Νέα

ελλαδα...ο παραδεισος για τις γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εχω δει κουλουρα να του πεφτουν τα κουλουρια στο δρομο  κ να τα παιρνει απο το δρομο κ να τα βαζει παλι πανω να τα πουλαει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν θυμασαι στην Αθηνα μου ειχες πει να παμε να βγουμε με γκομενες και σου ειχα πει οχι διοτι θα μας φανε μια περιουσια και δεν θα  :knockinb:.φταις κ'εσυ γιατι οι γκομενες απο πριν στο ειπαν ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΑΡΙ αρα το μαλι θα παει 70+ Ευρω.Ξεκαθαρα πραγματα δεν σας κορο'ι'δεψαν.Επρεπε να μην πας με 80 Ευρω γαμας 8 φορες Μεταξουργειο :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εχω δει κουλουρα να του πεφτουν τα κουλουρια στο δρομο  κ να τα παιρνει απο το δρομο κ να τα βαζει παλι πανω να τα πουλαει

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αν θυμασαι στην Αθηνα μου ειχες πει να παμε να βγουμε με γκομενες και σου ειχα πει οχι διοτι θα μας φανε μια περιουσια και δεν θα  :knockinb:.φταις κ'εσυ γιατι οι γκομενες απο πριν στο ειπαν ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΑΡΙ αρα το μαλι θα παει 70+ Ευρω.Ξεκαθαρα πραγματα δεν σας κορο'ι'δεψαν.Επρεπε να μην πας με 80 Ευρω γαμας 8 φορες Μεταξουργειο :)

Δικε μου ηρθες Ελλαδα? Εριξες καναν πουτσο στο Μεταξουργειο? Κριτικες παντως δε σε ειδα να ανεβαζεις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαλλον εσυ την στελνεις...και σκεφτεται μετα γιατι στον αλλον τα ετρωγε.

Ναι εσυ την στελνεις και ψάχνεις μετα πουτανες να γαμησεις  :P
κοιτα εγω σου μιλαω με πραγματικα γεγονοτα... εσυ μου το πας στους εγωισμους τωρα.
ΑΝ θες να μεινεις με τον εγωισμο στο χερι ειναι δικο σου θεμα...ο εγωισμος εχει την ωρα του
που χρησιμοποιειτε αλλα καποιοι τον έχετε συνεχως και νομιζετε οτι κατι κανετε....

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
εφοσον πηρατε αριθμους απο τις κουκλες φιλες οπως ειπες ενημερωσε μας αν εφαγε κανεις απο εσας καμμια τους για να πιασει τοπο και το κερασμα σας

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Αν θυμασαι στην Αθηνα μου ειχες πει να παμε να βγουμε με γκομενες και σου ειχα πει οχι διοτι θα μας φανε μια περιουσια και δεν θα  :knockinb:.φταις κ'εσυ γιατι οι γκομενες απο πριν στο ειπαν ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΑΡΙ αρα το μαλι θα παει 70+ Ευρω.Ξεκαθαρα πραγματα δεν σας κορο'ι'δεψαν.Επρεπε να μην πας με 80 Ευρω γαμας 8 φορες Μεταξουργειο :)
Ζήτησαν κέρασμα οι κοπέλες? Δε νομίζω..Απλά οι φίλοι μας θέλησαν να πληρώσουν για δικούς τους λόγους..Και μετά μπαίνουν και κλαίγονται και γκρινιάζουν..Ποιός φταίει?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα φανε... αρκει να μην το παιξουν μαλακισμενα.

ΤΙ να κανουμε ολα παιχνιδι ειναι σε αυτη τη ζωη και εντυπωσεις.

Εσενα αμα σου φέρουνε εναν μουσακα μουχλιασμενο θα τον φας??? ΟΧΙ

και ομως να ξερες ποσους μουχλιασμενους μουσακαδες σε εχουνε ταισει και τους
εχεις χρυσοπληρωσει μονο και μονο επειδη οι ιδιοκτητες ειναι μαέστροι
στο πλασάρισμα  :P

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι εσυ την στελνεις και ψάχνεις μετα πουτανες να γαμησεις  :P
κοιτα εγω σου μιλαω με πραγματικα γεγονοτα... εσυ μου το πας στους εγωισμους τωρα.
ΑΝ θες να μεινεις με τον εγωισμο στο χερι ειναι δικο σου θεμα...ο εγωισμος εχει την ωρα του
που χρησιμοποιειτε αλλα καποιοι τον έχετε συνεχως και νομιζετε οτι κατι κανετε....

Δεν ειναι εγωισμος το να βαζεις ορια,καπου μπερδευεσαι!
Η πουτανα ειναι υποκαταστατο που η γκομενα δεν εχει αν δεν εχει ανδρα,ο κοσμος φτιαχτηκε για τον ανδρα τελικα!

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ρε μαλακες ολοι σας πεταγεστε σαν τις κλανιες κ λετε τη μαλακια σας...σας περιγραφω ενα σκηνικο που το εχετε ζησει λιγο πολυ ολοι σας...απο την αλλη δεν ειναι το θεμα το κερασμα,αλλα το συμπερασμα που βγαινει...οτι οι γκομενες περνανε καλα στην ελλαδα με τον α η β τροπο κ μαλιστα χωρις να χαλανε μια...σγαπουλης δεν ειμαι που ειπε καποιος,ουτε τραπεζωνω καθε μερα οποια γκομενα μου κατσει...απο την αλλη δεν ειμαι κ τσιπης...ημασταν 3 αντρες...τι να πουμε δηλαδη?κοριτσια εχετε κ μια πατατες...βγαζει ενα 25αρικο ο καθενας πληρωνει κ τελειωνει το θεμα...δεν ξηλωθηακαμε σε καμια περιπτωση...μετα μπορει να κερναγανε αυτες κανα καφε αν συνεχιζαμε...καπως ετσι παει...απο την αλλη που ειπε καποιος μαγκας την πεσαμε με τον τροπο μας κ ειπαμε να συνεχισουμε στο εξοχικο μου για βολτα κ καφε στον κηπο που απο γλυφαδα απεχει κανα τεταρτο για να τις μαντρωσουμε κ να γινει παιχνιδι,αλλα το παιξανε κουρασμενες απο το μπανιο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι εγωισμος το να βαζεις ορια,καπου μπερδευεσαι!
Η πουτανα ειναι υποκαταστατο που η γκομενα δεν εχει αν δεν εχει ανδρα,ο κοσμος φτιαχτηκε για τον ανδρα τελικα!

Εσυ μπερδευεσαι... σε εχω δει και σε αλλο θρεντ πως γραφεις
και ξερω τι σου λεω... το προβλημα σου ειναι ο εγωισμος
καταρχην και μονο που λες σε αυτο το μηνυμα οτι ο κοσμος φτιαχτηκε
για τον ανδρα τελικα εγωισμος ειναι αυτο τι ειναι?

Σιγα μη φτιαχτηκε για σενα ο κοσμος... λαθος στα μαθανε. Θα προσγειωθεις αποτομα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε φιλε τι κλαις; Περιμενες κατι διαφορετικο;
Εσυ εκανες μαλακια ασε την κλαψα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η γκομενα αμα βγει εξω και κουνηθει λιγο μάζεψε 100 διπλα της
ακομη και μπαζο να ειναι.....

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαλακες ολοι σας πεταγεστε σαν τις κλανιες κ λετε τη μαλακια σας...σας περιγραφω ενα σκηνικο που το εχετε ζησει λιγο πολυ ολοι σας...απο την αλλη δεν ειναι το θεμα το κερασμα,αλλα το συμπερασμα που βγαινει...οτι οι γκομενες περνανε καλα στην ελλαδα με τον α η β τροπο κ μαλιστα χωρις να χαλανε μια...σγαπουλης δεν ειμαι που ειπε καποιος,ουτε τραπεζωνω καθε μερα οποια γκομενα μου κατσει...απο την αλλη δεν ειμαι κ τσιπης...ημασταν 3 αντρες...τι να πουμε δηλαδη?κοριτσια εχετε κ μια πατατες...βγαζει ενα 25αρικο ο καθενας πληρωνει κ τελειωνει το θεμα...δεν ξηλωθηακαμε σε καμια περιπτωση...μετα μπορει να κερναγανε αυτες κανα καφε αν συνεχιζαμε...καπως ετσι παει...απο την αλλη που ειπε καποιος μαγκας την πεσαμε με τον τροπο μας κ ειπαμε να συνεχισουμε στο εξοχικο μου για βολτα κ καφε στον κηπο που απο γλυφαδα απεχει κανα τεταρτο για να τις μαντρωσουμε κ να γινει παιχνιδι,αλλα το παιξανε κουρασμενες απο το μπανιο...

Φιλε μου η γκομενα αν σε θελει σε δειχνει στις φιλες της αφου την πηδηξεις,οχι πριν,παντως οντως ολοι τα εχουμε περασει!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Κοιτα αυτες μετα θα ειπανε μεταξυ τους "αυτοι μας κερασαν και νομιζαν οτι θα μας γαμησουν μετα"
και τελικα δες ποσο δικιο ειχανε !!!!!!

Μπορει και να σας τεσταρουνε... εγω αμα κερνουσα δεν θα προτεινα τιποτα παντως μετα
για να κρυψω τις προθεσεις μου οτι εκανα το κερασμα με καποιο σκοπο....

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
τηλεφωνο η μηνυμα στα κινητα τους ειχατε τις επομενες μερες?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Δλδ απλά άνοιξες ένα θέμα για να μας πεις το αυτονόητο? Σε όλες τις χώρες το ίδιο γίνεται..Μπορεί εδώ να συμβαίνει λίγο παραπάνω,αλλά αυτό οφείλεται στο ότι ο νεοέλληνας άνδρας δεν είναι άνδρας, αλλά ένας ευνουχισμένος τυπάκος που πιστεύει ότι οι γυναίκες θα του κάτσουν μόνο αν τις πληρώνει..και στο μεταξύ αλβανοπολωνοιβούλγαροι πηδάνε τζάμπα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εν παση περιπτωση ειναι αναγκη να πας να κολλησεις με γκομενες
απο Γλυφαδα που τρωνε τις ψαρουκλες τους και ο λογαριασμος παει 80 ευρω??????

Σας το ειπανε και απο πριν κιολας.....

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ μπερδευεσαι... σε εχω δει και σε αλλο θρεντ πως γραφεις
και ξερω τι σου λεω... το προβλημα σου ειναι ο εγωισμος
καταρχην και μονο που λες σε αυτο το μηνυμα οτι ο κοσμος φτιαχτηκε
για τον ανδρα τελικα εγωισμος ειναι αυτο τι ειναι?

Σιγα μη φτιαχτηκε για σενα ο κοσμος... λαθος στα μαθανε. Θα προσγειωθεις αποτομα

Στο ξαναλεω,ο κοσμος φτιαχτηκε για τον ανδρα,ολοι ειμαστε προσγειωμενοι,απλα φοβουνται καποιοι μην χασουν την ευκαιρια τους
την οποια θεωρουν επενδυση,εκει τρωνε την φολα,θα τα πουμε αλλη φορα ομως γιατι θα βγω τωρα με κατι φιλους!Χαιρετω!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Και εν παση περιπτωση ειναι αναγκη να πας να κολλησεις με γκομενες
απο Γλυφαδα που τρωνε τις ψαρουκλες τους και ο λογαριασμος παει 80 ευρω??????

Σας το ειπανε και απο πριν κιολας.....
Σιγά το λογαριασμό..6 άτομα με 80 ευρώ ούτε στα Goodys!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom