αλλά στο σάιτ για μπουρδέλα, δεν πρέπει να περιμένουν ροδοπέταλα.
Από την άλλη με το "κουβέντα τους" (γιατί μάλλον λάθος τόπιασες) εννοώ την ευγενική ηλίθια συζήτηση, που λαμβάνει χώραν όπου κάποιος (μαλάκας, καψούρης, με "στέρηση εξόδου") φίλος φέρνει τη δικιά του στην έξοδο της αντροπαρέας και αναγκαζόμαστε όλοι να μιλάμε για μαλακισμένα θέματα, τα οποία δεν θα αγγίζαμε καν αν είμασταν "μεταξύ μας"
ʼλλο αυτό!
Αλλά και η φιλία φιλία ρε γαμώτο! Κάνουμε και θυσίες γι αυτήν!
(Μωρέ κάτσε το βράδυ να αποκλειστεί -όπως φαίνεται- ο ΟΣΦΠ και σου λέω εγώ με τι θα ασχολούμαστε εδώ μέσα!)
Σωφέρ; Ποιον εννοείς;
Όξω οι καριόλες απ'τη παράγκα!
Όσο για τις αριστερές ρητορικές περί της καταδίκης των γυναικών που αντιβαίνει τις αρχές του σταχανοβισμού, απλώς είναι μέρος μίας γενικότερα ιδιόμορφης ρητορικής
Όποιος διαφωνεί βρίσκεται σε λάθος μέρος, γιατί τότε θα έπρεπε να θεωρεί και τον αγοραίο έρωτα αντίθετο στις αρχές του.