kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εσι ισ γνισιο ελιν κε κσερι πολα για τι σιμεαμαθε ρε συ ελληνικα στο πληκτρολογιο σου
εσι ισ γνισιο ελιν κε κσερι πολα για τι σιμεαμαθε ρε συ ελληνικα στο πληκτρολογιο σου
Έλα άπό το γραφείο για να τα πούμε καί να κάνουμε και κάποια τεστ.εσι ισ γνισιο ελιν κε κσερι πολα για τι σιμεα
ποτε γιατι πινασα;Έλα από το γραφείο για να τα πούμε και να κάνουμε και κάποια τεστ.
Έλα ρε γιόνι και σ΄έψαχνα. Εσύ είσαι αυτός;
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/07/SNC01011.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ποιος απο ολους? αυτος με το λευκο πουκαμισο και το μουστακι? :2funny:
εγο ιεμ αφτο το εκσογιινο με το μουστακιποιος απο ολους? αυτος με το λευκο πουκαμισο και το μουστακι?
πασοκ-νδ-ντοριτος ολι το ιδιο κομα ινεΤελικα οι αγανακτισμενοι τη σπανε μονο στους πασοκους ή και σε αλλους??? Απ'οτι ειδα κατι δηλωσεις της Ντορουλας (α ρε γιαουρτι και σκατο που θετε να κλαιτε μετα για την καταλυση της δημοκρατιας) ουτε αυτη τους γουσταρει. Εχω μπερδευτει...
σουστα μονο που τρονε απο αθοπινο κρεασ κατα προτιμισι νεοελινικοκοτομπιφτεκα
εφτασε να δινει μιζες και στα ψαρια για να τσιμπανε ο αθεοφοβος?
Δεν πετάς τον Μεμο για δόλωμα σε τίποτα καρχαρίες καλύτερα....Μέμο ξέρω κάτι ψάρια που τσιμπάνε με δόλωμα σκουλήκι.
Να σου τα πω ή τα ξέρεις;
Τελικα οι αγανακτισμενοι τη σπανε μονο στους πασοκους ή και σε αλλους??? Απ'οτι ειδα κατι δηλωσεις της Ντορουλας (α ρε γιαουρτι και σκατο που θετε να κλαιτε μετα για την καταλυση της δημοκρατιας) ουτε αυτη τους γουσταρει. Εχω μπερδευτει...
εισαι μεγαλος πθαραθΜέμο ξέρω κάτι ψάρια που τσιμπάνε με δόλωμα σκουλήκι.
Να σου τα πω ή τα ξέρεις;
πιανι μπαρμπουναι με το κολονεισαι μεγαλος πθαραθ
ποιος απο ολους? αυτος με το λευκο πουκαμισο και το μουστακι?
ειρωνικη επανασταση μι καμισ λαθισ!Ζήτω η ειρηνική επανάσταση λέμε...
να τοσ να τοσ ο πορθιπουργοσ!!!ειρωνικη επανασταση μι καμισ λαθισ!
δε θα εχι γεμιστα το μεσιμερι απο τι νατασα