You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδα ή Αλλοδαπή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα efthimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Συμφωνώ απόλυτα με τον sincity, ωστόσο, αν αποτελούμε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, το πράγμ δε θα αλλάξει...
Μια πρόχειρη εξήγηση, μπορείκαι λάθος, που σκέφτμαι, είναι η κατανομή του χρήματος...Ρε παιδιά, έχετε πάρει χαμπάρι ποιοί βγάζουν μπόλικο και αεράτο χρήμα σε αυτή τη χώρα;
Μήπως οι...επιστήμονες; Εδώ πέφτει πολύ γέλιο, γιατί βλέπεις τα πιο αξιόλογα και μορφωμένα παιδιά, με βαρβάτα πτυχία και μεταπτυχιακά/διδακτορικά, καθώς και καλό επίπεδο αισθητικής, να τον ... ΠΙΝΟΥΝ, και να δουλεύουν για 1000 ευρώ, άπειρες ώρες την εβδομάδα...ʼσε που από το διάβασμαέχουν χάσει το touch στο θέμα flirt και δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα....
διαφωνω εδω...ξερω ελάχιστα παιδια με τα προσοντα που ανεφερεςπου δεν κερδιζουν αρκετα χρηματα...
όσο για τις μεταπτυχιακες γκομενες, επίσης εχω τις αντιρησεις μου. τα καλύτερα γαμησια τα εχω ριξει με μεταπτυχιακες product managerινες επιλεκτικης διανομης...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
διαφωνω εδω...ξερω ελάχιστα παιδια με τα προσοντα που ανεφερεςπου δεν κερδιζουν αρκετα χρηματα...
όσο για τις μεταπτυχιακες γκομενες, επίσης εχω τις αντιρησεις μου. τα καλύτερα γαμησια τα εχω ριξει με μεταπτυχιακες product managerινες επιλεκτικης διανομης...
Δε λέω ότι είναι γενικό RavenM , απλά είναι εκτεταμένο...Όσο για τις μεταπτυχιακές, τις αποφεύγω ωσάν το διάολο με το λιβάνι...
Επισκέπτης
κυριοι, ας ανακεφαλαιωσουμε.
1. Για ερωμενες, παντρεμενες ελληνιδες. Απλά ΑΠΑΙΚΤΕΣ.
2. Για συζυγους, ελληνιδες με προίκα, ανεξαρτητως εμφανισης.
3. Για βιτσια, ελληνιδες με μεταπτυχιακά. Ειναι απίθανη καύλα να την εχεις την αλλη στα 4 και να της λές ''πάρτα και βαλτα στο YALE σου καριόλα''
4. Για ηρεμη ζωη χωρις προσπαθεια, αλλοδαπές ανατολικης προέλευσης. Εκτιμούν. Απλά. Αλλα ειναι σαν να σκοτωνεις καθισμενη μπεκατσα...ευκολο. πολυ ευκολο.
5. Για εγγυημένα μεγαλη διατροφη, Εγγλέζες και Αμερικάνες. Για εισοδηματα πανω απο 150.000 ετησιως.
1. Για ερωμενες, παντρεμενες ελληνιδες. Απλά ΑΠΑΙΚΤΕΣ.
2. Για συζυγους, ελληνιδες με προίκα, ανεξαρτητως εμφανισης.
3. Για βιτσια, ελληνιδες με μεταπτυχιακά. Ειναι απίθανη καύλα να την εχεις την αλλη στα 4 και να της λές ''πάρτα και βαλτα στο YALE σου καριόλα''
4. Για ηρεμη ζωη χωρις προσπαθεια, αλλοδαπές ανατολικης προέλευσης. Εκτιμούν. Απλά. Αλλα ειναι σαν να σκοτωνεις καθισμενη μπεκατσα...ευκολο. πολυ ευκολο.
5. Για εγγυημένα μεγαλη διατροφη, Εγγλέζες και Αμερικάνες. Για εισοδηματα πανω απο 150.000 ετησιως.
Επισκέπτης
ελλινιδα γκομενα και αλοδαπες πουτανες!!!!χαχαχα!!!
Ξεκίνησα να γράφω ένα κατεβατό περί μεταπτυχιακών αλλά το έσβησα. Με δυό λόγια. Εξαρτάται από τον άνθρωπο και πως θέλει να εκμεταλευτεί τις σπουδές του. Κάποιοι είναι ευτυχισμένοι στις δάφνες που απεκόμησαν όταν πήραν αυτό το 19,3 στις πανελλήνιες, ή όταν πήραν ένα μάστερ, και από εκεί και πέρα θεωρούν ότι η κοινωνία τους χρωστάει. Κάποιοι άλλοι όμως το παλεύουν κάθε μέρα στη ζωή, μέσα στην αγορά, και τα πτυχία τους τα βλέπουν σαν εργαλεία για να φτάσουν κάπου και τίποτα άλλο.
Οι περισσότεροι σε κάθε κοινωνία είναι οι πρώτοι. Αλλά οι δεύτεροι έχουν την υψηλότερη φορολογική δήλωση.
Επισκέπτης
τα καλιτερα γαμισια τα κανουν οι ελλινιδες φοιτιτριες καυλιαριδεσ....ειδικα αυτες που ειναι απο απερχεια!!!!απιθανα πιτσιλισματα!!!!!μου εχει τιχει περιπτοσι και τα ειχα δει ολα!!!!καθε μερα πιτσιλαγα!!!!!και γουσταρα!!!!!ολα για τις καυλες μασ μαγκες!!!!!
Επισκέπτης
Ξεκίνησα να γράφω ένα κατεβατό περί μεταπτυχιακών αλλά το έσβησα. Με δυό λόγια. Εξαρτάται από τον άνθρωπο και πως θέλει να εκμεταλευτεί τις σπουδές του. Κάποιοι είναι ευτυχισμένοι στις δάφνες που απεκόμησαν όταν πήραν αυτό το 19,3 στις πανελλήνιες, ή όταν πήραν ένα μάστερ, και από εκεί και πέρα θεωρούν ότι η κοινωνία τους χρωστάει. Κάποιοι άλλοι όμως το παλεύουν κάθε μέρα στη ζωή, μέσα στην αγορά, και τα πτυχία τους τα βλέπουν σαν εργαλεία για να φτάσουν κάπου και τίποτα άλλο.
Οι περισσότεροι σε κάθε κοινωνία είναι οι πρώτοι. Αλλά οι δεύτεροι έχουν την υψηλότερη φορολογική δήλωση.
Ετσι. Ακριβως.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Παλεύουν, studian , παλεύουν...Αλλά στο κολοσσιαίο θέμα της αισθητικής, δεν μπορούν να συμπορευτούν, και να ανταγωνιστούν, τους χύμες, οι οποίοι είναι και πέφτουλες...και κάθονται στα αυγά τους...
Επισκέπτης
Αλτεκ, εδω εισαι και εσυ?
Παλεύουν, studian , παλεύουν...Αλλά στο κολοσσιαίο θέμα της αισθητικής, δεν μπορούν να συμπορευτούν, και να ανταγωνιστούν, τους χύμες, οι οποίοι είναι και πέφτουλες...και κάθονται στα αυγά τους...
Κατά τη γνώμη μου Φλες οι περισσότεροι χύμες και πέφτουλες μέχρι κομμώτρια από το Μπουρνάζι φτάνουν. Οπότε δεν με αφορούν. Δυστυχώς όμως η αισθητική της κομμώτριας κυριαρχεί παντού. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ελληνίδα γκόμενα με στυλ και αισθητική. Κι αυτό με αφορά και με προβληματίζει γιατί στενοχωριέμαι να κάθομαι σε κάποιο από τα κλασάτα στέκια της Αθήνας και να βλέπω μοδίστρες και κομμώτριες στην αισθητική, ασχέτως της τυπικής τους μόρφωσης και του ύψους της φορολογικής τους δήλωσης.
Δυστυχώς έχει κυριαρχήσει η φτήνια. Δεν είναι in να είσαι πραγματικά καλλιεργημένος (γιατί θέλει προσπάθεια) και δεν είναι in να γνωρίζεις κάτι βαθειά (γιατί κι αυτό θέλει προσπάθεια).
Επισκέπτης
Κατά τη γνώμη μου Φλες οι περισσότεροι χύμες και πέφτουλες μέχρι κομμώτρια από το Μπουρνάζι φτάνουν. Οπότε δεν με αφορούν. Δυστυχώς όμως η αισθητική της κομμώτριας κυριαρχεί παντού. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ελληνίδα γκόμενα με στυλ και αισθητική. Κι αυτό με αφορά και με προβληματίζει γιατί στενοχωριέμαι να κάθομαι σε κάποιο από τα κλασάτα στέκια της Αθήνας και να βλέπω μοδίστρες και κομμώτριες στην αισθητική, ασχέτως της τυπικής τους μόρφωσης και του ύψους της φορολογικής τους δήλωσης.
Δυστυχώς έχει κυριαρχήσει η φτήνια. Δεν είναι in να είσαι πραγματικά καλλιεργημένος (γιατί θέλει προσπάθεια) και δεν είναι in να γνωρίζεις κάτι βαθειά (γιατί κι αυτό θέλει προσπάθεια).
τωρα θετεις ενα πολυπλοκο/πολυπλευρο θεμα. και εμενα με ενοχλουν πολλά. πχ. ο κωστοπουλος. και μονο που υπαρχει. το αρχιδακι απο το βολο που τον εκανε ο λαλιωτης ανθρωπο και επιχειρηματια. που γραφει πως θα γαμησουμε, τι θα φαμε και που θα ταξιδεχουμε. ο τιποτας. που ετρωγε πορτες και χυλοπιτες.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ κυριαρχία του μετριου στο ανωτερο. Αισθητικα και πρακτικα.
Απλά, το ξεπερναμε.
τωρα θετεις ενα πολυπλοκο/πολυπλευρο θεμα. και εμενα με ενοχλουν πολλά. πχ. ο κωστοπουλος. και μονο που υπαρχει. το αρχιδακι απο το βολο που τον εκανε ο λαλιωτης ανθρωπο και επιχειρηματια. που γραφει πως θα γαμησουμε, τι θα φαμε και που θα ταξιδεχουμε. ο τιποτας. που ετρωγε πορτες και χυλοπιτες.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ κυριαρχία του μετριου στο ανωτερο. Αισθητικα και πρακτικα.
Απλά, το ξεπερναμε.
Αλλίμονο Raven, φυσικά και το ξεπερνάμε!! Είναι φοβερό όμως το πως αυτό που ήταν οικτρή μειοψηφία και γινόταν εν κρυπτώ και παραβύστω στις αρχές της δεκαετίας του 80 που ήμουν φοιτητής κατόρθωσε να γίνει κανόνας. Τότε στα μπαρ του Κολωνακίου κυκλοφορούσε ένας κόσμος με μια κάποια αισθητική και κουλτούρα (θολοκουλτούρα και δήθεν εν πολλοίς βέβαια, αλλά ήταν και κάποιοι σοβαροί), και οι αμόρφωτοι δημοσιογραφίσκοι, οι μοντέλες και οι αδελφές ήταν σε κάτι υπόγεια σαν παράνομοι.
Μέσα σε 20 χρόνια βγήκαν όλοι αυτοί στην επιφάνεια, οι θολοκουλτουριάρηδες απομονώθηκαν, και οι άξιοι επαγγελματίες και οι πραγματικά καλλιεργημένοι άνθρωποι κρύβονται.
Η Ελληνιδα με το master θελει τον ιππότη θύμα κόλακα ματσο μοντέλο -αν δεν χει πατήσει την ηλικία 30+. Οι άλλες όμως μετριες και κάτω μορφω΄σεως Φαινομενικα συμβιβάζονται με λιγότερα αλλα με το που μπαινει η κουλούρα την έβαψες.Αγήνουν δουλειά -γιατι αυτη με το Master δε αθα την αφήσει η κομμώτρια που τησ βγαίνει ο κώλος θα την αφήσει και σου γινονται και οικονομικό φορτωμα.
Γενικα με το θεμα Ελληνίδα 20+ ηλικία εχω πάψει να ασχολιέμαι καιρό τωρα μικρες μόνο που ειναι για αναψυχή.
Γενικα με το θεμα Ελληνίδα 20+ ηλικία εχω πάψει να ασχολιέμαι καιρό τωρα μικρες μόνο που ειναι για αναψυχή.
Επισκέπτης
Η Ελληνιδα με το master θελει τον ιππότη θύμα κόλακα ματσο μοντέλο -αν δεν χει πατήσει την ηλικία 30+. Οι άλλες όμως μετριες και κάτω μορφω΄σεως Φαινομενικα συμβιβάζονται με λιγότερα αλλα με το που μπαινει η κουλούρα την έβαψες.Αγήνουν δουλειά -γιατι αυτη με το Master δε αθα την αφήσει η κομμώτρια που τησ βγαίνει ο κώλος θα την αφήσει και σου γινονται και οικονομικό φορτωμα.
Τσου. Η μαστερού 30+ γαμιεται με παντρεμενους, φτιαγμενους αντρες. Δεν τους μπορει τους μετριους. ΟΥΤε τους μη δημιουργημενους. Μετα την απορριψη απο αυτους, παει σε ψυχίατρο. και τους καταδιώκει. Γανμιεται απιθανα, βεβαια. Φιλος, Μαρκετινγκ μανατζερ, σε πολυεθνικη ολκης γαμησε την γκρουπ προντακτ μανατζερ του, 35, ΜΟΥΝΑΡΙΟσ, με τα ΜΒΑ απο το ΙΝΣΕΑΝΤ κλπ. Ακόμα τρεχει.
Γι αυτό φίλε Ιάσωνα έχουν καταντήσει έτσι οι γκόμενες που έχουν μάστερ.Εννοώ ότι κάποιο ή κάποιοι τους έδωσαν αξία.Εκεί που η άλλη είναι ένα τίποτα,ξαφνικά βρίσκεσαι εσύ ή εγώ μπροστά τους,που τους κάνουμε και αρκετά αν όχι όλα τα χατίρια,αι νομίζουν ότι έγιναν ΟΙ γκομενάρες.Εγω και σύ,που μπορεί να έχουμε και μια ηλικία,θα έχουμε και κάποια δουλειά,που σημαίνει ότι κάποιο μέρος των χρημάτων μας θα το ξοδέψουμε για πάρτη τους.Ο 18χρονος όμως με τι λεφτά να την κυκλοφορήσει;έτσι λοιπόν καλομαθαίνουν και γίνονται όπως γίνονται.Αυτά που λέω σίγουρα δεν ισχύουν για την πλειοψηφία των γυναικών,αλλα τουλάχιστον για ένα πολύ μεγαλο μέρος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 328
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K