Νέα

ελλαδα...ο παραδεισος για τις γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο ξαναλεω,ο κοσμος φτιαχτηκε για τον ανδρα,ολοι ειμαστε προσγειωμενοι,απλα φοβουνται καποιοι μην χασουν την ευκαιρια τους
την οποια θεωρουν επενδυση,εκει τρωνε την φολα,θα τα πουμε αλλη φορα ομως γιατι θα βγω τωρα με κατι φιλους!Χαιρετω!

Δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα ρε φιλε  :P
εχεις δικιο και τελειωσε. Δεν χαλαω χατηρια εγω.

Η ευκαιρια ειναι ευκαιρια και καλα κανει και φοβαται μην τη χασει καποιος.
Αλλα νταξει αρχισες τα εγωιστικα τωρα... η μιση Ελλαδα σαν και εσενα ειναι
για αυτο μετα κλαιγονται για αποτυχιες....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δικε μου ηρθες Ελλαδα? Εριξες καναν πουτσο στο Μεταξουργειο? Κριτικες παντως δε σε ειδα να ανεβαζεις...
Σχεδον καθε μερα Φυλης και Μεταξουργειο ημουνα :2funny:ρωτα τους Fidel,Pitisilisti,Bmw Power,Mimikos,milipetrosa και ολα τα αλλα παιδια.Συνηθως πηαιναμε και για καφε στο γεφυρι  :2funny: ή για σουβλακια στο σπεσιαλιστα.Το κακο στο Μεταξουργειο ηταν οτι μετα της 4ης το μεσημερι πλακωναν οι μπατσοι και τα κλεινανε και επρεπε να παω για να  :knockinb: το μεσημερι με τη ζεστη :rockon:Ουτε να  :knockinb: πια δεν σ'αφηνουν στην Ελλαδα

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Αν θυμασαι στην Αθηνα μου ειχες πει να παμε να βγουμε με γκομενες και σου ειχα πει οχι διοτι θα μας φανε μια περιουσια και δεν θα  :knockinb:.φταις κ'εσυ γιατι οι γκομενες απο πριν στο ειπαν ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΑΡΙ αρα το μαλι θα παει 70+ Ευρω.Ξεκαθαρα πραγματα δεν σας κορο'ι'δεψαν.Επρεπε να μην πας με 80 Ευρω γαμας 8 φορες Μεταξουργειο :)

ναι,μητσακο δεν μιλησα για κοροιδια...ουτε ειχα απαιτηση να ανοιξουν τα ποδια τους επειδη τους καναμε το τραπεζι...μιλησα απλά οτι περνανε καλα...ξερουν να περνανε καλα...απο μενα πχ θα φανε μπριζολα,ψαρι,εστω σουβλακι η πιτσα,απο σενα ισως θα πιουνε κανα καφε,απο τον παρακατω θα πιουνε τα μπουκαλια τους στα μπουζουκια κ στο τελος θα πηδηχτουν με τον πορτιερη που γνωρισαν χθες η με τον πρωην που τις εκλασε κ τον εχουν αχτι...εν γνωση μου πηγα...κ το θεμα μου δεν ειναι να πηδηξω οπως λες στο μεταξουργειο...προσωπικα μ'αρεσει κ το παιχνιδι...αλλες βλεψεις εχεις απο μια κανονικη γκομενα,αλλες απο μια επι πληρωμη...κ εδω δυστυχως εχω να συναναστραφω με ελληνιδες...ζω ελλαδα κ δυστυχως μ'αυτες εχω να κανω...εσυ ζεις ρωσια κ εχεις αλλα δεδομενα...οπως ειχα κ γω οταν ζουσα ρουμανια

Επισκέπτης
ρε μαλακες ολοι σας πεταγεστε σαν τις κλανιες κ λετε τη μαλακια σας...σας περιγραφω ενα σκηνικο που το εχετε ζησει λιγο πολυ ολοι σας...απο την αλλη δεν ειναι το θεμα το κερασμα,αλλα το συμπερασμα που βγαινει...οτι οι γκομενες περνανε καλα στην ελλαδα με τον α η β τροπο κ μαλιστα χωρις να χαλανε μια...σγαπουλης δεν ειμαι που ειπε καποιος,ουτε τραπεζωνω καθε μερα οποια γκομενα μου κατσει...απο την αλλη δεν ειμαι κ τσιπης...ημασταν 3 αντρες...τι να πουμε δηλαδη?κοριτσια εχετε κ μια πατατες...βγαζει ενα 25αρικο ο καθενας πληρωνει κ τελειωνει το θεμα...δεν ξηλωθηακαμε σε καμια περιπτωση...μετα μπορει να κερναγανε αυτες κανα καφε αν συνεχιζαμε...καπως ετσι παει...απο την αλλη που ειπε καποιος μαγκας την πεσαμε με τον τροπο μας κ ειπαμε να συνεχισουμε στο εξοχικο μου για βολτα κ καφε στον κηπο που απο γλυφαδα απεχει κανα τεταρτο για να τις μαντρωσουμε κ να γινει παιχνιδι,αλλα το παιξανε κουρασμενες απο το μπανιο...

Οι γκομενες περνανε καλα γιατι κατι τυποι σαν εσενα τις αφηνουν να περνανε καλα. Γιατι δηλαδη? Ντροπη ειναι να πληρωσετε ολοι μαζι τον λογαριασμο? 6 ατομα δεν εισασταν? δια 6 ο λογαριασμος. Θα εβγαινε πολυ φτηνα για ολους. Να το ειχατε συζητησεις μεταξυ σας να βγαλετε ο καθενας απο ενα 15αρικο το πολυ. Τι παει να πει εκαναν πως βγαζουν κατι οι γκομενες αλλα τελικα τιποτα. Αστις να το βγαλουν.

Επισκέπτης
Ζήτησαν κέρασμα οι κοπέλες? Δε νομίζω..Απλά οι φίλοι μας θέλησαν να πληρώσουν για δικούς τους λόγους..Και μετά μπαίνουν και κλαίγονται και γκρινιάζουν..Ποιός φταίει?
Eπιτελους καποιος λογικος εδω μεσα.
Δεν το καταλαβαινω αυτο,σκαει ο λογαριασμος και σηκωνετε ο τυπος να πληρωσει,μαλιστα επιμενει να μην βαλει το χερι στη τσεπη η γκομενα και μετα γκρινιαζει στους φιλους του οτι τα πληρωνει ολα αυτος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι,μητσακο δεν μιλησα για κοροιδια...ουτε ειχα απαιτηση να ανοιξουν τα ποδια τους επειδη τους καναμε το τραπεζι...μιλησα απλά οτι περνανε καλα...ξερουν να περνανε καλα...απο μενα πχ θα φανε μπριζολα,ψαρι,εστω σουβλακι η πιτσα,απο σενα ισως θα πιουνε κανα καφε,απο τον παρακατω θα πιουνε τα μπουκαλια τους στα μπουζουκια κ στο τελος θα πηδηχτουν με τον πορτιερη που γνωρισαν χθες η με τον πρωην που τις εκλασε κ τον εχουν αχτι...εν γνωση μου πηγα...κ το θεμα μου δεν ειναι να πηδηξω οπως λες στο μεταξουργειο...προσωπικα μ'αρεσει κ το παιχνιδι...αλλες βλεψεις εχεις απο μια κανονικη γκομενα,αλλες απο μια επι πληρωμη...κ εδω δυστυχως εχω να συναναστραφω με ελληνιδες...ζω ελλαδα κ δυστυχως μ'αυτες εχω να κανω...εσυ ζεις ρωσια κ εχεις αλλα δεδομενα...οπως ειχα κ γω οταν ζουσα ρουμανια

Κοιτα αμα οντως δεν ειχες απαιτηση να ανοιξουν τα ποδια τους...
μετα δεν θα τους προτεινατε να τις μαντρωσετε για να τις γαμησετε
αλλα οι γκομενες το καταλαβαν και σας εριξαν ακυρο  :P

Ναι επειδη ζει στη Ρωσια ο αλλος εκει δεν σε εκμεταλευονται οι γκομενες
και δεν σου τρωνε λεφτα... απλα δεν ξερετε και πιστευετε οτι σας λεει ο καθενας.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ρε φιλε τι κλαις; Περιμενες κατι διαφορετικο;
Εσυ εκανες μαλακια ασε την κλαψα.

Από δουλειά και σπουδές έχω ένα κύκλο από κοπέλες που μιλάμε και καμιά φόρα βγαίνουμε. Έχω πετύχει τόσο μαλάκες αγαπούληδες που τους έπαιρναν 10 η ώρα βράδυ καθημερινής να έρθουν στην άλλη άκρη της Αθήνας που καθόμασταν για καφέ και αυτοί όχι μόνο τσακιζόντουσαν και ερχόντουσαν αλλά στο τέλος επέμεναν να πληρώσουν και τον δικό μου καφέ μαζί με των κοριτσιών!
Και μετά θα κλαίγόντουσαν που δεν γάμισαν!  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι εδω ειναι ο ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ!Οι γκομενες σε παρακαλανε να της γαμισεις :2funny:Και αν δεν της θελεις τσαντιζονται παρα πολυ :2funny:και σε μισουνε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Κοιτα αμα οντως δεν ειχες απαιτηση να ανοιξουν τα ποδια τους...
μετα δεν θα τους προτεινατε να τις μαντρωσετε για να τις γαμησετε
αλλα οι γκομενες το καταλαβαν και σας εριξαν ακυρο  :P

Ναι επειδη ζει στη Ρωσια ο αλλος εκει δεν σε εκμεταλευονται οι γκομενες
και δεν σου τρωνε λεφτα... απλα δεν ξερετε και πιστευετε οτι σας λεει ο καθενας.
εχω και εγώ συναδέλφους που σπούδασαν ρουμανία..και εκεί τους τα <<έτρωγαν>> αλλά λόγω της διαφοράς εισοδημάτων δεν τους φαινόταν..ήρθαν μετά εδώ και νόμιζαν πώς με πενταροδεκάρες θα πηδάνε όπως στη Ρουμανία ή στη Βουλγαρία..μακριά νυχτωμένοι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω και εγώ συναδέλφους που σπούδασαν ρουμανία..και εκεί τους τα <<έτρωγαν>> αλλά λόγω της διαφοράς εισοδημάτων δεν τους φαινόταν..ήρθαν μετά εδώ και νόμιζαν πώς με πενταροδεκάρες θα πηδάνε όπως στη Ρουμανία ή στη Βουλγαρία..μακριά νυχτωμένοι!

Παντου η γυναικα θαμπωνεται απο το χρημα  :P
επειδη ειναι μια αποδειξη οτι κάποιος έχει πετυχει.
Κακα τα ψεματα... απλα οποιος το υπονομευει αυτο
τις πιο πολλες φορες ειναι επειδη φθονει αυτον που εχει πετυχει
αλλιως τι λογο εχει και δεν κοιταει τη δουλεια του?

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
δεν ηταν οι γκομενες απο γλυφαδα...στην γλυφαδα ετυχε να κατσουμε γιατι ηταν πιο κοντα...κ το μεζεδοπωλειο που διαλεξα ειχε μια χαρα τιμες...το ξερα απο παλια...αν πηγαιναμε σε καμια ψαροταβερνα τοσα ατομα θα ξεπερνουσε τα 100 ο λογαριασμος...προτειναμε μετα για εξοχικο,γιατι την μια την γκομενα την ηξερα πολυ καλα κ ειχε ερθει ηδη αρκετες φορες...δεν επαιζε θεμα παρεξηγησης...επισης προτειναμε για εξοχικο,γιατι ειδαμε οτι το πηγαινανε το γραμμα κ δεν ηρθαν απο το παρθεναγωγειο...κρινεις εκεινη τη στιγμη κ αναλογα προτεινεις...απο την αλλη που ειπε ενας τυπακος οτι τις χαλαμε τις γκομενες...το να κερασεις μια-δυο φορες δεν τις χαλας...το να επαναλαμβανεται αυτο καθε φορα που βγαινετε ναι,τοτε τις χαλας...απλα επαναλαμβανω αυτες ξερουν να περνανε καλα κ στο τελος αμφιβαλλω αν το εκτιμανε ακομα κ αν διανυουμε περιοδο κρισης...οι ρουμανορωσιδες που ζουν στις χωρες τους κ οχι ελλαδα-γιατι εδω χαλανε-εκτιμανε κ ενα ποτηρι νερο που λεει ο λογος...αν κ παλι εδω τιθεται θεμα αφου αυτο ισχυε περισσοτερο πριν δεκαπεντε χρονια κ οχι τωρα που μπηκε χρημα κ εκει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια σχετικα με το αν στα τρωνε οι γκομενες οι οχι?υπαρχει ενας κανονας:Οταν η γκομενα το παει για σοβαρο (δει σπιτια,αυτοκινητα,σε γουσταρει κλπ.)τοτε προσπαθει να μην στα τρωει για να την παντρευτεις και καλα.Αν ομως δεν σας γουσταρει αλλα δει χρημα ή βλεπει οτι δεν θα την παντρευτειτε :2funny:τοτε σκεφτεται αλλιως και παει να φαει οτι μπορει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το θεμα ειναι οτι ενας πονηρος θα σκεφτοταν οτι
αν ζητησει κατι .... θα φανει οτι προηγηθηκε το κερασμα....
καταλαβες?

Ενω αμα δεν ζητουσες τπτ. Και τις αφηνες να ενοχλησουν αυτες
θα ηταν καλυτερα... αν δεν ενοχλουσαν ας επαιρνες εσυ κανα τηλεφωνακι
μετα απο..... καμια βδομαδα  :P

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
...οι ρουμανορωσιδες που ζουν στις χωρες τους κ οχι ελλαδα-γιατι εδω χαλανε-εκτιμανε κ ενα ποτηρι νερο που λεει ο λογος...αν κ παλι εδω τιθεται θεμα αφου αυτο ισχυε περισσοτερο πριν δεκαπεντε χρονια κ οχι τωρα που μπηκε χρημα κ εκει

:S :S :S
Που το ειδες αυτο γραμμενο ρε φιλε? Ενα χρονο που δουλευω στην Ρουμανια οχι αυτο δεν ειδα αλλα εδω εχουν απο τα 14 τους την νοοτροπια του "Χρυσου Μουνιου" δηλαδη
ΕλεεινιδεςΧ10....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
:S :S :S
Που το ειδες αυτο γραμμενο ρε φιλε? Ενα χρονο που δουλευω στην Ρουμανια οχι αυτο δεν ειδα αλλα εδω εχουν απο τα 14 τους την νοοτροπια του "Χρυσου Μουνιου" δηλαδη
ΕλεεινιδεςΧ10....
πες τα γιατί θα μας τρελάνουν..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Φίλε μου δεν έχεις ιδέα πόσο συμπάσχω μαζί σου. Cock teasers είναι και υλίστριες οι γυναίκες μας, ό,τι και να λένε.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Από δουλειά και σπουδές έχω ένα κύκλο από κοπέλες που μιλάμε και καμιά φόρα βγαίνουμε. Έχω πετύχει τόσο μαλάκες αγαπούληδες που τους έπαιρναν 10 η ώρα βράδυ καθημερινής να έρθουν στην άλλη άκρη της Αθήνας που καθόμασταν για καφέ και αυτοί όχι μόνο τσακιζόντουσαν και ερχόντουσαν αλλά στο τέλος επέμεναν να πληρώσουν και τον δικό μου καφέ μαζί με των κοριτσιών!
Και μετά θα κλαίγόντουσαν που δεν γάμισαν!  :2funny: :2funny: :2funny:
Σε καλοκαιρινο μπαρακι ειχαν σκασει δυο ξεκωλα ολλανδεζες, ειχαν κατσει σε ενα τραπεζι με τρεις τυπους και αυτοι κερναγαν ποτα και σφηνακια για να τις μεθυσουν οι ολλανδεζες ομως γερα ποτηρια. Μετα απο ωρες εφυγαν κλαιγοντας για τα λεφτα που χαλασαν χωρις να γαμησουν.
Οταν εφυγαν χωθηκα με εναν φιλο και τις γαμησαμε το ιδιο βραδυ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το θεμα ειναι οτι ενας πονηρος θα σκεφτοταν οτι
αν ζητησει κατι .... θα φανει οτι προηγηθηκε το κερασμα....
καταλαβες?

Ενω αμα δεν ζητουσες τπτ. Και τις αφηνες να ενοχλησουν αυτες
θα ηταν καλυτερα... αν δεν ενοχλουσαν ας επαιρνες εσυ κανα τηλεφωνακι
μετα απο..... καμια βδομαδα  :P
Αυτο ειναι το παν η πονηρια :2funny:!Π.Χ εμενα τωρα μια γκομενα με εχει τρελανει στα μυνηματα και στις αναπαντητες :2funny: ειναι για διακοπες Ελλαδα και οπως φανταζομαι θελει να παω να την παρω απο το αεροδρομιο.Εγω φυσικα βαριεμαι :2funny:!Της εγραψα οτι δεν μπορω να μιλησω ειμαι στο εξοχικο με τη γυναικα του Εβραιου (με ειχε δει μαζι της,γ'αυτο της την αναφερω,και ξερει οτι οταν λειπει ο αντρας της πηγαινουμε στο εξωχικο της για  :knockinb:).Οποτε δεν μπορω να τη συναντισω και τελειωσε.Εμενα το παιχνηδι δεν μ'αρεσει καθολου μου φευγει καθε ορεξη για  :knockinb:.Θελω μονο να  :knockinb:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Θα πρέπει να άργησε να δράσει το αλκοόλ.  :2funny: :dancing:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Σε καλοκαιρινο μπαρακι ειχαν σκασει δυο ξεκωλα ολλανδεζες, ειχαν κατσει σε ενα τραπεζι με τρεις τυπους και αυτοι κερναγαν ποτα και σφηνακια για να τις μεθυσουν οι ολλανδεζες ομως γερα ποτηρια. Μετα απο ωρες εφυγαν κλαιγοντας για τα λεφτα που χαλασαν χωρις να γαμησουν.
Οταν εφυγαν χωθηκα με εναν φιλο και τις γαμησαμε το ιδιο βραδυ.
ηταν μια ευγενικη χορηγια...προετοιμασαν το εδαφος για εσας.... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom