Νέα

Έλληνες hooligans..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά ομάδα στην Ελλάδα πιστεύετε ότι έχει τους ποιό φανατικόυς οπαδ

• Ολυμπιακός

Ψήφοι: 1 16,7%
  • Παναθηναϊκός

• ΠΑΟΚ

Ψήφοι: 2 33,3%
  • ΑΕΚ

• Άρης

• Άλλη

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Σχολιάστε ότι άλλο θέλετε...

edit AssFiller :διόρθωση τίτλου

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ολοι τα ιδια σκατα ειναι.....!εγω πιστευω οτι οι χειροτεροι ειναι οι παοκτζιδες και οι γαβροι...!

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου δεν εχει καμια σχεση ο φανατικος οπαδος με τον hooligan.
τι να σχολιασουμε δηλαδη??

Επισκέπτης
Οι γαβροι ειναι οι χειροτεροι!Δεν λυπουνται τπτ!

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι γαύροι σε καμία περίπτωση δεν είναι οι χειρότεροι.Απλά έχουν τη προστασία του προέδρου τους που τους εξασφαλίζει ατιμωρησία απο τη δικαιοσύνη και γι'αυτό έχουν εκ του ασφαλούς ξεσαλώσει τα τελευταία χρόνια.

Επισκέπτης
Οι γαύροι σε καμία περίπτωση δεν είναι οι χειρότεροι.Απλά έχουν τη προστασία του προέδρου τους που τους εξασφαλίζει ατιμωρησία απο τη δικαιοσύνη και γι'αυτό έχουν εκ του ασφαλούς ξεσαλώσει τα τελευταία χρόνια.
ενω οι φυλακες ειναι γεματες απο τους υπολοιπους..τι ειπαμε οτι πινεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Βρωμερα σκουληκια αλητηρια μαλακισμενα υπανθρωπακια οι hooligans, τροφοδοτημενοι απο τα σκατα των 853 'αθλητικων' πατσαβουρων (οταν σε χωρες με μεγαλη ποδοσφαιρικη ιστορια δεν υπαρχει καμμια ή μια) που διαβαζονται μαζι με τον 8ο φραπε. Σαπίλα.  

Οι συνομήλικοί τους που ξεσκιζονται στην δουλεια ή την μελέτη, ή και στα 2 και που απλα θελουν να βλεπουν λιγο καλο ποδοσφαιρο χωρις να φανατιζονται  είναι μαλάκες και εκεινοι οι εξυπνοι.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκα μου μάθε να διαβάζεις και κυρίως να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις.Εγώ δεν είπα ότι οι άλλοι είναι μέσα και οι γαύροι έξω.Λέω πως τα τελευταία χρόνια οι γαύροι έχουν ξεσαλώσει και κάνουν πολλές ψευτομαγκές γιατί έχουν προστασία.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Βεβαια Ξεχνατε οτι οι Μονοι Οπαδοι που Εχουν Σκοτωσει και Καταδικαστει απο την Δικαιοσυνη
μεχρι και Σημερα ειναι οι Αεκτζιδες.....
Καρνεζης-Προφης...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΑΚΥΡΟ ΘΕΜΑ...
Ερώτηση:  Ποιά ομάδα στην Ελλάδα πιστεύετε ότι έχει τους ποιό φανατικόυς οπαδ

Απ: Έλληνες Hooligans

καμια σχεση και μην τα μπερδευεις και το ενα δεν φερνει το αλλο οπως ειπες...κι εγω ειμαι φανατικος αλλα δεν εχω ριξει ουτε πετραδακι..ποτε!!!

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ΑΚΥΡΟ ΘΕΜΑ...
Ερώτηση:  Ποιά ομάδα στην Ελλάδα πιστεύετε ότι έχει τους ποιό φανατικόυς οπαδ

Απ: Έλληνες Hooligans

καμια σχεση και μην τα μπερδευεις και το ενα δεν φερνει το αλλο οπως ειπες...κι εγω ειμαι φανατικος αλλα δεν εχω ριξει ουτε πετραδακι..ποτε!!!

+1000000 για την απαντηση σου

Επισκέπτης
Μάγκα μου μάθε να διαβάζεις και κυρίως να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις.Εγώ δεν είπα ότι οι άλλοι είναι μέσα και οι γαύροι έξω.Λέω πως τα τελευταία χρόνια οι γαύροι έχουν ξεσαλώσει και κάνουν πολλές ψευτομαγκές γιατί έχουν προστασία.
για να σε ξυπνησω απο το ονειρο που θελεις να ζεις,σου υπενθυμιζω πως οι βολιωτες που ειχαν πιασει τον ηλιοπουλο & τον πηγαν βολτα μεχρι την λαμια επειδη τους εριξε μολοτωφ μεσα στο πουλμαν,εχουν φαει συνολικα πανω απο 65 χρονια φυλακη & γυρω στους δεκα ειναι μεσα..πως 4-5 πιτσιρικια που ειχαν μαζεψει προπερσι οταν εσπαγαν καθισματα στο πακγρητιο ειναι ακομη φυλακη..ενω απο οσο γνωριζω ουδεις σουλατσαδορος του μπαοκ δεν ειναι παρα τα επαναλαμβανομενα σπασιματα που εχουν κανει στο γηπεδο τους & οχι μονο(βλεπε πρωτη αγωνιστικη στην ξανθη)..ουτε καποιος χανουμος-βαζελος βεβαια,παρα τα οσα κατα καιρους εχουν δει τα ματακια μας στο οακα & αλλου οπως ας πουμε οταν κυνηγιοντουσαν καθημερινα επι τριμηνου μετα το επεισοδιο την ημερα της κηδειας του πατερα του χατζηχρηστου..ασε λοιπον το παραμυθακι μονο για οσους τρωνε κουτοχορτο..αν θες δε την γνωμη μου..καλα εκαναν & τους εκλεισαν φυλακη(οσους εκλεισαν)& καλα θα κανουν οταν αποφασισουν να κλεισουν & ολους τους υπολοιπους μαλακες που σηκωνουν χερι-πετανε οτιδηποτε κλπ..

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν φίλε μου διάβασε.Είμαι 35 και ήμουν πολύ μέσα στα οπαδικά μέχρι πριν λίγα χρόνια.Σταμάτησα να ασχολούμαι ενεργά λόγω της δουλειάς και επειδή δε μπορούσα να ρισκάρω σοβαρά θέματα για τα οπαδικά.Έχω κυνηγήσει και με έχουν κυνηγήσει πολλές φορές,όποιος λέει ότι μόνο κυνηγάει σε βεβαιώ λέει ψέματα,και έχω κάνει πράγματα που σήμερα δε θα τα έκανα.Ξέρω και έχω μιλήσει με αρχηγούς και από την 7 και από παλιότερα τη στρατιά.Η προστασία που έχουν οι γαύροι τα τελευταία χρόνια δεν έχει προηγούμενο.Δυστηχώς όμως σε ένα φόρουμ δε γίνεται να το αναλύσουμε περισσότερο.

Επισκέπτης
Λοιπόν φίλε μου διάβασε.Είμαι 35 και ήμουν πολύ μέσα στα οπαδικά μέχρι πριν λίγα χρόνια.Σταμάτησα να ασχολούμαι ενεργά λόγω της δουλειάς και επειδή δε μπορούσα να ρισκάρω σοβαρά θέματα για τα οπαδικά.Έχω κυνηγήσει και με έχουν κυνηγήσει πολλές φορές,όποιος λέει ότι μόνο κυνηγάει σε βεβαιώ λέει ψέματα,και έχω κάνει πράγματα που σήμερα δε θα τα έκανα.Ξέρω και έχω μιλήσει με αρχηγούς και από την 7 και από παλιότερα τη στρατιά.Η προστασία που έχουν οι γαύροι τα τελευταία χρόνια δεν έχει προηγούμενο.Δυστηχώς όμως σε ένα φόρουμ δε γίνεται να το αναλύσουμε περισσότερο.
δεν με νοιαζει τι γραφεις-πιστευεις εσυ αλλα τα γεγονοτα..σου παρεθεσα μερικα δεδομενα & μου απαντας με αποψεις..ζησε στο παραμυθακι σου & μην προσπαθεις να παρασυρεις & αλλους σε αυτο..οσο για τα "κατορθωματα" σου,εισαι αξιολυπητος & σε εμενα εντελως αντιπαθης..εγω ουτε εχω κυνηγησει,ουτε εχω πεταξει τιποτε & σε κανενα γιατι πανω απ ολα ειμαι ανθρωπος & οχι ζωο..το οτι ειμαι αρρωστος με τον ΘΡΥΛΟ το παραδεχομαι,αλλα εξαντλω την αρρωστεια μου σε λεκτικες αντιπαραθεσεις για τους λογους που προανεφερα & οχι βεβαια γιατι ειμαι κοτουλα οπως ισως αρκετοι μπορει να βρουν την ευκαιρεια να μου καταλογισουν..

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
για να σε ξυπνησω απο το ονειρο που θελεις να ζεις,σου υπενθυμιζω πως οι βολιωτες που ειχαν πιασει τον ηλιοπουλο & τον πηγαν βολτα μεχρι την λαμια επειδη τους εριξε μολοτωφ μεσα στο πουλμαν,εχουν φαει συνολικα πανω απο 65 χρονια φυλακη & γυρω στους δεκα ειναι μεσα..πως 4-5 πιτσιρικια που ειχαν μαζεψει προπερσι οταν εσπαγαν καθισματα στο πακγρητιο ειναι ακομη φυλακη..ενω απο οσο γνωριζω ουδεις σουλατσαδορος του μπαοκ δεν ειναι παρα τα επαναλαμβανομενα σπασιματα που εχουν κανει στο γηπεδο τους & οχι μονο(βλεπε πρωτη αγωνιστικη στην ξανθη)..ουτε καποιος χανουμος-βαζελος βεβαια,παρα τα οσα κατα καιρους εχουν δει τα ματακια μας στο οακα & αλλου οπως ας πουμε οταν κυνηγιοντουσαν καθημερινα επι τριμηνου μετα το επεισοδιο την ημερα της κηδειας του πατερα του χατζηχρηστου..ασε λοιπον το παραμυθακι μονο για οσους τρωνε κουτοχορτο..αν θες δε την γνωμη μου..καλα εκαναν & τους εκλεισαν φυλακη(οσους εκλεισαν)& καλα θα κανουν οταν αποφασισουν να κλεισουν & ολους τους υπολοιπους μαλακες που σηκωνουν χερι-πετανε οτιδηποτε κλπ..

Συμφωνώ με τις 2 τελευταίες σειρές του post σου, μην το χαλάς όμως προσπαθώντας να πεις πως είναι πιο αδικημένοι οι γάβροι. Θυμίζω πως για τον νεκρό βάζελο έχει μπει κανένας φυλακή, για τους 2 νεκρούς Παοκτσήδες πριν από καμμιά 10ριά χρόνια στην Εθνική οδό (κάηκαν ζωντανοί από μολότωφ στο αυτοκίνητό τους) δεν έχει μπει κανένας φυλακή, για τον νεκρό Παοκτσή πάλι το 85 ή 86 από μαχαίρι δεν έχει μπει κανένας φυλακή, όπως επίσης και για τον νεκρό πιτσιρικά χανούμι έξω από τη Φιλαδέλφεια από καπνογόνο δεν έχει μπει κανένας φυλακή. Πλην του μαχαιρωμένου που δεν υπάρχουν στοιχεία για το ποιοι το κάνανε, όλες οι άλλες περιπτώσει ήταν από γάβρους. Τι εννοώ; Όχι φυσικά πως οι γάβροι είναι οι κακοί και οι υπόλοιποι οι καλοί, αλλά όχι πως τους έχουν και στο μάτι…

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πολλές φορές όλα χρειάζονται έτσι για να ανεβαίνει λίγο η αδρεναλίνη,ειδικά όταν είσαι πιτσιρικάς.Τώρα για το ποιος ζει το παραμύθι του και ποιος τη πραγματικότητα μην είσαι και πολύ σίγουρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom