alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Σε χρυσαυγιτισσες εχουμε τιποτα?ε τι φασιστακι θαμουν ρε δικε μου
Σε χρυσαυγιτισσες εχουμε τιποτα?ε τι φασιστακι θαμουν ρε δικε μου
και ερωτω...Σε χρυσαυγιτισσες εχουμε τιποτα?
και εσυ φασιστακι?βρε βρε το κοριτσι.. που να ξερε πως θα ταν πρωτη μουρη ποσταρισμενη σε ενα μπουρδελοσαιτ....
κριμα που δεν τη βλεπω πλεον να της το λεγα!!
και ερωτω...
οι αριστεροι εχουν μακρυ μαλλι και ειναι αξυριστοι... οι αριστερες εχουν μακρυ μαλλι και ειναι αξυριστες...
οι χρυσαυγιτες εχουν ξυρισμενα κεφαλια... οι χρυσαυγιτισσες εχουν ξυρισμενα κεφαλια ???
Σε πορειες πηγαινω απο το 1990...αυτο που κανανε τα μουνοπανα σημερα δεν εχει ξαναγινει...Φαγανε ομως και παρα πολλες...και ειναι μεγαλη ΚΑΒΛΑ να χεις το χοιρινο κρυμμενο και να του χωνεις πετρες,μπουκαλια κλπ...πιο δυσκινητα ατομα δε πρεπει να υπαρχουν σε κανενα αλλο αστυνομικο σωμα σε ολο το κοσμο...!!!
τυπε σε ελλεεινιδες δεν μπορεσα να βρωΣε χρυσαυγιτισσες εχουμε τιποτα?
και ερωτω...
οι αριστεροι εχουν μακρυ μαλλι και ειναι αξυριστοι... οι αριστερες εχουν μακρυ μαλλι και ειναι αξυριστες...
οι χρυσαυγιτες εχουν ξυρισμενα κεφαλια... οι χρυσαυγιτισσες εχουν ξυρισμενα κεφαλια ???
oi 3 δεν ειναι κακες...
παρε μερικες να χαζεψεις
οι αριστερες εχουν μακρυ μαλλι και ειναι αξυριστες...
oi 3 δεν ειναι κακες...
καλα μην τυφλωνεσαι απο το πολιτικο παθος....Βασικά οι αριστερες έχουν τέτοια εμφάνιση,
που οποιοσδήποτε νηφάλιος άντρας,
που δεν πίνει σκληρά,
θα προτιμούσε έναν τίμιο θάνατο
(εκτελεστικό απόσπασμα, αγχόνη , υπερβολική δόση υπνωτικών ή ινσουλίνης)
παρά να πάει μαζί τους.
ειχα παρει κνιτισσες στο πανεπιστημιο και σε πληροφορω οτι ηταν παρα πολυ γαμησιμες αντικειμενικα...Στα εξάρχεια κάνε βόλτες 3 δεκαετίες
κι αν βρείς 3 πασιονάριες γαμήσιμες ,
πήγαινε παίξε ρουλέτα. Σε νούμερο , όχι χρώμα/σειρές ...
oi 3 δεν ειναι κακες...
φιλεναδες σου ?
Σε βρίσκω λίιιιιιιιιιιιιιγο εμπαθή με την Αγγλία ή είναι η ιδέα μου;;
καλα εισαι μεγαλο ταλεντο στο να δημιουργεις στερεοτυπα...πφφφφ οχι βεβαια...αμα μπεις στο γκρουπ της χρυσης αυγης θα βρεις πολλες αλλα λιγες με φωτογραφια τους....γενικα κανουν μπαμ οι χρυσαυγιτισες...ή θα ειναι ξανθια τσολια με πλατινε μαλλι, αρκετα τρεντυ και γκομενιτσες πολυτελειας ή θα ειναι γκοθομεταλουδες με περιεργο μαλλι, ξυρισμενο ενιοτε στο πλαι, τατουαζ, μποτες ψηλες cyber με χοντρη πλατφορμα (που δινουν το κακο ονομα στις υπολοιπες γκοθομεταλουδες οπως εγω )
εχεις ζησει αγγλια ?Εγώ εμπαθής;
Αυτή είναι λίγο κωλο-χώρα,
τουλάχιστον για όσους έχουν μηνιαίο εισόδημα<10.000€.
Εσένα πάλι αν σου αρέσει,
πήγαινε ζήσε εκεί.
Θα μας γράφεις πως είναι ,
όταν θα βγαίνεις Σάββατο στις 17.30 στην παμπ,
να πιείς μπύρες και να παίξεις μπιλιάρδο/βελάκια
με πακιστανούς, ινδούς και κινέζους.
Τρελή χλιδή.
(αν μας στείλεις φωτό, μην ξεχάσεις το mini/fiesta/focus)
καλα εισαι μεγαλο ταλεντο στο να δημιουργεις στερεοτυπα...
παρ ολα αυτα μ αρεσει το στυλακι σου