Νέα

ελλαδα...ο παραδεισος για τις γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Σε καλοκαιρινο μπαρακι ειχαν σκασει δυο ξεκωλα ολλανδεζες, ειχαν κατσει σε ενα τραπεζι με τρεις τυπους και αυτοι κερναγαν ποτα και σφηνακια για να τις μεθυσουν οι ολλανδεζες ομως γερα ποτηρια. Μετα απο ωρες εφυγαν κλαιγοντας για τα λεφτα που χαλασαν χωρις να γαμησουν.
Οταν εφυγαν χωθηκα με εναν φιλο και τις γαμησαμε το ιδιο βραδυ.

εχει μαθει ο αθανασοπουλος την πορεια σου εδω μεσα με τα ραντεβου για ξυλο που απειλεις τον κοσμο

το νου σου

δεν σε βλεπω καλα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχει μαθει ο αθανασοπουλος την πορεια σου εδω μεσα με τα ραντεβου για ξυλο που απειλεις τον κοσμο

το νου σου

δεν σε βλεπω καλα
Συγγνωμη ποιος Αθανασοπουλος?Εγω ξερω μονο αυτον τον Αθανασοπουλο με την υποθεση του Γιουγκοσλαβικου καλαμποκιου :2funny:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
μου στελνει μηνυμα γκομενακι γνωστο...ελα λεει ειμαι θαλασσα με 3 κουκλες...παμε μετα το μπανιο για ψαρακι?το οποιο ψαρακι ξερετε τι σημαινει...για 4-5 ατομα...το λιγοτερο 70-80 ευρα λογαριασμο...τελοσπαντων,παιρνω 2 ακομα φιλαρακια κ παμε...ολα καλα,κουκλες οντως αυτες,γελακια,πειραγματα,μαλακιουλες,ανταλλαγη τηλεφωνων κ η λυπητερη 80 ευρα....παλι καλα που το μοιρασαμε δια του 3...οι γκομενες κανανε οτι πανε να βγαλουν κατι,αλλα μεχρι εκει...
τι σκεφτηκα εκεινη την στιγμη...το ποσο θυματα γινομαστε εμεις οι αντρες καποιες φορες κ αντιθετως το ποσο καλα περνανε αυτες εις βαρος μας...κ οχι μονο περνανε καλα,αλλα στο τελος επιλεγουν κ αυτες...
οι συγκεκριμενες πχ θα ηταν στη θαλασσα...εκει παλι καποιους θα βρηκανε να κερασουν καμια ξαπλωστρα η εστω κανα καφε,χυμο η τιποτα ποτα...μετα σε μας φαγανε τα αντερα τους κ μετα πιθανον να βρηκανε καποιους αργοτερα που θα τις πηγανε ισως στα μπουζουκια η σε καποιο κλαμπ....
κ ολα αυτα χωρις να χαλασουν μια...
αντιθετα εμεις αν ειμαστε μπατηρηδες μαυρο φιδι που μας εφαγε...
διατηρουν ολες αυτες λοιπον ενα κυκλο απο καλοθελητες κ απο τον καθενα κατι κερδιζουν...γι'αυτο κ σε αλλο post εχω δηλωσει αντιθετως στη φιλια μεταξυ αντρας κ γυναικας....
ολα αυτα τα λεω εν γνωση μου...ποτε δεν υπηρξα ο αγαπουλης που τα σκαει..ισα ισα μεσα σε σχεσεις μου απαιτω κ γω απο την αλλη για να την σεβαστω κ να τη θεωρησω σωστη να βαζει που κ που το χερι στην τσεπη...αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει κερασει γκομενες για να κανει κονε κ να γνωρισει κοσμο...
θεωρουμαστε υποτιθεται το δυνατο φυλο κ μεις πρεπει να περιποιουμαστε μια γυναικα...δεν ειναι ετσι ομως...οι γυναικες σημερα εχουν βγαλει αρχειδια...μην ξεχνατε επισης οτι ζητανε ισοτητα...αυτες το λενε...αλλα ισοτητα οπως την γουσταρουν αυτες...οποτε τις συμφερει το παιζουν τα απροστατευτα κοριτσακια κ οποτε τις συμφερει σηκωνουν κεφαλι...
συμπερασμα...αυτες περνανε τελεια...εμεις τι κανουμε...?γι'αυτες η ελλαδα ειναι παραδεισος για μας αδιαφορη...κ γι'αυτο περα απο τα μυαλα που κουβαλανε φταιμε κ μεις...ουτε ο γερμανος,ουτε ο αγγλος,ουτε καποιος αλλος ευρωπαιος δεν εχει κακομαθει σε τετοιο απιστευτο βαθμο τις γυναικες του...
λενε χερι που σε ταιζει μην το δαγκωνεις...αυτες ομως οχι μονο μας το δαγκωνουν,αλλα κ μας το κοβουν

φίλε μου πώς να το πω? με κάθε σεβασμό, την πάτησες δηλ. Γι αυτό δεν πρέπει να τσιμπάμε. Και οι άλλες οι ξεδιάντροπες να θέλουν ψάρια.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Συγγνωμη ποιος Αθανασοπουλος?Εγω ξερω μονο αυτον τον Αθανασοπουλο με την υποθεση του Γιουγκοσλαβικου καλαμποκιου :2funny:

ο κικμποξερας που εχει τους φαιτερς

ξερει ο μαριος

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ειναι γνωστο οτι τα θαλασσινα ειναι αφροδισικα.
οι ελλεηνιδες ειχαν κακο σκοπο..να κοιμηθουν μονες

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
μου στελνει μηνυμα γκομενακι γνωστο...ελα λεει ειμαι θαλασσα με 3 κουκλες...παμε μετα το μπανιο για ψαρακι?το οποιο ψαρακι ξερετε τι σημαινει...για 4-5 ατομα...το λιγοτερο 70-80 ευρα λογαριασμο...τελοσπαντων,παιρνω 2 ακομα φιλαρακια κ παμε...ολα καλα,κουκλες οντως αυτες,γελακια,πειραγματα,μαλακιουλες,ανταλλαγη τηλεφωνων κ η λυπητερη 80 ευρα....παλι καλα που το μοιρασαμε δια του 3...οι γκομενες κανανε οτι πανε να βγαλουν κατι,αλλα μεχρι εκει...
τι σκεφτηκα εκεινη την στιγμη...το ποσο θυματα γινομαστε εμεις οι αντρες καποιες φορες κ αντιθετως το ποσο καλα περνανε αυτες εις βαρος μας...κ οχι μονο περνανε καλα,αλλα στο τελος επιλεγουν κ αυτες...
οι συγκεκριμενες πχ θα ηταν στη θαλασσα...εκει παλι καποιους θα βρηκανε να κερασουν καμια ξαπλωστρα η εστω κανα καφε,χυμο η τιποτα ποτα...μετα σε μας φαγανε τα αντερα τους κ μετα πιθανον να βρηκανε καποιους αργοτερα που θα τις πηγανε ισως στα μπουζουκια η σε καποιο κλαμπ....
κ ολα αυτα χωρις να χαλασουν μια...
αντιθετα εμεις αν ειμαστε μπατηρηδες μαυρο φιδι που μας εφαγε...
διατηρουν ολες αυτες λοιπον ενα κυκλο απο καλοθελητες κ απο τον καθενα κατι κερδιζουν...γι'αυτο κ σε αλλο post εχω δηλωσει αντιθετως στη φιλια μεταξυ αντρας κ γυναικας....
ολα αυτα τα λεω εν γνωση μου...ποτε δεν υπηρξα ο αγαπουλης που τα σκαει..ισα ισα μεσα σε σχεσεις μου απαιτω κ γω απο την αλλη για να την σεβαστω κ να τη θεωρησω σωστη να βαζει που κ που το χερι στην τσεπη...αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει κερασει γκομενες για να κανει κονε κ να γνωρισει κοσμο...
θεωρουμαστε υποτιθεται το δυνατο φυλο κ μεις πρεπει να περιποιουμαστε μια γυναικα...δεν ειναι ετσι ομως...οι γυναικες σημερα εχουν βγαλει αρχειδια...μην ξεχνατε επισης οτι ζητανε ισοτητα...αυτες το λενε...αλλα ισοτητα οπως την γουσταρουν αυτες...οποτε τις συμφερει το παιζουν τα απροστατευτα κοριτσακια κ οποτε τις συμφερει σηκωνουν κεφαλι...
συμπερασμα...αυτες περνανε τελεια...εμεις τι κανουμε...?γι'αυτες η ελλαδα ειναι παραδεισος για μας αδιαφορη...κ γι'αυτο περα απο τα μυαλα που κουβαλανε φταιμε κ μεις...ουτε ο γερμανος,ουτε ο αγγλος,ουτε καποιος αλλος ευρωπαιος δεν εχει κακομαθει σε τετοιο απιστευτο βαθμο τις γυναικες του...
λενε χερι που σε ταιζει μην το δαγκωνεις...αυτες ομως οχι μονο μας το δαγκωνουν,αλλα κ μας το κοβουν

Είσαι κορόϊδο φίλε. Να είσαι σίγουρος ότι αυτός που τις γαμάει δεν τις έχει κεράσει ποτέ τίποτα. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν σε σέβονται καθόλου και ότι σε πήραν τηλέφωνο για να φάνε τσάμπα. Μόνο που πήγες και έφερες και φίλους είναι τραγικό. Εμένα αν με έφερνες μαζί θα πλήρωνα μόνο το δικό μου φαγητό και χέστηκα πως θα το πάρει η κάθε τσαμπατζού βδέλλα.

Στο λέω φιλικά, βρες τα @@ εκεί που τα έχεις κρύψει και σταμάτα αμέσως να αναλώνεσαι με μοντέρνες γυναίκες που το παίζουν κυρίες μόνο εκεί που τις παίρνει.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Είσαι κορόϊδο φίλε. Να είσαι σίγουρος ότι αυτός που τις γαμάει δεν τις έχει κεράσει ποτέ τίποτα. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν σε σέβονται καθόλου και ότι σε πήραν τηλέφωνο για να φάνε τσάμπα. Μόνο που πήγες και έφερες και φίλους είναι τραγικό. Εμένα αν με έφερνες μαζί θα πλήρωνα μόνο το δικό μου φαγητό και χέστηκα πως θα το πάρει η κάθε τσαμπατζού βδέλλα.

Στο λέω φιλικά, βρες τα @@ εκεί που τα έχεις κρύψει και σταμάτα αμέσως να αναλώνεσαι με μοντέρνες γυναίκες που το παίζουν κυρίες μόνο εκεί που τις παίρνει.

Σκληροοοοο!!!!!!

maxxl

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
πολύ καλά κάνουνε...
αφού έχει γεμίσει ο τόπος  ΧΟΡΗΓΟΥΣ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω παντος εχω μια απορια?Ολοι λετε οτι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ειναι ολα χάλια αγαμια,ακριβεια,ζεστη,Πακιστανοι,βρωμια.Ωραια ας πουμε οτι ειναι ετσι.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ?Αφου ειναι τοσο χάλια η Ελλαδα!Μιλαω γ'αυτους που εχουνε καποια λεφτα.Δεν μιλαω γ'αυτους που δεν εχουνε μια αλλα για ατομα που δεν ειναι φτωχα.Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω?ή το αλλο να ζουσε καποιος Ρουμανια και να γυρισε Ελλαδα?Εγω δεν θα το ειχα αντεξει!Θα προτιμουσα να πεθανω παρα να φυγω απο μια τετοια χωρα και να επιστρεψω στην Ελλαδα :jerking:με της Ελεεινιδες τον Πατακό το Συριζα και το Σαμαρα :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Καταρχην κορο'ι'δο δεν ειναι οι γκομενες απο πριν του ειπανε οτι θελουνε ψαρι,κορο'ι'δο θα ηταν αν δεν του το λεγαν και οταν πηγαινε τον παιρναν να πανε να φανε ψαρι.Εγω τον εχω γνωρισει στην Ελλαδα μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ καλο παιδι.Απλος του αρεσει το κυνηγι με της γκομενες κατι που εγω το βαριεμαι

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Εγω παντος εχω μια απορια?Ολοι λετε οτι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ειναι ολα χάλια αγαμια,ακριβεια,ζεστη,Πακιστανοι,βρωμια.Ωραια ας πουμε οτι ειναι ετσι.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ?Αφου ειναι τοσο χάλια η Ελλαδα!Μιλαω γ'αυτους που εχουνε καποια λεφτα.Δεν μιλαω γ'αυτους που δεν εχουνε μια αλλα για ατομα που δεν ειναι φτωχα.Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω?ή το αλλο να ζουσε καποιος Ρουμανια και να γυρισε Ελλαδα?Εγω δεν θα το ειχα αντεξει!Θα προτιμουσα να πεθανω παρα να φυγω απο μια τετοια χωρα και να επιστρεψω στην Ελλαδα :jerking:με της Ελεεινιδες τον Πατακό το Συριζα και το Σαμαρα :headbang:

πολλοι εχουν εκρεμοτητες εδω κ θεματα να λυσουν κ εχουν πλαο σε μια διετια να την κανουν

αλλοι εχουν παιδια κ ειναι δυσκολο να τα πανε σε αλλη χωρα σκεψου τι θα τραβηξουν δτα σχολεια εκει

αλλοι χεζονται πανω τους με την σκεψη να αποχωριστουν την μαμυ κ τον νταντυ κ να χασουν τον μουσακα κ το νταντεμα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

γουσταρουμε Ελλαδα, μενουμε Ελλαδα  :rockon: :rockon: :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Καταρχην κορο'ι'δο δεν ειναι οι γκομενες απο πριν του ειπανε οτι θελουνε ψαρι,κορο'ι'δο θα ηταν αν δεν του το λεγαν και οταν πηγαινε τον παιρναν να πανε να φανε ψαρι.Εγω τον εχω γνωρισει στην Ελλαδα μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ καλο παιδι.Απλος του αρεσει το κυνηγι με της γκομενες κατι που εγω το βαριεμαι
Αφού του έδειξαν ότι ψήνονταν να το προχωρήσουν. Κοροϊδία δεν ήταν που στο τέλος τον έστειλαν αδιάβαστο; Άρα, κρίμα στην τσέπη του.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1

Είναι κορόϊδο γιατί τις κέρασε. Ο μόνος λόγο να κεράσεις μία γυναίκα είναι αν σε κερνάει και εκείνη, η αν της χρωστάς για κάτι. Ποτέ δεν κερνάς γυναίκες για να πηδήξεις! Αυτοί που τις πηδάνε συνήθως δεν κερνάνε τίποτα.

Δεν αμφιβάλλω ότι είναι καλό παιδί, είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλό παιδί. Και αυτό οι γυναίκες το εκμεταλεύονται. Το θέμα δεν είναι να κυνηγάς γκόμενες αλλά να τις πηδάς. Άμα τώρα η προσέγγιση του συνήθως λειτουργεί και τώρα σκάλωσε πάω πάσο, αλλά προσωπικά αμφιβάλλω.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Την επομενη φορα εκτος απο δωρεαν γευμα θα τους δωσει και τα κλειδια απο το εξοχικο του για να πανε να πηδηχτουν με τους γκομενους τους  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
:S :S :S
Που το ειδες αυτο γραμμενο ρε φιλε? Ενα χρονο που δουλευω στην Ρουμανια οχι αυτο δεν ειδα αλλα εδω εχουν απο τα 14 τους την νοοτροπια του "Χρυσου Μουνιου" δηλαδη
ΕλεεινιδεςΧ10....

αν ειδες διευκρυνισα οτι αυτο ισχυε κυριως πριν 15 χρονια...η αληθεια ειναι ομως οτι εκει δεν χρειαζονται τσιπουρες κ σαμπανιες για να πηδηξεις...κ με φραπε που λεει ο λογος γινεται δουλεια...υπαρχουν ομως κ κει οι κακομαθημενες πλουσιογκομενες που δεν ξερουν τι ζητανε...απλα ειναι πολυ λιγοτερες απο δω

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Θα βγω πολύ οφφτόπικ αν πω ότι μου άνοιξε η όρεξη για ψάρια; :P :rolleyes:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1

στο ειπα κ απο κοντα αυτο δημητρη αν θυμασαι...ειναι κ το θεμα της δουλειας...δυστυχως για μενα η δουλεια,το μαγαζι πες το οπως θες ειναι εδω στρωμενο κ ειναι δυσκολη αποφαση να το αφησεις...για καποιους αλλους που δεν εχουν να χασουν τιποτα δεν τολμανε να φυγουν λογω βολεματος κ ατολμιας...ειναι κ αυτος ο ρημαδης ο φραπες...που θα βρει ο ελληνας φραπε κ ξαπλωστρα στο εξωτερικο?ετσι δεν ελεγε κ ο γεωργατος,οταν εφυγε απο τον ολυμπιακο για να παει ιταλια?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom