Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ ξέρω να πω πως πρέπει να ξανα ανοίξει το θέμα: το site φθίνει, γιατί όχι μόνο εδω μέσα, αλλά και σε όλα τα thread πλέον  οι συζητήσεις "μολύνονται" με το χαβαλεδιάρικο, χλεχλέδικο, μπιρί μπιρίστικο, ψευτο large, ψευτό ναζιάρικο, ψευτό είμαι ανοιχτή σε όλα και δεν είμαι σαν τις άλλες, ψαγμένο, κουλτουριάρικο, και καλά, δήθεν, θα κάνω και θα βγάλω ότι χούγια γουστάρω στυλάκι της μουνίτσας και της δαγκωσέ με είμαι φρέσκια. Σε όλα μα όλα τα θέματα  πλέον αναπτύσουν και εκφέρουν επαναλαμβανόμενα άποψη με τις προαναφερθείσες αρχές. Τώρα τελευταία δε, έχουν και παροικούντες την Ιερουσαλήμ που μάλιστα πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και που φανατίζονται όλο και πιο πολύ να τις υπερασπιστούν σαν το αδύνατο φύλο που χρειάζεται τον άνευ όρων σεβασμό όλων μας.

Γνώμη μου είναι πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, σε αυτό τον βαθμό, το site θα χάσει κάθε ενδιαφέρον και δεν θα αξίζει κανείς  να ποστάρει ή να ανταλλάσει γνώμες/πληροφορίες παρά μόνο να ψαρεύει εδώ και κει καμιά πληροφορία και κάνα review από όσους εξακολουθούν να ασχολούνται αυστήρα με αυτά τα θέματα και που όμως με την κατάσταση που διαμορφώνεται, θα γίνονται όπως όλα δείχνουν όλο και λιγότεροι.

Νομίζω είμαστε στην ίδια βάση, αλλά μην ψάχνεις μόνο στις γυναίκες.. Θα σου πω αυτό που είπε πριν από κανέναν μήνα συναγωνιστής.. Ας δούμε πόσα ποστ γίνονται για τις πουτάνες και πόσα στα γενικά (μέχρι και για την Lady D είδα  :grin:)

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Λογικό είναι να υπάρχουν διάφορες απόψεις, από σοβαρές μέχρι χαβαλεδιάρικες. Σε κάθε forum μπαίνουν και ανταλλάσσουν απόψεις άτομα όλων των ηλικιών και κάθε κοινωνικού και μορφωτικού επιπέδου, συνεπώς δεν είναι δυνατόν να λείψουν ο χαβαλές και οι διενέξεις. Αλλά όμως αυτό είναι και το ωραίο της υπόθεσης.

Φτου... πάλι έφυγα από το θέμα!!

Επισκέπτης
Αν εννοείς εμένα αυτεπάγγελτο εισαγγελέα, κόλλησα γιατί η μαλακία του Λάκη (που ενοχλεί και σένα, όπως λες, ενώ τα κορίτσια ουδόλως προκάλεσαν) σπάει τζάμια. Δεν θέλω να με "εκπροσωπούν" τέτοιες ακραίες, δήθεν αρσενικές,  απόψεις και απλά το είπα, εσύ τι πρόβλημα έχεις;
Αλλά ο Λάκης, ως κλασική κότα, αντιπαρήλθε το χυδαίο τσουβάλισμα όλων των γυναικών στη γενική κατηγορία "καργιόλες". Και έκανε γαργάρα την ερώτησή μου αν αυτός ο χαρακτηρισμός καλύπτει και τις γυναίκες στην οικογένειά του.
Αυτά!

Ρε μαλάκα γκαβέ κοπρίτη ληγούρη σου απάντησα πιο πάνω. Ψάξε να το βρεις. Σκατά τσάτσε.Ναι μπορείς να θεωρείς και τις γυναίκες από το σόι μου καργιόλες εφόσον δεν τις ξέρεις. ΤΟ ΕΙΠΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=BiteMeImFresh]
σωτο μ αρεσει που οχι οχι δεν εισαι κανενας γνωστος απο κει
[/quote]

Ρε βουρλο, ειπα εγω οτι δεν γραφω εκει? Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν ξερω ποια εισαι. Ουτε καν ειχα αντιληφθει την υπαρξη σου εδω μεσα, μεχρι που πεταχτηκες σαν την πουτσα απ' το βρακι και μου αφησες υπονοουμενα για το ποια εισαι, μπας και τσιμπησω να ασχοληθω μαζι σου. Κλασσικη συμπεριφορα γεροντοκορης που δεν της δινει κανενας σημασια και θελει να τραβηξει την προσοχη. Ε λοιπον ΔΕ θα παιξω το παιχνιδι σου! Βρες αλλον να σε μπινελικωσει.

[quote author=mounitsa]
προσωπικα θελω να τελειωσει αυτη η ιστορια γιατι δεν αφορα κανεναν απο δω μεσα
[/quote]

Μην εισαι τοσο σιγουρη. Μπορει καποιος που σου μιλαει να σε φανταζεται σαν μια ξανθια μουναρα. Ε δε θα τον ενδιεφερε να μαθει οτι στην πραγματικοτητα εισαι ενα μαυροτσουκαλο τουρκακι?

Μην με κατηγορησετε για ψευτη παλι!!! Ο καθενας μπορει να μπει στο forums.antenna.gr (λογοκρισια δεν παιζει εκει) και να ρωτησει:

"Ειναι καταξανθο μανουλι η FairiezWearBoots?".

"Ειναι μπανικο γκομενακι η Meg_Of florence?".

Θα τον διαφωτισουν, το εγγυομαι. :)

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ενοχλεί η γυναίκα που προσπαθεί να επιβάλει θέμα συζήτησης ή απόψεις, ποτέ η γυναίκα "παρατηρητής" ή "συνοδοιπόρος" μιας αντροπαρέας .

+1

[quote author=andreoug]
Δεν πατε καλα παιδια. Ειπαμε στο μπιρι μπιρι ανικητες. Ο τιτλος του thread τα λεει ολα. Ας ανοιξουν αλλο αν θελουν για την μαλακια των ανδρων.
[/quote]

Δικιο εχει ο Αndreoug. Προσεξτε πως ξεκινησε η συζητηση και πως αλλαξε τροπη απο τη στιγμη που χωθηκαν μεσα.

Από την άλλη με το "κουβέντα τους"  (γιατί μάλλον λάθος τόπιασες) εννοώ την ευγενική ηλίθια συζήτηση, που λαμβάνει χώραν όπου κάποιος (μαλάκας, καψούρης, με "στέρηση εξόδου") φίλος φέρνει τη δικιά του στην έξοδο της αντροπαρέας και αναγκαζόμαστε όλοι να μιλάμε για μαλακισμένα θέματα, τα οποία δεν θα αγγίζαμε καν αν είμασταν "μεταξύ μας"

+1

Εγώ ξέρω να πω πως πρέπει να ξανα ανοίξει το θέμα: το site φθίνει, γιατί όχι μόνο εδω μέσα, αλλά και σε όλα τα thread πλέον  οι συζητήσεις "μολύνονται" με το χαβαλεδιάρικο, χλεχλέδικο, μπιρί μπιρίστικο, ψευτο large, ψευτό ναζιάρικο, ψευτό είμαι ανοιχτή σε όλα και δεν είμαι σαν τις άλλες, ψαγμένο, κουλτουριάρικο, και καλά, δήθεν, θα κάνω και θα βγάλω ότι χούγια γουστάρω στυλάκι της μουνίτσας και της δαγκωσέ με είμαι φρέσκια. Σε όλα μα όλα τα θέματα  πλέον αναπτύσουν και εκφέρουν επαναλαμβανόμενα άποψη με τις προαναφερθείσες αρχές. Τώρα τελευταία δε, έχουν και παροικούντες την Ιερουσαλήμ που μάλιστα πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και που φανατίζονται όλο και πιο πολύ να τις υπερασπιστούν σαν το αδύνατο φύλο που χρειάζεται τον άνευ όρων σεβασμό όλων μας.

Εμ γι' αυτο λεω να δημιουργηθει καινουριο υποφορουμ, ας το ονομασετε "Η Καφετερια", ας το ονομασετε "Cafe des Bordels", ας το ονομασουν εκεινες τελος παντων, και να μπει ψηλα ψηλα. Αρκει να εχουν προσβαση μονο σε αυτο και οχι στις υπολοιπες συζητησεις.

Ειναι η μονη λυση για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Και θα ειναι ευχαριστημενοι. Και αυτοι που ζητανε μια γυναικεια αποψη, και αυτοι που θελουν να σαλιαρισουν, και αυτες οι ιδιες αν πραγματικα θελουν να ειναι συνοδοιποροι μιας αντροπαρεας και οχι να γινουν "βασιλισσες" ή να βγαλουν τα απωθημενα τους.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

Γνώμη μου είναι πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, σε αυτό τον βαθμό, το site θα χάσει κάθε ενδιαφέρον και δεν θα αξίζει κανείς  να ποστάρει ή να ανταλλάσει γνώμες/πληροφορίες παρά μόνο να ψαρεύει εδώ και κει καμιά πληροφορία και κάνα review από όσους εξακολουθούν να ασχολούνται αυστήρα με αυτά τα θέματα και που όμως με την κατάσταση που διαμορφώνεται, θα γίνονται όπως όλα δείχνουν όλο και λιγότεροι.

+1000

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ξαναρωτάω λοιπόν: ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι συλλήβδην καριόλες;
Γιατί αν πεις ναι, είμαι πάλι υποχρεωμένος να ρωτήσω αν ισχύει και για τις γυναίκες στην οικογένειά σου, που δεν θα το ήθελα!

Οσον με αφορα το χω ξαναπει. Ναι, επι της αρχης ισχυει. Οσοι δεν εχουν την εμπειρια να το παραδεχτουν, υπομονή, θα τους συμβει αργοτερα.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τότε μην κράζετε όσους υβριστικά αναφέρονται σε μανάδες!  :)

Επισκέπτης
Μιας και λέγαμε για τα συμπτώματα που εκδηλώνουν ληγούρια/μουνόδουλοι/ρεζίλια. Σε ένα φόρουμ που είναι όλοι άγνωστοι μεταξύ τους, όποιος εκδηλώνει αυτή τη συμπεριφορά έχει στην κορυφή 2-3 γυναίκες που έχουν μπει στο φόρουμ και για τις οποίες δεν γνωρίζει τίποτε και όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες και είναι έτοιμος να βριστεί με όλους τους άνδρες χρήστες, τους οποίους επίσης δεν γνωρίζει, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι γυναίκες.

Κάπως έτσι φέρονται όσοι έχουν δει μουνί μόνο σε φωτογραφίες περιοδικών λερωμένες από το σπέρμα τους ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...έτσι φέρονται όσοι έχουν δει μουνί μόνο σε φωτογραφίες περιοδικών λερωμένες από το σπέρμα τους ...

Μου θύμησες ένα σχετικό ανέκδοτο...
Τι κοινό έχουν οι αναγνώστες του PLAYBOY και του National Geographic;
Και οι δύο βλέπουν μέρη που δεν πρόκειται να δουν ποτέ από κοντά... :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Κανουν πλεον πλακα μαζι μας ....

Κάποια μέρα στον κήπο της Εδέμ, η Εύα φωνάζει προς  τον ουρανό:
«Πνεύμα έχω ένα  πρόβλημα!»
«Τι πρόβλημα  Εύα?»
«Ξέρω ότι με  δημιούργησες και μου χάρισες αυτόν τον υπέροχο κήπο και όλα αυτά τα θαυμάσια ζώα και
αυτό το φαιδρό φίδι, εγώ όμως δεν είμαι  ευτυχισμένη».
«Γιατί συμβαίνει αυτό  Εύα?»
«Επειδή είμαι μόνη  και βαρέθηκα μέχρι θανάτου τα μήλα»
«Εύα σ' αυτή την περίπτωση, έχω μια λύση. Θα  δημιουργήσω για σένα έναν άντρα».
«Τι είναι ο  άντρας?»
«Θα είναι ένα ελαττωματικό πλάσμα με πολλά  κακά γνωρίσματα. Θα λέει ψέματα, θα εξαπατάει και θα είναι
επαρμένο.
Με λίγα λόγια θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη.  Αλλά... θα είναι μεγαλύτερος, γρηγορότερος και θα του αρέσει
να  κυνηγάει και να σκοτώνει.
Θα φαίνεται χαζός όταν θυμώνει, αλλά από τη  στιγμή που παραπονιέσαι θα τον δημιουργήσω με τέτοιο τρόπο
που να  ικανοποιεί τις φυσικές σου ανάγκες.
Θα είναι ανόητος και θα διασκεδάζει με  πράγματα παιδικά όπως να παλεύει και νακλωτσάει την μπάλα.
Δεν θα είναι ιδιαίτερα ευφυής και έτσι θα  χρειάζεται τη συμβουλή σου για να σκέφτεται  καλύτερα».
«Ακούγεται θαυμάσιο» αποκρίθηκε η Εύα με  ειρωνικά σηκωμένο το φρύδι της.«Μήπως υπάρχει καμιά δυσκολία?»
«Βασικά ..θα τον  έχεις υπο έναν όρο...»
«Ο οποίος  είναι...»
«Όπως είπα θα είναι περήφανος, αλαζόνας και  νάρκισσος... Έτσι, πρέπει να τον αφήσεις  να πιστεύει ότι τον
έφτιαξα πρώτο. Απλώς να το θυμάσαι, είναι το μικρό μας  μυστικό... Ξέρεις τώρα, σαν Γυναίκα προς γυναίκα!»

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μιας και λέγαμε για τα συμπτώματα που εκδηλώνουν ληγούρια/μουνόδουλοι/ρεζίλια. Σε ένα φόρουμ που είναι όλοι άγνωστοι μεταξύ τους, όποιος εκδηλώνει αυτή τη συμπεριφορά έχει στην κορυφή 2-3 γυναίκες που έχουν μπει στο φόρουμ και για τις οποίες δεν γνωρίζει τίποτε και όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες και είναι έτοιμος να βριστεί με όλους τους άνδρες χρήστες, τους οποίους επίσης δεν γνωρίζει, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι γυναίκες.

Κάπως έτσι φέρονται όσοι έχουν δει μουνί μόνο σε φωτογραφίες περιοδικών λερωμένες από το σπέρμα τους ...

Ενώ κανονικά έπρεπε να τις βρίσει προκαταβολικά, μπας και πάρουν αέρα τα μυαλά τους!
Πως φαίνονται όσοι έχουν πάει μόνο με πουτάνες, γιατί καμμιά άλλη δεν μπορούν να έχουν! (και δεν έχω τίποτα μ' αυτές φυσικά)

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Έξω το δα απο τα μουδανιά
Δόξα και τιμή στο Θεόκλητο Ρήδα

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αν και μ εκενυριζει ν ασχολουμαι με την μαλακια εδω, Case study.

Παει ενας Παναθηναϊκός σε στεκι στο Πασαλιμανι αυτοαποκαλουμενος βαζελακι και αρχιζει να αραδιαζει τα επιχειρηματα για την υπεροχη του τριφυλιου. Οι Ολυμπιακοι δεν τον πετανε εξω αλλα με σαρκαστικο τροπο του λενε οτι ειναι μαλακας και τον δουλευουν. Ο Παναθηναϊκός επιμένει.

Καντε το και αντιστροφα, Ολυμπιακος στους αμπελοκηπους αποκαλουμενος Γαυρακι
Πως τον χαρακτηρίζετε? Μαλακα, ανεγκεφαλο, απλά ηλίθιο?

Εγω αγενή.

Επισκέπτης
Πως φαίνονται όσοι έχουν πάει μόνο με πουτάνες, γιατί καμμιά άλλη δεν μπορούν να έχουν! (και δεν έχω τίποτα μ' αυτές φυσικά)

Μαλάκα, αν πετάς σπόντες για μένα, για να πάρεις τα αρχίδια μου (για άλλη μια φορά) ψάξε σε παλιά μου posts που αναφέρω πριν προκύψει οποιαδήποτε διαφωνία με παπάρες σαν εσένα να δεις που έγραφα ότι είμαι αρραβωνιασμένος και ήμουν και στο παρελθόν με άλλη.

Τώρα αν εσύ ελπίζεις να βγάλεις πήδημα από τη μουνίτσα, τη γαλοτσίτσα ή οποιαδήποτε άλλη κομπλεξική πατσαβούρα που συχνάζει σε ανδρικό φόρουμ που λέγεται

ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ

τότε ειλικρινά με ανδρική αλληλεγγύη σου εύχομαι καλή τύχη.Μπορεί να ξέρεις τρόπο που αποδίδει σε γκόμενες τρελά. Συνέχισε να τις γλύφεις σαν σκυλί αν είναι έτσι και καλό βόλι. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο μάγκας που γαμάει, είναι αυτός που θα καταφέρει με το που γνωρίζει κάποια, πατ κιούτ να την κάνει να τον γουστάρει αμέσως. Αν ελπίζει ότι με το γλύψιμο ετών θα κάνει κάποια να τον γουστάρει είναι για κλάμματα.

