The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.148
- Πόντοι
- 25.467
Εχει αγανακτισμενες?
Τίκγα!!!
Εχει αγανακτισμενες?
΄Εχει αγανακτισμενες?
Α ρε μουνοπανα γαμω το σπιτι σας
[size=20pt]«Διαλύστε τους πολίτες και όχι τους μπαχαλάκηδες»[/size]
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011, 11:53
ελευθερη μεταφραση δηλωσεων:
ρε δε πα να φωναζετε, δε πα να χτυπιεστε, εγω θα κανω οτι μου γουσταρει,θα τα πουλησω όλα, θα σας κοψω μισθους και συνταξεις, θα σας γαμησω οτι εχετε αγαμητο και σεις θα μου λετε και ζητω! Αλλιως θα βγαλω τα τανκς στους δρομους και θα σας παρει ο διαολος τον πατερα
ειπαμε.....σοσιαλισμος ή βαρβαροτητα.... για το καλο μας!
η ηγεσια των ΜΑΤ εχει κανει και αλλες φορες τρελλες μλκιες...σκατοβλαχοι γαμω την κοινωνια τους..Α ρε μουνοπανα γαμω το σπιτι σας
[size=20pt]«Διαλύστε τους πολίτες και όχι τους μπαχαλάκηδες»[/size]
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011, 11:53
Οχι, μαγκες ειναι οι "154" που "Αποφασιζουν και Διατασουν" (με χιλιαδες
ψεμματα και τραμπουκιστικους εκβιασμους του χειριστου ειδους)
να γαμησουνε Οικογενειακως 9.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,
με μειωμενη Εθνικη Κυριαρχια κλπ!
εχεις τη δυνατοτητα με την ψηφο σου να τους στειλεις απο εκει που ηλθαν και να βαλεις στη θεση τους οποιους αλλους νομιζεις.
αντιγράφω...
από το βιβλίο του "ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...."
Αν θυμαμαι καλα και ο Ραφαηλιδης στην "Ιστορια" του πιο πολυ τα εχωνε στο διγλωσσο πασοκ παρα στην αδυναμη αλλα ξεκαθαρη και σαφως λιγοτερο επικινδυνη ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ ηταν αυτο που ελυνε και εδενε!
ΥΓ: Μη ποσταρεις καθε τρεις κ λιγο το αποσπασμα του ταχυδρομου απο το 86 για να μας αποδειξεις οτι το κακο ερχοταν. Ολοι πλεον του ριξανε μια ματια και στην πορεια εγιναν πολυ χειροτερα που ΕΚΕΙΝΑ κατ εμε επρεπε να μας ταρακουνησουν και οχι η ροπη προς το δημοσιουπαλληλικι
Έτσι, έτσι πες τα. Πες τα γιατί λένε εμένα περίεργο, εγκεφαλικά ανάπηρο, κότα, γιουσουφάκι και λοιπές μαλακοκαυλιάσεις που τους βγαίνουν στον εγκέφαλο.
Τίκγα!!!
εχεις τη δυνατοτητα με την ψηφο σου να τους στειλεις απο εκει που ηλθαν και να βαλεις στη θεση τους οποιους αλλους νομιζεις.
Πολλοι απο τους ψευτομαγκες που λενε να μαζευτουνε 100 για να δειρουμε εναν, στις εκλογες παλι στα ιδια βουλευτικα γραφεια θα κολοτριβονται για ρουσφετια.
Και tanga μη σου πω
και κάθεσαι και δίνεις σημασία στο τι λένε οι αθλητές των Special Olympics
Κοίταξε, σε κάποια άτομα, ναι δίνω.
Σε άλλα πάλι, Μπαινόπουλος, Βγενόπουλος
Πολλοι απο τους ψευτομαγκες που λενε να μαζευτουνε 100 για να δειρουμε εναν, στις εκλογες παλι στα ιδια βουλευτικα γραφεια θα κολοτριβονται για ρουσφετια.