tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ιδιοκατοικηση you know?????
25000 ευρώ τεκμήριο για ιδιοκατοίκηση ???? τι σου χαρίσανε ρε παιδάκι μου οι γονείς σου?? το παλάτι του Μπακιγχαμ?
Ιδιοκατοικηση you know?????
σειρά σου τώρα μετα τον πέρσυ...
δεν θα κάτσω να αναλύσω τα κακώς κείμενα κατά κλάδο.. οι ΔΥ ευθύνονται στον βαθμό που ευθύνονται και είναι συγκεκριμένος για συγκεκριμένες πράξεις και παραλείψεις τους...
και φυσικα την γνωρίζουν την διαφθορά και την φοροδιαφυγή.. αλλά δεν τους αναγκάζει κανένας να διαφθαρούν και να φοροδιαφύγουν.. δεν νομίζω κανένας να πήγε στο γραφείο του γιατρού και να του έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο καινα του είπε "πάρε φακελάκι γιατί σε καθάρισα", ούτε στον καθηγητή είπε κανένας με το ζόρι "κάνε ρε ιδιαίτερα στα παιδιά και κονόμα", ούτε στον εφοριακό "παρτα ρε και μην βεβαιώνεις πρόστιμα αλλιώς σ'εφαγα"..
ααα και για να προλάβω τυχόν παπαριές περί χαμηλών μισθών κλπ κλπ.. το μισθολόγιο του Δημοσίου είναι γνωστό τοις πάσι, δημοσιευμένο και καθένας το γνωρίζει πριν ζητήσει να καταλάβει θέση σε αυτό.. ξέρει λοιπόν εκ των προτέρων τι αμοιβή θα παίρνει.. αρα κάνε τις αναγωγές σου που λέει και ο ανεπιθύμητος..
25000 ευρώ τεκμήριο για ιδιοκατοίκηση ???? τι σου χαρίσανε ρε παιδάκι μου οι γονείς σου?? το παλάτι του Μπακιγχαμ?
ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ (ΚΑΤΩΤΕΡΩ) ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΩ;
Με επιχειρηματα εχω να σου πω, οτι απαντας αλλα αντι αλλων,
αερολογεις, και προσπαθεις (ανεπιτυχως) να αποπροσανατολησεις.
Tramoyntana posted:
κανένας σοβαρός δεν πρόκειται να ασχοληθεί πλέον με αυτό που κατ εφημισμόν λέγεται "ελληνικός λαός" aka "αγανακτισμένοι πολίτες", δηλαδή με αυτήν την ομα΄δα των αργόσχολων, λαμογιών, ρουσφετολόγων, παρανόμως διορισθέντων με το σχετικό κατουροφίλημα βουλετικών/υπουργικών ποδιών, φοροφυγάδων και φοροκλεφτών..
ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ/ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ/ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΛΠ!
ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΣΤ ΣΟΥ;
Σ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ......
Ευχαριστω.
Κατσε να περασω την ολη στιχομυθια στο τεφτερι για μελλοντικη χρηση....
Παω να πειραξω την Βελβυ τωρα
ασε με
Ρε συ tram, δεν σ'έχω για .
Όλο μαζί το "πακέτο" είναι το θέμα.
Ιδικατοίκηση + αυτοκίνητο + παντρεμένος + παιδιά + + +....
οι αριθμοί είναι αμείλικτοι....
οι ανωτέρω δεν δικαιούνται να αγανακτούν γιατί είναι συνένοχοι..
και θα επαναλάβω τα επιχειρηματα μου για ακόμη μία φορά...
70% των ελευθέρων επαγγελματιών και επιδευματιών δηλώνει εισόδημα κάτω των 12.000 ευρώ τον χρόνο .. μεγάλο ποσοστό δε εξ αυτών φοροδιαφέυγει ασύστολα..
τουλάχιστον 200.000 ΔΥ (38.000 ήταν μόνο οι συμβασιούχοι που διόρισε ο Παυλόπουλος το 2005 που ήταν εκ μεταφοράς από το Σημιτικό παρελθόν) και πολύ μεγαλύτερος αριθμός εργαζομένων στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Οργανισμοί, ΔΕΚΟ κλπ κλπ) έχουν διορισθεί δια της μεθόδου του ρουσφετιού..
οι αριθμοί είναι αμείλικτοι....
οι ανωτέρω δεν δικαιούνται να αγανακτούν γιατί είναι συνένοχοι..
180 τ.μ. στην Κηφησια
που ειναι το προβλημα;
E κι εμείς έχουμε μεγάλο σπίτι στο Βόλο, αλλά δεν έχει να λέει.
οι αγροφυλακες;
δικαιουνται;
Ρε συ tram, δεν σ'έχω για .
Όλο μαζί το "πακέτο" είναι το θέμα.
Ιδικατοίκηση + αυτοκίνητο + παντρεμένος + παιδιά + + +....
Θα το πάρεις προίκα?
Το θέμα με τα ακίνητα (και κατ'επέκταση τα τεκμήρια), είναι "πονεμένο".
Σε "σπρώχνουν" να το "σπρώξεις".
Εδώ ρε συ δεν υπάρχει τεκμήριο παλαιότητας.
Δηλ. 1 σπίτι του 1950 πληρώνει ΤΑ ΙΔΙΑ με 1 του 2010. :o
E κι εμείς έχουμε μεγάλο σπίτι στο Βόλο
ρισταρτ σου λεωωωωωωω
απο την αρχη ολα μα ολα
οχι με τις μαλακιες του Τραμου και του Βολτ
τοταλ ρισταρτ και οι "παλαιοι" να "αποσυρθουν" εχμ....εχμ...διακριτικως
οι αγροφυλακες;
δικαιουνται;
ρε πότε έγινε ο γαμος τεκμήριο
σόρρυ παιδιά την κοπανάω για τον δικηγόρο
με τα τεκμήρια η διαφωνία μου είναι κάθετη... εγώ είμαι υπέρμαχος του Πόθεν Εσχες για ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ χρονικό περιορισμό...
αυτό σημαίνει όταν λαμβάνεις γονική παροχή δεν έχεις πρόβλημα, αλλά πιθανόν να έχει ο γονεοπάροχος ;)
αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εξετασθεί η περιουσία ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των ελλήνων από γεννέσεως της σε συνδυασμό με τα εισοδήματα που δηλώσανε..
αντε τότε να δείτε πόσοι αγανακτισμένοι θα εμφανιστούν ;) ;) ;) ;)
αλλά δεν θα είναι στο Σύνταγμα.. .στην πλατεία Κλαυθμώνος πλεον...