Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πρώτον: κάνε σωστή παράθεση
δεύτερον: μην σπαμάρεις στο θρεντ, τράβα άνοιξε άλλο θρεντ για τη μασονία αμα γουστάρεις ή γράψε στου Γιωργάκη
τρίτον: μου ζητάς να διαβάσω για να μάθω. Δεν μου λες τη γνώμη σου. Δεν έχεις;; Τότε σταμάτα το πρήξιμο. Η δικιά μου άποψη είναι πως είναι άσχετος ο μασονισμός με αυτό το θέμα. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά θέλω να ακούσω την άποψή σου και όχι να διαβάσω κείμενα που τα έχω ξαναδιαβάσει από ανθρώπους που εφευρίσκουνε αποδείξεις κατά το δοκούν και συνδυάζουνε άσχετα πράγματα για να αποδείξουνε πως έχουνε δίκιο. Αυτοί να γράψουνε κανά βινλίο να χτυπήσουνε το μονοπώλιο του Νταν Μπράουν.

κάνω προσπάθεια να σε καταλάβω ειλικρινά όπως λες, αλλά δεν μπορώ γιατί ακόμα δεν έχεις πει τη δική σου γνώμη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν,...την κάνω παίδες...
πρέπει να φύγω

spry

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πρώτον: κάνε σωστή παράθεση
δεύτερον: μην σπαμάρεις στο θρεντ, τράβα άνοιξε άλλο θρεντ για τη μασονία αμα γουστάρεις ή γράψε στου Γιωργάκη
τρίτον: μου ζητάς να διαβάσω για να μάθω. Δεν μου λες τη γνώμη σου. Δεν έχεις;; Τότε σταμάτα το πρήξιμο. Η δικιά μου άποψη είναι πως είναι άσχετος ο μασονισμός με αυτό το θέμα. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά θέλω να ακούσω την άποψή σου και όχι να διαβάσω κείμενα που τα έχω ξαναδιαβάσει από ανθρώπους που εφευρίσκουνε αποδείξεις κατά το δοκούν και συνδυάζουνε άσχετα πράγματα για να αποδείξουνε πως έχουνε δίκιο. Αυτοί να γράψουνε κανά βινλίο να χτυπήσουνε το μονοπώλιο του Νταν Μπράουν.

κάνω προσπάθεια να σε καταλάβω ειλικρινά όπως λες, αλλά δεν μπορώ γιατί ακόμα δεν έχεις πει τη δική σου γνώμη.

ΤΗΝ ΓΝΟΜΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΙΟ ΠΙΣΩ

Επισκέπτης
Ανακριβές.
Δεν πήγαν τυχαία περιθωριακά στοιχεία στα Τάγματα Ασφαλείας (Τιμή & Δόξα).
Πήγαν σχεδόν αποκλειστικά άνδρες του Ελληνικού Στρατού
(ναι , αυτουνού που πολέμησε τους Ιταλούς & τους Γερμανούς το 1940-1941)
πολλοί από τους οποίους ήταν παρασημοφορεμένοι.

Και βέβαια Τάγματα Ασφαλείας (Τιμή & Δόξα), υπήρχαν μόνο Αθήνα & Θεσσαλονίκη.
Πουθενά αλλού. Βίαια περιστατικά σε άλλες πόλεις,
αποδόθηκαν εσφαλμένα στα Τάγματα Ασφαλείας (Τιμή & Δόξα).
Αλλά ξέρεις, σε ολόκληρη την Ελλάδα ,
υπήρχαν χιλιάδες συγγενείς σφαγμένων αδίκως από το ΚΚΕ
(και τα μαγαζάκια του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ-ΟΠΛΑ κτλ κτλ)
αγανακτισμένοι και γεμάτοι μίσος
για την άδικη σφαγή των δικών τους,
οι οποίοι είχαν πάρει τα όπλα
ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ.

Η προπαγάνδα και η άγνοια ,
τσουβάλιασε όλα τις πράξεις αντεκδικησης
και τις χρέωσε σε Χίτες & Ταγματασφαλίτες,
παρόλο που όπως προανέφερα Τάγματα Ασφαλείας υπήρχαν μόνο Αθήνα-Θεσσαλονίκη
και η "Χ" είχε έδρα (και μέλη) μόνο στην Αθήνα.
Δεν υπηρχαν ταγματα ασφαλειας στην Θεσσαλονικη.

Υπηρχαν στην Αθηνα,οπου ονομαζονταν"ευζωνων",στην στερεα Ελλαδα(Ευβοια,Αγρινιο κλπ.)και βεβαιως στην Πελοποννησο(τα καθεαυτο ταγματα ασφαλειας).

Στην βορεια Ελλαδα υπηρχαν αλλου ειδους δοσιλογικοι σχηματισμοι που δεν εχουν σχεση με τον Ν.260/15-6-1943 βασει του οποιου συσταθηκαν τα ΤΑ.

Ο Λακης οπως παντα ΑΣΧΕΤΟΣ και ΗΛΙΘΙΟΣ.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εξήγησε σε παρακαλώ στο μέσο μαλάκα καραγκιόζη ότι ο καπιταλισμός ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ στην κατανάλωση αλλά στη βαριά βιομηχανία...
εξήγησε σε παρακαλώ στον μέσο κρετίνο ότι η κταναλάωση φραπέδων και τι σέρτς δεν ήταν ποτέ στόχος του καπιταλιστικού κεφαλαιου.
Δηλαδη η βαρια βιομηχανια παραγει ετσι για πλακα ? Δεν απευθυνει τα οποια προιοντα σε ανθρωπομοναδες η Νομικα προσωπα η κρατικες οντοτητες ?

<<Η καπιταλιστικη παραγωγη δεν δημιουργει μονον ενα προιον για τον καταναλωτη,αλλα εναν καταναλωτη για το προοιον>>... Κ.ΜΑΡΞ απο το κεφαλαιο τομος 1ος.
Και αν κατηγορουμε τον Μαρξ για το "Μανιφεστο", του οποιου η πρακτικη εφαρμογη απετυχε παταγοδως.Δεν μπορουμε να τον κατηγορησουμε με καμια δυναμη για το εργο του ως επιστημονα οικονομολογου,πανω στο οποιο ισως και να στηριζεται το σημερινο "μετακαπιταλιστικο" συστημα...

Επειδη εγω ειμαι ο κρετινος που αναφερθηκα σε φραπεδες και μπλουζακια,επεξηγω (αν και δεν θα'πρεπε γιατι εισαι εφυεις) οτι η αναφορα ηταν εντελως σημειολογικη και αλληγορικη αν θελεις,θελωντας να καταδειξω την σημερινη κατασταση της εντελως "ακριτης" καταναλωσης των παντων βαζοντας ως στοχο μια "ευημερια" εντελως πλασματικη,υποκριτικη και ξενη προς την ανθρωπινη φυση.
Μεσω της "ομοιοστασιας" η οποια προωθειτε απο τη βαρεια βιομηχανια της "Μοδας" δημιουργουνται τεραστιες μαζες "καταναλοσκυλων"(δανειζομαι την εκφραση απο τους αναρχικους),οι οποιοι "επιστρεφουν" κατα μια 'εννοια' μεγαλο μερος του εισοδηματος τους στο μεγαλο κεφαλαιο συντηρωντας και μια παρασιτικη ταξη "μεσαζοντων".Παρεπιπτωντος μιλαμε για ενα μεγεθος του 5% του παγκοσμιου ΑΕΠ,οταν μιλαμε για "μοδα"...

Αυτα οσο αφορα την καπιταλιστικη παραγωγη και την καταναλωση σε πολυ γενικες γραμμες και επιφανειακα,η οποια στο κατω κατω δεν ειναι και εντελως απαραδεκτο φαινομενο καθως συντηρει θεσεις εργασιας και εχει μειωσει την πεινα και την ανεχεια σε μεγαλο μερος του πλανητη,εστω και με συνθηκες εκμεταλευσης απο ανθρωπο σε ανθρωπο...

Τωρα οσο αφορα το οικονομικο "μοντελο" των τελευταιων δεκαετιων,εχει φερει σε δευτερο πλανο την πραγματικη οικονομια της καπιταλιστικης παραγωγης και εχει "εγκαταστησει" μια αλλη βαρεια βιομηχανια,αυτη της Οικονομιας "καζινο",οπου το τεραστιο κεφαλαιο που συγκεντρωνεται απο την υπεραξια η απο αλλους πραγματικους πορους (οπου γης ταμεια εργαζομενων πχ.) χρησιμοποιειται για τζογαρισμα με ορους "στοιχηματος" (βλεπε CDS).
Φυσικα και δεν μπορω να αποδοσω και να περιγραψω  την σημερινη "κολαση" που θα βιωσει η μεγαλη μαζα του πληθυσμου μεσα απο ενα ποσταρισμα στο Μπου. Ουτε εχω τοσο βαθειες γνωσεις γι'αυτο.
Μπορει ο οποιοσδηποτε να με πει ασχετο η μαλακα η ανοητο,θα το υποστω,μπορει και να εχει δικιο

Αλλα το "Κρετινος" ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα.... 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ναι.
όπως και το πολύ διάβασμα.
που πολλές φορές οδηγεί στην παρα-μόρφωση.

:2funny:
URL]]

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
μάγκες διαβάστε εδώ...

η κινούμενη κουραδόμαζα..(πάγκαλος)..είπε ότι θα βγάλουν τα τανκς στους δρόμους,για να προστατεύσυν τις τράπεζες,απ τον κόσμο,σαν συνέπεια της μη ψήφισης του μεσοπρόθεσμου.....α ρε άθλιε χοντρέ,ένα τανκ,πρέπει να περάσει πάνω απ την κοιλάρα σου..να γεμίσει ο δρόμος με σκατά και έντερα....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.848
Πόντοι
6.515
χμμμμμ let me take a guess...

Σημιτης......

πουλησε και ξανααγορασε το χρεος της χωρας με καπελο μερικα δις καθε φορα....

εβαλε τις ΔΕΚΟ στο χρηματιστηριο με συνδεση της αξιας της περιουσιας τους στην χρηματιστηριακη τους τιμη... και βλεπεις σημερα ολοκληρη ΔΕΗ με assets και ακινητη περιουσια 15-20 δις, να κοστολογειται 500 εκατομυρια.....

νομιμοποιησε τις γκριζες ζωνες που ολως τυχαιως βρισκονται πανω στα σημεια με τη μεγαλυτερη συγκεντρωση ορυκτου πλουτου...

εστειλε το χρυσο της Ελλαδας στο εξωτερικο "για ιστορικους λογους"...

ξετιναξε ολες τις αποταμιευσεις του κοσμου με το χρηματιστηριο....

ξετιναξε ολη τη ρευστοτητα των ταμειων χαριζοντας τα αποθεματικα τους στα κορακια του χρηματιστηριου,...

εκανε τους ακριβοτερους ολυμπιακους αγωνες στην ιστορια (με δανεικα βεβαιως βεβαιως)...

και αλλα πολλα....

τι λες? το πετυχα?

τον τυπο μαζι με Παπαντωνιου , Τσοβολα κλπ επρεπε ενας εισαγγελεας να τους ειχε χωσει μεσα παρεα με τον Μπεο. Αυτον τον εισαγγελεα μετα να τον καναμε πρωθυπουργο...

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
αυτόν τον πούστη τον σημίτη,τον "ελιά" που όλες οι ελιές του να γίνουν αρρώστια......να λιώσει ο πούστης,όπως έλιωσε όλη την χώρα....το καθήκι...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.848
Πόντοι
6.515
Τι το περίεργο;
Σαφώς όποιος δεν ανήκει στο ΚΚΕ , για τους ΚΚΕδες , είναι φασίστας.
Και σε περιστάσεις που οι ΚΚΕδες έχουν όπλα,
φαντάζομαι θα ξέρεις τι μοίρα επιφυλάσει ο χαρακτηρισμός του "φασίστα" από τους ΚΚΕδες ,
σε κάποια ΟΥΛΕΝ, ΦΟΙΒΟ , ΜΕΛΙΓΑΛΑ , ΦΕΝΕΟ , ΑΣΤΡΟΣ , ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΑ ...

που τον θυμηθηκατε τωρα τον εμφυλιο. Παντως ενας που θα βρεθει στο μνημειο του Μελιγαλα δεν μπορει να κρατησει το δακρυ του. Υπαρχουν μνηματα 6 χρονων παιδιων.
Τι τερατα ηταν αυτοι που τα εκτελεσαν σαν ταγματασφαλιτες?

Επισκέπτης
που τον θυμηθηκατε τωρα τον εμφυλιο. Παντως ενας που θα βρεθει στο μνημειο του Μελιγαλα δεν μπορει να κρατησει το δακρυ του. Υπαρχουν μνηματα 6 χρονων παιδιων.
Αλλα λεει ο συνδεσμος πηγαδας...

Επισκέπτης

Διακεκριμένος Ταγματασφαλίτης , Δοσίλογος , Μαυραγορίτης και Εκλεκτός Συνεργάτης των Ναζί , ήταν το έμβρυο , του οποίου αφού έσφαξαν τη μάνα , άνοιξαν την κοιλιά της, το έβγαλαν από μέσα ζωντανό ακόμη και το έσφαξαν.
Υπάρχουν επαληθευμένες πληροφορίες από ΕΑΜ,ΕΛΑΣ , ΟΠΛΑ , ΕΠΟΝ ,
ότι ήταν αρχηγός του Τάγματος Ασφαλείας της Πελοπονήσου,
αν και Τάγματα Ασφαλείας δεν υπήρχαν στην Πελοπόνησσο,
μόνο στην Αθήνα & Θεσσαλονίκη,
αλλά για ζώα ΚΚΕδες αυτά είναι λεπτομέρειες.

Επισκέπτης
Λακη,για να μην κουραζεσαι εχω απαντησει στην προηγουμενη σελιδα στην μπαρουφολογια σου.

Επισκέπτης
Στην βορεια Ελλαδα υπηρχαν αλλου ειδους δοσιλογικοι σχηματισμοι

Στη γλώσσα των περιτωμάτων του ΚΚΕ,

[size=13pt]Δοσίλογος=ο μη ανήκων στο ΚΚΕ και τα μαγαζάκια του (ΕΛΑΣ,ΕΑΜ,ΟΠΛΑ,ΕΠΟΝ).[/size]
[size=9pt]
Όλοι νοικοκυραίοι δηλαδή , λεφτάδες, δουλευτές , έντιμοι οικογενειάρχες,
αφού στο ΚΚΕ ανήκαν οι χαζοί του κάθε χωριού, οι παρακατιανοί του κάθε χωριού,
οι πουτάνες του κάθε χωριού, οι πουστάρες του κάθε χωριού ,
οι αντικοινωνικοί του κάθε χωριού, οι κουασιμόδοι του κάθε χωριου,
εγκληματίες, χασικλήδες, ανώμαλοι , διεστραμμένοι , αιμομίκτες
και γενικά όλα τα χτοιχεία του περιθωρίου.
ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.[/size]

Επισκέπτης
Στην βορεια Ελλαδα υπηρχαν αλλου ειδους δοσιλογικοι  πατριωτικοὶ σχηματισμοι που δεν εχουν σχεση με τον Ν.260/15-6-1943 βασει του οποιου συσταθηκαν τα ΤΑ.

Ναί! Ἐγγὺς τῆς ἰδιαιτέρας πατρίδος μου!

Κέλμε Πούλγκαρ κέλμε πενίμ ιστουμέ
Αντών-τσαους τερλέρ πενίμ ισμιμέ
κέλμε Πούλγκαρ πουσμάν όλουρσουν
ουρούμ τσετελερινέ κουρπάν όλουρσουν

Βούλγαροι μην έρχεστε μην έρχεστε πάνω μου
Αντών-τσαους είναι το όνομα μου
Βούλγαροι μην έρχεστε γιατί πικρά θα μετανιώστε
Στους Ρωμιούς αντάρτες θα γίνετε πρόβατα για σφαγή
(ποντιακό τραγούδι στα τουρκικά για τον Αντώνη Φωστηρίδη)

Συνημμένα

• Αντώνιος Φωστερίδης.jpg
    Αντώνιος Φωστερίδης.jpg
    25 KB · Εμφανίσεις: 12

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom