You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλληνες hooligans..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ρε μην πυροβολειτε στην φωτογραφια ειμαι και εγω μεσα.
Αυτα ειναι απο εναν αγωνα Ολυμπιακου με μια μικρη ομαδα νομιζο Δοξα Δραμας αλλα δεν ειμαι σιγουρος πρεπει να ηταν την χρονια 1999- 2000 και απεναντι την ιδια ωρα επαιζε μπασκετ ο Παναθηναικος.
Αυτα ειναι απο εναν αγωνα Ολυμπιακου με μια μικρη ομαδα νομιζο Δοξα Δραμας αλλα δεν ειμαι σιγουρος πρεπει να ηταν την χρονια 1999- 2000 και απεναντι την ιδια ωρα επαιζε μπασκετ ο Παναθηναικος.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε μην πυροβολειτε στην φωτογραφια ειμαι και εγω μεσα.
Καλά σου έκαναν....
Αυτα ηταν παλια Νταρκ τωρα εχω βαλει μυαλο.Καλά σου έκαναν....
Οχι πολυ αλλα εβαλα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το ελπίζω φιλαράκι μου...γιατί για χουλιγκανάκι δεν μου κάνεις. ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΑΜα θες να δεις ματς του πόλο πήγαινε τότε στο λυόμενο.Εγώ τα τελευταία 3 χρόνια έχω χάσει 3 ματς στο ΟΑΚΑ.
Γεια πηγενε για κανα καφεδακι στο λυομενο και πες μου μετα αν σου αρεσει.ΑΜα θες να δεις ματς του πόλο πήγαινε τότε στο λυόμενο.Εγώ τα τελευταία 3 χρόνια έχω χάσει 3 ματς στο ΟΑΚΑ.
Ωραιο γηπεδο τρομερη ακουστικη αλλα 34000 μικρο για τον Ολυμπιακο.
εχω παει σε ολα τα ματς τη εθνικης εκει..Γεια πηγενε για κανα καφεδακι στο λυομενο και πες μου μετα αν σου αρεσει.
ενταξει ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ αλλα ως εκει ετσι?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Γεια πηγενε για κανα καφεδακι στο λυομενο και πες μου μετα αν σου αρεσει.
Και ποιος σου είπε ότι δεν έχω μπει;;;της γειτονιάς μου προκάτ είναι.
Το ειπα οτι ειναι μικρο σε σχεσει με καποια γηπεδα στο εξωτερικο υστερη κατα πολυ αλλα οχι οτι δεν ειναι ωραιο γηπεδο.εχω παει σε ολα τα ματς τη εθνικης εκει..
ενταξει ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ αλλα ως εκει ετσι?
για ελλαδα ειναι το καλύτερο..Το ειπα οτι ειναι μικρο σε σχεσει με καποια γηπεδα στο εξωτερικο υστερη κατα πολυ αλλα οχι οτι δεν ειναι ωραιο γηπεδο.
αλλα πχ ολλανδια εχω δει κατι γηπεδα κατι Βιτενσε κ κατι ομαδων της πουτσας που ουτε το Βοτανικος Αρενα θα τα φτασει ποτε..
αστα να πανε..
κ μετα μας βαζουν 3- ευρω εισητηριο κ λενε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..που να παει ρε ?να χεστει πανω του κ να φαει ολη την βροχη?
Επισκέπτης
ξεχασες να μας πεις οτι εισαστε & οι μονοι αερομεταφερομενοι εντος ελλαδας.. τελικος κυπελλου στην πατρα..οι μονοι παντελονατοι οπαδοι στην ελλαδα,ουτε μαχαιρια ουτε πιστολια-στυλο,ουτε κρανη(με καλυψη της αστυνομιας φυσικα),ουτε 50 εναντιον ενος,
VAMOS ARIANARA VAMOS CAMPEON
laplace εχω παει σε πολλα γηπεδα στο εξωτερικο απο οσα εχω παει... Amsterdam Arena μακραν το καλυτερο.για ελλαδα ειναι το καλύτερο..
αλλα πχ ολλανδια εχω δει κατι γηπεδα κατι Βιτενσε κ κατι ομαδων της πουτσας που ουτε το Βοτανικος Αρενα θα τα φτασει ποτε..
αστα να πανε..
κ μετα μας βαζουν 3- ευρω εισητηριο κ λενε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..που να παει ρε ?να χεστει πανω του κ να φαει ολη την βροχη?
Και στην πατριδα μου την Μυτιληνη οταν ειχαμε παιξει εκει με τον Αρη απο το λιμανι με καικι στο γηπεδο.ξεχασες να μας πεις οτι εισαστε & οι μονοι αερομεταφερομενοι εντος ελλαδας.. τελικος κυπελλου στην πατρα..
Εφυγα τα λεμε το απογευμα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 1K