Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ε γι'αυτό μιλάω.

Τώρα στο αν είχαν δίκιο ή άδικο που τον γιούχαραν άλλη ιστορία.
Στη συγκεκριμενη συγκεντρωση ειχαμε δικιο που τον γιουχαραμε,γιατι επρεπε να σεβαστει το βασικο ορο της συγκεντρωσεις ..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τυπε οπως ειπα και πριν,πηγε να σηκωθει σημαια του ΚΚΕ και σε ενα λεπτο ο τυπος που τη σηκωσε ειχε φυγει.Τον γιουχαραν ολοι .

εδω φωναζανε "κατεβα κατω" στον τυπο που ειχε ανεβει στην κολωνα για να ανεβασει λιγο τα αιματα...παντως αυτο το πανο της ολμε πολυ με χαλαει που το βλεπω

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
............. Η ιδεολογία δεν είναι πανωφόρι να την αφήσω σπίτι, όλοι έχουμε διαμορφωμένες απόψεις και πιστεύω.................

............ Είναι όμως εκ των πραγμάτων τόσο ετερόκλητη, που απέχει πολύ από το να καταγραφεί σαν οποιουδήποτε είδους «κίνημα». Από τη στιγμή που θα συγκεκριμενοποιηθούν στόχοι και αιτήματα, ή κυκλοφορήσουν τα πρώτα μανιφέστα, φοβάμαι ότι θα εκφυλιστεί με την ίδια ταχύτητα με την οποία χτίστηκε.......

Άψογος ο κύριος.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Κατεβηκα κατα τις 7 παρα δεκα και εφυγα γυρω στις 10.40 περιπου

Οταν πηγα ειχε ηδη κοσμο σε ολο το πλατος της Βουλης πανω στο δρομο,ελαχιστους στα σκαλια
 και στην πλατεια....ψιλοαπογοητευτικα να σου πω την αληθεια

βεβαια εριχνε τις καλτσες του ο πουστης,πολυ νερο.Εβγαλα το δερματινο που ειχε γινει
 3 τονους και εβαλα αδιαβροχο και μπλεχτηκα με τον κοσμο,περιμετρικα να κοψω κινηση....

Απο τις 7.30 ο κοσμος αρχισε να ερχεται και να ερχεται και να ερχεται....εριχνε ενα σιγανο
 ψιλοβροχο που ισα που φαινοτανε...αλλα συνεχισε ο κοσμος να ερχεται,μου εκανε εντυπωση

Κοσμος ιδιος με χθες σε μουτρα,νεαροκοσμος πολυς αλλα και μεγαλυτεροι 35-50 χρονων...

Μπροστα στην Βουλη ...χαμος!!!!παλμος ενταση,συνθηματα και κατι τυπακια με τυμπανα
 δινανε πολυ ρυθμο....Ωραια ηταν...

στις 8.00 με 9.00 η προσελευση ηταν ακομα μεγαλυτερη

Μποστα στα ξενοδοχεια γεμισε ο κοσμος,η Οθωνος το ιδιο,και στην Αμαλιας μεχρι τις πυλες
 του Κηπου....Η πλατεια φυσικα γεματη..Στην απο κατω μερια πιο αραια τα πραματα....
 Ειχε κοψει και το νερο απο τις 8.00,βοηθησε αυτο....

Επιασα κουβεντα με αρκετο κοσμο,του δικου μου ηλικιακου γκρουπ περιπου...
 Ιστοριες τρελλες λεμε....Ανεργοι,απολυμενοι,τυποι που την βγαζαν με τα επιδοματα
 του ΟΑΕΔ....με ρωταγανε τι δουλεια κανω και ντρεπομουνα ρε μαλακα να πω...Τι να πεις
 στον απολυμενο;;;;;οτι στο σπιτι μου μπαινουν δυο μισθοι και εν πολλοις δεν εχω προβλημα
 καθοτι δεν χρωστω μια σε κανεναν;νταξ παιδια,απολυμενος και εγω απο μια μικρη επιχειρηση
 που δεν αντεξε και εκλεισε....Ντραπηκα ρε φιλε,μου φαινοταν οτι .....τι να σου πω,πως να στο πω
 ενας κομπος στο λαιμο την ωρα που μιλαγα με αυτους τους ανθρωπους....

Χαλαστηκα μεσα μου,τους αποχαιρετησα σε καποια στιγμη και ξαναρχισα τις βολτες
 Ειχε και τα χαζα που κατεβαιναν για κοζι,κατι λαλημενα δεξια και αριστερα,ειχε και ωραια τυπακια
 Παντως οι βασανισμενοι φαινοντουσαν απο τα ματια....

Αναμεικτα τα συναισθηματα Φιλε....κατ'αρχην ηθελα περισσοτερο κοσμο,αλλα η βροχη βλεπεις
 ας ελπισουμε οτι αυριο θα εχουμε περισσοτερους,απο σημερα και χθες,πρεπει κατι να κανουμε

εγω,εσυ ο αλλος που εχει μια ιστορια σχετικη με πορειες και τα τοιαυτα,νταξ...ειμαστε
 ετοιμοι ανα πασα στιγμη και για τα ααααλλα κολπα,τα παλια...

αλλα φοβαμαι να ξερεις οτι παλι εμεις και εμεις θα ειμαστε
 και οι φιλοι μας οι  ΜΑΤατζηδες....και θα γινει της αρκουδας για αλλη μα φορα

και για αλλαξει κατι θελουμε πολλους,ακομα πιο πολλους απο οσους μαζευτηκαν χθες και σημερα
 στο πλατεια-party

και αυτοι ΟΙ πολλοι να ξερεις,δεν εχουν απαραιτητα το σθενος,ειναι φοβισμενοι ανθρωποι
 με πολλα προβληματα και ανασφαλειες.Και δεν ειναι σιγουροι για το "ΜΕΤΑ"...

το λεω απο την αρχη ολου αυτου του νεου τροπου...

πρεπει να μαζευτουμε ακομα περισσοτεροι,να ειδουμε ο ενας το αλλο,να μας χαρουμε
 χωρις δακρυγονα,γκλομπιες και τρεχαλες...και μετα να δωσουμε ενα χρωμα και πιο
 πολιτικ και με αιτηματα

τι να σου πω ρε συ αλλο,σε αναμονη ειμαι και εγω....θα δουμε

ΜΠΡΑΒΟ Σου Θα ελθουν κι αλλοι πολλοι.
ΕΙΡΗΝΙΚΑ
ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
εδω φωναζανε "κατεβα κατω" στον τυπο που ειχε ανεβει στην κολωνα για να ανεβασει λιγο τα αιματα...παντως αυτο το πανο της ολμε πολυ με χαλαει που το βλεπω
Χθες διπλα μου ενας σηκωσε σημαια της ολμε και κατεβηκε σε 10 δευτερολεπτα,ο κοσμος που ηταν εκει ειναι τοσο αγανακτισμενος και αηδιασμενος που δεν σηκωνει καπελωματα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΟΛΜΕ? Μεγιστη σιχαμάρα. Γιατί δεν το κατέβασε κάποιος?

ελα ντε...βεβαια ηταν ακρη ακρη...αλλα και παλι δε μου αρεσε που το βλεπα....ειδα και μερικους χα αναμεσα στον κοσμο αλλα δεν ηταν προκλητικοι...αλλωστε η οργανωση τους το καταδικαζει το ολο θεμα οποτε μαλλον ηρθαν με δικο τους ρισκο χαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χθες διπλα μου ενας σηκωσε σημαια της ολμε και κατεβηκε σε 10 δευτερολεπτα,ο κοσμος που ηταν εκει ειναι τοσο αγανακτισμενος και αηδιασμενος που δεν σηκωνει καπελωματα...

λες τον παππου με το τεραστιο κονταρι? εγω ειδα πανο κανονικοτατο οπως κοιτας τη βουλη τερμα αριστερα...διπλα στο πανο με το ελικοπτερο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν ειναι οντως ετσι, τοτε ναι. Υπαρχει ελπιδα. Αρκει ο καθε σιχαμενος με τη σημαιουλα να τσακιζεται επι τοπου. Ηθικα εννοειται, οχι σωματικα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φιλε, κακώς ντραπηκες. Ισα ισα, εσυ εισαι πιο αξιεπαινος που πηγες, ενω δεν αντιμετωπιζεις προβλημα επιβιωσης. Και ειμαι σιγουρος οτι κανενας δεν θα στραβομουτσουνιαζε αν ελεγες την αληθεια. Αν ειναι δυνατον να ντρεπεσαι επειδη εχεις κατι στοιχειωδες, τη δουλεια σου δηλαδη.

Κοιτα η ντροπη εχει να κανει με το συστημα αξιων του καθενος φιλε...
 Ντραπηκα σαν ανθρωπος πρωτα απο ολα,που εγω μεσω της δουλειας μου μπορω και εχω
 καποια αξιοπρεπεια,την στιγμη που εκεινοι οι ανθρωποι,οι συμπολιτες μου την ειχαν
 απωλεσει....

Ξερεις τι ειναι να μιλας με καποιον που παιρνει βερεσε ψωμι για το σπιτι,ενω εσυ
 πετας τα ξερα στον σκυλο;
 Ξερεις τι ειναι να μιλας με καποιον που αυριο θα την βγαλει κακην κακως,και εσυ να
 πετας φαι στα σκουπιδια;(που δεν εφαγε το παιδι σου π.χ.ή που περισσεψε απο το μεσημερι)

δυσκολα συναισθηματα φιλε..

τεσπα....αμα αρχιζεις και κουβενταζεις με τον κοσμο,μπορεις να ανιχνευσεις καποια
 πραματα...

εχω υπομονη,θα δουμε πως θα εξελιχθει ολο αυτο...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Σιγουρα μεσα στο κοσμο ηταν ατομα αριστερων πεποιθησεων ,αλλα σεβαστηκαν οτι σε αυτη τη συγκεντρωση ειμαστε για αλλο λογο,ηρθαν ατομα γνωστα μου που ανηκουν στη κνε..

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
παιδια επειδη δεν το προλαβα σημερα,ισχυει οτι δεν αναψαν τα φωτα στο Συνταγμα αποψε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σιγουρα μεσα στο κοσμο ηταν ατομα αριστερων πεποιθησεων ,αλλα σεβαστηκαν οτι σε αυτη τη συγκεντρωση ειμαστε για αλλο λογο,ηρθαν ατομα γνωστα μου που ανηκουν στη κνε..
Δεν το αντιλαμβανομαι.
Το ΚΚΕ δεν καταδικασε επισημως την συγκεντρωση?
Γιατι συμμετεχουν? Κατεθεσαν την ταυτοτητα μελους?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αν ειναι οντως ετσι, τοτε ναι. Υπαρχει ελπιδα. Αρκει ο καθε σιχαμενος με τη σημαιουλα να τσακιζεται επι τοπου. Ηθικα εννοειται, οχι σωματικα.
Ειπαμε κατα τη βιας,εξαλου ειδα κατι περιεργα ατομα (μετρημενα στα δαχτυλα)μπροστα μπροστα που ηταν ψιλοαγριεμενη αλλα υπηρχαν αρκετα ατομα που ηταν ετοιμα να κρατησουν την ατμοσφαιρα σε ειρηνικα πλαισια..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν το αντιλαμβανομαι.
Το ΚΚΕ δεν καταδικασε επισημως την συγκεντρωση?
Γιατι συμμετεχουν? Κατεθεσαν την ταυτοτητα μελους?

και η χρυση αυγη την καταδικασε αλλα υπηρχαν αρκετοι ;) οπως ειπα πριν οχι προκλητικοι ή κατι τετοιο

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Στη συγκεκριμενη συγκεντρωση ειχαμε δικιο που τον γιουχαραμε,γιατι επρεπε να σεβαστει το βασικο ορο της συγκεντρωσεις ..

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΑ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟ
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ
ΑΛΛΟΙΩΣ......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και η χρυση αυγη την καταδικασε αλλα υπηρχαν αρκετοι ;) οπως ειπα πριν οχι προκλητικοι ή κατι τετοιο
Η συγκλιση ΚΚΕ-Χ.Α. δειχνει πολλά.
Προσωπικα παντως θεωρω οτι ειναι λιγο απογοητευτικο να μην μπορουν να συγκεντρωθουν πανω απο 20-25 χιλιαδες ατομα για εναν τετοιο σκοπο.
Ειναι σαν να αποδεικνυεται οτι χωρις τσομπανηδες τα προβατα δεν μαζευονται.
Στις συναυλιες στο ΟΑΚΑ γιατι πανε 80.000 ατομα?

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
γιατι δεν ηταν ο Ρουβας εκει.....

Παρόμοια θέματα