Επισκέπτης
ρε μαγκες δεν ξεκολλάτε?τι μαστερ κ παπαριες? ποια εχει μάστερ να την γνωρίσω και εγώ?ΞΕΡΕΤΕ πολλες γκόμενες επιπεδου? τι λετε τώρα για 1 στις 10?
1 στις 100. αλλα εδω ειναι η καυλα.
ρε μαγκες δεν ξεκολλάτε?τι μαστερ κ παπαριες? ποια εχει μάστερ να την γνωρίσω και εγώ?ΞΕΡΕΤΕ πολλες γκόμενες επιπεδου? τι λετε τώρα για 1 στις 10?
[size=8pt]Βέβαια απο τη στιγμη που θα προτιμισεις ελληνιδα εχεις δυο σε ενα.Δηλαδη,και γυναικα/γκομενα(κυριως για γκομενα ομιλω) και πουτανα.Πρεπει εδω να επισημανω ομως το εξης:πορνη ειναι αυτη που παει με ολους,π.χ εργαζομενη σε οικο ανοχης.ΠΟυτανα είναι αυτη που παει με ολους εκτος απο σενα,π.χ η γκομενα που δειχνει οτι σε γουσταρει.Αρα μαλλον θα εισαι ο μαλακας της,αφου η πέιοψηφια των ελληνιδων ειναι πουτανες και οχι πορνες![/size]
Κατά τη γνώμη μου Φλες οι περισσότεροι χύμες και πέφτουλες μέχρι κομμώτρια από το Μπουρνάζι φτάνουν. Οπότε δεν με αφορούν. Δυστυχώς όμως η αισθητική της κομμώτριας κυριαρχεί παντού. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ελληνίδα γκόμενα με στυλ και αισθητική. Κι αυτό με αφορά και με προβληματίζει γιατί στενοχωριέμαι να κάθομαι σε κάποιο από τα κλασάτα στέκια της Αθήνας και να βλέπω μοδίστρες και κομμώτριες στην αισθητική, ασχέτως της τυπικής τους μόρφωσης και του ύψους της φορολογικής τους δήλωσης.
Δυστυχώς έχει κυριαρχήσει η φτήνια. Δεν είναι in να είσαι πραγματικά καλλιεργημένος (γιατί θέλει προσπάθεια) και δεν είναι in να γνωρίζεις κάτι βαθειά (γιατί κι αυτό θέλει προσπάθεια).
Και η ελληνιδουλα μαγκες, ΠΟΤΕ δεν ειναι μονη της.Στην εκστρατεια της για το χρυσοπορτοφολο μαλακα, εχει συμμαχους που την καθοδηγουν-Π Α Ν Τ Α-μαμαδες πρωτα απ ολα, "κολλητες" που βαζουν η μια την αλλη να ξετρυπωσει εναν μαλακα για να τους τον φανε στην συνεχεια, θειες, και ο,τι θες-μιλαμε για οργανωμενο εγκλημα, στο οποιο μπροστα του ο Αλ Καπονε φανταζει κλεφτοκοτας!
Χωρις ομως ιχνος λογικης σκεψης και συναισθησης, κινουνται πολυ αποτελεσματικα-πανε στην γυρα, πλασαρονται οπου κι οπως μπορουν κι οτι τσιμπησει τσιμπησε!
Κανουν τα ακρως αντιθετα πραματα που ενα λογικο και συνειδητοποιημενο ατομο δεν θα κανε!Δηλαδη παρανοια!
Το συμπερασμα ειναι, οτι σ αυτη την χωρα, κανενας δεν βγηκε ποτε χαμενος γαμωντας και φευγοντας μια ελληνιδα-πολλοι ομως την πατησαν οταν δεν εφυγαν.Hit and run δηλαδη!
Αυτο που διαχωριζει τις πιο ξυπνιες απτο υπολοιπο θαυμαστο κοσμο τον ζωων, ειναι οτι καποιες συμπεραινουν εγκαιρα οτι η γυναικα εχει μια ημερομηνια ληξης στον κοσμο, και τσουπ!-βολευονται οπως-οπως και στρωνουν, ενω αλλες μενουν στον δικο τους αγγελικα πλασμενο κοσμο, και ξαφνικα μενουν στα αζητητα!(ραφι)
Οπου βρισκουν και τα κανουν, τα κανουν και χωρις ιχνος ελεους συνηθως!Κυριως ο μαλακας ελληναρας μουνοδουλος φταιει γι αυτο, και οχι κανενας αλλος!
Και εχουν βγαλει στερεοτυπα απο πανω, οτι οι γερμανιδες ειναι ετσι, οι ιταλιδες στριγγλες, οι γαλλιδες εχουν αξυριστες μασχαλες, οι βορειες-λενε-ειναι κρυοκωλες (ειναι που ναι θερμοαιμες οι δικες μας μη χεσω) και χιλια δυο αλλα.
Πιο ξενερωτα και μιζερα ατομα απο ελληνιδες παιδια, εγω δεν εχω ξαναδει-και πιστεψτε με εχω ταξιδεψει και γενικα εχω γνωρισει ατομα ποικιλων εθνικοτητων!
Μιζερια-γκρινια-μαδημα-και εν τελει κερατο!
Οπου ξενη-ξενη παιδια, κι ας τες αυτες εδω να τις βγαζουμε μονο για δουλεμα-και εκει που εχει ψηθει η φαση για γαμησι-πεταμα στους δικους της-κατ ευθειαν στην ξενη που δεν σου γινει και φορτωμα με ολο της το σοι.
αλλα το θεμα καταληγει οτι δεν αξιζουν οι ξενες και θα πρεπει να φτιαξουμε σωστο χαρακτηρα για να κατακτησουμε το ντοπιο πραγμα.