ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δηλ η κλιμάκωση της βίας είναι η λύση; Αν ναι, δε θα τις αρπάξει πάλι ο κόσμος;
οχι βεβαια.. ;)
Δηλ η κλιμάκωση της βίας είναι η λύση; Αν ναι, δε θα τις αρπάξει πάλι ο κόσμος;
δεν το κλείδωσαν σου λέω
και δεν είναι αυτό
το θέμα είναι πως για να κάνουνε τις ιδιωτικοποιήσεις δεν χρειάζοντι μόνο ένα νόμο
χρειάζονται και την ηρεμία του κόσμου
πού θα την βρούνε;
σιγοβράζει λέμε
Δηλ η κλιμάκωση της βίας είναι η λύση;
Αν ναι, δε θα τις αρπάξει πάλι ο κόσμος;
Είδες με προσοχή τις φωτογραφίες τις προάλλες; Δε δίσταζαν να χτυπήσουν ασπρομάλληδες στην ψύχρα.οχι βεβαια.. ;)
Θα υπαρξουν θυματα την αλλη φορα αν ξαναπροσπαθησουν να φερθουν ετσι
Ο νοων νοειτω,απλα!!!
Είδες με προσοχή τις φωτογραφίες τις προάλλες; Δε δίσταζαν να χτυπήσουν ασπρομάλληδες στην ψύχρα.
Αν προετοιμάζεται βία από ορισμένους, πιστεύεις ότι θα έχουν αναστολές να τους πατήσουν όλους κάτω;
Σοβαρολογείς;
Ειναι απλα τα πραματα.
Ο τυπος ρωτηθηκε πιεστικα αν αληθευει οτι ειναι λιτης.
Αρνηθηκε να απαντησει,αρνηθηκε να βγαλει ταυτοτητα η καποιο αλλο εγγραφο.
Επομενως θεωρηθηκε ως λιτης,επομενως ξυλοκοπηθηκε,ορθα ΙΜΟ.
ΥΓ προσωπικα εχω βγαλει χαρτια(ταυτοτητα,διπλωμα,ασφαλεια κλπ)ΧΩΡΙΣ να μου το ζητησει κανεις,απλα για να με εμπιστευτουν οι διπλανοι μου(ημουν μονος μου).
δεν τους ενδιαφέρει......
Γιατί, τί είσαι; Αστυνομία; Κάποια άλλη κατεστημένη αρχή που θα σου βγάλω και έγγραφο;
Άκου ρε μαλακα τί λέει το άτομο και τα πιστεύει κιόλα... Ορθώς ξυλοκοπήθηκε διότι δεν έβγαζε ταυτότητα...
Γούστο σου και καπέλο σου και ίσως κι εγώ να έκανα το ίδιο. Θαρρώ καταλαβαίνεις ότι άλλο να σου ζητά ένας πολίτης να βγάλεις ταυτότητα κι άλλο να του δείχνεις εσύ έτσι; Σε δημόσιο χώρο; Να ζητάει ταυτότητα; Πάμε καλα;
το τι θα γίνει δεν έχει καμμιά σχέση με το τι τους ενδιαφέρει.θα το δουμε αυτο....
Γιατί, τί είσαι; Αστυνομία; Κάποια άλλη κατεστημένη αρχή που θα σου βγάλω και έγγραφο;
Άκου ρε μαλακα τί λέει το άτομο και τα πιστεύει κιόλα... Ορθώς ξυλοκοπήθηκε διότι δεν έβγαζε ταυτότητα...
Γούστο σου και καπέλο σου και ίσως κι εγώ να έκανα το ίδιο. Θαρρώ καταλαβαίνεις ότι άλλο να σου ζητά ένας πολίτης να βγάλεις ταυτότητα κι άλλο να του δείχνεις εσύ έτσι; Σε δημόσιο χώρο; Να ζητάει ταυτότητα; Πάμε καλα;
το τι θα γίνει δεν έχει καμμιά σχέση με το τι τους ενδιαφέρει.
εάν τους ενδιέφερε δε θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.
αν και διαφωνώ κάθετα με τη θέση του υπερπόντικα έχω την εξής απορία.....
τον πρόβλημά σας ιδεολογοπουστράκια είναι το περιστατικό βίας με έναν ασπρομάλλη παρανοικό, ή η ανευ προηγουμενου δολοφονική βία και καταστολή με στόχο τους απλούς ανθρώπους που διαδήλωναν ειρηνικά;
Δεν ξέρω για χουντικούς, ελικόπτερα κλπ που λες..... σε κάθε περίπτωση παρήγγειλαν νέα χημικά, οικολογικά που δε ρυπαίνουν - απλά σου γαμάνε το κυκλοφοριακό την επόμενη μέρα.ΑΠΟΛΥΤΑ τυπε..
απο κει και περα αν ειναι μονο ειρηνικο.. το παιχνιδι θα απαντανε με ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ και ΧΗΜΙΚΑ
και θα κανουν τον κοσμο ζομπι με CS
Δεν ξέρω για χουντικούς, ελικόπτερα κλπ που λες..... σε κάθε περίπτωση παρήγγειλαν νέα χημικά, οικολογικά που δε ρυπαίνουν - απλά σου γαμάνε το κυκλοφοριακό την επόμενη μέρα.
Βούτυρο στο ψωμί τους η βία, θα τρίβουν τα χέρια τους και θα απαντήσουν με ακόμα μεγαλύτερη που τα γεγονότα τις προάλλες θα μοιάζουν με μπουγέλα που παίζαμε στο σχολείο.
αν και διαφωνώ κάθετα με τη θέση του υπερπόντικα έχω την εξής απορία.....
τον πρόβλημά σας ιδεολογοπουστράκια είναι το περιστατικό βίας με έναν ασπρομάλλη παρανοικό, ή η ανευ προηγουμενου δολοφονική βία και καταστολή με στόχο τους απλούς ανθρώπους που διαδήλωναν ειρηνικά;
Λες μαλακιες
Ναι,γιατί δεν χρεωκόπησες,σε χρεωκόπησαν,ας πάνε να τα ζητήσουν από τον Άκη....
και γω πιστεύω ότι κάποιοι πρέπει ορθώς να ξυλοκοπηθούν.Το πρόβλημά μου ρε βλακέντιε είναι ότι υπάρχουν άτομα που πιστεύουν στο "ορθώς ξυλοκοπήθηκε" και στο "όποτε σε ρωτάω εγώ σε δημόσιο χώρο θα βγάζεις ταυτότητα να τη βλέπω".