Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γκαμπα δεν ξερω αν ησουν μεσα στην πλατεια κατα τις 2-2.30...την ωρα που πεταγανε χημικα απο ολες τις μπαντες μεσα στην πλατεια και ο κοσμος πηγαινε περα δωθε...τρεχανε εκατονταδες στα σκαλια του συνταγματος...πηγαινανε μια πανω μια κατω μια αριστερα μια δεξια....μια τρεχαμε μεσα στο μετρο μια βγαιναμε...σαν τις κατσαριδες ρε μας πεταγανε τα χημικα λες και ηταν αροξολ...

Εκεινη την ωρα ημουνα στην Πανεπιστημιου στο τεραστιο μπλοκ του ΠΑΜΕ που το εμποδιζαν να βγει
 στην πλατεια....Χαλαρα και ομορφα,στησανε ενα κλασικο "κουκουλοφορος πετα πετρα-μπατσοι
 ριχνουν χημικα" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΠΑΜΕ (  !!!!!!     )και κατρακυλησαμε ολοι
 προς το Αττικα....

Μετα κατορθωσα να μπω στην κυριως πλατεια και να ανεβοκατεβαινω στο ΜΕΤΡΟ και στην γραμματεια

Το ΠΑΜΕ εννοειται οτι ανεκρουσε πριμα και εφυγε προς Ομονεια,συντεταγμενα οπως τους
 αρεσει να κανουν...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
  Εκεινη την ωρα ημουνα στην Πανεπιστημιου στο τεραστιο μπλοκ του ΠΑΜΕ που το εμποδιζαν να βγει
  στην πλατεια....Χαλαρα και ομορφα,στησανε ενα κλασικο "κουκουλοφορος πετα πετρα-μπατσοι
  ριχνουν χημικα" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΠΑΜΕ (  !!!!!!    )και κατρακυλησαμε ολοι
  προς το Αττικα....

Μετα κατορθωσα να μπω στην κυριως πλατεια και να ανεβοκατεβαινω στο ΜΕΤΡΟ και στην γραμματεια

Το ΠΑΜΕ εννοειται οτι ανεκρουσε πριμα και εφυγε προς Ομονεια,συντεταγμενα οπως τους
  αρεσει να κανουν...

το ΠΑΜΕ εφαγε χτες τοσο γιουχαρισμα και σπρωξιδι το απογευμα που νομιζω οτι θα το θυμουνται για καιρο...κοιταγανε σαν χαμενα τα ζωα τους γυρω τους και αναρωτιοντουσαν γιατι τους βριζουν....σιγα μην καθονταν να τις φανε ρε....οι εντολες που ειχαν  ηταν να πανε να διαμαρτυρηθουν για 15 λεπτα και μετα πισω :)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Oσο ο Γιωργακης τρωει το ακριβο ψαρακι του στη Σμαραγδα  οι Ελληνες μετρουν τις πληγες τους, σωματικες και ψυχικες.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

αδερφέ τα ζώα είναι τόσο ζώα που δεν κατάλαβαν ότι σήμερα ανοιξαν τον ασκό του αιόλου.
μέχρι πριν λίγο καιρό μόνο οι γνωρίζοντες και υποψιασμένοι ήξεραν ότι οι μπάτσοι χτυπάνε απρόκλητα και αναίτια.
όταν τα λεγες στον απλό μαλάκα σου απαντούσε.
αποκλείεται κάτι τους έκανες.
τώρα η κοινή γνώμη έχει άμεση άποψη.
αυτό είναι και το τεράστιο κέρδος των αγανακτισμένων.
είδαν αμεσοδημοκρατικά τι σημαίνει κρατική χούντα.

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
61876437145999565955.jpg

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
το ΠΑΜΕ εφαγε χτες τοσο γιουχαρισμα και σπρωξιδι το απογευμα που νομιζω οτι θα το θυμουνται για καιρο...κοιταγανε σαν χαμενα τα ζωα τους γυρω τους και αναρωτιοντουσαν γιατι τους βριζουν....σιγα μην καθονταν να τις φανε ρε....οι εντολες που ειχαν  ηταν να πανε να διαμαρτυρηθουν για 15 λεπτα και μετα πισω :)

τα ειπα απο χθες και εδω μεσα
 οι υπερποντικοι ειναι Φιλοι μας και αυτοι βλεπεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

αυτη ειναι παλια η φωτο...οχι οτι παιζει ρολο :)

τα ειπα απο χθες και εδω μεσα
  οι υπερποντικοι ειναι Φιλοι μας και αυτοι βλεπεις

omg ο υπερποντικας ειναι παμετζης? ειχα σχηματισει αλλη εικονα απογοητευτηκα :P

κατω απο το σπιτι εν τω μεταξυ εχει στηθει εντονοτατη κουβεντα για τα σημερινα γεγονοτα απο κατι περαστικους που εχουν κατασκηνωσει κατω απο το μπαλκονι μου :grin: :grin:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εχω χρονια να κατεβω σε πορειες κλπ... κυριως γιατι εχω αναπνευστικα και εχω νοσηλευτει επειδη εφαγα δακρυγονο.
αλλα δε παει αλλο... ειμαστε σε πολεμο τελικα....
απο αυριο ειμαι κατω και ειμαι με καδρονι. μπορει να καταληξω με ανοιγμενο κεφαλι.
αλλα για οποιον δεν το εχει καταλαβει , ζουμε ιστορικες μερες. κυριολεκτικα... θα μπουν στα βιβλια της ιστοριας αυτα που συμβαινουν,
πρεπει να καταλαβουν οτι ο κοσμος δεν ειναι μαλακας να τον τραμπουκιζουν οποτε γουσταρουν...
εγω προσωπικα αρνουμαι να πω στα παιδια μου οτι τα εβλεπα απο την τηλεοραση μετα τη δουλεια...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΧΟΥΝΤΑ 2011

Κοινοβουλευτικό μανδύα
που φέρνει αηδία
φοράνε οι Χουντικοί
οι κυβερνητικοί !

Μπατσόκ τρομοκρατία
βρώμα και δυσωδία
ματώνει η πλατεία
ζητάει Δημοκρατία !

Να πάρει το ασκέρι
κι αυτους που έχει φέρει
στο διάολο να πάνε
πίσω να μη γυρνάνε !

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.cbc.ca/news/interactives/greece-selloff-infographic/gfx/greece-selloff-940X824.png[/img[/URL]]

Αυτές και άλλες μαλακίες βγάζουν καθημερινά

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Το Μπατσοκ, έχει τελειώσει !

Χρειάζεται προσοχή όσον αφορά στο ανταλλακτικό, και στην επιλογή του!  ;)

Μην τσιμπήσετε και πάλι στα ωραία λόγια που χαϊδεύουν τ΄αυτιά ! Εχετε ευθύνη !

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Σε πορειες πηγαινω απο το 1990...αυτο που κανανε τα μουνοπανα σημερα δεν εχει ξαναγινει...Φαγανε ομως και παρα πολλες...και ειναι μεγαλη ΚΑΒΛΑ να χεις το χοιρινο κρυμμενο και να του χωνεις πετρες,μπουκαλια κλπ...πιο δυσκινητα ατομα δε πρεπει να υπαρχουν σε κανενα αλλο αστυνομικο σωμα σε ολο το κοσμο...!!!

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2010/deuteri%20mpatsines%20new.jpg[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/-OvVoIAQ3NP8/Td_c9ljtj-I/AAAAAAAAZxU/c1WM-p_UyOQ/s1600/elas1.jpg

καμαρώνουνε οι ψώλες,οι βλαχάρες.......αυτές πρέπει να τις πετάξουνε στα πάκια να τις πεθάνουνε από το γαμήσι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom