Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εαν είμαστε εμείς τσούλες εσείς είστε σαβουρογάμηδες με οτι συνεπάγεται αυτό!!!

Κοριτσάκι,αν είσαι βέβαια,αν ήμουν σαβουρογάμης δε θα πήγαινα στη Φυλής να γαμάω την Cindy από το Καζακστάν,αλλά θα γάμαγα τη Σούλα από όπου και να είναι,και ίσως να ήμουν παντρεμένος,με μια που "παίζει" και με άλλους όταν βγαίνει έξω για "ψώνια",να έχω μια σπαστικιά πεθερά να μου κάνει και κριτική,έναν μαλακοπίτουρα κουνιάδο κλπ.Προτιμώ λοιπόν να γαμάω την κάθε Cindy παρά εσάς,τις πεινασμένες που ψάχνετε να εξασφαλιστείτε.Εγώ δε θα γίνω χρηματοδότης σε καμιά ξεπεσμένη σκρόφα.Δε θα λύσω εγώ τα υπαρξιακά σας προβλήματα.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
το νεο κουπονι:

επανεμφανιση babykiss ως psycho- 100
επανεμφανιση babykiss ως katze - 1
επανεμφανιση babykiss ως agamiti - 1,10
επανεμφανιση babykiss ως psolarpaxtra- 1,20
επανεμφανιση babykiss ως stavros52- 90
επανεμφανιση babykiss ως paragogos - 1000

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
(Τι εννοεί ο ποιητής με το Κάτσε? Κάτσε κάτω από τη μπάρα, κάτσε να σου πάρω πίπα, κάτσε να σου πρήξω τ' αρχίδια...ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΣΕ?)

γερμανικά η γάτα....

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κοριτσάκι,αν είσαι βέβαια,αν ήμουν σαβουρογάμης δε θα πήγαινα στη Φυλής να γαμάω την Cindy από το Καζακστάν,αλλά θα γάμαγα τη Σούλα από όπου και να είναι,και ίσως να ήμουν παντρεμένος,με μια που "παίζει" και με άλλους όταν βγαίνει έξω για "ψώνια",να έχω μια σπαστικιά πεθερά να μου κάνει και κριτική,έναν μαλακοπίτουρα κουνιάδο κλπ.Προτιμώ λοιπόν να γαμάω την κάθε Cindy παρά εσάς,τις πεινασμένες που ψάχνετε να εξασφαλιστείτε.Εγώ δε θα γίνω χρηματοδότης σε καμιά ξεπεσμένη σκρόφα.Δε θα λύσω εγώ τα υπαρξιακά σας προβλήματα.

+1 χ 10 στη νιοστη!!!!

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είχες δύο αναπάντητες και δύο εισερχόμενες κλήσεις από τη γκόμενα, εκ των οποίων η μία εισερχόμενη, λίγη ώρα πρίν το συμβάν με τους νταγλαράδες, και 'σύ ΔΕΝ έδειξες στους νταγλαράδες και ειδικά στον υποτιθέμενο γκόμενό της αυτές τις τέσσερις κλήσεις της και ειδικότερα, την εισερχόμενη σε σένα της ίδιας βραδιάς, ούτως ώστε να αποδείξεις ότι κάθε άλλο παρά άγνωστη σου ήταν η τύπισσα.

Α ρε φίλε. Ή έχεις μηδέν φαντασία, ή δείκτη ετοιμότητας, ή μας δουλεύεις ψιλό γαζί.

Φίλε δυστυχώς αυτό με τον δείκτη ετοιμότητας ξαναπέστο. Απλά δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και ήμουν τελείως ανέτοιμος. Μόλις είδα πως αντι να με καλωσορίσει και να μου πει τι κάνω, έκανε την κινέζα και μόλις είδα πως είχε και γκόμενο δίπλα της ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη που σχεδόν τα έχασα τελείως και δεν ήξερα τι να κάνω. Όλα αυτά που λες, δλδ να έδειχνα τα μηνύματα που μου είχε στείλει, να την έπαιρνα απευθείας τηλέφωνο από το κινητό μου κτλ τα σκέφτηκα και εγώ, αλλά εκ των υστέρων. Εκείνη την ώρα απλώς κόλλησα και είπα συγγνώμη λάθος.

Πάντως σίγουρα αν μου ξανασυμβεί, ξέρω πλεον τι να κάνω, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όσον αφορά τους φίλους που ανησυχούν μήπως μου έχει κοστίσει το συγκεκριμένο θέμα, τι να το κάνω ρε παίδες αν η άλλη είναι εμφανίσιμη και φαίνεται καλή αν (όπως και αποδείχθηκε) έχει ποταπό εσωτερικό κόσμο και είναι κομπλεξικό, προβληματικό ανθρωποειδές; Στην ουσία με αυτό που έκανε απλά απαξίωσε τελείως τον εαυτό της στα μάτια μου.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε δυστυχώς αυτό με τον δείκτη ετοιμότητας ξαναπέστο. Απλά δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και ήμουν τελείως ανέτοιμος. Μόλις είδα πως αντι να με καλωσορίσει και να μου πει τι κάνω, έκανε την κινέζα και μόλις είδα πως είχε και γκόμενο δίπλα της ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη που σχεδόν τα έχασα τελείως και δεν ήξερα τι να κάνω. Όλα αυτά που λες, δλδ να έδειχνα τα μηνύματα που μου είχε στείλει, να την έπαιρνα απευθείας τηλέφωνο από το κινητό μου κτλ τα σκέφτηκα και εγώ, αλλά εκ των υστέρων. Εκείνη την ώρα απλώς κόλλησα και είπα συγγνώμη λάθος.

Πάντως σίγουρα αν μου ξανασυμβεί, ξέρω πλεον τι να κάνω, χωρίς δεύτερη σκέψη.

να μας δουλευει ο ανθρωπος εκθετοντας δημοσιως το χουνερι του, το θεωρο λιαν απιθανο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα γίνω κακός: Ανάμεσα στις Ελληνίδες και τις ξένες, επιλέγουμε ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Αφήνουμε τα τσόκαρα στη μιζέρια τους! 

:sunglasses:

το πιο σωστο νομιζω απ οσα διαβασα..... :p

stunt????? δε νομιζω να βαζεις και μενα στο μπαχαλο των γκει, μπαι, πλακατζηδων γιουζερ με γυναικεια ονοματα ε?????????????????

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36

stunt????? δε νομιζω να βαζεις και μενα στο μπαχαλο των γκει, μπαι, πλακατζηδων γιουζερ με γυναικεια ονοματα ε?????????????????

Ηi!

Not proud to be a fasola anymore?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κατοπιν ωριμου σκεψεως αποφασισα να το βγαλω........δε μου φταιει σε τιποτα ο πανουλης..........παρολαυτα στο μσν εξακολλουθω να το εχω :grin:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

δεν νομιζω να ανεφερα το ονομα σου little pussy!!! οπως και να εχει το πραγμα η συνεισφορα σου στο φορουμ ειναι αναμφισβητητη- και εννοειται πως καταδικαζω μονο εκεινους/εκεινες που μπαινουν για πλακιτσα και τσαμπουκα! (Αν εισαι αντρας εχεις περιθωρια να το δηλωσεις.... :grin: )

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι ρε δεν ειμαι αντρας.....εχω διαπιστευτηρια λεμε.....περγαμηνες.....πεντιγκριζ.....με προσβαλλεις....λολολολ :cheesy:

ε δεν το ανεφερες αλλα ειπα να το διευκρινησω....μη με παρει και μενα η μπαλα ξερω γω?......

αυτο το λιτλ πουσι με τρελλαινει....χαχαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι το καταλαβα...........αλλα μου αρεσε.........λολ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Παντως ρε μαγκες, θα πρεπει να  χαλαρωσουμε για το ποσα κυβικα βγαζει ο καθενας στο κρεβατι. Εχουν ψυχωθει ολοι με το ποσο καλα θα γαμησουνε και στο τελος χανουμε την ουσια.  Βλεπω πιτσιρικαδες στα προθυρα καταθλιψης επειδη τους επεσε μια φορα και μετα τους πηρε η μπαλα... Δεν ειμαστε ρομποτ ρεεεεε... αι σικτιρ....
Εάν προσεχες καλυτερα το πώς εγραψα αυτό που διαβασες
θα το επιανες το μηνυμα.
Και ασφαλως δεν εγραψα αποκλειστικα για τις επιδοσεις του
καθενος στο κρεβατι αλλα σαν γενικοτερο συνολο το πώς θελει
μια γυναικα να βρισκεται απεναντι της ενας σωστος αντρας.
Πραγμα που θα το τονισω παλι αυτό το ποσοστο γυναικων είναι ειδος
προς εξαφανιση?.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom