Νέα

Προ Εβολουσιον Σόκερ καλτιλα και νοσταλγία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xiachilles96
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο είναι το αγαπημένο σας Προ?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
35
Like
8.549
Πόντοι
6.246

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
862
Πόντοι
86
Μετά από σένα το χάος
μετά από σένα το τίποτα
μετά από σένα εγώ, δεν αναπνέω
και είναι όλα ασήμαντα
μετά από σένα το χάος
μετά από σένα το κενό
Μετά από σένα σβήνω
μετά από σένα λειώνω
μετά από σένα δεν ζω
Χωρίς τίτλο.jpg

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Το gameplay εσυ λες "ηταν καλυτερο" εγω λεω "ηταν διαφορετικο". Στα Pro 678 επαιρνες ιντερ με αντριανο και σκοραρες απο το κεντρο 1 στα 2 σουτ. Ηταν αυτο ρεαλιστικο;
Καλά δεν ισχύει αυτο.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Το πρωτο που επαιξα ηταν το 2002. Οτι καλυτερο. Τσιτακια φαινομενο, ρομπερτο καρλος και ριμπο. Νοσταλγια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Δηλαδη θεωρεις την καλυτερη μουσικη την Taylor Swift και καλυτερη ταινια τους Avengers
OK...
Δηλαδη ολοι οι εκατομμυρια παιχτες (και φιλαθλοι) ενος παιχνιδιου ηταν χαζοι και παρασυρθηκαν απτην μοδα του και αγοραζαν το χειροτερο προιον επι 2 δεκαετιες συνεχομενα.

Οκ...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
OK τοτε παραδεχεσαι οτι αγαπημενοι σου μουσικοι ειναι ο Εd Sheeran και η Taylor Swift και αγαπημενες σου ταινιες οι Avengers
Αφου η πλειοψηφια εχει παντα δικιο...
Παω πασο
Σαφως οχι. Καλοι μουσικοι υπαρχουν εκατομμυρια, καλα football games, μονο δυο. Και πλεον μονο ενα.
Γιατι δεν αποδεχεσαι οτι την τελευταια δεκαετια (που ειναι και η πιο σημαντικη) δεν υπαρχει PES στον χαρτη;

Εγω σου μιλαω με στοιχεια και δεδομενα, με νουμερα μεγαλυτερης προτιμησης παγκοσμιως και με νουμερα σταθερης προτιμησης σε καθε ετος, με πνευματικα δικαιωματα απο ομαδες/παικτες, με καλυτερα γραφικα (ειδικα προσφατα), με σαφως καλυτερα online feautures και αλλα τοσα. Εσυ ως επιχειρημα μου λες την προσωπικη σου προτιμηση... "το τοπι γλιστραει πιο ρεαλιστικα να ουμε" :2funny:

τα τελευταια 10+ χρονια δεν υπαρχει καν κοντρα... Αν ηταν οντως τοσο καλυτερο το PES ο κοσμος γιατι δεν το στηριξε και επιασε πατο; Μιλαμε για διαγραφη, οχι απλα πτωση στα νουμερα...

Τελος παντων, πολυ το αναλυσαμε. Απλα μην σκαλωνετε με τα γεγονοτα. Η ιστορια εγραψε οτι το Fifa ηταν σαφως πιο πετυχημενο game απο ολες τις αποψεις και με διαρκεια. Το αν ευχαριστηθηκατε στα νιατα σας PES επειδη δεν ειχατε απαιτησεις ή επειδη "ετσι μαθατε" ή επειδη οι λοκομοντο το εκαναν συμβολο του μπαφιαρη, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Η αγορα μιλησε, το χειροτερο προιον δεν αντεξε τον ανταγωνισμο και επιασε πατο. The end.

OP
OP
xiachilles96

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
οι σοβαροι gamers επαιζαν και παιζουν FIFA.
το pro ηταν παντα ο φτωχος αδερφος, και τωρα που πεθανε δεν υπαρχει καν ανταγωνισμος.
καλα να ναι οι λοκομοντο δηλαδη, αλλιως θα ειχε πατωσει ΚΑΙ εδω
Πες μου ότι τρολαρεις...

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C
OP
OP
xiachilles96

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
OK τοτε παραδεχεσαι οτι αγαπημενοι σου μουσικοι ειναι ο Εd Sheeran και η Taylor Swift και αγαπημενες σου ταινιες οι Avengers
Αφου η πλειοψηφια εχει παντα δικιο...
Παω πασο

Κι εγω fifa επαιζα τα 90s μετα ανεβηκε το Pro για μια δεκαετια και μετα παλι το Fifa

το φιφα ειχε πολλαπλασιες πωλησεις (παγκοσμιως), ακομα και οταν το pro ηταν ανταγωνιστικο (ή για καποιους καλυτερο).
ειχε σαφως ανωτερο online, και κυριως δεν ειχε την μαλακια με τα δικαιωματα των ομαδων και των παικτων, οσο να ναι ηταν αστειο να παιρνεις "μερσισαιντ ρεντ" αντι για λιβερπουλ και να σκοραρει ο μουκουλουλου αντι για τον μακελελε.
Ξέρεις ότι στο ΠΡΟ μπορείς να βάλεις όλες τις στολές και σήματα ενώ στο ΦΙΦΑ δεν έχουν καν Νάπολι η Ρόμα τώρα και για χρόνια ούτε και Γιουβέντους και δεν μπορούσες να το αλλάξεις..

Γενικά, από ότι βλέπω δεν μπορείς να πέσεις μέσα σε ένα θέμα ούτε και για να σώσεις την ζωή σου ... Τα πιο άκυρα γράφεις. Δεν λέμε τώρα είναι καλύτερα αλλά αυτή η εποχή που έχω κάνει θέμα σε αφιέρωμα είναι καλύτερη και δεν χρειάζομαι την πλειοψηφία για να το καταλάβω...

Ότι να ναι..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ξέρεις ότι στο ΠΡΟ μπορείς να βάλεις όλες τις στολές και σήματα ενώ στο ΦΙΦΑ δεν έχουν καν Νάπολι η Ρόμα τώρα και για χρόνια ούτε και Γιουβέντους και δεν μπορούσες να το αλλάξεις..

Γενικά, από ότι βλέπω δεν μπορείς να πέσεις μέσα σε ένα θέμα ούτε και για να σώσεις την ζωή σου ... Τα πιο άκυρα γράφεις. Δεν λέμε τώρα είναι καλύτερα αλλά αυτή η εποχή που έχω κάνει θέμα σε αφιέρωμα είναι καλύτερη και δεν χρειάζομαι την πλειοψηφία για να το καταλάβω...

Ότι να ναι..
ειπε ενας αμπαλος βλαχος στην ελλαδα ενω ολη η υφηλιος παιζει φιφα.
ελα πηγαινε παιξε Pro τωρα, παιζει να εχει.....3 ατομα παγκοσμιως μεσα :2funny:

Steve Harvey Wow GIF by NBC

ρε τι παλικαρια ειστε εσεις ρε μλκ

OP
OP
xiachilles96

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
Σαφως οχι. Καλοι μουσικοι υπαρχουν εκατομμυρια, καλα football games, μονο δυο. Και πλεον μονο ενα.
Γιατι δεν αποδεχεσαι οτι την τελευταια δεκαετια (που ειναι και η πιο σημαντικη) δεν υπαρχει PES στον χαρτη;

Εγω σου μιλαω με στοιχεια και δεδομενα, με νουμερα μεγαλυτερης προτιμησης παγκοσμιως και με νουμερα σταθερης προτιμησης σε καθε ετος, με πνευματικα δικαιωματα απο ομαδες/παικτες, με καλυτερα γραφικα (ειδικα προσφατα), με σαφως καλυτερα online feautures και αλλα τοσα. Εσυ ως επιχειρημα μου λες την προσωπικη σου προτιμηση... "το τοπι γλιστραει πιο ρεαλιστικα να ουμε" :2funny:

τα τελευταια 10+ χρονια δεν υπαρχει καν κοντρα... Αν ηταν οντως τοσο καλυτερο το PES ο κοσμος γιατι δεν το στηριξε και επιασε πατο; Μιλαμε για διαγραφη, οχι απλα πτωση στα νουμερα...

Τελος παντων, πολυ το αναλυσαμε. Απλα μην σκαλωνετε με τα γεγονοτα. Η ιστορια εγραψε οτι το Fifa ηταν σαφως πιο πετυχημενο game απο ολες τις αποψεις και με διαρκεια. Το αν ευχαριστηθηκατε στα νιατα σας PES επειδη δεν ειχατε απαιτησεις ή επειδη "ετσι μαθατε" ή επειδη οι λοκομοντο το εκαναν συμβολο του μπαφιαρη, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Η αγορα μιλησε, το χειροτερο προιον δεν αντεξε τον ανταγωνισμο και επιασε πατο. The end.
Α καλά είσαι τρολ γιατί είναι πολύ αξιολυπητο αλλιώς ούτε εσύ έχεις επιχειρήματα μόνο λες κοίτα όλοι το αγοράζουν και το αρέσουν οι ηλίθιες μάζες είναι πάντα οι καλύτερες κριτές ποιότητας. Όχι, ρε εξυπνακια, πάντα ήταν καλύτερα το Προ. Το ΦΙΦα παίζουν σαν είναι σε σκειτινγκ. Το Προ είναι του αληθινού ποδοσφαιρόφιλου επιλογή και τέρμα. Βάζω στοίχημα είσαι τυπάς που έχεις τις πιο χαλιες απόψεις για μπάλα και αυτό είναι μεγάλο δείγμα..

Αλήθεια δεν θέλω να είμαι επιθετικός αλλά τέτοιες βλακείες ούτε τρολ να τις λέει. Πραγματικά αναθεωρήσει τι γράφεις κάποιες φορές...

OP
OP
xiachilles96

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
ειπε ενας αμπαλος βλαχος στην ελλαδα ενω ολη η υφηλιος παιζει φιφα.
ελα πηγαινε παιξε Pro τωρα, παιζει να εχει.....3 ατομα παγκοσμιως μεσα :2funny:

Steve Harvey Wow GIF by NBC

ρε τι παλικαρια ειστε εσεις ρε μλκ
Λέει ο τυπάς που προτιμά παιχνίδι που παίζουν ζουμερς που δεν έχουν την υπομονή να δουν κανονικό δύο ωρο ματς μπάλας στην πραγματικότητα και μόνο βλέπουν για μπάλα στο τικ τοκ και ασχολούνται με Μέσι και Ρονάλντο...

Αυτη είναι η πλευρά που πήρες...
Έλα τσάκω ανώτερο online τσατσόγρια

:2on1::2on1::2on1::2on1:
Πραγματικά μόνο και που είπε αυτό, αλήθεια έχει χάσει την μπάλα καιρό..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νταξει το να συγκρινεις πωλησεις δεν εχει νοημα
Και το McDonald's εχει τεραστιες πωλησεις, τι σημαινει αυτο οτι ειναι το καλυτερο φαγητο; :think:
Τα mobile games εχουν πολυ μεγαλυτερες πωλησεις απο PC και PS, τι σημαινει αυτο οτι ειναι καλυτερα games;
Η amstel ειναι η καλυτερη μπυρα δλδ;
Μουσικη, σινεμα τα παντα...
Οτι εχει μεγαλυτερες πωλησεις ειναι συνηθως χειροτερο ποιοτικα γιατι απευθυνεται στη μαζα και οχι σε αυτους με εκλεπτυσμενα γουστα, που ψαχνουν κατι ανωτερο
Online δεν ξερω, παντα επαιζα με παρεα
Τα δικαιωματα ναι μαλακια αλλα το gameplay ηταν καλυτερο
Κιαυτο που μετραει ειναι το gameplay
Άσε φίλε είναι κλινική υπόθεση ο τυπάς δεν εξηγείται αλλιώς με αυτα που γράφει...

OP
OP
xiachilles96

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
To gameplay στο Pro απείρως καλύτερο και πιο ρεαλιστικό.
Είχε ρυθμίσεις και έφτιαχνες εσύ τα ονόματα κτλ.
Masterleague στο τερμα δύσκολο.
Εννοείται φτιαγμένος Panathinaikos με μεταγραφές Φαν Νιστελροι,Ρομπέρτο Κάρλος,Αιμάρ κτλ....
:tooth:

:wanker::wanker::wanker:
Ναι αλλά το παίζουν ζουμερς και πληρώνουν ανούσια ποσά χρημάτων να το πάρουν οπότε κάθε λογικό επιχείρημα πάει στον κάδο συμφωνώ με τον κύριο..

Τι ακούω σε τόσο ωραίο απόγευμα ...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ναι αλλά το παίζουν ζουμερς και πληρώνουν ανούσια ποσά χρημάτων να το πάρουν οπότε κάθε λογικό επιχείρημα πάει στον κάδο συμφωνώ με τον κύριο..

Τι ακούω σε τόσο ωραίο απόγευμα ...
ελα μπουμπη χαλαρωσε, επειδη εριξα ενα κατουρημα στο νημα σου μην το παιρνεις προσωπικα.
Το απογευμα ειναι οσο ωραιο ηταν και το PES, τιγκα στην υγρασια εν μεσω βροχης, μεσα ιουνη. :2funny:

Εν τω μεταξυ παιζει να εχω γραψει παραπανω ωρες στο pro απο τους περισσοτερους εδω μεσα, ειδικα 5ετια 2007-2012, απλα εγω παραδεχομαι την αληθεια ενω εσεις σαν αλλοι μπαρμπαδες θελετε να στηριξετε το "δικο σας παιδακι" επειδη ειναι στην εντατικη.
Οι αγγλοι που ζουν και αναπνεουν ΜΠΑΛΑ ειναι χαζοι και επαιζαν Fifa, που να ξερουν αυτοι... ο μανωλης ο μπαφιαρης απο τα κατω πετραλωνα, προπονητης καναπε με τεραστιες παραστασεις απο σουπερ λιγδ 2 ομως, ξερει την αληθεια. :jerking:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.911
Πόντοι
10.411
κατσε, εσυ μου βαζεις ομως και τον παραγοντα προσβασιμοτητα.
αμα εγω πινω μπυρα, και θελω να παρω μια στα γρηγορα, θα αναγκαστω να παρω την μουφα "εμπορικη" αμστελ γιατι το περιπτερο δεν εχει Guinness (για παραδειγμα). Αμα πειναω αντιστοιχα, θα σαβουρωσω απο το drive in του μακντοναλντς μπαμ μπαμ αντι να μαγειρεψω μουσακα.

Τα games ομως ηταν προσβασιμα σε ολους, δεν μιλαμε για απλη καταναλωση αλλα για προτιμηση. Και πιστεψε με, εσενα (και εμενα) δεν μας ενοιαζε τι ονομα εχει η ομαδα και ο παιχτης, αλλα ο Αγγλος ή ο Γερμανος ηθελαν να παιρνουν την ομαδα τους, με τα χρωματα τους και τις φανελες τους, και τα ονοματα των παικτων τους. Δεν συγκρινω εσοδα εταιριων αλλα προτιμηση μεταξυ των παικτων που ειχαν επιλογη.

Το gameplay εσυ λες "ηταν καλυτερο" εγω λεω "ηταν διαφορετικο". Στα Pro 678 επαιρνες ιντερ με αντριανο και σκοραρες απο το κεντρο 1 στα 2 σουτ. Ηταν αυτο ρεαλιστικο; Στο Online οι σερβερς της κοναμι ολο πεφτανε, στο Φιφα επαιζες ολο το βραδυ.

Και για να καταληξω, το προ πλεον δεν εχει τιποτα. Και ειναι τσαμπα.
1687010252703.png

αμα ηταν "καλυτερο" οπως λες θα επεφτε τοσο χαμηλα, απο εναν κολοσσο οπως η κοναμι;
1687010303027.png

το Φιφα εχει τα στραβα του αλλα δεν εχει αντιπαλο. Κερδισε. Ακομα και τωρα στο steam το πουλανε 70 ευρω, ενω σε λιγους μηνες θα βγει το επομενο.

Ωραια η νοσταλγια, μικρες οι διαφορες των παιχνιδιων ΤΟΤΕ (οχι τωρα), αλλα εκ των πραγματων το Φιφα σε παγκοσμιο επιπεδο ηταν καλυτερο παιχνιδι συνολικα. Και αυτα ενω ολοι οι gamers σκυλοβριζουν την ΕΑ οπου σταθουν κι οπου βρεθουν, φαντασου να τους συμπαθουσαν κιολας.
Και εγώ με το FIFA ήμουν περισσότερο :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom