Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 485K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δε λεω αυτο ισως δε το εθεσα σωστα. εννοω να επικαλειται κανεις σαν πλειοψηφια τη φωνη του λαου. η οποια γινεται μειοψηφια στις εκλογες και αμεσως μετα ξανα πλειοψηφια.
ε πες ενα να πα να γαμηθει ο λαος και τελειωνεις.
Ετσι,ε?

Και δε μου λες,απο που τεκμαιρεται οτι αυτοι που ειναι εναντια στους βοναπαρτισμους του Μορσι στις πολεις της Αιγυπτου ΔΕΝ τον ψηφισαν στις εκλογες?

Περαν των αναφορων του τραβατρομπα εννοω.

Επισκέπτης
ξεκινώ...

ομιλώ από την δικιά μου πλευρά και έχω δική μου άποψη.. δεν είναι δα και αναγκαίο να ταυτίζεται με τις υπόλοιπες...

στην γνωμη (και όχι γνώση) αυτή κατέληξα όταν είδα πρόσωπα και πράγματα της πλατείας συντάγματος... την γνώση την απέκτησα στα 28+ έτη που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικώς εν Ελλάδι... την ψήφο μου την έριχνα στο κουτί και ουδέποτε την εξαργύρωσα με θέση στο δημόσιο (ή ευρύτερο δημόσιο τομέα) παρόλο που είχα την ευκαιρία (και μάλιστα νόμιμα λόγω επετηρίδος διορισμών καθηγητών) ή άλλο τι (πχ άδεια περιπτέρου, άδεια ταξί, άδεια πράκτορος κρατικών λαχείων κλπ κλπ κλπ κλπ) .. έχω πολλάκις δηλώσει το τι έπραξα βλέποντας τα γενόμενα και τεκταινόμενα (και ελοιδωρήθην επαρκώς από τους γνωστούς "κυρίους" του ιστοτόπου) και αφού ματαίως έκανα ορισμένες προσπάθειες συνετισμού ατόμων με τα οποία είχα σχέσεις και μπορούσα κατα την εκτίμησιν μου να επηρεάσω...

ημερομηνία σεπούκου έχει ήδη προσδιοριστεί... μόλις νεκροφιλήσω τον παπαζόλη  :grin:

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:  δική μου άποψη   :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: την απέκτησα στα 28+ έτη που δραστηριοποιούμαι  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: και ελοιδωρήθην επαρκώς  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: κατα την εκτίμησιν μου να επηρεάσω

:tired:

Επισκέπτης
Και που ο supermouse θα αποκυρήξει τη βία τον εμφύλιο και θα αναγνωρίσει τη βούληση της πλειοψηφίας των εκλογών ως τη μόνη νόμιμη εξουσία
Αραξε παρεα με τον τραβατρομπα λεμε και αστα αυτα...θα ερθει ο Τζωρτζ Κλουνεη για να του χαρισετε καμμια παραλια... :jerking:

Επισκέπτης
ΥΓ εξάλλου ο πόντικας είχε θεοποιήσει την "λαική επανάσταση" της Ταχρίρ η οποία αποδείχτηκε ότι ούτε λαική ούτε επανάσταση ήταν... και πάλι ο λαός χρησιμοποιήθηκε από κάποιους για ίδια συμφέροντα...
Συνομωσιολογια λεγεται αυτο...Ο μαλακας ο λαος που αγεται και φερεται για συμφερονται αλλων(κατα τα αλλα εγω λοιδωρω και δεν σεβομαι και τα ρεστα...).

Επισκέπτης
Αραξε παρεα με τον τραβατρομπα λεμε και αστα αυτα...θα ερθει ο Τζωρτζ Κλουνεη για να του χαρισετε καμμια παραλια... :jerking:

Tελικά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είναι πιο παρακμιακό.
Να είσαι τραβατρόμπας ή να είσαι φπ και να θες να γίνεις τραβατρόμπας??

Επισκέπτης
Tελικά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είναι πιο παρακμιακό.
Να είσαι τραβατρόμπας ή να είσαι φπ και να θες να γίνεις τραβατρόμπας??
Βαλε κατι πιο ευκολο γιατι τα ζεστα σκατα τα βλεπω ιδια με τα κρυα σκατα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ετσι,ε?

Και δε μου λες,απο που τεκμαιρεται οτι αυτοι που ειναι εναντια στους βοναπαρτισμους του Μορσι στις πολεις της Αιγυπτου ΔΕΝ τον ψηφισαν στις εκλογες?

Περαν των αναφορων του τραβατρομπα εννοω.

πουθενα δε τεκμαιρεται. καλλιστα μπορει. ας φανε το καβλι τωρα μεχρι τις επομενες εκλογες που θα τον καταψηφισουν (?)
γινεται εκλογες καθε 3 μηνες? οχι. καπως πρεπει να κινειται ομως η φαση σε μια νορμα.
εδω οικογενεια εχεις και πρεπει να κανεις ολοκληρο προγραμμα για να πας διακοπες. δεν εισαι μονος σου να σηκωνεσαι να αλλαζεις μερος οποτε σου καπνισει. ειναι δυνατον ενα κρατος και να αλλαζεις κεφαλη συμφωνα με τις καβλες σου?

Επισκέπτης
πουθενα δε τεκμαιρεται. καλλιστα μπορει. ας φανε το καβλι τωρα μεχρι τις επομενες εκλογες που θα τον καταψηφισουν (?)
γινεται εκλογες καθε 3 μηνες? οχι. καπως πρεπει να κινειται ομως η φαση σε μια νορμα.
εδω οικογενεια εχεις και πρεπει να κανεις ολοκληρο προγραμμα για να πας διακοπες. δεν εισαι μονος σου να σηκωνεσαι να αλλαζεις μερος οποτε σου καπνισει. ειναι δυνατον ενα κρατος και να αλλαζεις κεφαλη συμφωνα με τις καβλες σου?
Οι Αιγυπτιοι λενε οτι το καβλι θα το φαει ΤΩΡΑ και ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ο Μορσι και οι κολλητοι του για οσα κανουν.

Ετσι προβλεπεται και υποτιθεται οτι πρεπει να γινεται στις σωστες αστικες δημοκρατιες(καμμια σχεση με την Ελλαδα δηλαδη,εδω κανουν κουμαντο τα σογια απο Καραμανληδες,Μητσοτακηδες και τα ρεστα).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εϊ ψιτ, που'σαι??
Ο Μόρσης στην πρώτη στραβή του, θα υποστεί κι αυτός συνέπειες μιας άλλης επανάστασης τότε.
Έτσι κι αλλιώς αυτοί οι κατά τον λαλάκη, εσένα και τους ομοιους σας υπάνθρωποι, τον έμαθαν το δρόμο..

ρε μαγκα μαζι σου. για πες ομως πως θα μετρησουμε οτι οι συνεπειες θα ειναι προϊον της πλειοψηφιας? και δω για πλειοψηφια φαινοταν αλλα στις καλπες επαιξε αλλιως. οποτε fuck em. ας τα λουστουνε/με.
δε θες δημοκρατικα? παλι μαζι σου. fuck em ξανα. αλλα μη μιλαμε για φωνη του λαου κατα το δοκουν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οι Αιγυπτιοι λενε οτι το καβλι θα το φαει ΤΩΡΑ και ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ο Μορσι και οι κολλητοι του για οσα κανουν.

Ετσι προβλεπεται και υποτιθεται οτι πρεπει να γινεται στις σωστες αστικες δημοκρατιες(καμμια σχεση με την Ελλαδα δηλαδη,εδω κανουν κουμαντο τα σογια απο Καραμανληδες,Μητσοτακηδες και τα ρεστα).

ποσοι αιγυπτιοι το λενε αυτο?

Επισκέπτης
ρε μαγκα μαζι σου. για πες ομως πως θα μετρησουμε οτι οι συνεπειες θα ειναι προϊον της πλειοψηφιας? και δω για πλειοψηφια φαινοταν αλλα στις καλπες επαιξε αλλιως. οποτε fuck em. ας τα λουστουνε/με.
δε θες δημοκρατικα? παλι μαζι σου. fuck em ξανα. αλλα μη μιλαμε για φωνη του λαου κατα το δοκουν.

Δε μιλάμε για εδώ έκτωρα. Όπως έγραψε κάποια στιγμή κι ο πόντικας, η σύγκριση των γιατομπούτσο εδώ αγανακτισμένων με τους Αιγύπτιους είναι τουλάχιστον άδικη για τους Αιγύπτιους..

Επισκέπτης
ποσοι αιγυπτιοι το λενε αυτο?
Οσοι χρειαζονται.

Και για να μην ξεχνιομαστε:Εδω η Μερκελ και ο Σαρκοζυ σουταρανε τον Παπανδρεου νο3(που ειχε παρει το κουμαντο στο ΠΑΣΟΚ απο τον Σημιτη,για οσους ξεχνανε:και γαμω τις δημοκρατικες διαδικασιες δηλαδη...)και δεν ετρεξε καστανο για αυτο το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ στην"Ελληνικη Δημοκρατια"...

Kατα τα αλλα μας φταινε οι Αιγυπτιοι που ΙΣΩΣ δεν ψηφισαν Μορσι στις εκλογες,αρα πρεπει να"σεβαστουν την πλειοψηφια"και κακως(?)ξεσηκωνονται.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε μιλάμε για εδώ έκτωρα. Όπως έγραψε κάποια στιγμή κι ο πόντικας, η σύγκριση των γιατομπούτσο εδώ αγανακτισμένων με τους Αιγύπτιους είναι τουλάχιστον άδικη για τους Αιγύπτιους..

μπορει να ειναι αδικη. εγω αλλο ρωταω. πως θα μετρησουμε αν εκφραζουν τη πλειοψηφια η οχι

Οσοι χρειαζονται.

μπα? ειναι απαντηση τωρα αυτο? ε τοτε να κανουν ανατροπη και οι χρυσαυγιτες εδω, γιατι καποιος ποντικης απο κει θα πει επισης οτι ειναι οσοι χρειαζονται.

Επισκέπτης
μπα? ειναι απαντηση τωρα αυτο? ε τοτε να κανουν ανατροπη και οι χρυσαυγιτες εδω, γιατι καποιος ποντικης απο κει θα πει επισης οτι ειναι οσοι χρειαζονται.
Αν ηταν οσοι χρειαζονται οι Χρυσαυγιτες δεν θα τους πηγαιναν στρατα στρατουλα οι διμοιριες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν ηταν οσοι χρειαζονται οι Χρυσαυγιτες δεν θα τους πηγαιναν στρατα στρατουλα οι διμοιριες.

ε καλα τωρα τεσπα ειδες οτι δεν παει ετσι η συλλογιστικη παντως. μπορει ναχεις ολα τα δικια μαζι σου αλλα τι να το κανεις, τα κακα της δημοκρατιας ειναι οτι εχουν λογο ολοι, χαζοι και μη, πονηροι και αγαθοι.
και καλα κανει και ειναι καβλι η ψηφος στην στραβη, για να μαθει ο αλλος να τη παιρνει στα σοβαρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βασικά, η πλειοψηφία είναι ένα ταμπού ΙΜΟ..

ναι ρε φιλε μου μαζι σου. βρες μου εναν αλλο τροπο αντικειμενικο ομως. γιατι ετσι αμα εισαι τυχερος και κατσει καλη μειοψηφια, φινα. ετσι και τυχει κακη? και καλη και κακη παλι καποιοι θα φωναζουν. τουλαχιστον με εκλογες για μενα δεν εχει κανεις δικαιωμα να πει δε φταιω δεν ηθελα.

Επισκέπτης
ε καλα τωρα τεσπα ειδες οτι δεν παει ετσι η συλλογιστικη παντως. μπορει ναχεις ολα τα δικια μαζι σου αλλα τι να το κανεις, τα κακα της δημοκρατιας ειναι οτι εχουν λογο ολοι, χαζοι και μη, πονηροι και αγαθοι.
και καλα κανει και ειναι καβλι η ψηφος στην στραβη, για να μαθει ο αλλος να τη παιρνει στα σοβαρα.

Κοίτα να δεις τι παίζει όμως. Δημοκρατικές διαδικασίες δεν υπάρχουν.
Από τη στιγμή που η ψήφος χειραγωγείται εύκολα, με τις εκλογές δεν υπάρχει περίπτωση να εκφραστεί καμία πλειοψηφία.
Για παράδειγμα, εγώ ψηφίζω τον Α επειδή μου έταξε διορισμό, εσύ επίσης τον Α επειδή σου έταξε να βάλει στο σχέδιο πόλης το οικόπεδό σου και ο τραμουντάνας επειδή πιστεύει τον Α σαν αγνός ιδεολόγος.
Ρωτάω εγώ τώρα..
Ποια ακριβώς πλειοψηφία εκφράστηκε με την υπερψήφιση του Α?
Όλοι μας είμαστε μικρές μειοψηφίες τις οποίες ο καθένας εκμεταλεύεται.
Ούτε κοινοί στόχοι, ούτε κοινά οράματα.
Τα περί πλειοψηφίας κι έκφρασης αυτής μέσω εκλογών είναι για να καυλώνουν οι φπ-ούληδες.
Τόσο απλά..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom