Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

secretb

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οκ. η προσφορα ισχυει. το εμαιλ ειναι εκει.

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
κοριτσια δεν εχετε τιποτε ποιο σοβαρο να κανετε απο το να μπαινετε και να "την λετε" στους ανδρες (ετσι νομιζετε τουλαχιστον) για να γελατε;

Μωρε για αλλο λογο το κανουν, αλλα επι της ουσιας συμφωνω μαζι σου. Ε δεν παει αλλο ρε αδερφε, μπουχτισαμε, νισαφι πια! Πηδηξαν ολο το φορουμ!

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
αν αυτη ειναι η αισθηση που εχεις για την ταπεινωση τη σωστη την προστυχη την αντρουα απο εναν αντρα σε μια γυναικα τοτε καλυτερα να κυκλοφορεις με φουστα-μπλουζα deux pieces και τακουνακι........ :grin:

πιθανον να θες να με ταπεινωσεις κι ολας με καμια μυγοσκοτωστρα δεν ξερω :cheesy:

Σου βριζουν τη μανα και σου φαινεται λιγο??? Τελικα εισαι τελειομενο πουτανακι κοριτσι μου! Συγνωμη που στο λεω ωμα, αλλα ειναι χοντρη η περιπτωση σου.

Για να με διαψευσεις, βρες μου ως παραδειγμα εναν αντρα που του βριζουν τη μανα και κανει γλυκες. ΕΝΑΝ μονο, που να μην ειναι μαζοχας - αρρωστος, και οχι απλα θα παρω ολα οσα ειπα πισω, αλλα θα αυτοδιαγραφω παραυτα απο το site.

Παρενθεση: Ειδατε συναγωνιστες πως θελει να της μιλανε η mounitsa? Ετσι της αρεσει! Που ειναι αυτος που βαλαμε στοιχημα? λολ! :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
τρελλη αντιπαθεια στις γυναικες ελληνιδες ε? να το κοιταξεις
δεν γινεται να φταιμε μονο εμεις γι αυτο...

και τουλαχιστον στειλε με καπου αλλου... οχι στο κοσμοπολιταν :(

......σωστα, φταινε και οι αλλοδαπες γι αυτο.... ;) ;)
.....και δεν καταλαβα....... όπου θελει θα σε στειλει......
.........κακομαθημενη.......!!!!!!!!!!!!
.........μπάιτ χερ, σι ιζ φρες φατ....

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βρε βρε,μετά από 3 ημέρες απουσίας βλέπω νέα πρόσωπα!!!Τελικά το cosmopolitan είναι πηγή εύρεσης νέων μελών!Και με απόψεις!!!

Απ' το forums.antenna.gr κουβαληθηκαν. Και εκει στο ιδιο χομπι επιδιδονται. Πρηζουν ακαταπαυστα τ' αρχιδια του κοσμακη.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

σωτο μ αρεσει που οχι οχι δεν εισαι κανενας γνωστος απο κει και εντελως αθωα κανεις τα σχολια σου και βαζεις το υλικο σου
θελει ο σωτος να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει :grin:

......σωστα, φταινε και οι αλλοδαπες γι αυτο.... ;) ;)

ποοονηρουλη  :cheesy:

.....και δεν καταλαβα....... όπου θελει θα σε στειλει......
.........κακομαθημενη.......!!!!!!!!!!!!
.........μπάιτ χερ, σι ιζ φρες φατ....

μα... μα... :(
στο κοσμοπολιταν...? :'(
δεν ειμαι κριμα? ενταξει ειμαι γυναικα... αλλα φερθειτε μου λιγο ανθρωπινα  :(

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
.......βρε κοπελιά μη βαζεις φατσουλες με κλαμενα μουτρακια.....μου σπαραζεις την καρδια.... ;) ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
....ελα ενταξει ηρεμησε, κοσμοπολιταν ειπε, δεν ειπε πουτσα.. ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
.....ειπα κι εγω.........

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Καααααααααααααααααααλά το thread πάει για συγχώνευση με το 'Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα'

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Nομίζω ότι ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ του Θέματος...

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΠΑΣΤΑΡΧΙΔΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ...

Ευτυχώς που λόγω δουλειάς ταξιδεύω πολύ συχνά στο εξωτερικό (1-2 εβδομάδες ΚΑΘΕ μήνα) και ξεδίνω...

Εχω γυρίσει σχεδόν ΟΛΟ το κόσμο... ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βρε συ σοτο μου που εισαι μελος απο τις 12/11 και εχεις και δωδεκα ολοκληρα ποστ (τα οποια εντελως τυχαια αφορουν στην πλειοψηφια εμενα και την μπαιτ μι) ποτε προλλαβαμε και σου πηδηξαμε το φορουμ? και αν στο πηδηξαμε γιατι περιμενες να βεβαιωθεις για ποιες ειμαστε για να μιλησεις και δεν το ελεγες απο τις 12/11 να τελειωνει η κουβεντα? και επισης για πες μας ποσα κιλα αρχιδια εχεις βγαζοντας ποστς απο αλλα φορουμ? και ποσα κιλα αντρας και μαγκας εισαι να κρυβεσαι πισω απο μια οθονη (ενω ξερουμε οτι εισαι και συ μελος στο αλλο φορουμ φυσικα) και να το παιζεις ανηξερος? και για ποιο λογο ζαλιζεις το φορουμ για μια ιστορια η οποια δεν εχει καμια σχεση με την παρουσα θεματολογια? εαν αφηνει εμενα αδιαφορη ολο αυτο το σκηνικο που δημιουργεις σκεφτομαι ποσο κουραστικο ειναι για ατομα τα οποια δεν εχουν ιδεα για ποιο πραγμα μιλας....προσωπικα θελω να τελειωσει αυτη η ιστορια γιατι δεν αφορα κανεναν απο δω μεσα και μονο κουραστικη μπορει να ειναι και βαρετη.....το να σερνεις ιστοριες απο αλλα φορουμ τα οποια δε γνωριζουν οι αλλοι πηδαει το φορουμ και οχι εγω......

οσο για την θεματολογια που αναφερεις σε αλλο θρεντ αν προσεξεις μιλαμε ειτε σε θεματα που ειτε μας αφορουν  (ως ελληνιδες γυναικες :grin: ) ειτε εχουμε κατι να πουμε.......ουτε σχολια εχω γραψει ποτε στα μπουρδελα ουτε οτιδηποτε αλλο σε κατι το οποιο ειναι αυστηρως "αντρικο" και μη προσβασιμο απο κοριτσακια αρα εσυ γιατι σκιζεις τα σουτιεν σου?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
μουνιτσα εχω αρχισει να σε πηγαινω.
πεσ και αλλα

Επισκέπτης
Μ αυτή τη λογική, καργιολες ειναι και ολα τα θηλυκα στο σοϊ σου. Μέχρις αποδειξεως του εναντίου φυσικα!

Σωστά, εφόσον δεν τις γνωρίζεις μπορείς να τις θεωρείς καργιόλες. Εκείνες όμως δεν μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ, όπως δεν μπαίνουν και Νοσηλεύτριες της Νέας Ζηλανδία π.χ. οπότε δεν κουβεντιάζουμε ούτε για εκείνες τώρα.

Τώρα μιλάμε για τις δύο καργιόλες που μπαίνουν εδώ μέσα και σε κάνουν χάζι να τις γλύφεις μπας και τους ρίξεις κανέναν πούτσο.Κάτι που με ενοχλεί πολύ γιατί θίγει ολόκληρο το ανδρικό φύλο. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΡΕΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ" ; ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ;

Αν είσαι σε τόσο άσχημη κατάσταση να κάνουμε έναν έρανο να σου στείλουμε 1-2 CG του 100σταρικου ρε αδερφε, για να πάψεις τα γλείφεις τα ρετάλια που μας γαμάνε το φόρουμ ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παντως το οτι ειμαστε γκαργιολες το κλεισαμε ετσι?
για να ξερω δλδ να το βαζω στο βιογραφικο μου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να το βαζεις στα χομπυ/σπορ/αγαπημενες ασχολιες :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:grin:

ωραια... γιατι μεχρι στιγμης ειχα το πλεξιμο μονο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πλεξιμο-βελονακι-κεντημα-αγγλικα-γαλλικα-μπαλετο-γκαργιολα :grin:

(κοιτα ουτως ή αλλως η εταιρα η σωστη η προστυχη η ολοκληρωμενη ειχε και επιπεδο και γνωσεις αρα εισαι οκ.....)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom