Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
και γω πιστεύω ότι κάποιοι πρέπει ορθώς να ξυλοκοπηθούν.
εσύ, ας πούμε προηγείσαι του καμμένου στη δική μου λίστα.
Come and get it!
και εσύ που ήσουνα? εσύ τι έκανες? κοιμόσουν τον ύπνο του δικαίου? ή μήπως δεν ήξερες?
και εσύ που ήσουνα? εσύ τι έκανες? κοιμόσουν τον ύπνο του δικαίου? ή μήπως δεν ήξερες?
Έννοια από το παρελθόν. Τώρα γίνεται μόνοκαι εσυ που ηξερες τι μπορεσες και εκανες δηλαδη
ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ μηπως
τα χουμε πει αυτά.πέρσυ... εσύ δεν είσαι καν στην λίστα μου.. είμαι φιλόζωος..
Come and get it!
τα χουμε πει αυτά.
Υ.Γ.
φρόντισε μόνο να έχεις κάνει αντιλυσσικό όταν με συναντήσεις.
εχω πρακτόρια γι αυτές τις δουλειές.
δε λερώνω τα χέρια μου.
είμαι σκληρόπετσος.. πολλά κοπρόσκυλα έχουν σπάεσι τα δόντια τους στο πετσί μου.. .
Με άλλα λόγια μου ομολογείς τώρα ενώπιον όλων ότι γουστάρεις να με δείρεις αλλά θα βάλεις άλλους να το κάνουν.
ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΦΤΙΛΑ!
ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!
αααααααχαχααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα
τα ροτβαιλερ πουστάκι δεν είναι κοπροι.
κοίτα.
είνα προφανές ότι ο εγκέφαλος δεν τραβάει.
όταν αποκτήσεις εγκεφαλική δραστηριότητα να κατανοήσεις ότι είναι αδιανόητο για εναν νορμάλ εγκέφαλο να εκσπερματώνει με την κοινοβουλευτική δημοκρατία, τότε ενδεχομένως να αποκτήσεις και χιούμορ που δεν έχεις ούτε για δείγμα.
Ξέρεις ότι δε λέω.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ. Πόσω μάλλον να χρησιμοποιεί βία εάν δεν ικανοποιήσει το αίτημά του.
ΑΠΛΟ
Ξερεις οτι λες μαλακιες,τελος.
Και καλο θα ηταν να ακους και καναν μεγαλυτερο
Η δικια σου συμμετοχη σε διαδικασιες δημικρατικες-συμβουλια-συγκεντρωσεις ομιλιες κτλ κτλ
αρχιζουν και τελειωνουν στην εκλογικη διαδικασια,ασε με να ξερω περισσοτερα σε αυτα τα πραματα...
Στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ και στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ο μισοτρελλος τυπος με τα ασπρα
μαλλια,τραμπουκιζε,ειρωνευοταν και λοιδωρουσε καποιους και γενικα η συμπεριφορα του ηταν
"μυστηρια" και παραξενη,ξενη ως προς τα τεκταινομενα(κανεις ομως δεν τον εμποδισε να
εκφρασει τις ακραιες θεσεις του..)
Του ζητηθηκε ταυτοτητα,οχι γιατι μας ενδιεφεραν τα στοιχεια του (σιγα τα μουτρα εξαλλου)
αλλα προς αποδειξη του ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ.....
Δεν την εδειξε και συνεχισε να το παιζει τρελλιτσα και πονηρουλης και συνεχισε να προκαλει
και να ειρωνευεται το πληθος
Εφαγε τις ψιλες του απο το πληθος και φυγαδευτηκε στους μπατσους
end of story
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΞΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!!!!!!!
απλα
δηλαδή στην ιδανική κοινωνία που πάτε να φτιάξετε δεν έχουν θέση όσοι είναι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί και όσοι γενικά υπηρέτησαν με κάποιο τρόπο το καθεστώς ....
όμορφος κόσμος,ηθικός, αγγελικά πλασμένος ....
αντε ρε ουστ από δω φασισταριά....
Του ζητηθηκε ταυτοτητα,οχι γιατι μας ενδιεφεραν τα στοιχεια του (σιγα τα μουτρα εξαλλου)
αλλα προς αποδειξη του ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ.....
Δεν την εδειξε και συνεχισε να το παιζει τρελλιτσα και πονηρουλης και συνεχισε να προκαλει
και να ειρωνευεται το πληθος Εφαγε τις ψιλες του απο το πληθος και φυγαδευτηκε στους μπατσους