Νέα

ελλαδα...ο παραδεισος για τις γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Την επομενη φορα εκτος απο δωρεαν γευμα θα τους δωσει και τα κλειδια απο το εξοχικο του για να πανε να πηδηχτουν με τους γκομενους τους  :2funny: :2funny: :2funny:
οπως λεμε "αλλου τρως,αλλου πινεις,αλλου πας και το δινεις"

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Είσαι κορόϊδο φίλε. Να είσαι σίγουρος ότι αυτός που τις γαμάει δεν τις έχει κεράσει ποτέ τίποτα. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν σε σέβονται καθόλου και ότι σε πήραν τηλέφωνο για να φάνε τσάμπα. Μόνο που πήγες και έφερες και φίλους είναι τραγικό. Εμένα αν με έφερνες μαζί θα πλήρωνα μόνο το δικό μου φαγητό και χέστηκα πως θα το πάρει η κάθε τσαμπατζού βδέλλα.

Στο λέω φιλικά, βρες τα @@ εκεί που τα έχεις κρύψει και σταμάτα αμέσως να αναλώνεσαι με μοντέρνες γυναίκες που το παίζουν κυρίες μόνο εκεί που τις παίρνει.

ναι,σ'αυτο συμφωνω οτι πολλοι πηδανε χωρις να σκασουν μια...το ανεφερα αλλωστε κ γω σε προηγουμενο post...αλλα εκει παιζουν αλλα σκηνικα...μπορει πχ καποιος να ειναι ο σπαλιαρας,μπορει να ειναι επαγγελματιας φιδεμπορας,μπορει να χει κονε απο δω κ απο κει κ να το παιζει πουλ μουρ,ο πρωην γκομενος που τις εχει στειλει κ τον κυνηγανε...μιλαμε για το μεσο ορο των αντρων που πολεμανε τιμια κ οχι για ιδιαιτερες περιπτωσεις...
το αν με σεβονται η οχι δεν με ενδιαφερει για τις συγκεκριμενες...θα με ενδιεφερε πχ αν με σεβεται καποια με την οποια θα ηθελα να κανουμε κατι σοβαρο κ οχι καποια πουτανακια που απλα θελουν να περασουν καλα...οπως αλλωστε θελουν να περασουν καλα αυτες,ετσι θελω κ γω...ειπα εν γνωση μου εβγαινα με τις συγκεκριμενες...δεν περιμενα να βρω τη γυναικα που θα παντρευτω μεσα απο αυτη τη συναντηση...
αν για μια γυναικα εχω σοβαρες βλεψεις δεν θα την πλησιασω με το χρημα...ισα ισα θα το κρυψω...για να δω πως σκεφτεται...ισως εχετε ακουστα για μια ιστορια γονου εφοπλιστη-αληθεια η ψεμματα δεν ξερω αν ειναι-που πηγαινε στο ραντεβου με σκαραβαιο ενω ειχε ferrari
φιλους εφερα για να τους φτιαξω κ αυτους κ οχι για να μοιραστουμε τον λογαριασμο...ειπαμε αλληλεγγυη...αν θελεις γκομενακια πρεπει να φερεις κ γκομενακια οταν εχεις διαθεσιμα κ οχι μονο να απαιτεις να σου φερουν...εγω οποτε εχω παντως σφυραω...αλλοι αντιθετως ειναι χαραμοφαηδες κ παρτακηδες

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
ναι,σ'αυτο συμφωνω οτι πολλοι πηδανε χωρις να σκασουν μια...το ανεφερα αλλωστε κ γω σε προηγουμενο post...αλλα εκει παιζουν αλλα σκηνικα...μπορει πχ καποιος να ειναι ο σπαλιαρας,μπορει να ειναι επαγγελματιας φιδεμπορας,μπορει να χει κονε απο δω κ απο κει κ να το παιζει πουλ μουρ,ο πρωην γκομενος που τις εχει στειλει κ τον κυνηγανε...μιλαμε για το μεσο ορο των αντρων που πολεμανε τιμια κ οχι για ιδιαιτερες περιπτωσεις...
το αν με σεβονται η οχι δεν με ενδιαφερει για τις συγκεκριμενες...θα με ενδιεφερε πχ αν με σεβεται καποια με την οποια θα ηθελα να κανουμε κατι σοβαρο κ οχι καποια πουτανακια που απλα θελουν να περασουν καλα...οπως αλλωστε θελουν να περασουν καλα αυτες,ετσι θελω κ γω...ειπα εν γνωση μου εβγαινα με τις συγκεκριμενες...δεν περιμενα να βρω τη γυναικα που θα παντρευτω μεσα απο αυτη τη συναντηση...
αν για μια γυναικα εχω σοβαρες βλεψεις δεν θα την πλησιασω με το χρημα...ισα ισα θα το κρυψω...για να δω πως σκεφτεται...ισως εχετε ακουστα για μια ιστορια γονου εφοπλιστη-αληθεια η ψεμματα δεν ξερω αν ειναι-που πηγαινε στο ραντεβου με σκαραβαιο ενω ειχε ferrari

Μα αυτό ισχύει για όλους σχεδόν. Το να κερνάς μία γκόμενα δεν θα αλλάξει την εντύπωση της για εσένα. Δεν θα την κάνει να θέλει να σου κάτσει περισσότερο. Και δεν υπάρχει "πολεμάω". Η γκόμενα έχει αποφασίσει αν θα σου κάτσει μέσα σε 5 λέπτα απ την στιγμή που σε γνωρίζει.

Το γιατί κεράσατε και οι τρεις τις γκόμενες είναι η μεγάλη μου απορία. Δεν θα τις κερνούσα ούτε με σφαίρες.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
μην το λες οτι δεν αλλαζει η αποψη της για σενα...στην ελλαδα ζεις...στην χωρα του νεοπλουτισμου κ της φιγουρας...σιγουρα η αλλη απο τα πρωτα λεπτα σε κοβει κ ξερει τι θα θελε να κανει μαζι σου...με τον να την περιποιηθεις ομως αυτοματως ανεβαινεις κ αλλο στα ματια της,δεν λεω να την κερασεις,αλλα να την περιποιηθεις-το αναφερω σαν πακετο-...ολες οι γυναικες θελουν εναν αντρα γαλαντομο...αλλο ομως ο γαλαντομος κ gentleman κ αλλο το θυμα...τους τσιπηδες καμια δεν τους συμπαθησε...κ μπορεις να χαλασεις την εικονα που εφτιαξες ετσι αρχικα...θα πω ομως κ κατι αλλο που ισχυει...το να κερασεις κ να περιποιηθεις μια γυναικα καποιες φορες ειναι θεμιτο,το να γινεσαι δουλοπρεπης,να σκορπας χρηματα ασκοπα για το μουνι της κ στο τελος να μην υπαρχει ανταποκριση τοτε γινεσαι μαλακας...οι ισορροπιες λοιπον ειναι πολυ λεπτες...εχω πει πχ σε γκομενα που το χε παραξηλωσει κ μεχρι κ τσιγαρα ζητουσε,αλλη φορα οταν βγαινεις μαζι μου θα εχεις παντα λεφτα πανω σου κ να κοψεις τις μαλακιες...κ αντι να θυμωσει οπως ισως θα πιστευε κανεις ισα ισα το εκτιμησε κ εκανε μοκο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η Ελλαδα ειναι μονο αν εισαι πουτανα, πουστης η ελεηνιδα. Για αυτους ειναι παραδεισος. Επισης κανας νταβας η αλλοδαπος εγκληματιας.

Για εναν νορμαλ στρεητ αντρα, ειναι οτι χειροτερο.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Η Ελλαδα ειναι μονο αν εισαι πουτανα, πουστης η ελεηνιδα. Για αυτους ειναι παραδεισος. Επισης κανας νταβας η αλλοδαπος εγκληματιας.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

πουστης γτ ρε τυπε?επειδη εχει ορεξατα αυγανοπακια?  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο ειπα κ απο κοντα αυτο δημητρη αν θυμασαι...ειναι κ το θεμα της δουλειας...δυστυχως για μενα η δουλεια,το μαγαζι πες το οπως θες ειναι εδω στρωμενο κ ειναι δυσκολη αποφαση να το αφησεις...για καποιους αλλους που δεν εχουν να χασουν τιποτα δεν τολμανε να φυγουν λογω βολεματος κ ατολμιας...ειναι κ αυτος ο ρημαδης ο φραπες...που θα βρει ο ελληνας φραπε κ ξαπλωστρα στο εξωτερικο?ετσι δεν ελεγε κ ο γεωργατος,οταν εφυγε απο τον ολυμπιακο για να παει ιταλια?!
Εμενα εδω το μονο που μου έιπει ειναι το Ελληνικο μπουρδελακι που συνδιαζεις τη βολτα με το  :knockinb:.Τιποτα αλλο.Καφε δεν πινω και θαλασσα δεν πηγαινω :)οποτε αυτα δεν μου λειπουν

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τύπε έχεις όντως μεταναστεύσει για σεξουαλικής φύσεως λόγους;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
μου στελνει μηνυμα γκομενακι γνωστο...ελα λεει ειμαι θαλασσα με 3 κουκλες...παμε μετα το μπανιο για ψαρακι?το οποιο ψαρακι ξερετε τι σημαινει...για 4-5 ατομα...το λιγοτερο 70-80 ευρα λογαριασμο...τελοσπαντων,παιρνω 2 ακομα φιλαρακια κ παμε...ολα καλα,κουκλες οντως αυτες,γελακια,πειραγματα,μαλακιουλες,ανταλλαγη τηλεφωνων κ η λυπητερη 80 ευρα....παλι καλα που το μοιρασαμε δια του 3...οι γκομενες κανανε οτι πανε να βγαλουν κατι,αλλα μεχρι εκει...
τι σκεφτηκα εκεινη την στιγμη...το ποσο θυματα γινομαστε εμεις οι αντρες καποιες φορες κ αντιθετως το ποσο καλα περνανε αυτες εις βαρος μας...κ οχι μονο περνανε καλα,αλλα στο τελος επιλεγουν κ αυτες...
οι συγκεκριμενες πχ θα ηταν στη θαλασσα...εκει παλι καποιους θα βρηκανε να κερασουν καμια ξαπλωστρα η εστω κανα καφε,χυμο η τιποτα ποτα...μετα σε μας φαγανε τα αντερα τους κ μετα πιθανον να βρηκανε καποιους αργοτερα που θα τις πηγανε ισως στα μπουζουκια η σε καποιο κλαμπ....
κ ολα αυτα χωρις να χαλασουν μια...
αντιθετα εμεις αν ειμαστε μπατηρηδες μαυρο φιδι που μας εφαγε...
διατηρουν ολες αυτες λοιπον ενα κυκλο απο καλοθελητες κ απο τον καθενα κατι κερδιζουν...γι'αυτο κ σε αλλο post εχω δηλωσει αντιθετως στη φιλια μεταξυ αντρας κ γυναικας....
ολα αυτα τα λεω εν γνωση μου...ποτε δεν υπηρξα ο αγαπουλης που τα σκαει..ισα ισα μεσα σε σχεσεις μου απαιτω κ γω απο την αλλη για να την σεβαστω κ να τη θεωρησω σωστη να βαζει που κ που το χερι στην τσεπη...αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει κερασει γκομενες για να κανει κονε κ να γνωρισει κοσμο...
θεωρουμαστε υποτιθεται το δυνατο φυλο κ μεις πρεπει να περιποιουμαστε μια γυναικα...δεν ειναι ετσι ομως...οι γυναικες σημερα εχουν βγαλει αρχειδια...μην ξεχνατε επισης οτι ζητανε ισοτητα...αυτες το λενε...αλλα ισοτητα οπως την γουσταρουν αυτες...οποτε τις συμφερει το παιζουν τα απροστατευτα κοριτσακια κ οποτε τις συμφερει σηκωνουν κεφαλι...
συμπερασμα...αυτες περνανε τελεια...εμεις τι κανουμε...?γι'αυτες η ελλαδα ειναι παραδεισος για μας αδιαφορη...κ γι'αυτο περα απο τα μυαλα που κουβαλανε φταιμε κ μεις...ουτε ο γερμανος,ουτε ο αγγλος,ουτε καποιος αλλος ευρωπαιος δεν εχει κακομαθει σε τετοιο απιστευτο βαθμο τις γυναικες του...
λενε χερι που σε ταιζει μην το δαγκωνεις...αυτες ομως οχι μονο μας το δαγκωνουν,αλλα κ μας το κοβουν
Ωραία η ιστορία σου φιλε και διδακτικη.
Αν την εγραφες πριν 2-3 χρονια θα σε λέγαμε σπαγγο  σκρουτζ τσιφουτη.
Αλλά εχω την απορία που φαγατε ψαρι 6 ατομα, και του σκασμου οπως λες,
με 80 ευρω  :grin:
Στείλε κανα πμ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Σιγά, μόνο ψάρι φάγανε (εντωμεταξύ ακόμα μου τρέχουνε τα σάλια). Η κάθε μερίδα δε θα κοστίζει άνετα από 10 ευρώ; Οπότε δεν είναι και τόσο ανεξήγητο πως ο λογαριασμός δεν ξεπέρασε τα 80.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Οι δροσεροι μπορει να κοροιδευουμε αλλα ξερουν να ζουν και να περνανε καλα. Εδω μια χαρα τη βρισκουν  ,ζαχαρη την περνανε

πιστευω κ αυτοι θα προτιμουσαν να ειναι σε πιο ανοιχτομυαλες κοινωνιες με καλυτερη νυχτερινη ζωη γιατι το αθενς μπαι ναιτ σβηνει σιγα σιγα

πχ καμια νεα υορκη καμια μελβουρνη κανα αμστερνταμ ετσι κ αλλιως το κοστος ζωης πλεον ιδιο ειναι με εδω

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Σιγά, μόνο ψάρι φάγανε (εντωμεταξύ ακόμα μου τρέχουνε τα σάλια). Η κάθε μερίδα δε θα κοστίζει άνετα από 10 ευρώ; Οπότε δεν είναι και τόσο ανεξήγητο πως ο λογαριασμός δεν ξεπέρασε τα 80.

οποτε οι ελλεινιδες θα μυριζαν ψαριλα κ στο στομα κ στο μουνι  :2funny:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Καμια αθερινα θα φαγανε  :grin:

Επισκέπτης
sperminator εσυ δεν εισαι που δε γαμας ουτε μυκονο ουτε πουθενα? τελικα εισαι καραφλος και 120 κιλα ναι η οχι? αν εισαι θα πρεπει τουλαχιστον να προσθεσεις και 2 μηδενικα ακομα στο λογαριασμο για να κανεις δουλεια με ωραιες γκομενες.. και στη τελικη τι σε χαλασε οτι πληρωσες 20 ευρο η οτι τα εχουνε ολα τσαμπα απο αγαπουληδες αυτες? εν μερη εχεις ενα δικιο αλλα σκεψου μετα απο τα κερασματα σας να πηγανε να βρουνε τουε επιβιτορες τους και να τις ξεσκησανε ΔΩΡΕΑΝ... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πολλή κακία δε ξερνάς ρε φίλε; Δηλαδή εσύ είσαι George Clooney και εξαπολύεις προσβλητικά υπονοούμενα για την εμφάνιση του άλλου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom