Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 485K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και συ απο ποια ακριβως πλευρα ομιλεις?
ποτε ακριβως χρονικα εφτασες σε αυτη τη γνωση ψηλε και τι εκανες τα ψηφαλακια σου και οτι αλλο?
αν θες δικαιωμα να πεις την τελευταια σου γνωμη, ορισε ημερομηνια σεπουκου.

ξεκινώ...

ομιλώ από την δικιά μου πλευρά και έχω δική μου άποψη.. δεν είναι δα και αναγκαίο να ταυτίζεται με τις υπόλοιπες...

στην γνωμη (και όχι γνώση) αυτή κατέληξα όταν είδα πρόσωπα και πράγματα της πλατείας συντάγματος... την γνώση την απέκτησα στα 28+ έτη που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικώς εν Ελλάδι... την ψήφο μου την έριχνα στο κουτί και ουδέποτε την εξαργύρωσα με θέση στο δημόσιο (ή ευρύτερο δημόσιο τομέα) παρόλο που είχα την ευκαιρία (και μάλιστα νόμιμα λόγω επετηρίδος διορισμών καθηγητών) ή άλλο τι (πχ άδεια περιπτέρου, άδεια ταξί, άδεια πράκτορος κρατικών λαχείων κλπ κλπ κλπ κλπ) .. έχω πολλάκις δηλώσει το τι έπραξα βλέποντας τα γενόμενα και τεκταινόμενα (και ελοιδωρήθην επαρκώς από τους γνωστούς "κυρίους" του ιστοτόπου) και αφού ματαίως έκανα ορισμένες προσπάθειες συνετισμού ατόμων με τα οποία είχα σχέσεις και μπορούσα κατα την εκτίμησιν μου να επηρεάσω...

ημερομηνία σεπούκου έχει ήδη προσδιοριστεί... μόλις νεκροφιλήσω τον παπαζόλη  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ουτε καν διαβαζω ουτε θα ξανασυζητησω. παρεξηγηθηκες??? και μου στελνεις και πμ??? μαλακες εχετε κουδουνισει εντελως. θα κοψω τα πολλα και θα μιλαω με δυο τρεις πλεον εδω μεσα.

να περιμενω και τον φιλησυχο τωρα να παρεξηγηθει?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ουτε καν διαβαζω ουτε θα ξανασυζητησω. παρεξηγηθηκες??? και μου στελνεις και πμ??? μαλακες εχετε κουδουνισει εντελως. θα κοψω τα πολλα και θα μιλαω με δυο τρεις πλεον εδω μεσα.

να περιμενω και τον φιλησυχο τωρα να παρεξηγηθει?

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πόθεν συνάγεις αυτό ρε έκτορα???

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
την ίδια ώρα που θα γεί ο Μητσοτάκης να δώσει εύσημα στον Σαμαρά...

Και που ο supermouse θα αποκυρήξει τη βία τον εμφύλιο και θα αναγνωρίσει τη βούληση της πλειοψηφίας των εκλογών ως τη μόνη νόμιμη εξουσία

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω δε τον καταλαβαινω τον ποντικη. ή γραφεις σταρχιδια σου το λαο και λες τη γνωμη σου ή οχι.
τη φωνη του λαου παντα κατοπιν των εκλογων δε τη καταλαβαινω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγω δε τον καταλαβαινω τον ποντικη. ή γραφεις σταρχιδια σου το λαο και λες τη γνωμη σου ή οχι.
τη φωνη του λαου παντα κατοπιν των εκλογων δε τη καταλαβαινω.

Φωνή αυτών που κάνουν θόρυβο και ακούγονται.

Φωνή των πιο ενεργών.

Που ειλικρινά ρε πούστη μου δουλεύω κέντρο και τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα έχει πορεία.

Και αναρωτιέμαι. Τί σκατα δουλειά κάνουν όλοι αυτοί; Πού δουλεύουν; Πώς λείπουν συνεχώς από τη δουλειά;

Πού στο διάολο είναι employable άμα χάσουν τη δουλειά τους;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φωνή αυτών που κάνουν θόρυβο και ακούγονται.

Φωνή των πιο ενεργών.

Που ειλικρινά ρε πούστη μου δουλεύω κέντρο και τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα έχει πορεία.

Και αναρωτιέμαι. Τί σκατα δουλειά κάνουν όλοι αυτοί; Πού δουλεύουν; Πώς λείπουν συνεχώς από τη δουλειά;

Πού στο διάολο είναι employable άμα χάσουν τη δουλειά τους;

δε λεω αυτο ισως δε το εθεσα σωστα. εννοω να επικαλειται κανεις σαν πλειοψηφια τη φωνη του λαου. η οποια γινεται μειοψηφια στις εκλογες και αμεσως μετα ξανα πλειοψηφια.
ε πες ενα να πα να γαμηθει ο λαος και τελειωνεις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Επισκέπτης
οι Αιγύπτιοι μίλησαν και εκφράστηκαν... 66% πήραν οι ισλαμιστές... ας τους φάνε στην μάπα τώρα και ΜΟΚΟ και ΣΕΒΑΣΜΟ οι υπόλοιποι...

Εϊ ψιτ, που'σαι??
Ο Μόρσης στην πρώτη στραβή του, θα υποστεί κι αυτός συνέπειες μιας άλλης επανάστασης τότε.
Έτσι κι αλλιώς αυτοί οι κατά τον λαλάκη, εσένα και τους ομοιους σας υπάνθρωποι, τον έμαθαν το δρόμο..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom