Εγώ ξέρω να πω πως πρέπει να ξανα ανοίξει το θέμα: το site φθίνει, γιατί όχι μόνο εδω μέσα, αλλά και σε όλα τα thread πλέον οι συζητήσεις "μολύνονται" με το χαβαλεδιάρικο, χλεχλέδικο, μπιρί μπιρίστικο, ψευτο large, ψευτό ναζιάρικο, ψευτό είμαι ανοιχτή σε όλα και δεν είμαι σαν τις άλλες, ψαγμένο, κουλτουριάρικο, και καλά, δήθεν, θα κάνω και θα βγάλω ότι χούγια γουστάρω στυλάκι της μουνίτσας και της δαγκωσέ με είμαι φρέσκια. Σε όλα μα όλα τα θέματα πλέον αναπτύσουν και εκφέρουν επαναλαμβανόμενα άποψη με τις προαναφερθείσες αρχές. Τώρα τελευταία δε, έχουν και παροικούντες την Ιερουσαλήμ που μάλιστα πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και που φανατίζονται όλο και πιο πολύ να τις υπερασπιστούν σαν το αδύνατο φύλο που χρειάζεται τον άνευ όρων σεβασμό όλων μας.
Γνώμη μου είναι πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, σε αυτό τον βαθμό, το site θα χάσει κάθε ενδιαφέρον και δεν θα αξίζει κανείς να ποστάρει ή να ανταλλάσει γνώμες/πληροφορίες παρά μόνο να ψαρεύει εδώ και κει καμιά πληροφορία και κάνα review από όσους εξακολουθούν να ασχολούνται αυστήρα με αυτά τα θέματα και που όμως με την κατάσταση που διαμορφώνεται, θα γίνονται όπως όλα δείχνουν όλο και λιγότεροι.
Νομίζω είμαστε στην ίδια βάση, αλλά μην ψάχνεις μόνο στις γυναίκες.. Θα σου πω αυτό που είπε πριν από κανέναν μήνα συναγωνιστής.. Ας δούμε πόσα ποστ γίνονται για τις πουτάνες και πόσα στα γενικά (μέχρι και για την Lady D είδα )