gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Διακριτικώς, κατά το Ροβεσπιεριανό τρόπο?
εκει,σε αυτο τον τομεα δηλαδη θα εχουμε καποιες διαφωνιες
Καλυτερ ανα τους χωρισουμε,να παρει ο καθενας τους δικους του
Διακριτικώς, κατά το Ροβεσπιεριανό τρόπο?
περισσοτερο ενδιαφερον θα εχει να δουμε ποσοι πολιτευομενοι θα εμφανιστουν με αυτα που ΄λες...
εκει,σε αυτο τον τομεα δηλαδη θα εχουμε καποιες διαφωνιες
Καλυτερ ανα τους χωρισουμε,να παρει ο καθενας τους δικους του
οι πολιτευόμενοι αποτελούν μικρό μέρος του ελληνικού λαού.. πόσοι να είναι από το 74 και μετα 3000? 4000? από αυτούς θα βγούν στην σέντρα τουλάχιστον οι μισοί.. so what ??
να δείς από τους αγανακτισμένους σου πόσοι θα βγούνε στην σέντρα...
Όχι είναι της αδερφής μου, εμένα θα με αγκαλιάσουν σφιχτά απλά χαχαχα
Απλά το ανέφερα για να πω κάτι κι εγώ.
Μην περιμένεις να ακούσεις μπράβο εδώ μέσα - αλλά ούτε και στο καφενείο της γειτονιάς σου. Εγώ δε θα έβαζα ταμπέλες αριστερός, δεξιός - θα το έλεγα ΝεοΕλληνική Μαλάκινση. Απλά αυτό το σάπιο όχημα της μεταπολίτευσης κατάφερε να ισοπεδώσει κάθε παραγωγική δραστηριότητα στο όνομα της φαυλότητας, αναξιοκρατίας και κομματικής ξεφτίλας.Ο κοσμος εχει μπλοκαρει, δεν μπορει να χωνεψει πως το greek dream διορισμου στο δημοσιο και της μασας επιδοτησεων απο Ε.Ε εφτασε στο τελος, πως η αεναη δανειοδοτηση απο τραπεζες και τσακισμα πιστωτικων καρτων δεν υφισταται πια.
Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που ενω δεν εζησε τον κομμουνισμο, με την ιδεολογικη χουντα της αριστερας τα τελευταια 40 χρονια ομως , ανεπτυξε κομμουνιστικη νοοτροπια στα πλαισια του καπιταλισμου.Δηλαδη εχουμε μια χωρα σημερα που την χτυπαει ο φιλελευθερισμος και ειναι σα να επικεπτεται πρωην χωρα του ανατολικου μπλοκ, γι'αυτο το σοκ.Απιστευτα πραγματα.
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
Ρε συ Τράμε όλος ο νταλκάς είναι πώς θα βγουν σάπιοι οι αγανακτισμένοι? Γιατί αρνείσαι να δεις ότι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ είναι σε τραγικά χάλια πλέον και έρχονται και χειρότερα?
Ανάλυσέ μας κι άλλο τα στοιχεία που έχεις, αν νιώθεις υπεργαμάτος έτσι.
"Καλή"???
οι πολιτευόμενοι αποτελούν μικρό μέρος του ελληνικού λαού.. πόσοι να είναι από το 74 και μετα 3000? 4000? από αυτούς θα βγούν στην σέντρα τουλάχιστον οι μισοί.. so what ??
να δείς από τους αγανακτισμένους σου πόσοι θα βγούνε στην σέντρα...
"Καλή"???
δεν αρνούμαι τίποτε... εσύ αρνείσαι.. αρκετοί από τους αγανακτισμένους είναι πράγματι σε άθλια κατάσταση και χωρίς μάλιστα να ευθύνονται (τουλάχιστον άμμεσα)... παρόλα αυτά μέρος από τους αγανακτισμένους (εγώ λέω μεγάλο εσύ λές μικρό πιθανόν η αλήθεια να είναι κάπου στην μέση), αγανακτούν όχι με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, όχι γιατί ο τόπος πάει από το κακό στο χειρότερο αλλά γιατί νιώθουν ότι θίγονται (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό) τα προνόμια τους (μικρά ή μεγάλα) τα οποία προνόμια αποκτηθήκανε με όχι και τόσο διαφανείς τρόπους..
αυτά..
εισαι με τα καλα σου;
Ποιος ηταν ο Τζοχατζοπουλος πριν πολιτευτει και ποιος ειναι τωρα (οικονομικως εννοω)
Ποιος ηταν ο Λαλιωτης τοτε και ποιος τωρα;
Αυτοι ηταν μεσα στις κουταλες,εχεις δει πολιτικο να βγει απο την πολιτικη οπως ακριβως μπηκε;
Μου συγκρινεις τους πολιτικους με τους αγανακτισμενους ή με τον απλο πολιτη;
γραφεις για να γραφεις ετσι;
ή εχεις χασει επαφη με το περιβαλλον;
ελεος ρε μαλακα,ελεος δηλαδη
Όχι απλώς καλή. Πολύ καλή, αλλά ήδη δεσμευμένη.
εισαι με τα καλα σου;
Ποιος ηταν ο Τζοχατζοπουλος πριν πολιτευτει και ποιος ειναι τωρα (οικονομικως εννοω)
Ποιος ηταν ο Λαλιωτης τοτε και ποιος τωρα;
Αυτοι ηταν μεσα στις κουταλες,εχεις δει πολιτικο να βγει απο την πολιτικη οπως ακριβως μπηκε;
Μου συγκρινεις τους πολιτικους με τους αγανακτισμενους ή με τον απλο πολιτη;
γραφεις για να γραφεις ετσι;
ή εχεις χασει επαφη με το περιβαλλον;
ελεος ρε μαλακα,ελεος δηλαδη
Απλά εστιάζεις σε μια μάζα ανθρώπων, αρνούμενος να δεις το προφανές. Προσωπικά το δέχομαι ότι αρκετοί από αυτούς άμα τους τάξεις 2 πράματα, γυρνάνε σπίτι χαρούμενοι και ψηφίζουν άνετα *ξανά?* πασόκ ή νδ ξέρω γω.
Αλλά ντάξει σταρχίδια μας. Κοίτα ΟΛΟΥΣ τους άλλους όμως που οκ δεν ευθύνονται καθόλου για όλα τα σκατά που τρώνε και θα τρώνε για καιρό.
Μόνο το Γ.Αλευρά θυμάμαι, πρωην πρόεδρο της Βουλής.
Απλά εστιάζεις σε μια μάζα ανθρώπων, αρνούμενος να δεις το προφανές. Προσωπικά το δέχομαι ότι αρκετοί από αυτούς άμα τους τάξεις 2 πράματα, γυρνάνε σπίτι χαρούμενοι και ψηφίζουν άνετα *ξανά?* πασόκ ή νδ ξέρω γω.
Αλλά ντάξει σταρχίδια μας. Κοίτα ΟΛΟΥΣ τους άλλους όμως που οκ δεν ευθύνονται καθόλου για όλα τα σκατά που τρώνε και θα τρώνε για καιρό.
Όχι απλώς καλή. Πολύ καλή, αλλά ήδη δεσμευμένη.
Γωρίζεστε οικογενειακώς???
βαλε ενα τσιπουρο γαμω το μπελα μου με τον Τραμου που μπλεξαμε...
δυστυχώς το προφανές βλέπω ....
και δεν υπαρχει κανένας που να μην ευθύνεται.. πολύ ή λίγο
ΚΑΝΕΝΑΣ.. όλοι ανεξαιρέτως έχουμε το μερίδιο στην ευθύνη.. δεν εξετάζω μικρό ή μεγάλο..