Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
είναι τοσο γλυκούλα με τα υπέροχα ματάκια της γαλάζια γαλάζια πίσω απο τα σεξυ γιαλάκια ... οφείλεις να το ομολογήσεις φιλαράκο !!

οσο για το παζάρι .... μμμ... εχει πλάκα να επιβάλλεις τους όρους σου και να αποδείξεις ποιός αποφασίζει .... κοβοντας εστω κατι απο τις απαιτήσεις της .... αλλά και κα΄νοντας της ενα ακριβό δωρο απο την μπουτικ του ξενοδοχειου η ενα φανταστικό μπουκέτο απο άνθη που θα της κοψει την ανάσα ευωδιάζοντας ....
[move] :jerking:  :jerking:  :jerking:[/move]

(που εισαι ρε σταμ οταν χρειαζεσαι  :tickedoff: )

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φλόμπας - ξεφλόμπας (τι έκφραση ... πρωτη φορά τη συναντώ ...) οπως θες με χαρακτησίζεις ... δεν είμαι ουτε θεσμικός .... οπορτουνίστας ειμαι ... αγοράζω - διακρατω - πουλώ στην κατάλληλη στιγμή .... ετσι λειτουργούν σήμερα οι αγορές ....

καταννοώ και την έλλειψη σεβασμού .....
ναι, ακριβώς έτσι λειτουργούν
γιαυτό έχασε κοσμάκης τα λεφτά του στο χρηματιστήριο
γιαυτό πήγε άπατη η Ευρώπη

επειδή κάποιοι τεμπελχανάδες ξέρουνε μόνο να παίζουνε στοίχημα και όχι να δουλεύουνε πραγματικά και γαμάνε την πραγματική δουλειά των άλλων

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι, ακριβώς έτσι λειτουργούν
γιαυτό έχασε κοσμάκης τα λεφτά του στο χρηματιστήριο
γιαυτό πήγε άπατη η Ευρώπη

επειδή κάποιοι τεμπελχανάδες ξέρουνε μόνο να παίζουνε στοίχημα και όχι να δουλεύουνε πραγματικά και γαμάνε την πραγματική δουλειά των άλλων

συμβαίνει παγκόσμια .... global opportunities ....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
άνθρωποι είναι
αλλά το να πληρώνεις κάποια να σου το παίξει ερωτευμένη κάτι δείχνει
επενδυει στον ερωτα ρε ο τυπος!!! μιλαμε ξερει να βρισκει τις ευκαιριες απο χιλιομετρα...  :2funny: :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πουλήσουν δεν πουλήσουν τον πούλο θα φάνε.Η πτώση είναι μη αντιστρεπτή.Είναι δομική με τόσους καραμαλάκες στα πόστα είναι εντελώς φυσικό να χρεοκωπήσουν γιατί αυτοί δε δικαιολογούν το μισθό τους δεν μπορούν να παράγουν.
Αλλά τους πουσταράδες θα τους αφήσουμε να χρεοκωπήσουν εντελώς να σαπίσουν ώστε όταν σαρωθούν να μην έχουν μάρτυρες.

καντε οτι θελετε εδω στο ελλάντα με τα λαμόγια σας τους έλληνες ...

εγω ενδιαφερομαι για τις επίσημες κρατικές προκηρύξεις ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καντε οτι θελετε εδω στο ελλάντα με τα λαμόγια σας τους έλληνες ...

εγω ενδιαφερομαι για τις επίσημες κρατικές προκηρύξεις ...
θα σου δώσω ένα tip
χτύπα με τη μία την ΤΡΑΙΝΟΣΕ...μιλάμε ευκαιρία

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πρακτικά δεν μπορεί ναναι περισσότερα οι σχετικές μιζες ...
χαχαχαχα
η υπευθυνότητα ρε κιαρατά της μαλακίας δεν έχει να κάνει με το πόσα πήρανε αλλά με το πόσα σπατάλησαν χωρ΄ςι ώφελος για την Ελλάδα
γιατί μπορεί ο κοσμάκης να πήρε επιχορηγήσεις αλλά δεν τις πήρε με το ζόρι
κάποιοι τις τάξανε και κάποιοι τις δώσανε
κάποιοι σπαταλήσανε τα λεφτά της ΟΝΕ για ανάπτυξη σε συμφέροντα δικά τους - πολιτικά

ε, έχουνε όνομα αυτοί και είναι όλοι οι πολιτικοί που "δικαιολογείς" τώρα.

σάλτα γαμήσου, μην αγχώνεσαι, ξέρουμε τι είσαι
να μας πείσεις δεν μπορείς

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχα
η υπευθυνότητα ρε κιαρατά της μαλακίας δεν έχει να κάνει με το πόσα πήρανε αλλά με το πόσα σπατάλησαν χωρ΄ςι ώφελος για την Ελλάδα
γιατί μπορεί ο κοσμάκης να πήρε επιχορηγήσεις αλλά δεν τις πήρε με το ζόρι
κάποιοι τις τάξανε και κάποιοι τις δώσανε
κάποιοι σπαταλήσανε τα λεφτά της ΟΝΕ για ανάπτυξη σε συμφέροντα δικά τους - πολιτικά

ε, έχουνε όνομα αυτοί και είναι όλοι οι πολιτικοί που "δικαιολογείς" τώρα.

σάλτα γαμήσου, μην αγχώνεσαι, ξέρουμε τι είσαι
να μας πείσεις δεν μπορείς

μην νευριάζεις .... κρατήσου ήρεμος και θα ανακαλύψεις την ουσια των πραγμάτων .... παντού υπάρχουν ευκαιρίες ειδικά σε χώρες μπάχαλο οπως αυτές των βαλκανίων ....

η διαχείρηση των ευρωπαικών εισροών επαφίεται στην ικανότητα των νεοελλήνων .... αντίστοιχη με την γενική εικόνα της χώρας .... μια βόλτα στο κέντρο της αθήνας απαντά σε πολλά ερωτηματα σχετικά με την κατάσταση και την εξέλιξη των πραγμάτων ...

ποτέ δεν ειχα άγχος στη ζωη μου .... σε γενικές γραμμές ..... και εγω επίσης έχω επίγνωση του τι είμαι .... (ενας πολύ καλός άνθρωπος και τιμημένος πολίτης .....)

οσο για την πειθώ περί των ιδεών μου ..... φυσικά και έχω δικιο .... φαίνεται απο την εξέλιξη των πραγμάτων ...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom