μου στελνει μηνυμα γκομενακι γνωστο...ελα λεει ειμαι θαλασσα με 3 κουκλες...παμε μετα το μπανιο για ψαρακι?το οποιο ψαρακι ξερετε τι σημαινει...για 4-5 ατομα...το λιγοτερο 70-80 ευρα λογαριασμο...τελοσπαντων,παιρνω 2 ακομα φιλαρακια κ παμε...ολα καλα,κουκλες οντως αυτες,γελακια,πειραγματα,μαλακιουλες,ανταλλαγη τηλεφωνων κ η λυπητερη 80 ευρα....παλι καλα που το μοιρασαμε δια του 3...οι γκομενες κανανε οτι πανε να βγαλουν κατι,αλλα μεχρι εκει...
τι σκεφτηκα εκεινη την στιγμη...το ποσο θυματα γινομαστε εμεις οι αντρες καποιες φορες κ αντιθετως το ποσο καλα περνανε αυτες εις βαρος μας...κ οχι μονο περνανε καλα,αλλα στο τελος επιλεγουν κ αυτες...
οι συγκεκριμενες πχ θα ηταν στη θαλασσα...εκει παλι καποιους θα βρηκανε να κερασουν καμια ξαπλωστρα η εστω κανα καφε,χυμο η τιποτα ποτα...μετα σε μας φαγανε τα αντερα τους κ μετα πιθανον να βρηκανε καποιους αργοτερα που θα τις πηγανε ισως στα μπουζουκια η σε καποιο κλαμπ....
κ ολα αυτα χωρις να χαλασουν μια...
αντιθετα εμεις αν ειμαστε μπατηρηδες μαυρο φιδι που μας εφαγε...
διατηρουν ολες αυτες λοιπον ενα κυκλο απο καλοθελητες κ απο τον καθενα κατι κερδιζουν...γι'αυτο κ σε αλλο post εχω δηλωσει αντιθετως στη φιλια μεταξυ αντρας κ γυναικας....
ολα αυτα τα λεω εν γνωση μου...ποτε δεν υπηρξα ο αγαπουλης που τα σκαει..ισα ισα μεσα σε σχεσεις μου απαιτω κ γω απο την αλλη για να την σεβαστω κ να τη θεωρησω σωστη να βαζει που κ που το χερι στην τσεπη...αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει κερασει γκομενες για να κανει κονε κ να γνωρισει κοσμο...
θεωρουμαστε υποτιθεται το δυνατο φυλο κ μεις πρεπει να περιποιουμαστε μια γυναικα...δεν ειναι ετσι ομως...οι γυναικες σημερα εχουν βγαλει αρχειδια...μην ξεχνατε επισης οτι ζητανε ισοτητα...αυτες το λενε...αλλα ισοτητα οπως την γουσταρουν αυτες...οποτε τις συμφερει το παιζουν τα απροστατευτα κοριτσακια κ οποτε τις συμφερει σηκωνουν κεφαλι...
συμπερασμα...αυτες περνανε τελεια...εμεις τι κανουμε...?γι'αυτες η ελλαδα ειναι παραδεισος για μας αδιαφορη...κ γι'αυτο περα απο τα μυαλα που κουβαλανε φταιμε κ μεις...ουτε ο γερμανος,ουτε ο αγγλος,ουτε καποιος αλλος ευρωπαιος δεν εχει κακομαθει σε τετοιο απιστευτο βαθμο τις γυναικες του...
λενε χερι που σε ταιζει μην το δαγκωνεις...αυτες ομως οχι μονο μας το δαγκωνουν,αλλα κ μας το κοβουν