jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
έπεσες από τα σύννεφα διο?Μα τόσος φόβος πιά.
Απίστευτο.
Αυτή η παρτίδα μάλλον θα έχει προβληματική βαλβίδα ασφαλείας στην χύτρα ταχύτητας της.έπεσες από τα σύννεφα διο?
Μη μιλας,μη γελας κινδυνευει η ΕΛΛΑΣ,προσπαθωντας να του κλεισει το στομα το θεσμοφυλακας της Μερκελ για να μην πει το ονομα του (???) στο 0:42 του ξεριζωνει ενα δοντι.Μα τόσος φόβος πιά.
Απίστευτο.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τη βίαιη σύλληψη διαδηλωτή από ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα το απόγευμα της Κυριακής. Ανδρες των ΜΑΤ έχουν ακινητοποιήσει ένα νεαρό, τον έχουν ρίξει στο έδαφος και προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες.
Εκείνος αντιστέκεται και τότε ο αστυνομικός των ΜΑΤ τον πατάει με το γόνατο του στο έδαφος.
Πηγή: Βίαιη σύλληψη διαδηλωτή από τα ΜΑΤ -Του έκλειναν το στόμα [βίντεο] | iefimerida.gr
αντισταση κατα της αρχης ας προσεχε
Μα τόσος φόβος πιά.
Απίστευτο.
Μήπως υπάρχει και το βίντεο που δείχνει τι έκανε το παιδί πριν τον πιάσουν οι κακοί ΜΑΤατζίδες;Κανονικά θα έπρεπε να έχουν στο ίδιο βίντεο το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ.
εντιτ... ασε δε που μπορεί να μην έκανε τίποτε από όλα αυτά αλλά να σούφρωσε καμμιά τσάντα ή κανένα πορτοφόλι ...
.....ΟΥΥΥΥ ΡΕ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ,ΦΑΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ....Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα ειναι που εχουμε τετοια επεισοδια. Βεβαια δε γινεται τα ματ μονιμως να καθονται αταραχοι και να περιμενουν να φανε πετρες και μολοτωφ για να κανουν κατι.καλο ειναι να βρεθουμε και στη θεση τους εστω και μια φορα και να δουμε πως θα αντιδρουσαμε!
Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα ειναι που εχουμε τετοια επεισοδια. Βεβαια δε γινεται τα ματ μονιμως να καθονται αταραχοι και να περιμενουν να φανε πετρες και μολοτωφ για να κανουν κατι.καλο ειναι να βρεθουμε και στη θεση τους εστω και μια φορα και να δουμε πως θα αντιδρουσαμε!
...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ!Άσε που είναι και κακοπληρωμένοι..
...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ!
Άσε που είναι και κακοπληρωμένοι..
...........τα δακρυα μου κυλουν ασταματητα!αβιαστα σχεδον απο την απολυτη θλιψη!Είμαι προχτές σε μαγαζί γρήγορης εστίασης - καφέ φίλου. Πολλές φορές περνάνε και σταματάνε για να πάρουν κάτι, διάφοροι εκ των σωμάτων ασφαλείας ή αράζουν απ' έξω,διότι είναι πέρασμα και περνάνε και μουνάκια....Κάποιοι είναι ψιλοστάνταρ πελάτες,επειδή πάω συχνά,τους έχω μάθει φατσικώς.Παίζει λοιπόν συζήτηση από κάτι..μάλλον ειδικοί φρουροί πρέπει να ήταν,οι οποίοι κλαίγονταν για το μισθό που πέρνουν.Έχω σταματήσει το γυμναστήριο λέει ο ένας,δεν έχω λεφτά να ανανεώσω...Εγώ δεν μπορώ να πάρω ούτε μια πρωτείνη,λέει ο άλλος και όποτε πάρω την κρατάω πάνω από 2 μήνες,ενώ παλιά στο 15νθήμερο την τελείωνα..Τέλος πάντων γίνεται μια συζήτηση και το θέμα κάπως γυρνάει στους ματατζήδες,που είναι να τα λυπάσαι τα παιδιά,εκεί που τους έχουν ρίξει και τι να κάνουν και κινδυνεύουν,ενώ εμείς είμαστε προνομοιούχοι κτλ κτλ