Οι περισσότεροι σε κάθε κοινωνία είναι οι πρώτοι. Αλλά οι δεύτεροι έχουν την υψηλότερη φορολογική δήλωση.
Σωστόν
Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ελληνίδα γκόμενα με στυλ και αισθητική.
Είναι πολύ λίγες. ʼμα πετύχω καμία τη πέρνω από πίσω
Τσου. Η μαστερού 30+ γαμιεται με παντρεμενους, φτιαγμενους αντρες. Δεν τους μπορει τους μετριους. ΟΥΤε τους μη δημιουργημενους. Μετα την απορριψη απο αυτους, παει σε ψυχίατρο. και τους καταδιώκει. Γανμιεται απιθανα, βεβαια.
Οπου ξενη-ξενη παιδια, κι ας τες αυτες εδω να τις βγαζουμε μονο για δουλεμα-και εκει που εχει ψηθει η φαση για γαμησι-πεταμα στους δικους της-κατ ευθειαν στην ξενη που δεν σου γινει και φορτωμα με ολο της το σοι.
Όλα εκτός από το παραπάνω
Ρε φίλε, τί εννοείς να φτιάξουμε σωστό χαρακτήρα; Να προσαρμοστούμε στη μαλακία που τις δέρνει;Πλάκα κάνουμε τώρα;Και να κατακτήσουμε τί; Το ντόπιο, χαμηλοκώλικο πράγμα;
Ακριβώς. Εξαρτάται από τον άνθρωπο βέβαια. Για τους συγγράφοντες νομίζω ότι δε χρειάζεται.
οταν λεω χαρακτηρα εννοω να ειμαστε δυναμικοι με τα θελω μας και να κατακταμε. δεν ειναι το ακατορθωτο εξασκηση θελει. η αλλοδαπη ειναι η ευκολη λυση. την ελληνιδα πρεπει να χαλιναγωγησεις με απλους τροπους. η μεγαλη προσπαθεια ειναι αυτη που στα χαλαει. δεν ειναι ευκολο αλλα οχι ανεφικτο. αλλωστε αμα θελεις μπορεις να πληρωνεις αλλοδαπη για να αγοραζεις απλα μια ουτοπία που απο πισω τις κρυβει ασχημα πραγματα.
Την προσπάθεια αυτή αξίζει να την κάνεις για μιά γυναίκα ανάλογη με σένα ή καλύτερη. Προσωπικά για τις υπόλοιπες διαθέτω τα @@ μου και άμα θέλουνε
Έχω την εντύπωση ότι τα συμβεβηκώτα οφείλονται στην εκλογίκευση της κοινωνίας και στη τελικά δημιουργία κοινωνικών τάξεων με συμμετοχή των γυναικών στις παραγωγικές διαδικασίες, ταυτοχρόνως. Ως γνωστόν στην Ελλάδα ποτέ δεν υπήρχαν σαφείς κοινωνικές διαστρωματώσεις πέραν του fade πλούσιοι - φτωχοί. Αυτό οφείλεται στην ισχυρή επιρροή της οικογένειας και των παραδόσεων που κρατούσαν τον κοινωνικό ιστό σε εξωκαπιταλίστικό επίπεδο. Το πρώτο χαοτικό συμβάν επήλθε την δεκαετία του '80 όταν ξαφνικά από το πουθενα πέσαν λεφτά και έπινες το ποτό σου με τον υπερπάμπλουτο δίπλα. Εκεί υπήρξε διαπεδαγώγηση επί του ανεδαφικού. Το δεύτερο ήταν η βαθμιαίως αυξανόμενη συμμετοχή των γυναικών στα κοινά σε όλες τις βαθμίδες. Το τρίτο ήταν το ? (και το Internet) και η επιπεδοποίηση του κόσμου όπου η Ελληνική κοινωνία καλείται να προσαρμοστεί χωρίς να έχει περάσει καν Βιομηχανική Επανάσταση.
Όλες αυτές οι αλλαγές συντελέστηκαν και συντελούνται τα τελευταία 30 χρόνια αλλάζοντας ρόλους και αναγκαιότητες. Νομίζω ότι η οριστικοποίηση της κατάστασης και ή εξ ανάγκης συμπόρευση με τον κόσμο που μας περιβάλλει δεν απέχει. Οι συμπεριφορές τείνουν να εντάσονται σε κοινωνικούς κανόνες και ταξική εμπέδωση όπως στην Ευρώπη. Και το επαναλαμβάνω οι μυτούλες τους θα πέφτουνε, θα πέφτουνε και θα πέφτουνε μέχρι να φτάσουν στο ανάλογο ύψος - γύρω στους βουβώνες μας