Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Διακριτικώς, κατά το Ροβεσπιεριανό τρόπο?

εκει,σε αυτο τον τομεα δηλαδη θα εχουμε καποιες διαφωνιες
Καλυτερ ανα τους χωρισουμε,να παρει ο καθενας τους δικους του

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 περισσοτερο ενδιαφερον θα εχει να δουμε ποσοι πολιτευομενοι θα εμφανιστουν με αυτα που ΄λες...

οι πολιτευόμενοι αποτελούν μικρό μέρος του ελληνικού λαού.. πόσοι να είναι από το 74 και μετα 3000? 4000? από αυτούς θα βγούν στην σέντρα τουλάχιστον οι μισοί.. so what ??

να δείς από τους αγανακτισμένους σου πόσοι θα βγούνε στην σέντρα...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
εκει,σε αυτο τον τομεα δηλαδη θα εχουμε καποιες διαφωνιες
Καλυτερ ανα τους χωρισουμε,να παρει ο καθενας τους δικους του

:offtopic:

Βρήκα στο χωριό ένα βιβλίο - αφήγηση ενός μπάρμπα - για το αντάρτικο του χωριού σου. Είναι λίγο ταλαιπωρημένο, κυρίως στο εξώφυλλο (ο Γέρος δεν τα προσέχει καθόλου  :cussing:), αλλά διαβάζεται.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
οι πολιτευόμενοι αποτελούν μικρό μέρος του ελληνικού λαού.. πόσοι να είναι από το 74 και μετα 3000? 4000? από αυτούς θα βγούν στην σέντρα τουλάχιστον οι μισοί.. so what ??

Ρε συ Τράμε όλος ο νταλκάς είναι πώς θα βγουν σάπιοι οι αγανακτισμένοι? Γιατί αρνείσαι να δεις ότι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ είναι σε τραγικά χάλια πλέον και έρχονται και χειρότερα?
Ανάλυσέ μας κι άλλο τα στοιχεία που έχεις, αν νιώθεις υπεργαμάτος έτσι.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ο κοσμος εχει μπλοκαρει, δεν μπορει να χωνεψει πως το greek dream διορισμου στο δημοσιο και της μασας επιδοτησεων απο Ε.Ε εφτασε στο τελος, πως η αεναη δανειοδοτηση απο τραπεζες και τσακισμα πιστωτικων καρτων δεν υφισταται πια.
Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που ενω δεν εζησε τον κομμουνισμο, με την ιδεολογικη χουντα της αριστερας τα τελευταια 40 χρονια ομως , ανεπτυξε κομμουνιστικη νοοτροπια  στα πλαισια του καπιταλισμου.Δηλαδη εχουμε μια χωρα σημερα που την χτυπαει ο φιλελευθερισμος και ειναι σα να επικεπτεται πρωην χωρα του ανατολικου μπλοκ, γι'αυτο το σοκ.Απιστευτα πραγματα.
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
Μην περιμένεις να ακούσεις μπράβο εδώ μέσα - αλλά ούτε και στο καφενείο της γειτονιάς σου. Εγώ δε θα έβαζα ταμπέλες αριστερός, δεξιός - θα το έλεγα ΝεοΕλληνική Μαλάκινση. Απλά αυτό το σάπιο όχημα της μεταπολίτευσης κατάφερε να ισοπεδώσει κάθε παραγωγική δραστηριότητα στο όνομα της φαυλότητας, αναξιοκρατίας και κομματικής ξεφτίλας.

Ακόμα και νέα παιδιά που μπορεί να μπαίνουν στο δημόσιο με φιλοδοξίες, μέσα σε 6 μήνες έχουν γίνει ένα με το σύστημα. Το πρόβλημα είναι όμως ότι καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο και άνθρωποι που δεν έφταιξαν σε τίποτα (πχ ένας συνταξιούχος που δούλευε γκαρσόνι 40 χρόνια).

Το μόνο παρήγορο είναι αν θα ξεπηδήσει κάτι καινούργιο μέσα από το μηδενισμό που ζούμε σήμερα. Η ιστορία της πλατείας σίγουρα δεν είναι αυτό πάντως. Κάτι τελευταίο - όποιος είδε αυτόν τον καραγκιόζη τον πρύτανη στη Στάη προχθές το βράδυ με τη Χριστοφιλοπούλου καταλαβαίνει γιατί πραγματικά μας συμβαίνει αυτό. Γιατί αυτοί είμαστε πραγματικά - αυτό μας αξίζει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε συ Τράμε όλος ο νταλκάς είναι πώς θα βγουν σάπιοι οι αγανακτισμένοι? Γιατί αρνείσαι να δεις ότι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ είναι σε τραγικά χάλια πλέον και έρχονται και χειρότερα?
Ανάλυσέ μας κι άλλο τα στοιχεία που έχεις, αν νιώθεις υπεργαμάτος έτσι.

δεν αρνούμαι τίποτε... εσύ αρνείσαι.. αρκετοί από τους αγανακτισμένους είναι πράγματι σε άθλια κατάσταση και χωρίς μάλιστα να ευθύνονται (τουλάχιστον άμμεσα)... παρόλα αυτά μέρος από τους αγανακτισμένους (εγώ λέω μεγάλο εσύ λές μικρό πιθανόν η αλήθεια να είναι κάπου στην μέση), αγανακτούν όχι με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, όχι γιατί ο τόπος πάει από το κακό στο χειρότερο αλλά γιατί νιώθουν ότι θίγονται (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό) τα προνόμια τους (μικρά ή μεγάλα) τα οποία προνόμια αποκτηθήκανε με όχι και τόσο διαφανείς τρόπους..

αυτά..

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
@tramouniana

Με επιχειρηματα εχω να σου πω, οτι απαντας αλλα αντι αλλων,

αερολογεις, και προσπαθεις (ανεπιτυχως) να αποπροσανατολησεις.

ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΜΠΕΛΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΛΟΙ.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

εισαι με τα καλα σου;
 Ποιος ηταν ο Τζοχατζοπουλος πριν πολιτευτει και ποιος ειναι τωρα (οικονομικως εννοω)
 Ποιος ηταν ο Λαλιωτης τοτε και ποιος τωρα;

Αυτοι ηταν μεσα στις κουταλες,εχεις δει πολιτικο να βγει απο την πολιτικη οπως ακριβως μπηκε;
 Μου συγκρινεις τους πολιτικους με τους αγανακτισμενους ή με τον απλο πολιτη;

γραφεις για να γραφεις ετσι;
 ή εχεις χασει επαφη με το περιβαλλον;

ελεος ρε μαλακα,ελεος δηλαδη

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν αρνούμαι τίποτε... εσύ αρνείσαι.. αρκετοί από τους αγανακτισμένους είναι πράγματι σε άθλια κατάσταση και χωρίς μάλιστα να ευθύνονται (τουλάχιστον άμμεσα)... παρόλα αυτά μέρος από τους αγανακτισμένους (εγώ λέω μεγάλο εσύ λές μικρό πιθανόν η αλήθεια να είναι κάπου στην μέση), αγανακτούν όχι με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, όχι γιατί ο τόπος πάει από το κακό στο χειρότερο αλλά γιατί νιώθουν ότι θίγονται (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό) τα προνόμια τους (μικρά ή μεγάλα) τα οποία προνόμια αποκτηθήκανε με όχι και τόσο διαφανείς τρόπους..

αυτά..

Απλά εστιάζεις σε μια μάζα ανθρώπων, αρνούμενος να δεις το προφανές. Προσωπικά το δέχομαι ότι αρκετοί από αυτούς άμα τους τάξεις 2 πράματα, γυρνάνε σπίτι χαρούμενοι και ψηφίζουν άνετα *ξανά?* πασόκ ή νδ ξέρω γω.
Αλλά ντάξει σταρχίδια μας. Κοίτα ΟΛΟΥΣ τους άλλους όμως που οκ δεν ευθύνονται καθόλου για όλα τα σκατά που τρώνε και θα τρώνε για καιρό.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
 εισαι με τα καλα σου;
 Ποιος ηταν ο Τζοχατζοπουλος πριν πολιτευτει και ποιος ειναι τωρα (οικονομικως εννοω)

Αυτοι ηταν μεσα στις κουταλες,εχεις δει πολιτικο να βγει απο την πολιτικη οπως ακριβως μπηκε;

Μόνο το Γ.Αλευρά θυμάμαι, πρωην πρόεδρο της Βουλής.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 εισαι με τα καλα σου;

βρε μαλάκα το πόστ μου το διάβασες????????????????????????????

είπα εγώ ότι δεν θα βγούνε στην σέντρα πολιτικοί???????????????????????????????????????????

αντε βγάλε ρε τα λέπια από τα μάτια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ελεος επιτέλους σε είχα για σοβαρό παρόλες τις διαφωνίες μας...

αντε και με μεγάλα γράμματα μπας και το δείς

[size=40pt]οι πολιτευόμενοι αποτελούν μικρό μέρος του ελληνικού λαού.. πόσοι να είναι από το 74 και μετα 3000? 4000? από αυτούς θα βγούν στην σέντρα τουλάχιστον οι μισοί.. so what ??[/size]

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Απλά εστιάζεις σε μια μάζα ανθρώπων, αρνούμενος να δεις το προφανές. Προσωπικά το δέχομαι ότι αρκετοί από αυτούς άμα τους τάξεις 2 πράματα, γυρνάνε σπίτι χαρούμενοι και ψηφίζουν άνετα *ξανά?* πασόκ ή νδ ξέρω γω.
Αλλά ντάξει σταρχίδια μας. Κοίτα ΟΛΟΥΣ τους άλλους όμως που οκ δεν ευθύνονται καθόλου για όλα τα σκατά που τρώνε και θα τρώνε για καιρό.

βαλε ενα τσιπουρο γαμω το μπελα μου με τον Τραμου που μπλεξαμε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δυστυχώς το προφανές βλέπω ....

και δεν υπαρχει κανένας που να μην ευθύνεται.. πολύ ή λίγο

ΚΑΝΕΝΑΣ.. όλοι ανεξαιρέτως έχουμε το μερίδιο στην ευθύνη.. δεν εξετάζω μικρό ή μεγάλο..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Όχι απλώς καλή. Πολύ καλή, αλλά ήδη δεσμευμένη.  :grin:

:think:

Γωρίζεστε οικογενειακώς??? :new_shocked:

:2funny:

βαλε ενα τσιπουρο γαμω το μπελα μου με τον Τραμου που μπλεξαμε...

Πέτα μια πατάτα στα κάρβουνα κι έρχομαι.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχώς το προφανές βλέπω ....

και δεν υπαρχει κανένας που να μην ευθύνεται.. πολύ ή λίγο

ΚΑΝΕΝΑΣ.. όλοι ανεξαιρέτως έχουμε το μερίδιο στην ευθύνη.. δεν εξετάζω μικρό ή μεγάλο..

Eσύ πόσο την έχεις; (Την ευθύνη, πόσο πιστεύεις δηλαδή ότι την έχεις;)
Μπέσα έτσι, άντρας προς άντρα, χοντρός προς κορμάρα!  :fuck2:
Γιατί έχω βαρεθώ να σε βλέπω να κρίνεις συνέχεια τους άλλους!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom