Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και μόνο που πας με πόρνες φαίνεται τι είσαι!!Στον περίγυρο μου ξέρω αρκετούς άντρες που δεν πάνε με πουτάνες επειδή σιχένονται.Δεν πα να είναι και καρακουκλάρα αυτή που πας μόνο που έχει πάει  με έναν λόχο φτάνει για να σε απωθήσει!!Αλλά μάλλον εσύ τι βρίσκεις με αυτές!!
Στον περίγυρό σου έχεις πολλές αδερφές μάλλον.Ίσως κι εσύ να είσαι κάποια αδερφή!Εκτός αν δεν πηγαίνουν με πόρνες επειδή γαμάνε εσένα και τις φίλες σου.Δε διαφέρετε και σε πολλά άλλωστε.Οι πόρνες είναι πιο εξηγημένες από μερικές "μη πόρνες".Λένε "20? θέλω για αυτές τις υπηρεσίες.Αν γουστάρεις καλώς,αν όχι γεια σου".Εσείς όμως δεν είστε ντόμπρες.Είστε συνεχώς με το μυαλό στο πώς θα τυλίξετε το κελεπούρι,να το παρουσιάσετε στη μάνα σας,στις φίλες σας και σε όλο το σόι,ώστε να ανεβείτε "σκαλί" στην εκτίμηση των άλλων.Εξάλλου οι πόρνες μπορεί να πηγαίνουν με λόχο,και τάγμα ενίοτε,αλλά τουλάχιστον σχεδόν όλες χρησιμοποιούν προφυλακτικό,αντίθετα με εσάς που παίρνετε "γυμνές ψωλές" στο στόμα και στο μουνί σας.Οι περισσότερες από εσάς βλέπετε γυναικολόγο όταν γενάτε ή όταν πάτε για έκτρωση.Προτιμώ λοιπόν επαγγελματίες πόρνες,παρά ερασιτέχνες.Τόσο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες,όσο και για την καλύτερη συμπεριφορά τους.Εσείς τα "φτιάχνετε" με κάποιον,και μπορεί να γαμηθείτε άνετα και με τον φίλο του ή τον αδερφό του ακόμα.Είστε δε τόσο μαλακισμένες,που μετά από κάθε πήδηγμα βγάζετε report για τις επιδόσεις κλπ στοιχεία του γκόμενου σας!Απορώ πώς δεν έχω δει ακόμα κάποιο βιβλίο από Ελληνίδα με τις σεξουαλικές αναμνήσεις της.Αλλά είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα το δω και αυτό.

Επισκέπτης
Και κάτι ακόμα.Αν μάθαινα ότι η κοπέλα με την οποία βγαίνω,μπαίνει και σε ένα site αμέσως θα σκεπτόμουν ότι μπορεί να βγάλει την πορνεία από μέσα της.Μήπως είσαι γεννημένη πόρνη και δεν το έχεις καταλάβει ακόμα;Πάντως αν είναι να κάνεις βίζιτες,εδώ θα βρεις πολλούς πελάτες,εκτός από εμένα βέβαια!Απλώς πες τι θέλεις και δε θα προλαβαίνεις να διαβάζεις τα p.m's σου!!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Και μόνο που πας με πόρνες φαίνεται τι είσαι!!Στον περίγυρο μου ξέρω αρκετούς άντρες που δεν πάνε με πουτάνες επειδή σιχένονται.Δεν πα να είναι και καρακουκλάρα αυτή που πας μόνο που έχει πάει  με έναν λόχο φτάνει για να σε απωθήσει!!Αλλά μάλλον εσύ τι βρίσκεις με αυτές!!

Για την Katze

Κατ' αρχήν να διευκρινίσω πώς δεν πηγαίνω συστηματικά με πουτάνες. Στα 37 μου χρόνια, έχω πάει ελάχιστες φορές, μετρημένες στα δάχτυλα  και αύτό είχε συμβεί είτε σε περίοδο αγαμίας, είτε από ενδιαφέρον για το πώς είναι αυτή η εμπειρία. Συνεπώς, δεν είμαι εδώ μέσα για το τι παίζει στα μπουρδέλα των Αθηνών, αλλά γιατί είναι ένα πολύ πλακατζίδικο site, με ενδιαφέροντες τύπους και πολλών λογιών threads (ακόμη και κοινωνικού, πολιτικού, αθλητικού κ.α.) ενδιαφέροντος.

Από την άλλη πλευρά, δεν ξεχνάω ότι το site ονομάζεται bourdela.com και ότι ιδρυτικός σκοπός του ήταν και είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών γύρω από τον πληρωμένο έρωτα. Συνεπώς, είναι λογικό να έχουν τον πρώτο καιτον τελευταίο λόγο εδώ μέσα οι αγαπητοί σεβαστοί φίλοι μπουρδελιάρηδες.

Και έρχεσαι τώρα εσύ, και η κάθε μιά "άλλη" να τους την πείς επειδή είναι μπουρδελιάρηδες;

Αϊ σιχτίρ από 'κεί πέρα μωρή κότα!

Υ.Γ.1: Έχω σοβαρές αμφιβολίες, τόσο για σένα, όσο και για κάποιες άλλες, αν είσαι καν "κότα". Μάλλον προς "κρυφοπουστράκους" φέρνετε "όλες" εσείς.

Υ.Γ.2: Επειδή έχει τεθεί το ζήτημα της διαγραφής των "κοριτσιών" σαν εσένα από κάποιον φίλο, σε κάποιο άλλο thread, εγώ ψηφίσω και τονίζω ανεπιφύλακτα ότι πρέπει να διαγράφεστε άπαξ, διά παντός και με συνοπτικές διαδικασίες.  

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ακομα και αν ειναι γυναικες ρε παιδια που μπαινουν εδω μεσα, μα καλα ποσο ηλιθιες ειναι που μπαινουν σε ενα site που λεγεται BOURDELA.COM και βριζουν τους θαμωνες του οτι πανε με πουτανες και συναφη? Ειναι σαν να μπαινω εγω σε ενα site οπαδων ποδοσφαιρικης ομαδας και να προσπαθω να πεισω τους οπαδους της οτι ειναι ηλιθιοι που την υποστηριζουν και να απορω κιολας που δεν συμφωνουν!!!

Δηλαδη τοσο αποχαυνωμενες ειστε πλεον? Θεωρειτε οτι κρατατε τον κοσμο απο τα αρχιδια επειδη διαθετετε μουνι? Σας φαινονται χονδροειδη οσα λεγονται εδω μεσα τη στιγμη που εσεις οι υπερτατες υποκριτιες, ψευδοφεμινιστριες του Prada συζητατε τις επιδοσεις του συντροφου σας με τις φιλες σας και εχετε το θρασος να αναρωτιεστε που πηγαν οι αντρες? Σταθηκατε ποτε να αναρωτηθητε αν ο κομπλεξισμος και τα καπριτσια σας εχουν γινει τοσο υπερβολικα που πλεον πολλοι αντρες συνειδητοποιημενοι σας αποστρεφονται? 

Η ατακα του φιλου που μιλαει για το γεγονος οτι οι πουτανες πληρωνονται για να μπορουμε να φυγουμε μετα το πηδημα περα απο φοβερη, κρυβει και μια πικρη αληθεια για το πως αντιλαμβανονται οι γυναικες στην πλειοψηφια τους τις σχεσεις σημερα. Καποια παραπανω εγραψε  οτι αναλογα με το πορτοφολι και την εμφανιση πρεπει να ειναι και η αναζητηση της γυναικας. Πραγματικα λυπαμαι την κοπελα (αν ειναι) που το εγραψε αυτο. Στιγματιζει εκουσια τον εαυτο της σαν προιον προς αγορα και καταναλωση ανικανο να νιωσει αληθινα αισθηματα περα απο τα ευτελη που αποτυπωνονται σε ενα κομματι χαρτι τυπωμενο με μελανι διαρκειας...Αυτο δεν την κανει μονο πουτανα (στην ψυχη που ειναι χειροτερο) αλλα κοροιδο που το κανει και δεν βγαζει και τιποτα... 

jo_dalton

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
1
Πόντοι
0
αμάξι (κατά προτίμηση λαικό τύπου BMW,....), λεζαντοκατάσταση , (διευθυντική θέση σε κάποια εταιρεία) και όλες σε βλέπουν τον ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ...συμπέρασμα???

