trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εκτος απο διορατικος επενδυτης, μου αρεσει που εισαι και πανεξυπνος τυπε
ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση !!! τοχουμε στην οικογένεια .....
εκτος απο διορατικος επενδυτης, μου αρεσει που εισαι και πανεξυπνος τυπε
μα δεν νευριάζωμην νευριάζεις .... κρατήσου ήρεμος και θα ανακαλύψεις την ουσια των πραγμάτων .... παντού υπάρχουν ευκαιρίες ειδικά σε χώρες μπάχαλο οπως αυτές των βαλκανίων ....
η διαχείρηση των ευρωπαικών εισροών επαφίεται στην ικανότητα των νεοελλήνων .... αντίστοιχη με την γενική εικόνα της χώρας .... μια βόλτα στο κέντρο της αθήνας απαντά σε πολλά ερωτηματα σχετικά με την κατάσταση και την εξέλιξη των πραγμάτων ...
ποτέ δεν ειχα άγχος στη ζωη μου .... σε γενικές γραμμές ..... και εγω επίσης έχω επίγνωση του τι είμαι .... (ενας πολύ καλός άνθρωπος και τιμημένος πολίτης .....)
οσο για την πειθώ περί των ιδεών μου ..... φυσικά και έχω δικιο .... φαίνεται απο την εξέλιξη των πραγμάτων ...
λες πατρίδα ?
Ναι εντάξει, το ξέρω. Το μαλάκα τον πρύτανη τον είδες όμως στη συνέντευξη;γιατί μας αξίζει;
μας αξίζει όσο το ανεχόμαστε
αν θεωρείς πως δεν είναι σωστό, ψάξε και βρες του υπέρμαχους της ίδιας ιδέας και πολέμησέ το
με ωχαδερφισμό δεν πάμε πουθενά
μην νευριάζεις .... κρατήσου ήρεμος και θα ανακαλύψεις την ουσια των πραγμάτων .... παντού υπάρχουν ευκαιρίες ειδικά σε χώρες μπάχαλο οπως αυτές των βαλκανίων ....
η διαχείρηση των ευρωπαικών εισροών επαφίεται στην ικανότητα των νεοελλήνων .... αντίστοιχη με την γενική εικόνα της χώρας .... μια βόλτα στο κέντρο της αθήνας απαντά σε πολλά ερωτηματα σχετικά με την κατάσταση και την εξέλιξη των πραγμάτων ...
ποτέ δεν ειχα άγχος στη ζωη μου .... σε γενικές γραμμές ..... και εγω επίσης έχω επίγνωση του τι είμαι .... (ενας πολύ καλός άνθρωπος και τιμημένος πολίτης .....)
οσο για την πειθώ περί των ιδεών μου ..... φυσικά και έχω δικιο .... φαίνεται απο την εξέλιξη των πραγμάτων ...
όχιΝαι εντάξει, το ξέρω. Το μαλάκα τον πρύτανη τον είδες όμως στη συνέντευξη;
μα δεν νευριάζω
για να βρίσω κάποιον δεν χρειάζεται να νευριάσω
απόλυτα ήρεμος είμαι, για την ακρίβεια δουλεύω και ταυτόχρονα και όλα μια χαρούλα
αλλά φυσικά με το να λες αυτά που λες μας βρίζεις εσύ θεωρώντας μας μαλάκες
την ουσία την ξέρουμε
ξέρουμε πώς κερδίζεις χρήματα κι εσύ και το υπόλοιπο συρφετολόι των πολιτικών μας αστέρων
και για αυτό καλύτερα κρύψου
δεν σε απειλώ έτσ; μην το πάρεις στραβά
συμβουλή σου δίνω, τα πράγματα δεν θα είναι πολύ όμορφα για σένα στην Ελλάδα
Bleib besser in Deutschland
κορυφαίοΗ Ελλάδα θα πρέπει να μετατραπεί σε δαυλό που θα κάψει όλο το παρηκμασμένο σύστημα σαν πυροτέχνημα.Για την ακρίβεια όχι το σύστημα αλλά τα πρόσωπα.
σε δικαιλογώ απόλυτα .... αισθάνεσαι τελείως προδομένος και με το δικιο σου ...
ερχομαι ελλάδα και περνω πολύ πολύ καλά .... θα κάνω και yachting τον Αυγουστο και μια-διο βδομάδες Ροδο και Αντάλια .... όμορφα στο αιγαίο ....
ευχομαι ενα απολαυστικό καλοκαιρι
ερχομαι ελλάδα και περνω πολύ πολύ καλά .... θα κάνω και yachting τον Αυγουστο και μια-διο βδομάδες Ροδο και Αντάλια .... όμορφα στο αιγαίο ....
Ρε αγόρι μου σταμάτα να δουλεύεις το κόσμο...
σε δικαιλογώ απόλυτα .... αισθάνεσαι τελείως προδομένος και με το δικιο σου ...
:στ αρχίδια μας.
αμα πνιγείς κιόλας θα γλιτώσει και η ελλάδα απο ενα μαλάκα.
δεν αισθάνομαι προδομένος καθόλουσε δικαιλογώ απόλυτα .... αισθάνεσαι τελείως προδομένος και με το δικιο σου ...
δεν αισθάνομαι προδομένος καθόλου
το να μου παίξεις την καλή κυρά Βασιλική που με "καταλαβαίνει" (και με ειρωνεύεται) είναι αυτό που κάνουν όλοι οι πολιτικοί μας
απο τι να προδοθώ; από τους πολιτικούς; δεν έκαναν κάτι που δεν το περίμενα.
από τον κόσμο; χμ, ναι, οκ, από αυτούς είμαι ακόμα απογοητευμενος που δεν έχουν αρπάξει τα ματσούκια
κάνε όσες διακοπές θες
κι άλλοι κάνανε και κάνουνε
μέχρι να τους έρθει το παλούκι από εκεί που δεν το περιμένουνε
εγώ είμαι απογοητευμένος από τη χώρα μου, εσύ μπορεί να μην πήγες φαντάρος, να μη σε νοιάζει η ιστορία, να σε νοιάζει μόνο η βολή σου - διάολε, μπορεί ακόμα και τα παιδιά σου να προδώσεις για να έχεις εσύ καλύτερη ζωή
αλλά δεν είναι όλοι έτσι ούτε πρέπει να είναι
προσωπικά σε λυπάμαι
είσαι κενός άνθρωπος
οι διακοπές δεν σε γεμίζουνε. ένα δάκρυ ή ένα χαμόγελο από κάποιον που σε παίρνει στην αγκαλιά του από ευγνωμοσύνη που του έφτιαξες τη ζωή είναι πολύ πιο σημαντικό
...εχεις δίκιο...κυκλοφορούν με αστυνομική περιβολή και δερνουν-ψεκαζουν τον κοσμο, εν ονοματι του δυσλεκτικού αρχηγού τους και μιας κατ' επίφαση Δημοκρατίας....
Δεν έχεις εσυ το ηθικό αναστημα να χαρακτηρίσεις τον Ελληνικό λαό ως πνευματικό ΑΜΕΑ !
παρακολούθησα λίγο τα Special Olympics δεν είδα πουθενά ελληνικές συμμετοχές.. όλοι στο Σύνταγμα είναι..
το καλύτερο ποστ σου απο τα πολλά που έχω διαβάσει.δεν αισθάνομαι προδομένος καθόλου
το να μου παίξεις την καλή κυρά Βασιλική που με "καταλαβαίνει" (και με ειρωνεύεται) είναι αυτό που κάνουν όλοι οι πολιτικοί μας
απο τι να προδοθώ; από τους πολιτικούς; δεν έκαναν κάτι που δεν το περίμενα.
από τον κόσμο; χμ, ναι, οκ, από αυτούς είμαι ακόμα απογοητευμενος που δεν έχουν αρπάξει τα ματσούκια
κάνε όσες διακοπές θες
κι άλλοι κάνανε και κάνουνε
μέχρι να τους έρθει το παλούκι από εκεί που δεν το περιμένουνε
εγώ είμαι απογοητευμένος από τη χώρα μου, εσύ μπορεί να μην πήγες φαντάρος, να μη σε νοιάζει η ιστορία, να σε νοιάζει μόνο η βολή σου - διάολε, μπορεί ακόμα και τα παιδιά σου να προδώσεις για να έχεις εσύ καλύτερη ζωή
αλλά δεν είναι όλοι έτσι ούτε πρέπει να είναι
προσωπικά σε λυπάμαι
είσαι κενός άνθρωπος
οι διακοπές δεν σε γεμίζουνε. ένα δάκρυ ή ένα χαμόγελο από κάποιον που σε παίρνει στην αγκαλιά του από ευγνωμοσύνη που του έφτιαξες τη ζωή είναι πολύ πιο σημαντικό