χμμμμμ let me take a guess...
Σημιτης......
πουλησε και ξανααγορασε το χρεος της χωρας με καπελο μερικα δις καθε φορα....
εβαλε τις ΔΕΚΟ στο χρηματιστηριο με συνδεση της αξιας της περιουσιας τους στην χρηματιστηριακη τους τιμη... και βλεπεις σημερα ολοκληρη ΔΕΗ με assets και ακινητη περιουσια 15-20 δις, να κοστολογειται 500 εκατομυρια.....
νομιμοποιησε τις γκριζες ζωνες που ολως τυχαιως βρισκονται πανω στα σημεια με τη μεγαλυτερη συγκεντρωση ορυκτου πλουτου...
εστειλε το χρυσο της Ελλαδας στο εξωτερικο "για ιστορικους λογους"...
ξετιναξε ολες τις αποταμιευσεις του κοσμου με το χρηματιστηριο....
ξετιναξε ολη τη ρευστοτητα των ταμειων χαριζοντας τα αποθεματικα τους στα κορακια του χρηματιστηριου,...
εκανε τους ακριβοτερους ολυμπιακους αγωνες στην ιστορια (με δανεικα βεβαιως βεβαιως)...
και αλλα πολλα....
τι λες? το πετυχα?
τι λες τώρα....
αυτός ο τόσο έγκριτος οικονομολόγος;
όπως έγκριτοι οικονομολόγοι είναι η Κατσέλη και η Μπατζέλη;
πάμε λίγο παρακάτω
σε μια επιχείρηση που λαμβάνει απόψεις ο λογιστής ή ο οικονομικός της εταιρίας στην πρώτη στραβή θα πάει φούντο η εταιρία. Γιατί ο οικονομολόγος βλέπει μπροστά του μόνο νούμερα και θέλει να ανεβάζει τα μεν, να μειώνει τα δε. Δεν μπορούνε όλοι τους να βάλουνε τα μεγέθη σε πιο πραγματικό μέγεθος.
Επομένως δεν σημαίνει πως όλοι αυτοί είναι βαλτοί ή μαλάκες ή χαζοί.
Απλά υπάρχει και η περίπτωση απλά να μην είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για αυτή τη θέση
η ουσία όμως είναι πως ο αρχηγός πρέπει να ξέρει ποιους βάζει και όχι να κάνει πειράματα στην πλάτη της χώρας...
οι αγαθές σκέψεις και οι αγαθές προθέσεις των "κυρίων" από πάνω δεν θα αμφισβητούνταν από κανένα, αν δεν είχαν πει τα σωστά πράγματα προ εκλογών και δεν είχανε πει ΑΚΡΙΒΩΣ του τι θα επερχόταν αν έπαιρναν τα μέτρα που παίρνουν αυτή τη στιγμή. Επομένως τα έκαναν ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
Το οτι σε κάποια μαγαζιά έχει ακόμα κίνηση δεν οφείλεται στο γεγονός πως δεν υπάρχει κρίση όπως διάβαζα πιο πριν αλλά στο γεγονός πως ορισμένοι εν εννοούν να αλλάξουνε τρόπο ζωής. Γιατί απλά δεν ενημερώνονται - απλά παπαγαλίζουνε ό,τι τους λένε.
δεν είνμαι τυχαίο (και είναι και πολύ εκνευριστικό ακόμη δυστυχώς) το γεγονός πως ο απέναντί μου ακόμα μαλλώνει με αυτούς που τον επισκέπτονται για το ποιο κόμμα έφτιαξε το χρέος, αν έφταιγε ο Κωστάκης ή ο Γιωργάκης
αιώνια η διαμάχη άλλωστε: δεν έχει σημασία η κατάσταση, αλλά το ποιος νικάει στις εκλογές. Δεν έχει σημασία αν γαμιόμαστε, σημασία έχει μόνο να μας γαμάει ο σωστός νικητής...
το κόμμα να είναι καλά και ας μην προλαβαίνουμε να βάζουμε βαζελίνη εμείς.
Δεν τον έχω ψηφίσει το σωλήνα τον Μάνο ΠΟΤΕ
αλλά σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες τι θα μπορούσα να ψηφίσω σε επερχόμενες εκλογές
ε, δεν μου έρχεται καλύτερη επιλογή. Επικοινωνιακός δεν είναι, σε ορισμένα είναι απόλυτος, αλλά τουλάχιστον ο τύπος έχει κάνει κάτι στη ζωή του από όσο ξέρω, επιχειρηματίας είναι.
και δεν κρύβεται πίσω από την ποδιά ενός μεγάλου κόμματος για να μιλάει.
θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να άκουγα από όλους αυτούς που φωνάζουνε εδώ μέσα για το τι συμβαίνει τώρα, τι θα ψήφιζαν σε επερχόμενες εκλογές και γιατί.
έτσι για να καταλάβω τελικά τι γίνεται .