Παρακαλετό μουνί=Ξυνό γαμήσι

λέγαμε ...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αν και μ εκενυριζει ν ασχολουμαι με την μαλακια εδω, Case study.

Παει ενας Παναθηναϊκός σε στεκι στο Πασαλιμανι αυτοαποκαλουμενος βαζελακι και αρχιζει να αραδιαζει τα επιχειρηματα για την υπεροχη του τριφυλιου. Οι Ολυμπιακοι δεν τον πετανε εξω αλλα με σαρκαστικο τροπο του λενε οτι ειναι μαλακας και τον δουλευουν. Ο Παναθηναϊκός επιμένει.

Καντε το και αντιστροφα, Ολυμπιακος στους αμπελοκηπους αποκαλουμενος Γαυρακι
Πως τον χαρακτηρίζετε? Μαλακα, ανεγκεφαλο, απλά ηλίθιο?

Εγω αγενή.

Αν αραδιάζει επιχειρήματα για την υπεροχή του τριφυλλιού στο Πασαλιμάνι, θα συμφωνήσω. Εδώ όμως είναι σαν να λες οτι απαγορεύεται ακόμα και να κάτσουν για καφέ Παναθηναϊκοί στο Πασαλιμάνι!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6

[/quote]
Μαλάκα, αν πετάς σπόντες για μένα, για να πάρεις τα αρχίδια μου (για άλλη μια φορά) ψάξε σε παλιά μου posts που αναφέρω πριν προκύψει οποιαδήποτε διαφωνία με παπάρες σαν εσένα να δεις που έγραφα ότι είμαι αρραβωνιασμένος και ήμουν και στο παρελθόν με άλλη.

Τώρα αν εσύ ελπίζεις να βγάλεις πήδημα από τη μουνίτσα, τη γαλοτσίτσα ή οποιαδήποτε άλλη κομπλεξική πατσαβούρα που συχνάζει σε ανδρικό φόρουμ που λέγεται

ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ

τότε ειλικρινά με ανδρική αλληλεγγύη σου εύχομαι καλή τύχη.Μπορεί να ξέρεις τρόπο που αποδίδει σε γκόμενες τρελά. Συνέχισε να τις γλύφεις σαν σκυλί αν είναι έτσι και καλό βόλι. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο μάγκας που γαμάει, είναι αυτός που θα καταφέρει με το που γνωρίζει κάποια, πατ κιούτ να την κάνει να τον γουστάρει αμέσως. Αν ελπίζει ότι με το γλύψιμο ετών θα κάνει κάποια να τον γουστάρει είναι για κλάμματα.

Παρακαλετό μουνί=Ξυνό γαμήσι

λέγαμε ...

33 χρονών και είχες μόνο δυο γκόμενες; Τι αντρική αλληλεγγύη να χω με σένα; Εσύ ακόμα δεν ξέρεις τα βασικά περί γυναικών!
Σού' χει πάλι κολλήσει οτι γλύφω τις γυναίκες, επειδή δεν τους συμπεριφέρομαι σαν να είναι ζώα, όπως εσύ. Αλλά τι να πω με κάποιον που θεωρεί ακόμα και τη μάνα του "καργιόλα", όπως περήφανα διακήρυξες!
Και πότε "πήρα τ' αρχίδια σου" ρε γαμιά της κλανιάς;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή εσύ πόσες γκόμενες είχες, κι αφού θεωρείς τόσο υποτιμητικό να πληρώνεις τι δουλειά έχεις σε ένα τέτοιο λούμπεν φόρουμ;

Επισκέπτης
Τι ασχολείστε βρε? Ο ανθρωπος ειναι γλοιώδης μουνο-επαίτης.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή εσύ πόσες γκόμενες είχες, κι αφού θεωρείς τόσο υποτιμητικό να πληρώνεις τι δουλειά έχεις σε ένα τέτοιο λούμπεν φόρουμ;

Όποιου του αρέσει ο πληρωμένος έρωτας πρέπει ντε και καλά να καταφεύγει μόνο σε αυτόν, χωρίς να μπορεί να βγάλει ποτέ του γκόμενα; Μήπως κάτι τέτοιο είναι κάπως προβληματικό, τι λες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom