Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

6509

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αααχ
τιποτα καλο δεν θα μεινει σ αυτο το ιντερνε τελικα

μπα.. μπορείτε να το συνεχίσετε εδω.. (just kidding)
ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ατακες... αλλο πραγμα εκείνο το site, όποτε ειχα νεύρα με τον προιστάμενο, έμπαινα μέσα, τον εβριζα και μετά  .... nirvana.. :-)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μου φανηκε αστειο αυτο που εγραψε ο 6509  και γι αυτο γελασα
συμβαινει πολλακις σε ολα τα τοπικ και σε ολα τα φορουμς, αμα αρεσει σε καποιον κατι να το δειχνει

ερωτηση κρισεως: προς τι αυτο το ποστ σου εσενα?

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
μου φανηκε αστειο αυτο που εγραψε ο 6509  και γι αυτο γελασα
συμβαινει πολλακις σε ολα τα τοπικ και σε ολα τα φορουμς, αμα αρεσει σε καποιον κατι να το δειχνει

ερωτηση κρισεως: προς τι αυτο το ποστ σου εσενα?

αμα εγραφε ο καθενας ακομα και ποτε γελαει ή κλαιεει θα επρεπε να γεμισει το φορουμ με φατσες!!!

νομιζω πως ειναι τουλαχιστον περιττο

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε πες το και σε ολους τους αλλους που κατα καιρους το κανουν τοτε
και εγω νομιζω ειναι τουλαχιστον περιττο να βρισκουμε ευκαιρια να την πουμε σε καποιον επειδη γελασε!!!

λαγαρε μονο μην πεις και εσυ οτι φταιω εγω και σ αυτο... μαλλον ουτε να γελασω δεν επιτρεπεται εδω μεσα :P

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ε πες το και σε ολους τους αλλους που κατα καιρους το κανουν τοτε
και εγω νομιζω ειναι τουλαχιστον περιττο να βρισκουμε ευκαιρια να την πουμε σε καποιον επειδη γελασε!!!

λαγαρε μονο μην πεις και εσυ οτι φταιω εγω και σ αυτο... μαλλον ουτε να γελασω δεν επιτρεπεται εδω μεσα :P

αυτο το κοτετσοσυρμα...

θα το κλεισει κανεις...???

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χμμ.. ναι.. τοση ξυνιλα ανευ λογου σε αγαμιες θα οφειλετε.. η σε καμια εμμηνοπαυση

α και κοριτσι μου γκαργιολα ειμαι (με τη σφραγιδα του τοντοκ) οτι θελω λεω
αμα δεν γουσταρεις τραβα παιξε με το μνκι σου μακρια απ τα ποστς μου!
δεν σου μιλησα μονη σου χωθηκες

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Aν ακολουθεί mudwrestling, πείτε μου να περιμένω!

Επισκέπτης
Προσωπικώς ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους χρήστες που με διάβαζαν να βρίζομαι με τον theofilos. Ήταν μεγάλο λάθος από πλευράς μου.

Ο theofilos με έχει άχτι επειδή κοντραριστήκαμε σε άλλα θέματα πολιτικού περιεχομένου, οπότε έχει κέφια να κοντράρεται μαζί μου σε κάθε θέμα, επειδή διαφωνούμε πολιτικά. Ο theofilos είναι πασιφανές από όσα έγραψε σε πολιτικά θέματα ότι είναι φορέας της ιδεολογίας που κυριαρχεί στην ... Πλατεία Εξαρχείων , στο Λόφο του Στρέφη και σε μερικούς τεκέδες της Καλλιδρομίου ή των ατόμων που γράφουν στο Athens.indymedia. Ο ίδιος μπορεί να κατατάσσει τον εαυτό του στην ... ελίτ, αλλά γνωρίζουμε όλοι καλά που κατατάσσει αυτό το συνάφι η πλειψηφία όσων δεν ανήκουν σε αυτό!

Ο theofilos μπορεί να θέλει να με κοντραριστεί ακόμη κι αν γράφουμε απόψεις για τη φασολάδα, αλλά δεν προβλέπω να ξανασχοληθώ μαζί του. Αν θελήσω να σπάσω πλάκα με υποκείμενα του συναφιού του θα πάω να γράψω στο Athens.indymedia που θα μου την πέσουν δεκάδες από δαύτους και η διασκέδαση μου θα είναι ποσοτικά ανωτερη. Εδώ τα θέματα δεν προσφέρονται τόσο ...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
α και κοριτσι μου γκαργιολα ειμαι (με τη σφραγιδα του τοντοκ) οτι θελω λεω

Ποιά η διαφορά πουτάνας και καριόλας;
...
...
...
...
...
...
...
...

Η πουτάνα το κάνει με όλους.

Η καριόλα το κάνει με όλους εκτός από εσένα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελα ρε βανζελ  :tickedoff:
ειχα σκοπο να το χρησιμοποιησω σε επομενο ποστ :P :P :P :cheesy:

αλφα μην χαιρεσαι και περιμενεις αδικα... δεν παιζω ξυλο με χαζογκομενες :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
ελα ρε βανζελ  :tickedoff:
ειχα σκοπο να το χρησιμοποιησω σε επομενο ποστ :P :P :P :cheesy:

αλφα μην χαιρεσαι και περιμενεις αδικα... δεν παιζω ξυλο με χαζογκομενες :)

Γαμώτο! Και είχα φτιαχτεί!

Πουτάνα τύχη μου, γαμώ μέσα!

ΥΓ Γράψε κάτι για τις Γκαργιόλες!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Προσωπικώς ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους χρήστες που με διάβαζαν να βρίζομαι με τον theofilos. Ήταν μεγάλο λάθος από πλευράς μου.

Ο theofilos με έχει άχτι επειδή κοντραριστήκαμε σε άλλα θέματα πολιτικού περιεχομένου, οπότε έχει κέφια να κοντράρεται μαζί μου σε κάθε θέμα, επειδή διαφωνούμε πολιτικά. Ο theofilos είναι πασιφανές από όσα έγραψε σε πολιτικά θέματα ότι είναι φορέας της ιδεολογίας που κυριαρχεί στην ... Πλατεία Εξαρχείων , στο Λόφο του Στρέφη και σε μερικούς τεκέδες της Καλλιδρομίου ή των ατόμων που γράφουν στο Athens.indymedia. Ο ίδιος μπορεί να κατατάσσει τον εαυτό του στην ... ελίτ, αλλά γνωρίζουμε όλοι καλά που κατατάσσει αυτό το συνάφι η πλειψηφία όσων δεν ανήκουν σε αυτό!

Ο theofilos μπορεί να θέλει να με κοντραριστεί ακόμη κι αν γράφουμε απόψεις για τη φασολάδα, αλλά δεν προβλέπω να ξανασχοληθώ μαζί του. Αν θελήσω να σπάσω πλάκα με υποκείμενα του συναφιού του θα πάω να γράψω στο Athens.indymedia που θα μου την πέσουν δεκάδες από δαύτους και η διασκέδαση μου θα είναι ποσοτικά ανωτερη. Εδώ τα θέματα δεν προσφέρονται τόσο ...

Συμφωνώ απολύτως.

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια, ψυχραιμια! Ειναι μεγαλη μαλακια να τσακωνεστε ετσι!

Φανταστειτε πως θα χασκογελανε τωρα οι χαζοκοτες, που καταφεραν σε ενα θρεντ με τιτλο  "Ελληνιδες οι μεγαλυτερες ψωλαρπαχτρες της υφηλιου", να κανουν τους αντρες να βριζονται μεταξυ τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom