Νέα

Έλληνες hooligans..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά ομάδα στην Ελλάδα πιστεύετε ότι έχει τους ποιό φανατικόυς οπαδ

• Ολυμπιακός

Ψήφοι: 1 16,7%
  • Παναθηναϊκός

• ΠΑΟΚ

Ψήφοι: 2 33,3%
  • ΑΕΚ

• Άρης

• Άλλη

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

cap

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξεχασες να μας πεις οτι εισαστε & οι μονοι αερομεταφερομενοι εντος ελλαδας.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τελικος κυπελλου στην πατρα..

Μηπως σε ξεβρακωσαμε και σενα pleasuregiver???γιατι πολοι ομοιδεατες σου φυγαν με τα σλιπακια εκεινη τη μερα στην Πατρα :2funny:

romberto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ενώ λες οτι δε συμμετέχεις πουθενά προκαλείς συνέχεια και κάνεις πως τα ξέρεις όλα. Για ηρέμησε λίγο 

Επισκέπτης
Ενώ λες οτι δε συμμετέχεις πουθενά προκαλείς συνέχεια και κάνεις πως τα ξέρεις όλα. Για ηρέμησε λίγο 
απο οσα εχουν γραφτει εδω μεσα,τα δικα μου σε πειραξαν???τα δικα μου προκαλουν???κανε μας την χαρη ρε..υπαρχουν & mods ξερεις,οποτε οι δικες σου παραινεσεις ειναι εκ του πονηρου..

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
cap μπερδεύτηκα...Είσαι άκυρος εντελώς.Ότι θες λες...Και τι να λένε τα βιντεάκια σου.....

romberto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
απο οσα εχουν γραφτει εδω μεσα,τα δικα μου σε πειραξαν???τα δικα μου προκαλουν???κανε μας την χαρη ρε..υπαρχουν & mods ξερεις,οποτε οι δικες σου παραινεσεις ειναι εκ του πονηρου..

Τα διέγραψες πάντως... ναι τοχω αυτό το μυαλό μου συνέχεια στο πονηρό...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μηπως σε ξεβρακωσαμε και σενα pleasuregiver???γιατι πολοι ομοιδεατες σου φυγαν με τα σλιπακια εκεινη τη μερα στην Πατρα :2funny:
Μην λες ψεματακια βρε ποιους ξεβρακοσατε στην πατρα?
Κατι αλλοι φυγανε ξεβρακοτη στην εθνικη στο υψος της Λαμιας.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδια,τον...μΠάοκ τι τον εχετε μέσα στην ψηφοφορια?

Αυτοι οι μπουγάτσες,μονο να βρίζουν τον ολυμπιακο και τον κοκκαλη ξερουν στα παιχνιδια της ομαδας τους  :headbang:,λες και ο θρυλος φταιει που τους διαλυσανε οι απατεωνες την ομαδα!!!!!  :jerking:

Κανανε εκει μια ψευτο-πορεια/διαμαρτυρία για να μπει η ομαδα τους στο 44,(άσχετα αν στην πραγματηκοτητα θα κονομησει μονο ο πονηριδης ο ζαγορ απο το θέμα!!!! :headbang:),αλλα αν πραγματικα αγαπουσαν την ομαδα τους,θα επρεπε να κανουν μεγαλυτερη μανουρα στους διαφορους γουμενους και λοιπα λαμογια που καταστρεψαν τον συλλογο τους  :rockon:!!
Σημερα,που ολοφανερα ο σάντσο-σαντος και ο ζαγορακης,"εδωσαν" το παιχνιδι για να "παρουνε" τον σεζαρ (για την ακριβεια,μονο η χανουμα υπηρχε στο γηπεδο !!!!) δε μιλαει κανενας τους ομως !! :uglystupid:
Αντε γεια - πρωτάθλημα ξανα στον πειραια!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom