kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παμε απο το μηδεν τοτε.η αρχή γίνεται απο το Αλφα.
Μετά το Ωμέγα δεν υπάρχει άλφα.....
αρχίζουν τα νούμερα. Με πρώτο το Μηδέν.
Παμε απο το μηδεν τοτε.η αρχή γίνεται απο το Αλφα.
Μετά το Ωμέγα δεν υπάρχει άλφα.....
αρχίζουν τα νούμερα. Με πρώτο το Μηδέν.
ομοίως.Σε φιλώ αδερφέ !
Έφυγα
Τα λέμε
ομοίως.
είμαι πάντα δίπλα στους εκλεκτούς και θα είμαι για πάντα
Από κει και πέρα, αν θέλεις να παίξεις με απλές αναλογικές κάνε το...
Παμε απο το μηδεν τοτε.
Ακόμη και το 38% είναι πολύ περισσότερο από το κοινό μιας συναυλία της πάτυ...
Και σίγουρα καμια οργανωμένη ή ανοργάνωτη διαδήλωση δεν δικαιούται να μιλά για λογαριασμό μου...
Επιχειρήματα του "κοίτα λαό που έχουμε" σε πορείες είναι που μας έφτασαν εδώ και σίγουρα δεν θα μας βγάλουν από το τέλμα...
Από κει και πέρα, αν θέλεις να παίξεις με απλές αναλογικές κάνε το...
όπως ξερεις δεν υπήρξα ποτένες τζαμπατζής.
να κεράσεις τους αγανακτισμένους.
εγώ βαρεθηκα την αγανάκτηση και ξύνω τ αρχίδια μου τωρα.
οι κύπριοι που παίζουν χρόνια τώρα μια χαρά το πήγαν.
μήπως επιτέλους να ξεκινήσεις από τα ΑΑ meetings?
είμαι μαλάκας και είμαι καθαρός για μια μέρα.....
είμαι πάντα δίπλα στους εκλεκτούς και θα είμαι για πάντα
Έχω βαρεθεί να βλέπω executives ξυσαρχίδηδες με 3 και 4 χιλιάρικα το μήνα σε αντιπαραγωγικές θέσεις .
Πόσο τέρατα έχετε γίνει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ?
Και φυσικά. 30 χρόνια παίζεις με αυτοδυναμίες. Και πραγματικά εντυπωσιακή η λογική που δίνει αναμφισβήτη εξουσία σε κάποιον, με αντεπιχείρημα ότι δε μπορεί να συνεννοηθεί.
Το πρόβλημα είναι ότι έδινες αυτοδυναμίες σε πρόσωπα που είχαν αποτύχει περισσότερες από μία φορές, όχι η αυτοδυναμία αυτή καθεαυτή...
Το πρόβλημα είναι ότι έδινες αυτοδυναμίες σε πρόσωπα που είχαν αποτύχει περισσότερες από μία φορές, όχι η αυτοδυναμία αυτή καθεαυτή...
5-10 χιλιαδες ειναι εξυπνοι και οι υπολοιποι 4990000 ειναι βλακες
μπρρρρρρρ ελα τζακ
σωστο και αυτο, οι εξυπνοι εξαλλου ειναι παντα και παντου η συντριπτικη πλειοψηφια
Από ότι φαίνεται όμως το δίνεις έστω και αν δε θα ήθελες με 38%. Άλλο 45% άλλο 43%
Αλλά μιας και σε βρήκαμε, καμια βοήθεια να φτιάξουμε καμια λίμιτηντ στην Κύπρο για το παίζουμε πιο άνετα αγανακτισμένοι στην Ελλάδα παίζει ή να απευθυνθώ σε κανά συνάδελφο εκεί;
Αλλά μιας και σε βρήκαμε, καμια βοήθεια να φτιάξουμε καμια λίμιτηντ στην Κύπρο για το παίζουμε πιο άνετα αγανακτισμένοι στην Ελλάδα παίζει ή να απευθυνθώ σε κανά συνάδελφο εκεί;
Μα τα τελευταία χρόνια όλες οι κυβερνήσεις είχαν πάνω από 40% στην τελική...
Συμφωνώ πάντως ότι με ποσοστό κάτω του 40% δεν θα πρέπει να σχηματίσεις κυβέρνηση αν και με τον παρόντα εκλογικό νόμο, θέλει τρελή καραμπόλα για να βγάλεις 151 βουλευτές με 38%.
Αχαχαχαχαχαχαχαχχαχ, σε λίγο θα τον χρειαζόμαστε για να μας φέρνει τίποτε Ευρά.
Υ.Γ. Περίμενε νσ σε γνωρίσει και με κανέναν Ρώσο μεγαλομαφιόζο.