Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τη βίαιη σύλληψη διαδηλωτή από ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα το απόγευμα της Κυριακής. Ανδρες των ΜΑΤ έχουν ακινητοποιήσει ένα νεαρό, τον έχουν ρίξει στο έδαφος και προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες.

Εκείνος αντιστέκεται
και τότε ο αστυνομικός των ΜΑΤ τον πατάει με το γόνατο του στο έδαφος.

Πηγή: Βίαιη σύλληψη διαδηλωτή από τα ΜΑΤ -Του έκλειναν το στόμα [βίντεο] | iefimerida.gr
αντισταση κατα της αρχης ας προσεχε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάντως οι ματατζήδες ούτε μια σφαλιάρα, ούτε μια γκλομπιά του ρίξανε .... μαλακώσανε μου φαίνεται...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τη βίαιη σύλληψη διαδηλωτή από ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα το απόγευμα της Κυριακής. Ανδρες των ΜΑΤ έχουν ακινητοποιήσει ένα νεαρό, τον έχουν ρίξει στο έδαφος και προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες.

Εκείνος αντιστέκεται
και τότε ο αστυνομικός των ΜΑΤ τον πατάει με το γόνατο του στο έδαφος.

Πηγή: Βίαιη σύλληψη διαδηλωτή από τα ΜΑΤ -Του έκλειναν το στόμα [βίντεο] | iefimerida.gr
αντισταση κατα της αρχης ας προσεχε

Αλλού θα είχαν χρησιμοποιήσει stun guns ή σπραίυ CS/OC και θα του είχαν περάσει χειροπέδες σε χρόνο dt. Εδώ που αυτά απαγορεύονται χρειάζεται full contact ...

Είναι ο ίδιο λόγος που στις πολιτισμένες χώρες δακρυγόνα ρίχνουν τα ΕΚΑΜ/SWAT σε ειδικές επιχειρήσεις και όχι τα ΜΑΤ στις διαδηλώσεις - εκεί έχουν αντλίες νερού.

Κάποια στιγμή θα γίνουμε και εμείς "ευρώπη" ...

troikanos13

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα ειναι που εχουμε τετοια επεισοδια. Βεβαια δε γινεται τα ματ μονιμως να καθονται αταραχοι και να περιμενουν να φανε πετρες και μολοτωφ για να κανουν κατι.καλο ειναι να βρεθουμε και στη θεση τους εστω και μια φορα και να δουμε πως θα αντιδρουσαμε!

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μα τόσος φόβος πιά.
Απίστευτο.

Μήπως υπάρχει και το βίντεο που δείχνει τι έκανε το παιδί πριν τον πιάσουν οι κακοί ΜΑΤατζίδες;Κανονικά θα έπρεπε να έχουν στο ίδιο βίντεο το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μήπως υπάρχει και το βίντεο που δείχνει τι έκανε το παιδί πριν τον πιάσουν οι κακοί ΜΑΤατζίδες;Κανονικά θα έπρεπε να έχουν στο ίδιο βίντεο το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ.

ελα ρε .. τι μπορεί να έκανε το παιδί?? κανένα μάρμαρο θα πετούσε, καμμία πέτρα καμμία μολότωφ .. σιγά τα ωά  :grin:

εντιτ... ασε δε που μπορεί να μην έκανε τίποτε από όλα αυτά αλλά να σούφρωσε καμμιά τσάντα ή κανένα πορτοφόλι ...  :grin:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ε καλά...Είχε αγανακτήσει που γλιστρούν τα μάρμαρα της πλατείας Συντάγματος,και τη μολότοφ την πέταξε γιατί κρύωνε  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα ειναι που εχουμε τετοια επεισοδια. Βεβαια δε γινεται τα ματ μονιμως να καθονται αταραχοι και να περιμενουν να φανε πετρες και μολοτωφ για να κανουν κατι.καλο ειναι να βρεθουμε και στη θεση τους εστω και μια φορα και να δουμε πως θα αντιδρουσαμε!
.....ΟΥΥΥΥ ΡΕ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ,ΦΑΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ....

Επισκέπτης

Άσε που είναι και κακοπληρωμένοι..

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Άσε που είναι και κακοπληρωμένοι..

Είμαι προχτές σε μαγαζί γρήγορης εστίασης - καφέ φίλου. Πολλές φορές περνάνε και σταματάνε για να πάρουν κάτι, διάφοροι εκ των σωμάτων ασφαλείας ή αράζουν απ' έξω,διότι είναι πέρασμα και περνάνε και μουνάκια....Κάποιοι είναι ψιλοστάνταρ πελάτες,επειδή πάω συχνά,τους έχω μάθει φατσικώς.Παίζει λοιπόν συζήτηση από κάτι..μάλλον ειδικοί φρουροί πρέπει να ήταν,οι οποίοι κλαίγονταν για το μισθό που πέρνουν.Έχω σταματήσει το γυμναστήριο λέει ο ένας,δεν έχω λεφτά να ανανεώσω...Εγώ δεν μπορώ να πάρω ούτε μια πρωτείνη,λέει ο άλλος και όποτε πάρω την κρατάω πάνω από 2 μήνες,ενώ παλιά στο 15νθήμερο την τελείωνα..Τέλος πάντων γίνεται μια συζήτηση και το θέμα κάπως γυρνάει στους ματατζήδες,που είναι να τα λυπάσαι τα παιδιά,εκεί που τους έχουν ρίξει και τι να κάνουν και κινδυνεύουν,ενώ εμείς είμαστε προνομοιούχοι κτλ κτλ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πάμε

Συνημμένα

• piggy.jpg
    piggy.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 32

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Είμαι προχτές σε μαγαζί γρήγορης εστίασης - καφέ φίλου. Πολλές φορές περνάνε και σταματάνε για να πάρουν κάτι, διάφοροι εκ των σωμάτων ασφαλείας ή αράζουν απ' έξω,διότι είναι πέρασμα και περνάνε και μουνάκια....Κάποιοι είναι ψιλοστάνταρ πελάτες,επειδή πάω συχνά,τους έχω μάθει φατσικώς.Παίζει λοιπόν συζήτηση από κάτι..μάλλον ειδικοί φρουροί πρέπει να ήταν,οι οποίοι κλαίγονταν για το μισθό που πέρνουν.Έχω σταματήσει το γυμναστήριο λέει ο ένας,δεν έχω λεφτά να ανανεώσω...Εγώ δεν μπορώ να πάρω ούτε μια πρωτείνη,λέει ο άλλος και όποτε πάρω την κρατάω πάνω από 2 μήνες,ενώ παλιά στο 15νθήμερο την τελείωνα..Τέλος πάντων γίνεται μια συζήτηση και το θέμα κάπως γυρνάει στους ματατζήδες,που είναι να τα λυπάσαι τα παιδιά,εκεί που τους έχουν ρίξει και τι να κάνουν και κινδυνεύουν,ενώ εμείς είμαστε προνομοιούχοι κτλ κτλ
...........τα δακρυα μου κυλουν ασταματητα!αβιαστα σχεδον απο την απολυτη θλιψη!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom