Προσωπικώς ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους χρήστες που με διάβαζαν να βρίζομαι με τον theofilos. Ήταν μεγάλο λάθος από πλευράς μου.
Ο theofilos με έχει άχτι επειδή κοντραριστήκαμε σε άλλα θέματα πολιτικού περιεχομένου, οπότε έχει κέφια να κοντράρεται μαζί μου σε κάθε θέμα, επειδή διαφωνούμε πολιτικά. Ο theofilos είναι πασιφανές από όσα έγραψε σε πολιτικά θέματα ότι είναι φορέας της ιδεολογίας που κυριαρχεί στην ... Πλατεία Εξαρχείων , στο Λόφο του Στρέφη και σε μερικούς τεκέδες της Καλλιδρομίου ή των ατόμων που γράφουν στο Athens.indymedia. Ο ίδιος μπορεί να κατατάσσει τον εαυτό του στην ... ελίτ, αλλά γνωρίζουμε όλοι καλά που κατατάσσει αυτό το συνάφι η πλειψηφία όσων δεν ανήκουν σε αυτό!
Ο theofilos μπορεί να θέλει να με κοντραριστεί ακόμη κι αν γράφουμε απόψεις για τη φασολάδα, αλλά δεν προβλέπω να ξανασχοληθώ μαζί του. Αν θελήσω να σπάσω πλάκα με υποκείμενα του συναφιού του θα πάω να γράψω στο Athens.indymedia που θα μου την πέσουν δεκάδες από δαύτους και η διασκέδαση μου θα είναι ποσοτικά ανωτερη. Εδώ τα θέματα δεν προσφέρονται τόσο ...