Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Τίκγα!!!
΄
Μη σου πω έξαλλες !
Εξαλλες επειδη βλεπουν το πορτοκαλί το καλο με το κυαλι ε?
Τίκγα!!!
΄
Μη σου πω έξαλλες !
Εξαλλες επειδη βλεπουν το πορτοκαλί το καλο με το κυαλι ε?
εξακτελυ
Προβοκατορολογια με"γαλανολευκο"προσημο.«Διαλύστε τους πολίτες και όχι τους μπαχαλάκηδες»
Κατσε να σε σφαξουνε εσυ σαν τραγι,και μη βγαζεις αχνα.Δηλ η κλιμάκωση της βίας είναι η λύση; Αν ναι, δε θα τις αρπάξει πάλι ο κόσμος;
Το προβλημα τους ειναι οτι γεννηθηκαν οσφυοκαμπτες.αν και διαφωνώ κάθετα με τη θέση του υπερπόντικα έχω την εξής απορία.....
τον πρόβλημά σας ιδεολογοπουστράκια είναι το περιστατικό βίας με έναν ασπρομάλλη παρανοικό, ή η ανευ προηγουμενου δολοφονική βία και καταστολή με στόχο τους απλούς ανθρώπους που διαδήλωναν ειρηνικά;
Οι κωλογλυφτες ειδικα δεν εχουν καμμια θεση...δηλαδή στην ιδανική κοινωνία που πάτε να φτιάξετε δεν έχουν θέση όσοι είναι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί και όσοι γενικά υπηρέτησαν με κάποιο τρόπο το καθεστώς ....
Αλλος ενας που τα πηρε στην κρανα ΤΩΡΑ και ΟΧΙ πριν μια βδομαδα.Γιατί, τί είσαι; Αστυνομία; Κάποια άλλη κατεστημένη αρχή που θα σου βγάλω και έγγραφο;
Άκου ρε μαλακα τί λέει το άτομο και τα πιστεύει κιόλα... Ορθώς ξυλοκοπήθηκε διότι δεν έβγαζε ταυτότητα...
Γούστο σου και καπέλο σου και ίσως κι εγώ να έκανα το ίδιο. Θαρρώ καταλαβαίνεις ότι άλλο να σου ζητά ένας πολίτης να βγάλεις ταυτότητα κι άλλο να του δείχνεις εσύ έτσι; Σε δημόσιο χώρο; Να ζητάει ταυτότητα; Πάμε καλα;
Τι λες τώρα ρε.....ο τύπος το συζήτησε με τους αγανακτισμένους στις πλατείες, λύση δε βρήκε και έτσι πήρε τηλέφωνο να ακούσει μια συμβουλή απο ειδικό. Εμένα μου άρεσε εκεί με το κανό! οεο
Για πεσ μου. Με ποιες Προγραμματικες Δηλωσεις και δεσμευσεις, κατεβηκε
στις εκλογες; Μας ειπε για ΔΝΤ (παρα τις κρυφες συνενοησεις);
Η μας ειπε το κλασικο Λεφτα Υπαρχουν; Και χιλια αλλα ψευδη;
Οτι θα βγουμε στις Αγορες; Ενω γνωριζανε ΟΛΟΙ τι ΑΚΡΙΒΩΣ συνεβαινε.
Που βρισκομαστε σχεδον δυο Χρονια μετα; Ειμαστε το τσολι της Ευρωπης.
Κατα πολυ εκτος οικονομικων και κοινωτικων στοχων.
Το ιδιο θα ισχυει σε λιγοτερο απο ενα χρονο. Ολα σχεδιασμενα.
Υποχειριο του ΔΝΤ, που αυτος μας εβαλε. Ρωτησε κανεναν;
Ο Λαος του εδωσε τετοια Εντολη; Ζητησε ποτε εστω τη γνωμη του Λαου;
Εσυ σαν Ελληνας τα δεχεσαι αυτα; Αυτα δεν αποτελουν Πολιτικη Βια;
Δεχονται 9 μυρια αυτες τισ κοροιδιες; Οριζοντιες μειωσεις σ' ολους;
Εσυ σαν πολιτης δεν παρατηρεις καμμια Αδικια, καμμια καταπατηση σου;
Εαν περιμενεις αλλα 2 χρονια (εκλογες)η καταστροφη θα εχει ολοκληρωθει.
Δεν προκειται για οργανωμενη προσπαθεια, και εγω που ημουν υπερ,
εχω απογοητευθει και αηδιασει και πολλα αλλα.
Ειναι Λογικο να βγω εξω και να εκδηλωσω την γνωμη μου, οπως κι' αλλοι.
Να κατσω απραγος για 2 χρονια χοντρου ασαλιωτου γαμισιου;
Κανενας δεν εδειρε κανεναν. Δεν μεταχειριζονται σωματικη ΒΙΑ,
εκτος εαν προκληθουνε. Εσυ τι θα εκανες απεναντι στην Πολιτικη Βια;
Θα περιμενες;;;; Παρα τις απροκαληπτες Προκλησεις;
προτιμώ να μην τους δω καν να κατεβαίνουνε στις εκλογέςεχεις τη δυνατοτητα με την ψηφο σου να τους στειλεις απο εκει που ηλθαν και να βαλεις στη θεση τους οποιους αλλους νομιζεις.
Πολλοι απο τους ψευτομαγκες που λενε να μαζευτουνε 100 για να δειρουμε εναν, στις εκλογες παλι στα ιδια βουλευτικα γραφεια θα κολοτριβονται για ρουσφετια.
δεν σε λέμεΈτσι, έτσι πες τα. Πες τα γιατί λένε εμένα περίεργο, εγκεφαλικά ανάπηρο, κότα, γιουσουφάκι και λοιπές μαλακοκαυλιάσεις που τους βγαίνουν στον εγκέφαλο.
και καμία επένδυση δεν έρχεται όταν υπάρχει πολιτική ασ΄ταθεια αποφάσεων και αμετροέπεια και αμέλεια υποσχέσεωνσυμφωνω μαζι σου, οι τυποι ειπαν ψεμματα και ειναι λιγοι για το μεγεθος του προβληματος. Αυτο που λεω ειναι οτι με το να τα σπαμε και να δερνομαστε βγαζουμε τα ματια μας. Γιατι αυτη τη στιγμη απο την Ελλαδα λειπουν χρηματα. Πρεπει να ερθουν απ εξω.
Πρεπει καποιοι να ερθουν για τουρισμο, για να αγορασουν καποιο ακινητο, για να επενδυσουν 1 ευρω σε αυτο τον τοπο. Κανεις δεν παει σε ενα τοπο που καιγεται καθε τοσο η πρωτευουσα..
Μηπως λοιπον κι αυτοι που παρακινουν τον κοσμο παιζουν στο παιχνιδι της απαξιωσης αυτης της χωρας?
προτιμώ να μην τους δω καν να κατεβαίνουνε στις εκλογές
για την ακρίβεια προτιμώ να τους δω να μην μπορούνε ούτε να κατέβουνε ούτε να ανέβουνε σκάλες
ούτε με πατερίτσες
και αυτούς
και τους συμπαρατρεχάμενους
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ FΙΚRΕΤ ΙΝΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 5 - 30 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ HURIET ΚΑΙ ZAMAN.-
ANTIO AOZ.
Εμείς τουλάχιστον κλέβουμε αναμεταξύ μας.
Γι αυτό κάντε μας τη χάρη και σεις και το Ηνωμένο σας ΒΑΣΙΛΕΙΟ....
ΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ FΙΚRΕΤ ΙΝΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 5 - 30 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ HURIET ΚΑΙ ZAMAN.-
ANTIO AOZ.