Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θεόφιλε, εσύ και η ΔαγκώστεΤονΚώλοΜου είστε το ίδιο πρόσωπο;

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ρε παιδιά μαζευτείτε λιγο!
Γιατί όλα αυτά επί προσωπικού;
δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να βλέπουμε βρισιές και τίποτα άλλο μεσα στα φόρουμ....
Έχω χάσει πια το λογαριασμό, δεν ξέρω ποιός βρίζει ποιόν, πέφτει το μπινελίκι σαν το χαλάζι, mods μαζεύτε τους λίγο
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !
Μέχρι και αυτοί που είναι συνήθως πιο χαλαρόι έχουν παρασυρθεί και ξέφυγαν τελείως.......

Αdmins: Πρέπει να διαφυλαχθεί πιστεύω το επίπεδο της συζήτησης στο σαιτ...Να ψηφίσουμε ποιοί συμφωνούν να διαγραφεί το γ@@@νο το thread ,να ησυχάσουμε, μας τα πρηξαν πια !
Ας ανοιχθεί ένα thread ''Βριστείτε ελεύθερα'' να το ξέρουμε , να μην μπαινουμε οι υπόλοιποι οι άσχετοι μέσα !

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
H παρουσία σου απλώς ενισχύει την επικρατούσα άποψη περί γυναικείας καριολιάς. Οι βλακείες που γράφεις είναι τυπικές της χαζογκόμενας που σπάει τα αρχίδια του μουνόδουλου γκόμενου που την ανέχεται για να γαμήσει τζάμπα (πληρώνοντας από τα αποθέματα της ψυχικής του υγείας).

αφου επιμενιεις...
ετσι και αλλιως τ οτι ειμαι γκαργιολα το ειπαμε τοσες φορες.. το αποδεχτηκα το βαζω στα ενδιαφεροντα μου πλεον.. τι αλλο να κανω η γκαργιολα πια
θα βαλω ενα ουισκι με λιγο παγο και κοκα κολα και θ αραξω να σας θαυμαζω

scout

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δειτε ρε με καθαρό μυαλό .... και όχι μετά απο μια πηχτη :jerking:, η κοπέλλα που βριζεται μπορει να ειναι η μανα σας ...η αδερφη σας... η γκομενα σας...οταν δεν ειναι μαζί μου...
Γιαυτό λίγο σεβασμο...
Βάλε ρε κουκλα και μένα ενα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κάποιος περνάει τις ώρες του φτιάχνοντας καινούρια accounts.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Μέχρι και αυτοί που είναι συνήθως πιο χαλαρόι έχουν παρασυρθεί και ξέφυγαν τελείως.......
+1

Και αυτό είναι "αντιτουριστικό", αλλά κυρίως, άμα κρατάει πολύ, μεγάλη μαλακία!

Σε λίγο , μάγκες, μου φαίνεται πως θα σκανάρετε τις ψωλές σας με χάρακα δίπλα και θα τις συγκρίνετε.... Για κατά 'κει σας βλέπω!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Γιαυτό λίγο σεβασμο...
Βάλε ρε κουκλα και μένα ενα...

μαλιστα κυριε τι θελετε αλλο? εχουμε απο ολα :rolleyes:

λες ε?
ε ας σου δωσει την απαντηση ο αδμινος επι τουτου
φανταζομαι αυτος μπορει να δει κατω απ τα ποστς τις διαφορετικες ιπ
γιατι ο μοντ χθες αδυνατουσε...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6

Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος τελικά!

Και όσο κι αν ντρέπεσαι να το παραδεχτείς, το καταλάβαμε οτι οι μόνες σου σεξουαλικές εμπειρίες είναι του 5λέπτου στη Φυλής. Η μήπως στο Μεταξουργείο; ʼλλοι πάντως γαμάνε τη μάνα τους (την "καργιόλα"), εσύ είσαι σε καλύτερη μοίρα, πρέπει να το ομολογήσω!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
ΞΑΝΑ:

δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να βλέπουμε βρισιές και τίποτα άλλο μεσα στα φόρουμ....
Έχω χάσει πια το λογαριασμό, δεν ξέρω ποιός βρίζει ποιόν, πέφτει το μπινελίκι σαν το χαλάζι, mods μαζεύτε τους λίγο
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !

Αdmins: Πρέπει να διαφυλαχθεί πιστεύω το επίπεδο της συζήτησης στο σαιτ...Να ψηφίσουμε ποιοί συμφωνούν να διαγραφεί το γ@@@νο το thread ,να ησυχάσουμε, μας τα πρηξαν πια !
Ας ανοιχθεί ένα thread ''Βριστείτε ελεύθερα'' να το ξέρουμε , να μην μπαινουμε οι υπόλοιποι οι άσχετοι μέσα !

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αφού ρε Θεόφιλε θεωρείς μπανάλ και υποτιμητικό το μπουρδέλο, τότε τι ακριβώς θέλεις εδώ; Να εντυπωσιάσεις τις ξέμπαρκες που ήρθαν να φάνε κάνα κάρφωμα;

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
scout αυτός που ζωγράφισε τη σακούλα είναι μεγάλος καλλιτέχνης.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αφού ρε Θεόφιλε θεωρείς μπανάλ και υποτιμητικό το μπουρδέλο, τότε τι ακριβώς θέλεις εδώ; Να εντυπωσιάσεις τις ξέμπαρκες που ήρθαν να φάνε κάνα κάρφωμα;

Αφού εσύ το έχεις αποφασίσει οτι είναι έτσι όπως τα λες, τι τα λες και τα ξαναλές; Για να με πείσεις να μην είμαι "μουνόδουλος";
Κάνε καλύτερα οικονομία στη σύνδεσή σου, μπας και περισσέψει κανένα ψιλό για μπουρδελάκι και άσε με εμένα!

6509

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
....Έχω χάσει πια το λογαριασμό, δεν ξέρω ποιός βρίζει ποιόν, πέφτει το μπινελίκι σαν το χαλάζι...
''Βριστείτε ελεύθερα'' να το ξέρουμε , να μην μπαινουμε οι υπόλοιποι οι άσχετοι μέσα !

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (όσοι έχετε διαφορες) ... κανονίστε μια ώρα να μπειτε στο chat να γαμι πλακωθήτε στις βρισιές.. μόνο κανονίστε pls να γίνει ανακοίνωση σε όλους..

:'( ε ρε πάει το antegamisou.com καλό δεν ήταν ?  :grin: κάντε κανένα τέτοιο να ξεσπάτε...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ φορουμ βλέπω τετοια φαγωμάρα..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αααχ
τιποτα καλο δεν θα μεινει σ αυτο το ιντερνε τελικα

Stories

Νέο!