Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
προφανώς και δυσφημίζουνκατι καταληψεις σε δημοσια κτιρια και σε κατι βιλλες δε δυσφημιζουν δηλαδη?
προφανώς και δυσφημίζουνκατι καταληψεις σε δημοσια κτιρια και σε κατι βιλλες δε δυσφημιζουν δηλαδη?
εμενα μου ειχε νοικιασει το κομμα σουίτα στο GB ρεΜεμάκο, να πήγαινες εσύ να έμενες στις σκηνές.
Οι περισσότερες άδειες ήταν.
και? ποιος ασχολειται με αυτες?προφανώς και δυσφημίζουν
καλεσε κε εμενα ,δε εχο παη ποτε κε θελο να μαθο ποσ ιεν τα λουσαεμενα μου ειχε νοικιασει το κομμα σουίτα στο GB ρε
και? ποιος ασχολειται με αυτες?
εγο να δο που θα μινο τορα;
Στο καυλί μου πάνω περχάπς;
με τις καταληψεις των αναρχικων λεμε σε δημοσια κτιρια ποιος ασχολειται? εκτος αν δυσφημιση για τον τουρισμο ειναι μονο οι σκηνες στο Συνταγμα...Ο ΔΑ που τις ξήλωσε.
πλιροσε πολα κτεσ κε επεσε εκσο ο προιπολογισμοσΦορτωμένο σε βρίσκω. Τι σου έφταιξε ο θρούλης;
οποτε θελεις να ερθεις! παραδιπλα μενει και ο τυπος ο τραστγουορθ, θα μας μαθει πως πηδας μια του πενηνταρικου με 500 ευρωκαλεσε κε εμενα ,δε εχο παη ποτε κε θελο να μαθο ποσ ιεν τα λουσα
με τις καταληψεις των αναρχικων λεμε σε δημοσια κτιρια ποιος ασχολειται? εκτος αν δυσφημιση για τον τουρισμο ειναι μονο οι σκηνες στο Συνταγμα...
Φορτωμένο σε βρίσκω. Τι σου έφταιξε ο θρούλης;
εφτασε να δινει μιζες και στα ψαρια για να τσιμπανε ο αθεοφοβος?πλιροσε πολα κτεσ κε επεσε εκσο ο προιπολογισμοσ
δυσφημηση για δυσφημιση;με τις καταληψεις των αναρχικων λεμε σε δημοσια κτιρια ποιος ασχολειται? εκτος αν δυσφημιση για τον τουρισμο ειναι μονο οι σκηνες στο Συνταγμα...
ικονομολογοσ οποσ ο παπαδρεου κε ο καραμαλισ θα ινε,θα εχι τελισοσι στιν αγλια για στιν αμερικι;οποτε θελεις να ερθεις! παραδιπλα μενει και ο τυπος ο τραστγουορθ, θα μας μαθει πως πηδας μια του πενηνταρικου με 500 ευρω
αν το κλιδονισ το πσιγιο διπσαο πολι τορα τελεφτεαΜου έχει αδειάσει τα ψυγείο, έχει πιεί όλες τις μπύρες και το ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ: μου έχει σπάσει τα @@.
μονο τσιπουρε κε λιθρινια με κερναι σαρδελεσ ποτε,ινε κιριοσεφτασε να δινει μιζες και στα ψαρια για να τσιμπανε ο αθεοφοβος?
παει το τσαντιρ μαχαλα;
που θα βαζουν τωρα τις αρκουδες
μου έχει σπάσει τα @@.
Έλα ρε γιόνι και σ΄έψαχνα. Εσύ είσαι αυτός;
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/07/SNC01011.jpg[/img[/URL]]
[/quote]θελο κε εγο αν φοτογραφιθο διπλα σε εναν τιταντα τισ πολιτικισ[QUOTE="streetwalker, post: 3009612"]
Εντάξει, για τον θρούλη μιλάμε. Περίμενες κάτι διαφορετικό;
[/quote]κανε μια μετα να καταλαβο κε εγο γιατι διαμαρτιρετε ο γερακοσ
θελο κε εγο αν φοτογραφιθο διπλα σε εναν τιταντα τισ πολιτικισκανε μια μετα να καταλαβο κε εγο γιατι διαμαρτιρετε ο γερακοσ