:κενές, ανούσιες , ξεφτιλισμένες...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Εσύ και η μέση ελληνίδα "απλή κοπέλλα" με πόσους έχετε πάει και πόσες φορές περάσατε από ιατρικές εξετάσεις;

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Στον περίγυρό σου έχεις πολλές αδερφές μάλλον.Ίσως κι εσύ να είσαι κάποια αδερφή!Εκτός αν δεν πηγαίνουν με πόρνες επειδή γαμάνε εσένα και τις φίλες σου.Δε διαφέρετε και σε πολλά άλλωστε.Οι πόρνες είναι πιο εξηγημένες από μερικές "μη πόρνες".Λένε "20? θέλω για αυτές τις υπηρεσίες.Αν γουστάρεις καλώς,αν όχι γεια σου".Εσείς όμως δεν είστε ντόμπρες.Είστε συνεχώς με το μυαλό στο πώς θα τυλίξετε το κελεπούρι,να το παρουσιάσετε στη μάνα σας,στις φίλες σας και σε όλο το σόι,ώστε να ανεβείτε "σκαλί" στην εκτίμηση των άλλων.Εξάλλου οι πόρνες μπορεί να πηγαίνουν με λόχο,και τάγμα ενίοτε,αλλά τουλάχιστον σχεδόν όλες χρησιμοποιούν προφυλακτικό,αντίθετα με εσάς που παίρνετε "γυμνές ψωλές" στο στόμα και στο μουνί σας.Οι περισσότερες από εσάς βλέπετε γυναικολόγο όταν γενάτε ή όταν πάτε για έκτρωση.Προτιμώ λοιπόν επαγγελματίες πόρνες,παρά ερασιτέχνες.Τόσο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες,όσο και για την καλύτερη συμπεριφορά τους.Εσείς τα "φτιάχνετε" με κάποιον,και μπορεί να γαμηθείτε άνετα και με τον φίλο του ή τον αδερφό του ακόμα.Είστε δε τόσο μαλακισμένες,που μετά από κάθε πήδηγμα βγάζετε report για τις επιδόσεις κλπ στοιχεία του γκόμενου σας!Απορώ πώς δεν έχω δει ακόμα κάποιο βιβλίο από Ελληνίδα με τις σεξουαλικές αναμνήσεις της.Αλλά είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα το δω και αυτό.

O φιλος dstp  και ο φίλος andras 37 με έβγαλε από τον κόπο να γράψω τις σκέψεις μου....
Λες και ήταν μες στο μυαλό μου, είμαστε ακριβώς ίδια φάση, μέχρι και στην ηλικία (με τον andras 37)
με το μόνο που δε συμφωνώ είναι με το ban.
Σε ένα φορουμ ο καθένας λέει ότι θέλει, αν δεν παρεκτρέπεται δεν πρέπει να γίνεται ban.
Απλά όπως λέει ο φίλος stunt .......αδιαφορία, μην τους απαντάτε, τους δίνετε αξία ότι ασχολούμαστε μαζί τους και κολλάνε άσχημα....
Αν κάποιος γράφει και όλοι τον  :badair: :badair: :badair: :badair:, τότε σύντομα θα βαρεθεί να γράφει....

Επισκέπτης
λεζαντοκατάσταση , (διευθυντική θέση σε κάποια εταιρεία)

Πριν κάποιους μήνες,μίλαγα στο chat του site με μια "γκόμενα" (δε θυμάμαι το nickname της) και με ρώτησε τι δουλειά κάνω.Της απάντησα ότι δουλεύω σε μια τράπεζα (πράγματι εργαζόμουν τότε σε τράπεζα) και μου λέει "Φαντάζομαι όχι απλός υπάλληλος" και της απαντάω "ακόμα και ο πρόεδρος του Δ.Σ είναι υπάλληλος της Γ.Σ" οπότε εισπράττω ένα ειρωνικό "χαχαχα καλά κατάλαβα"Ήθελε και δ/ντή το όρνιο.Ε  βέβαια πως θα κάνει τη μόστρα της στις φίλες της.Προσωπικά ποτέ δε λέω που εργάζομαι και τι "βαθμό" έχω στη δουλειά μου.Ιδίως σε γκόμενες.Παλιοχαμούρες,ακόμα και κλητήρας να είναι ο άλλος αν μπορεί να ζήσει οικογένεια,και αν είναι σωστός και ντόμπρος,τί ψάχνετε;Η ζωή δεν είναι "χτυποκάρδια στο beverly hills" ούτε "Sex and the city" και άλλες μαλακίες που βλέπεται και διαβάζετε.Ξυπνήστε ζώα πριν είναι αργά.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πριν κάποιους μήνες,μίλαγα στο chat του site με μια "γκόμενα" (δε θυμάμαι το nickname της) και με ρώτησε τι δουλειά κάνω.Της απάντησα ότι δουλεύω σε μια τράπεζα (πράγματι εργαζόμουν τότε σε τράπεζα) και μου λέει "Φαντάζομαι όχι απλός υπάλληλος" και της απαντάω "ακόμα και ο πρόεδρος του Δ.Σ είναι υπάλληλος της Γ.Σ" οπότε εισπράττω ένα ειρωνικό "χαχαχα καλά κατάλαβα"Ήθελε και δ/ντή το όρνιο.Ε  βέβαια πως θα κάνει τη μόστρα της στις φίλες της.Προσωπικά ποτέ δε λέω που εργάζομαι και τι "βαθμό" έχω στη δουλειά μου.Ιδίως σε γκόμενες.Παλιοχαμούρες,ακόμα και κλητήρας να είναι ο άλλος αν μπορεί να ζήσει οικογένεια,και αν είναι σωστός και ντόμπρος,τί ψάχνετε;Η ζωή δεν είναι "χτυποκάρδια στο beverly hills" ούτε "Sex and the city" και άλλες μαλακίες που βλέπεται και διαβάζετε.Ξυπνήστε ζώα πριν είναι αργά.
+1

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16

+100000000

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0

Πόσο καμένος πρέπει να είναι κάποιος για να γράφει αυτές τις μαλακίες??Απο τις πολλές απορρίψεις σου έχει στρίξει,σε δικαιολογώ και εγώ ίσως έτσι να έκανα. :2funny: :2funny: :jerking:Τεσπα αρκετά ασχολήθηκα θα αποχωρήσω απο το σαιτ και δεν θα ξαναγράψω.Btw έχω σχέση δεν είμαι χαζογκόμενα,γκει κλπ.Αυτα αντίο σας αφήνω ελεύθερους να θάβετε τις γυναίκες σε ένα απρόσωπο σαιτ αφού δεν μπορείτε να το κάνετε μπροστά σε αυτές!! :jerking:

Επισκέπτης
Πόσο καμένος πρέπει να είναι κάποιος για να γράφει αυτές τις μαλακίες??Απο τις πολλές απορρίψεις σου έχει στρίξει,σε δικαιολογώ και εγώ ίσως έτσι να έκανα. :2funny: :2funny: :jerking:Τεσπα αρκετά ασχολήθηκα θα αποχωρήσω απο το σαιτ και δεν θα ξαναγράψω.Btw έχω σχέση δεν είμαι χαζογκόμενα,γκει κλπ.Αυτα αντίο σας αφήνω ελεύθερους να θάβετε τις γυναίκες σε ένα απρόσωπο σαιτ αφού δεν μπορείτε να το κάνετε μπροστά σε αυτές!! :jerking:

Τις γυναίκες μπορούμε να τις θάψουμε...στο σπέρμα!!!Αλλά εσύ μάλλον θέλεις να σε κατουράνε.Ζώο.Τον πούλο τώρα,τράβα στο cosmopolitan να κάνεις κήρυγμα.Και όσο για εμένα,έχω κάνει σχέσεις πολλές.Αλλά τυχαία...όχι στην Ελλάδα!!!Είστε μαλακισμένες,και στο τέλος μόνο με Αλβανούς θα γαμιέστε και θα το παίζετε ότι δεν είστε ρατσιστές.Αντε τον πούλο τώρα.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Αυτα αντίο σας αφήνω ελεύθερους να θάβετε τις γυναίκες σε ένα απρόσωπο σαιτ αφού δεν μπορείτε να το κάνετε μπροστά σε αυτές!! :jerking:
Καλά και εσύ πίσω από ένα πληκτρολόγιο δεν μας θάβεις;;;;;;
Μήπως συνάντησες κανέναν από εμάς προσωπικά και του τα ‘χωσες;;;;
:idiot: :idiot: :idiot:

Πάρε τις κούκλες σου και παίξε παραπέρα κοριτσάκι μου

Επισκέπτης
Καλά και εσύ πίσω από ένα πληκτρολόγιο δεν μας θάβεις;;;;;;
Μήπως συνάντησες κανέναν από εμάς προσωπικά και του τα ?χωσες;;;;
:idiot: :idiot: :idiot:

Πάρε τις κούκλες σου και παίξε παραπέρα κοριτσάκι μου

Αν συναντήσει κάποιον από εμάς φίλε δε θα ξαναθάψει πίσω από το πληκτρολόγιο για πολύ καιρό.Θα πονάει ο κώλος της και δε θα μπορεί να κάτσει!!!!Πρηνηδόν θα κοιμάται!!!!

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τις γυναίκες μπορούμε να τις θάψουμε...στο σπέρμα!!!Αλλά εσύ μάλλον θέλεις να σε κατουράνε.Ζώο.Τον πούλο τώρα,τράβα στο cosmopolitan να κάνεις κήρυγμα.Και όσο για εμένα,έχω κάνει σχέσεις πολλές.Αλλά τυχαία...όχι στην Ελλάδα!!!Είστε μαλακισμένες,και στο τέλος μόνο με Αλβανούς θα γαμιέστε και θα το παίζετε ότι δεν είστε ρατσιστές.Αντε τον πούλο τώρα.

Ε φυσικά δεν έχεις πάει με Ελληνίδες ποια θα σε ήθελε??Δεν μας διευκρίνησες αν οι αλλοδαπές που έχεις παέι ηταν με πληρωμή ή όχι!!Αλλά μάλλον δεν χρειάζεται να ρωτήσω μάλλον πλήρωσες!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μπα,αν ήθελα να πληρώσω,θα σού είχα κάνει ήδη πρόταση να βγούμε.Αλήθεια πόσο είναι το δωράκι σου;Ένα δείπνο στο Hilton σου φτάνει;Ένα Π/Σ/Κ στην Αράχωβα;Εσύ σίγουρα στη θέα ενός καλού αυτοκινήτου θα έχεις τον πρώτο οργασμό.Ε δεν είναι το ίδιο με το λεωφορείο!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Αν συναντήσει κάποιον από εμάς φίλε δε θα ξαναθάψει πίσω από το πληκτρολόγιο για πολύ καιρό.Θα πονάει ο κώλος της και δε θα μπορεί να κάτσει!!!!Πρηνηδόν θα κοιμάται!!!!
Σωστός!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά έχω συνηθίσει στην ύπαιθρο και το χίλτον μου φαίνεται πολυτέλεια!!Αλήθεια δεν μου έχουν ξανακάνει ανάλογη πρόταση!!! :2funny:
Δεν πας να γα....θεις με καμια κανονική γυναίκα μπας και στρώσεις γιατί έχεις πέσει σε παραλήρημα και νομίζεις πως όλες είμαστε πεινασμένες και κοιτάζουμε τα λεφτά του άλλου.Και για να σε πληροφορήσω μου έχουν κάνει πολύ πιο καλά δώρα!! :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μηπως η Γκατζε Γκαλα ειναι η μπειμπι κις μαι ας τελικα? ψυυυυυυυλλοι σταυτιααααααα μου μπηκανεεεεεεε βρε πωπωπωπω......

καλα βρε dstp μου κι εσυ που τις πετυχαινεις αυτες τις δεσποινιδες που θελουν δειπνα στα χιλτον? μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? δε σου λεω να πατε και στους κοτοπουλαδες (οι οποιοι καθολου κακοι δεν εινια βεβαια) αλλα χιλτον?? λολολ

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486

Βασικά έχω συνηθίσει στην ύπαιθρο και το χίλτον μου φαίνεται πολυτέλεια!!Αλήθεια δεν μου έχουν ξανακάνει ανάλογη πρόταση!!! :2funny:
Δεν πας να γα....θεις με καμια κανονική γυναίκα μπας και στρώσεις γιατί έχεις πέσει σε παραλήρημα και νομίζεις πως όλες είμαστε πεινασμένες και κοιτάζουμε τα λεφτά του άλλου.Και για να σε πληροφορήσω μου έχουν κάνει πολύ πιο καλά δώρα!! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom