Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 485K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
5-10 χιλιαδες ειναι εξυπνοι και οι υπολοιποι 4990000 ειναι βλακες

μπρρρρρρρ ελα τζακ
ρε κολητε προκαλεις για να νοιωσεις καποιος? (αφου δεν εχεις λογο να αρθρωσεις) η φτιαχνεσε με της μαλακιες που λες?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λοιπόν  ο μόνος  που  είχε  πάρει  γραμμή την ψυχολογία  του Έλληνα  ήταν  ο  Άγιος  Νικόδημος  ο Αγιορείτης  που  απαγόρευε  την κοινωνία  σε  όσους  μαλακίζονταν  , για  μεγαλύτερο διάστημα  από  όσο στους  ανθρωποκτόνους .

Σου  λέει  ο  Άγιος  ο φονιάς  θα  είχε  λόγο . Αν  είχε  λόγο θα  διορθωθεί κάποτε .

Ο μαλάκας ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

τα μουνακια πανε μονα τους, μη και μπερδευτουνε το απογευμα με τον απλο κοσμο και δε φανει η σημαια.
πεσαν οι μασκες τυποι. αυτα ειναι τα τυπακια που θελουν το περισσοτερο ξυλο απο ολους.

Να δω διαδηλωτές να γιουχάρουν παμετζήδες! Θα γελάω μέχρι τη β' παρουσία/έλευση αταξικής κοινωνίας (ανάλογα με τη θρησκεία καθενός) !
Πέρασα χθες αργά από σύνταγμα...Ντάξει η βραδυνή βάρδια δεν είναι αντιπροσωπευτική αλλά όμολογώ ότι ακόμη και έτσι ο κόσμος απείχε αρκετά από τους επαγγελματίες διαδηλωτές των δήθεν αυθόρμητων "εξεγέρσεων" και δεν είχε την καμαρίλα της συνδικαλιστικής νομεκλατούρας.
Έχω άλλη άποψη για το ποιος φταίει, για το πώς πρέπει να αντιδράσουμε και για το ποια είναι η ευθύνη του λαού...
Ωστόσο, όταν μια διαδήλωση είναι ειρηνική, επιβαρύνει ελάχιστα την πόλη και δεν καπελώνεται από τα συνήθη υποπροϊοντα του ευρύτερου "προοδευτικού" χώρου δεν μπορεί παρά να είναι ένα βήμα μπρος σε σχέση με αυτά που γίνονταν έως πρόσφατα...
Όσο μένουν έτσι, ακαπέλωτοι και ειρηνικοί, αν και διαφωνώ σε πολλά, θα έχουν την κατανόηση και τη συμπάθειά μου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όσο μένουν έτσι, ακαπέλωτοι και ειρηνικοί, αν και διαφωνώ σε πολλά, θα έχουν την κατανόηση και τη συμπάθειά μου...

και συ έχεις την κατανόηση και συμπάθειά μου.

την πείνα βέβαια δεν τη γλιτώνεις είτε σε κατανοώ είτε όχι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάμε  μετά  το champions league ?

δεν πάω πουθενά.
εγώ φωνάζω, ωρύομαι, βρίζω, τσαμπουκαλεύομαι όταν πρέπει.
τότε είμαι γραφικός.
τώρα απλα γράφω στ αρχίδια μου όλα τα μαλακισμένα που πρέπει να τους πάρουν το πέιρολ για να καταλάβουν τι τους έκαναν 3 χρόνια τώρα.

τέλος.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
δεν πάω πουθενά.
εγώ φωνάζω, ωρύομαι, βρίζω, τσαμπουκαλεύομαι όταν πρέπει.
τότε είμαι γραφικός.
τώρα απλα γράφω στ αρχίδια μου όλα τα μαλακισμένα που πρέπει να τους πάρουν το πέιρολ για να καταλάβουν τι τους έκαναν 3 χρόνια τώρα.

τέλος.

Άμα  κεράσω  και παγωτό φράουλα  στου Τερκενλή ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άμα  κεράσω  και παγωτό φράουλα  στου Τερκενλή ?
όπως ξερεις δεν υπήρξα ποτένες τζαμπατζής.
να κεράσεις τους αγανακτισμένους.
εγώ βαρεθηκα την αγανάκτηση και ξύνω τ αρχίδια μου τωρα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.752
Πόντοι
2.606
καλα ασ επαιζε κανας βαζελος η κανας γαυριτς σημερα τελικο τσου λου(επιστ.φαντασια)και σου λεω που θα μας εβαναν τους αγανακτισμενους....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Να δω διαδηλωτές να γιουχάρουν παμετζήδες! Θα γελάω μέχρι τη β' παρουσία/έλευση αταξικής κοινωνίας (ανάλογα με τη θρησκεία καθενός) !
Πέρασα χθες αργά από σύνταγμα...Ντάξει η βραδυνή βάρδια δεν είναι αντιπροσωπευτική αλλά όμολογώ ότι ακόμη και έτσι ο κόσμος απείχε αρκετά από τους επαγγελματίες διαδηλωτές των δήθεν αυθόρμητων "εξεγέρσεων" και δεν είχε την καμαρίλα της συνδικαλιστικής νομεκλατούρας.
Έχω άλλη άποψη για το ποιος φταίει, για το πώς πρέπει να αντιδράσουμε και για το ποια είναι η ευθύνη του λαού...
Ωστόσο, όταν μια διαδήλωση είναι ειρηνική, επιβαρύνει ελάχιστα την πόλη και δεν καπελώνεται από τα συνήθη υποπροϊοντα του ευρύτερου "προοδευτικού" χώρου δεν μπορεί παρά να είναι ένα βήμα μπρος σε σχέση με αυτά που γίνονταν έως πρόσφατα...

Τύπε να ρωτήσω κάτι; Ποια αντίδραση θεωρείς λογική και στι πλαίσια της ανώδυνης βεγγέρας όταν, δεν υφίσταται δημοκρατική εκλογή και δίνεται αυτοδυναμία με 38%; Για να αντίληφθώ τα όρια της δημοκρατικής αυτοδύναμης κατανόησης

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και συ έχεις την κατανόηση και συμπάθειά μου.

την πείνα βέβαια δεν τη γλιτώνεις είτε σε κατανοώ είτε όχι.

Κοίτα, αν νομίζεις ότι με 20.000-30.000 ακόμη και 100.000 στο σύνταγμα θα γλιτώσεις καμια πείνα, πλανάσαι πλάνη οικτρά...
Το παιχνίδι έχει χαθεί προ πολλού και νομοτελειακά θα πεινάσεις (καλά όχι εσύ, εσένα δεν σε πιάνει τίποτα) επειδή μαλακιζόσουν ως λαός 30 χρόνια τώρα...
Από κει και πέρα, σε μια χώρα που γίνονταν πορείς όταν ΔΕΝ έπρεπε- ή για την ακρίβεια, όλες σχεδόν οι κινητοποιήσεις από το 1974 και μετά γίνονταν για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε σήμερα, το ότι κάποιοι αποφασίζουν έστω για την τιμή των όπλων να αντιδράσουν τώρα που πράγματι υπάρχει λόγος, είναι προς τιμή τους.

Από κει και πέρα, ας μην γελιόμαστε...
Αν κάποιος νομίζει ότι θα αυξηθούν οι μισθοί ή η παραγωγικότητα και θα τιμωρηθούν οι κακοί πολιτικοί από διαδηλώσεις τυπων με αρκετό ελεύθερο χρόνο για να ξημεροβραδιάζονται σε πλατείες, τότε ναι, την πείνα δεν την γλιτώνουμε.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Περσόνα  φίλε  Πάντα  υπήρξες Άρχοντας .
Γι  αυτό θα ήθελα  να  σε  έχω  μαζί μου στο Σύνταγμα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Κατι να αλλαξει σιγα ρε μαγκα.Να γινει μια αρχη.Το ξερουμε οτι στα σκατα ειμαστε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσόνα  φίλε  Πάντα  υπήρξες Άρχοντας .
Γι  αυτό θα ήθελα  να  σε  έχω  μαζί μου στο Σύνταγμα

πουράκο οι αναρχοζάμπλουτοι δεν άλλαξαν ποτέ τον κόσμο.
μόνο εαυτόν κατέστρεψαν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατι να αλλαξει σιγα ρε μαγκα.Να γινει μια αρχη.Το ξερουμε οτι στα σκατα ειμαστε

η αρχή γίνεται απο το Αλφα.
Μετά το Ωμέγα δεν υπάρχει άλφα.....
αρχίζουν τα νούμερα. Με πρώτο το Μηδέν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τύπε να ρωτήσω κάτι; Ποια αντίδραση θεωρείς λογική και στι πλαίσια της ανώδυνης βεγγέρας όταν, δεν υφίσταται δημοκρατική εκλογή και δίνεται αυτοδυναμία με 38%; Για να αντίληφθώ τα όρια της δημοκρατικής αυτοδύναμης κατανόησης

Ακόμη και το 38% είναι πολύ περισσότερο από το κοινό μιας συναυλία της πάτυ...
Και σίγουρα καμια οργανωμένη ή ανοργάνωτη διαδήλωση δεν δικαιούται να μιλά για λογαριασμό μου...
Επιχειρήματα του "κοίτα λαό που έχουμε" σε πορείες είναι που μας έφτασαν εδώ και σίγουρα δεν θα μας βγάλουν από το τέλμα...
Από κει και πέρα, αν θέλεις να παίξεις με απλές αναλογικές κάνε το...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom