Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
2 μετρα και 2 σταθμα βλεπω andreoug!!και ακριβως επειδη η μαλακια δεν εχει ορια και δεν με νοιαζει ποιος την λεει και τι θεση εχει στο σαιτ,εγω θα πω την γνωμη μου οπως θελω !!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ηρθαν τα χριστουγεννα ηρθανε και τα διακοσμητικα στοιχεια προφανως :) (δεν εννοω τις μπαλες ουτε τα αστερακια....)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ακριβως, και τι ιδιο κανω κι εγω. Τελος, καλη συνεχεια.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Να σου πω φίλε γουόρ, σε δεύτερο χρόνο δεν του βρίσκω και τόσο άδικο....

Το παιγνίδι τους παίζουμε....

Απλά ο ΜΟΝΤ το είπε άγαρμπα. Μικρό το κακό.
Ποιο παιχνίδι τους ρε παιδιά; Χαβαλέ κάνουν, όπως και οι περισσότεροι απο μας, πλην καμένων περιπτώσεων. Αν είναι, απαγορέψτε γενικώς τη συμμετοχή γυναικών στο σάϊτ, αλλά μετά μην παραπονιέστε που θα χάσετε και την Κατερίνα π.χ., πράγμα που όλους μας θα στενοχωρήσει.
Στο βαθμο όμως που κάτι τέτοιο δεν έχει εφαρμοστεί (άρα επιτρέπεται η συμμετοχή γυναικών), δεν νομίζω οτι οι κοπέλες προκάλεσαν πρώτες, ίσα ίσα που άκουσαν τα μύρια όσα απο τον κάθε πικραμένο, που τις ρωτούσε πότε, απο που και πόσο συχνά τον παίρνουν. Ε, δεν είναι και μουγγές!
Όσο για το συναγωνιστή που πιστεύει οτι εδώ μέσα πρέπει να μπαίνουν μόνο άντρες και εταίρες (κατά τα πρότυπα της αρχαίας Αθήνας), αναλογιστείτε πρώτα αν ο καθε μαλάκας που μπαίνει εδώ έχει τις αρχαίες "προδιαγραφές" και μετά υλοποιήστε το!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οποιος εχει τα κοτσια και την υπομονη μπορει καλλιστα να κοιταξει ολα μου τα ποστ ενα προς ενα για να δει που ποτε και ποιον εχω προκαλλεσει και ποτε ειπα μλκιες ή μπιρι μπιρι :)

και για οσους πουν οτι "σιγα μην ενδιαφερθω να μπω στον κοπο" καλυτερα να το διπλοσκεφτουν πριν μπουν στον κοπο να απαντησουν σε ενα θρεντ που τους ειναι αδιαφορο

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
"Το παιχνίδι τους" = κάνουμε την κουβέντα που θέλουν.

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ εννοώ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τίποτα εσκεμμένο.

Και, φυσικά, χαβαλέ κάνουμε!

:)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
"Το παιχνίδι τους" = κάνουμε την κουβέντα που θέλουν.

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ εννοώ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τίποτα εσκεμμένο.

Και, φυσικά, χαβαλέ κάνουμε!

:)

Ναι, αλλα αν εσένα σε ρωτούσαν πόσο συχνά τον παίρνεις, ποιανού κουβέντα θα έκανες;    :)

alex6

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι κανεις  ρε  κοπελα μου εδω μεσα.αντε να παιξεις
:sunglasses:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Ναι, αλλα αν εσένα σε ρωτούσαν πόσο συχνά τον παίρνεις, ποιανού κουβέντα θα έκανες;    :)

Ρώτα με να σου ξηγήσω για μαμά, μπαμπά και γεννεές 14!    ;)

:grin:  :grin:    :grin:

Δεν νομίζω ότι έβρισα ποτέ τις κοπέλες.  Αλλά στο σάιτ για μπουρδέλα, δεν πρέπει να περιμένουν ροδοπέταλα.

Από την άλλη με το "κουβέντα τους"  (γιατί μάλλον λάθος τόπιασες) εννοώ την ευγενική ηλίθια συζήτηση, που λαμβάνει χώραν όπου κάποιος (μαλάκας, καψούρης, με "στέρηση εξόδου") φίλος φέρνει τη δικιά του στην έξοδο της αντροπαρέας και αναγκαζόμαστε όλοι να μιλάμε για μαλακισμένα θέματα, τα οποία δεν θα αγγίζαμε καν αν είμασταν "μεταξύ μας"

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρώτα με να σου ξηγήσω για μαμά, μπαμπά και γεννεές 14!     ;)

:grin:   :grin:    :grin:

Δεν νομίζω ότι έβρισα ποτέ τις κοπέλες.  Αλλά στο σάιτ για μπουρδέλα, δεν πρέπει να περιμένουν ροδοπέταλα.

Από την άλλη με το "κουβέντα τους"  (γιατί μάλλον λάθος τόπιασες) εννοώ την ευγενική ηλίθια συζήτηση, που λαμβάνει χώραν όπου κάποιος (μαλάκας, καψούρης, με "στέρηση εξόδου") φίλος φέρνει τη δικιά του στην έξοδο της αντροπαρέας και αναγκαζόμαστε όλοι να μιλάμε για μαλακισμένα θέματα, τα οποία δεν θα αγγίζαμε καν αν είμασταν "μεταξύ μας"

ʼλλο αυτό!

Αλλά και η φιλία φιλία ρε γαμώτο! Κάνουμε και θυσίες γι αυτήν!

(Μωρέ κάτσε το βράδυ να αποκλειστεί -όπως φαίνεται- ο ΟΣΦΠ και σου λέω εγώ με τι θα ασχολούμαστε εδώ μέσα!)

:birdman: :birdman: :birdman:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
ʼλλο αυτό!

Αλλά και η φιλία φιλία ρε γαμώτο! Κάνουμε και θυσίες γι αυτήν!

(Μωρέ κάτσε το βράδυ να αποκλειστεί -όπως φαίνεται- ο ΟΣΦΠ και σου λέω εγώ με τι θα ασχολούμαστε εδώ μέσα!)

:birdman: :birdman: :birdman:

Να σου πω φίλε, θα χαρώ φυσικά άμα γίνει, αλλά ο μαλάκας ο σωφέρ μ' έχει ξενερώσει τελείως......

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ ξέρω να πω πως πρέπει να ξανα ανοίξει το θέμα: το site φθίνει, γιατί όχι μόνο εδω μέσα, αλλά και σε όλα τα thread πλέον  οι συζητήσεις "μολύνονται" με το χαβαλεδιάρικο, χλεχλέδικο, μπιρί μπιρίστικο, ψευτο large, ψευτό ναζιάρικο, ψευτό είμαι ανοιχτή σε όλα και δεν είμαι σαν τις άλλες, ψαγμένο, κουλτουριάρικο, και καλά, δήθεν, θα κάνω και θα βγάλω ότι χούγια γουστάρω στυλάκι της μουνίτσας και της δαγκωσέ με είμαι φρέσκια. Σε όλα μα όλα τα θέματα  πλέον αναπτύσουν και εκφέρουν επαναλαμβανόμενα άποψη με τις προαναφερθείσες αρχές. Τώρα τελευταία δε, έχουν και παροικούντες την Ιερουσαλήμ που μάλιστα πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και που φανατίζονται όλο και πιο πολύ να τις υπερασπιστούν σαν το αδύνατο φύλο που χρειάζεται τον άνευ όρων σεβασμό όλων μας.

Γνώμη μου είναι πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, σε αυτό τον βαθμό, το site θα χάσει κάθε ενδιαφέρον και δεν θα αξίζει κανείς  να ποστάρει ή να ανταλλάσει γνώμες/πληροφορίες παρά μόνο να ψαρεύει εδώ και κει καμιά πληροφορία και κάνα review από όσους εξακολουθούν να ασχολούνται αυστήρα με αυτά τα θέματα και που όμως με την κατάσταση που διαμορφώνεται, θα γίνονται όπως όλα δείχνουν όλο και λιγότεροι.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.184
Πόντοι
12.056

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όξω οι καριόλες απ'τη παράγκα!

Όσο για τις αριστερές ρητορικές περί της καταδίκης των γυναικών που αντιβαίνει τις αρχές του σταχανοβισμού, απλώς είναι μέρος μίας γενικότερα ιδιόμορφης ρητορικής  :jerking: :jerking: :jerking:

Όποιος διαφωνεί βρίσκεται σε λάθος μέρος, γιατί τότε θα έπρεπε να θεωρεί και τον αγοραίο έρωτα αντίθετο στις αρχές του.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Όξω οι καριόλες απ'τη παράγκα!

Όσο για τις αριστερές ρητορικές περί της καταδίκης των γυναικών που αντιβαίνει τις αρχές του σταχανοβισμού, απλώς είναι μέρος μίας γενικότερα ιδιόμορφης ρητορικής  :jerking: :jerking: :jerking:

Όποιος διαφωνεί βρίσκεται σε λάθος μέρος, γιατί τότε θα έπρεπε να θεωρεί και τον αγοραίο έρωτα αντίθετο στις αρχές του.

Ξαναρωτάω λοιπόν: ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι συλλήβδην καριόλες;
Γιατί αν πεις ναι, είμαι πάλι υποχρεωμένος να ρωτήσω αν ισχύει και για τις γυναίκες στην οικογένειά σου, που δεν θα το ήθελα!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν λέμε γυναίκες δε νομίζω ότι περιλαμβάνει κανείς τη μάνα σου και τη γιαγιά σου (γενικά μιλώντας), το πιθανότερο όμως είναι να περιλαμβάνει την αδελφή σου και την ξαδέλφη σου.

Και ναι, όλες οι γυναίκες ηλικίας κάτω των 50 είναι καριόλες και κατάλληλες μόνο για γαμήσι, εφόσον η εμφάνισή τους το επιτρέπει.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αν είναι όλες, τότε ποιος ο λόγος να εξαιρείς τη μάνα και τη γιαγιά σου; Κι αυτές δεν υπήρξαν κάτω των 50 κάποτε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom