Νέα

Ελληνίδα ή Αλλοδαπή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efthimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κι αυτό σωστό είναι,αν και υπάρχουν πιστεύω.Αλλα νομίζω όσα προανέφερα ισχύουν είται η γκόμενα έχει μαστερ είται δεν έχει βγάλει ούτε το λύκειο.

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βέβαια απο τη στιγμη που θα προτιμισεις ελληνιδα εχεις δυο σε ενα.Δηλαδη,και γυναικα/γκομενα(κυριως για γκομενα ομιλω) και πουτανα.Πρεπει εδω να επισημανω ομως το εξης:πορνη ειναι αυτη που παει με ολους,π.χ εργαζομενη σε οικο ανοχης.ΠΟυτανα είναι αυτη που παει με ολους εκτος απο σενα,π.χ η γκομενα που δειχνει οτι σε γουσταρει.Αρα μαλλον θα εισαι ο μαλακας της,αφου η πέιοψηφια των ελληνιδων ειναι πουτανες και οχι πορνες!

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αλλα εδω που τα λεμε,ειτε ξενη ειτε ελληνιδα,αν η γυναικα ειναι πουτανα........
Βεβαια και οι πουτανες δαιφερουν μεταξυ τους,αλλιως η ελληνιδα,αλλιβς η ρωσιδα.Ετσι δεν είναι?
Τωρα μπερδευτηκα και γω....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Βέβαια απο τη στιγμη που θα προτιμισεις ελληνιδα εχεις δυο σε ενα.Δηλαδη,και γυναικα/γκομενα(κυριως για γκομενα ομιλω) και πουτανα.Πρεπει εδω να επισημανω ομως το εξης:πορνη ειναι αυτη που παει με ολους,π.χ εργαζομενη σε οικο ανοχης.ΠΟυτανα είναι αυτη που παει με ολους εκτος απο σενα,π.χ η γκομενα που δειχνει οτι σε γουσταρει.Αρα μαλλον θα εισαι ο μαλακας της,αφου η πέιοψηφια των ελληνιδων ειναι πουτανες και οχι πορνες![/size]

Ευθύμη, δε το ξέρεις καλά.
Η διαφορά που λες δεν είναι μεταξύ πόρνης και πουτάνας (αυτά είναι το ίδιο), είναι μεταξύ πουτάνας και καριόλας. Δηλαδή:

Πουτάνα είναι αυτή που πάει με όλους.
Καριόλα είναι αυτή που πάει με όλους εκτός από μένα.

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω καλή περίπτωση είναι οι Πολωνέζες. Οι πιο όμορφες από τις ξένες που ζουν στην Ελλάδα και οι πιο πολιτισμένες. Είναι όμως κλειστή κοινότητα χωρίς πολλές συναναστροφές με Έλληνες.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ρε μαγκες δεν ξεκολλάτε?τι μαστερ κ παπαριες? ποια εχει μάστερ να την γνωρίσω και εγώ?ΞΕΡΕΤΕ πολλες γκόμενες επιπεδου? τι λετε τώρα για 1 στις 10?

Συμφωνώ απόλυτα ότι οι γκόμενες με μάστερ είναι πολύ λίγες και όσες γνώρισα τραγικές που καλύτερα να αποφεύγονται. Γιατί, εκτός των άλλων ελλατωμάτων που έχουν οι συνηθισμένες γυναίκες, επιπλέον νομίζουν ότι το μάστερ στο ρόλο της μούχλας στην παραγωγή του ροκφόρ τις κάνει ακόμα πιο περιζήτητες και με κοινωνικό και γκομενικό στάτους, ενώ στην πραγματικότητα είναι τόσο απελπισμένες που θα πάνε και με τους πιο απίθανους τύπους.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.867
Πόντοι
216
Αγορινες καλα τα λετε...οτι ηταν ο Χιτλερ για τους Εβραιους, ετσι ειναι και οι ελληνιδα για τους αντρες....Κ Α Τ Α Ρ Α ! ! !
Η πλειοψηφια τουλαχιστον, ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει πιστευο απο γυναικες!
Οχι μονο ειναι ζωα και ρε γαμωτο μου, υπερβολικα χαμηλης νοημοσυνης και επιπεδου!Και ρε παιδια, δεν ειναι οντως τοσο ωραιες οσο θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε οτι ειναι!

πρωτον, η πλειοψηφεια ζει με το ονειρο του μαλακοπριγκηπα που θα τα χει ολα, -λεφτα-χαρακτηρα ακεραιο η με κεραια-καιεγωδενξερωτι-λες και καπου υπαρχει ο τελειος ανθρωπος και τις περιμενει.Απαξ και τον βρουν ποτε, μετα δεν τον θελουν και ον κερατωνουν με τον κηπουρο η τον αλβανο γιο του θυρωρου.
Μην μιλησουμε για μορφωτικα επιπεδα-η πλειοψηφεια δεν κανει ουτε για οδοκαθαριστριες-οχι οτι η μορφωση παιζει καθοριστικο ρολο, αλλα ρε παιδι μου, να σου στελνει η γκομενα μηνυμα "παμαι για φαει"(εχει τυχει σε μενα!) σε ισοπεδωνει ολοκληρωτικα!
Τι αλλο να πουμε?για τα λουι βουιτον με δανεια οπως ειπε ενας φιλος?Γνωριζω συγκεκριμενες τετοιες καταστασεις, και με φοβιζει οτι κυκλοφορουν ελευθερες!
Βεβαια, ολες υπολογιζουν στο κοροιδο, οπως καποτε οι τσιγγανοι με τις βιντεοκαμερες στο μοναστηρακι(σου διναν ενα κουτι μ ενα τουβλο μεσα)
κουνημα-παρλα-χαμογελα-ιστοριες και ξαφνικα τσααααααααακ φιλε την πατησες την κουραδα!Βλεπεις μια Φερραρι , την αρπαζεις και ανακαλυπτεις οτι το μοτερ ειναι απο γιουγκο!Ετσι απλα...
Και η ελληνιδουλα μαγκες, ΠΟΤΕ δεν ειναι μονη της.Στην εκστρατεια της για το χρυσοπορτοφολο μαλακα, εχει συμμαχους που την καθοδηγουν-Π Α Ν Τ Α-μαμαδες πρωτα απ ολα, "κολλητες" που βαζουν η μια την αλλη να ξετρυπωσει εναν μαλακα για να τους τον φανε στην συνεχεια, θειες, και ο,τι θες-μιλαμε για οργανωμενο εγκλημα, στο οποιο μπροστα του ο Αλ Καπονε φανταζει κλεφτοκοτας!
Χωρις ομως ιχνος λογικης σκεψης και συναισθησης, κινουνται πολυ αποτελεσματικα-πανε στην γυρα, πλασαρονται οπου κι οπως μπορουν κι οτι τσιμπησει τσιμπησε!
Κανουν τα ακρως αντιθετα πραματα που ενα λογικο και συνειδητοποιημενο ατομο δεν θα κανε!Δηλαδη παρανοια!
Το συμπερασμα ειναι, οτι σ αυτη την χωρα, κανενας δεν βγηκε ποτε χαμενος γαμωντας και φευγοντας μια ελληνιδα-πολλοι ομως την πατησαν οταν δεν εφυγαν.Hit and run δηλαδη!
Αυτο που διαχωριζει τις πιο ξυπνιες απτο υπολοιπο θαυμαστο κοσμο τον ζωων, ειναι οτι καποιες συμπεραινουν εγκαιρα οτι η γυναικα εχει μια ημερομηνια ληξης στον κοσμο, και τσουπ!-βολευονται οπως-οπως και στρωνουν, ενω αλλες μενουν στον δικο τους αγγελικα πλασμενο κοσμο, και ξαφνικα μενουν στα αζητητα!(ραφι)
Οπου βρισκουν και τα κανουν, τα κανουν και χωρις ιχνος ελεους συνηθως!Κυριως ο μαλακας ελληναρας μουνοδουλος φταιει γι αυτο, και οχι κανενας αλλος!
Και εχουν βγαλει στερεοτυπα απο πανω, οτι οι γερμανιδες ειναι ετσι, οι ιταλιδες στριγγλες, οι γαλλιδες εχουν αξυριστες μασχαλες, οι βορειες-λενε-ειναι κρυοκωλες (ειναι που ναι θερμοαιμες οι δικες μας μη χεσω) και χιλια δυο αλλα.
Πιο ξενερωτα και μιζερα ατομα απο ελληνιδες παιδια, εγω δεν εχω ξαναδει-και πιστεψτε με εχω ταξιδεψει και γενικα εχω γνωρισει ατομα ποικιλων εθνικοτητων!
Μιζερια-γκρινια-μαδημα-και εν τελει κερατο!
Οπου ξενη-ξενη παιδια, κι ας τες αυτες εδω να τις βγαζουμε μονο για δουλεμα-και εκει που εχει ψηθει η φαση για γαμησι-πεταμα στους δικους της-κατ ευθειαν στην ξενη που δεν σου γινει και φορτωμα με ολο της το σοι.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Ζητω ο Γκορμπατσωφ... Οσοι απο εδω μεσα ειναι 40 ρηδες θα θυμουνται την σκηνη της Αθηνας πριν απο την Περεστροικα:
Πουτανες αθλιες, στρηπτιζαδικα δεν υπηρχαν, και οι Ελληνιδες δεν ξυριζαν το μουνι τους (ποτε) και δεν υπηρχαν στρινγκ.
Ευχαριστουμε και τους Μαρξ και Σταλιν γιατι εκαναν περιπου 20.000.000 γκομενες πουτάνες!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο.

Επισκέπτης
γεια σου ρε μιμικο με τις παροιμιες σου!!!!!!!!!καυλιαρι αντρα!!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
φιλε pitsilisti πληρωσα και την εμαθα την παροιμια αυτη. ολες οι σχεσεις με τις αλλοδαπες οσο αγγελικα πλασμενη και να ειναι εκει καταληγεις.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κατά τη γνώμη μου Φλες οι περισσότεροι χύμες και πέφτουλες μέχρι κομμώτρια από το Μπουρνάζι φτάνουν. Οπότε δεν με αφορούν. Δυστυχώς όμως η αισθητική της κομμώτριας κυριαρχεί παντού. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ελληνίδα γκόμενα με στυλ και αισθητική. Κι αυτό με αφορά και με προβληματίζει γιατί στενοχωριέμαι να κάθομαι σε κάποιο από τα κλασάτα στέκια της Αθήνας και να βλέπω μοδίστρες και κομμώτριες στην αισθητική, ασχέτως της τυπικής τους μόρφωσης και του ύψους της φορολογικής τους δήλωσης.

Δυστυχώς έχει κυριαρχήσει η φτήνια. Δεν είναι in να είσαι πραγματικά καλλιεργημένος (γιατί θέλει προσπάθεια) και δεν είναι in  να γνωρίζεις κάτι βαθειά (γιατί κι αυτό θέλει προσπάθεια).

Ακριβώς αυτό εννοούσα με το πρώτο ποστάρισμά μου, studian , γι' αυτό άλλωστε είχα σε παράθεση το ποστ του sincity...Απλά, αφού κάποιοι κάγκουρες σκορπάνε χρήμα γι' αυτές, γιατί οι εν λόγω ψωλέττες να συμπεριφερθούν καλύτερα;

Όσο για το θέμα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, είναι τεράστια η κουβέντα...

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Μαγκες οι ελληνιδες ειναι οι μεγαλυτερες πουτανες γιατι το μονο που κοιτουν
ειναι πως θα σου βαλουν την κουλουρα και να σε εχουν να της πληρωνεις και
να σε εχουν μεσα στο βρακι τους.

Και καλα να εχουν ωραιο κολο ομως μετα τα 30 ο κολος τους γινεται χ3.

Αμα εχουν δε κανενα πτυχιο η λεφτα καλυτερα να ξενιτευτείς !  :headbang:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
vago συμφωνω με την αποψη σου. αλλωστε απο την ηλιθιοτητα των ελληνιδων γυναικων εχουμε καταντησει να πηγαινουμε με το ανατολικο μπλοκ.  για σκεψου να ειχαμε τις ελληνιδες ακομπλεξαριστες. δεν θα σκεφτομασταν καν τις ξενες. αλλα το θεμα καταληγει οτι δεν αξιζουν οι ξενες και θα πρεπει να φτιαξουμε σωστο χαρακτηρα για να κατακτησουμε το ντοπιο πραγμα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και η ελληνιδουλα μαγκες, ΠΟΤΕ δεν ειναι μονη της.Στην εκστρατεια της για το χρυσοπορτοφολο μαλακα, εχει συμμαχους που την καθοδηγουν-Π Α Ν Τ Α-μαμαδες πρωτα απ ολα, "κολλητες" που βαζουν η μια την αλλη να ξετρυπωσει εναν μαλακα για να τους τον φανε στην συνεχεια, θειες, και ο,τι θες-μιλαμε για οργανωμενο εγκλημα, στο οποιο μπροστα του ο Αλ Καπονε φανταζει κλεφτοκοτας!
Χωρις ομως ιχνος λογικης σκεψης και συναισθησης, κινουνται πολυ αποτελεσματικα-πανε στην γυρα, πλασαρονται οπου κι οπως μπορουν κι οτι τσιμπησει τσιμπησε!
Κανουν τα ακρως αντιθετα πραματα που ενα λογικο και συνειδητοποιημενο ατομο δεν θα κανε!Δηλαδη παρανοια!
Το συμπερασμα ειναι, οτι σ αυτη την χωρα, κανενας δεν βγηκε ποτε χαμενος γαμωντας και φευγοντας μια ελληνιδα-πολλοι ομως την πατησαν οταν δεν εφυγαν.Hit and run δηλαδη!
Αυτο που διαχωριζει τις πιο ξυπνιες απτο υπολοιπο θαυμαστο κοσμο τον ζωων, ειναι οτι καποιες συμπεραινουν εγκαιρα οτι η γυναικα εχει μια ημερομηνια ληξης στον κοσμο, και τσουπ!-βολευονται οπως-οπως και στρωνουν, ενω αλλες μενουν στον δικο τους αγγελικα πλασμενο κοσμο, και ξαφνικα μενουν στα αζητητα!(ραφι)
Οπου βρισκουν και τα κανουν, τα κανουν και χωρις ιχνος ελεους συνηθως!Κυριως ο μαλακας ελληναρας μουνοδουλος φταιει γι αυτο, και οχι κανενας αλλος!
Και εχουν βγαλει στερεοτυπα απο πανω, οτι οι γερμανιδες ειναι ετσι, οι ιταλιδες στριγγλες, οι γαλλιδες εχουν αξυριστες μασχαλες, οι βορειες-λενε-ειναι κρυοκωλες (ειναι που ναι θερμοαιμες οι δικες μας μη χεσω) και χιλια δυο αλλα.
Πιο ξενερωτα και μιζερα ατομα απο ελληνιδες παιδια, εγω δεν εχω ξαναδει-και πιστεψτε με εχω ταξιδεψει και γενικα εχω γνωρισει ατομα ποικιλων εθνικοτητων!
Μιζερια-γκρινια-μαδημα-και εν τελει κερατο!
Οπου ξενη-ξενη παιδια, κι ας τες αυτες εδω να τις βγαζουμε μονο για δουλεμα-και εκει που εχει ψηθει η φαση για γαμησι-πεταμα στους δικους της-κατ ευθειαν στην ξενη που δεν σου γινει και φορτωμα με ολο της το σοι.

Πω πω, αγορίνα μου τί είπες τώρα;
Σε ποιόν δεν έχει τύχει προξενιό με "κορίτσι για σπίτι", που συνήθως είναι αυτό που έχει μείνει στα αζήτητα, γιατί τα καλά "κομμάτια" του σογιού έχουν καβατζωθεί νωρίς νωρίς;

Εκεί παρελαύνουν θειάδες, γιαγιάδες, κυράδες, κουράδες και πέφτει πολύ γέλιο και δούλεμα λέμε, το οποίο είναι και το μόνο που κρατάω από την όλη φάση...Λες και είμαστε μαλάκες και Κουασιμόδοι, να φορτωθούμε την  άλλη για μια ζωή...
Τελικά έχει δίκιο ο Μέγας Raven, όπου υπάρχει προίκα παίδες, μη χαραμίζετε την ύπαρξή σας και την προσωπικότητά σας σε μαλακίες...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αλλα το θεμα καταληγει οτι δεν αξιζουν οι ξενες και θα πρεπει να φτιαξουμε σωστο χαρακτηρα για να κατακτησουμε το ντοπιο πραγμα.

Ρε φίλε, τί εννοείς να φτιάξουμε σωστό χαρακτήρα; Να προσαρμοστούμε στη μαλακία που τις δέρνει;Πλάκα κάνουμε τώρα;Και να κατακτήσουμε τί; Το ντόπιο, χαμηλοκώλικο πράγμα; :tickedoff:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Oι Ελληνίδες μίζερες, ξενέρωτες, άθλιες κλπ. Δεν είμαι και πολύ μεγάλος αλλά ήδη έχω καταλάβει και δεν ασχολούμαι πλέον. Ούτε καν για ευχάριστη παρέα δε κάνουν, έτσι απλά να βγεις και να περάσεις καλά. Όποιου του αρέσουν με γεια του με χαρά του. Ας τις λουστεί ευχαρίστως :cheesy:

A, και ξεκολάτε με τα μάστερ λες και είναι κάτι σημαντικό. Κι εγώ μάστερ κάνω. Κάτι τρέχει στα γύφτικα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οταν λεω χαρακτηρα εννοω να ειμαστε δυναμικοι με τα θελω μας και να κατακταμε. δεν ειναι το ακατορθωτο εξασκηση θελει. η αλλοδαπη ειναι η ευκολη λυση. την ελληνιδα πρεπει να χαλιναγωγησεις με απλους τροπους. η μεγαλη προσπαθεια ειναι αυτη που στα χαλαει. δεν ειναι ευκολο αλλα οχι ανεφικτο. αλλωστε αμα θελεις μπορεις να πληρωνεις αλλοδαπη για να αγοραζεις απλα μια ουτοπία που απο πισω τις κρυβει ασχημα πραγματα.

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ρε απο τρυπα χορτατοι ειμαστε....απο πρικα τι κανουμε ειναι το θεμα!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom