Και μόνο που πας με πόρνες φαίνεται τι είσαι!!Στον περίγυρο μου ξέρω αρκετούς άντρες που δεν πάνε με πουτάνες επειδή σιχένονται.Δεν πα να είναι και καρακουκλάρα αυτή που πας μόνο που έχει πάει με έναν λόχο φτάνει για να σε απωθήσει!!Αλλά μάλλον εσύ τι βρίσκεις με αυτές!!
Για την Katze
Κατ' αρχήν να διευκρινίσω πώς δεν πηγαίνω συστηματικά με πουτάνες. Στα 37 μου χρόνια, έχω πάει ελάχιστες φορές, μετρημένες στα δάχτυλα και αύτό είχε συμβεί είτε σε περίοδο αγαμίας, είτε από ενδιαφέρον για το πώς είναι αυτή η εμπειρία. Συνεπώς, δεν είμαι εδώ μέσα για το τι παίζει στα μπουρδέλα των Αθηνών, αλλά γιατί είναι ένα πολύ πλακατζίδικο site, με ενδιαφέροντες τύπους και πολλών λογιών threads (ακόμη και κοινωνικού, πολιτικού, αθλητικού κ.α.) ενδιαφέροντος.
Από την άλλη πλευρά, δεν ξεχνάω ότι το site ονομάζεται bourdela.com και ότι ιδρυτικός σκοπός του ήταν και είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών γύρω από τον πληρωμένο έρωτα. Συνεπώς, είναι λογικό να έχουν τον πρώτο καιτον τελευταίο λόγο εδώ μέσα οι αγαπητοί σεβαστοί φίλοι μπουρδελιάρηδες.
Και έρχεσαι τώρα εσύ, και η κάθε μιά "άλλη" να τους την πείς επειδή είναι μπουρδελιάρηδες;
Αϊ σιχτίρ από 'κεί πέρα μωρή κότα!
Υ.Γ.1: Έχω σοβαρές αμφιβολίες, τόσο για σένα, όσο και για κάποιες άλλες, αν είσαι καν "κότα". Μάλλον προς "κρυφοπουστράκους" φέρνετε "όλες" εσείς.
Υ.Γ.2: Επειδή έχει τεθεί το ζήτημα της διαγραφής των "κοριτσιών" σαν εσένα από κάποιον φίλο, σε κάποιο άλλο thread, εγώ ψηφίσω και τονίζω ανεπιφύλακτα ότι πρέπει να διαγράφεστε άπαξ, διά παντός και με συνοπτικές διαδικασίες.