Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
είδες που τελικά έχουνε δίκιο οι ξένοι;
είδες που τελικά έχουμε αυτό που θέλουμε;
είδες που τελικά η πλειονότητα είναι βολεμένη;
είδες που τελικά δεν ξυπνάει ο Έλληνας με τίποτα;
θα ξαναγυρίσουμε στο 60 και πάλι το αν φόρεσε στραβά το στρινγκ η μοντέλα θα μας ενδιαφέρει περισσότερο από το αν θα έχουμε αύριο δουλειά...

η μεγαλύτερη πλάκα είναι πως οι ξένοι είναι εξαγριωμένοι που πληρωνουνε για την Ελλάδα
σου μιλάω για Σουηδούς, Άγγλους, Γερμανούς κλπ...
τέτοια εποχή του χρόνου (αν έχουμε καταφέρει να επιζήσουμε μέχρι εκεί) θα γίνει απίστευτος χαβαλές

όσο για τους βουλευτές μας...;
μια χαρά ταξιδεψανε η κα Δαμανάκη και οι λοιποί ευρω-βολευτές στην πρώτη θέση σήμερα...

φιλε ολα οσα λες εγω τα ελεγα εδω μεσα
πριν πολυ καιρο αλλα με βριζανε και με ελεγαν
σεντονογραφο , περιεργο , παιδακι , παρλαπιπα και ενα καρο μαλακιες.
Τωρα που θα φαμε την πουτσα ολοι μαζι θα βαλουμε μυαλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα χουμε ξαναπει χιλιαδες φορες.

Η λογικη λεει το εξης ->

ΑΝ δεν εισαι μαλακας... δεν θα φτασεις σε μαλακισμενες καταστασεις.

Η ελλαδα εφτασε σε μαλακισμενες καταστασεις... αρα η ΕΛλαδα ηταν μαλακας.

τελος.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785

Πριν από μερικές εβδομάδες, λίγο πριν από τον Φάρο Ψυχικού στον παράδρομο της Κηφισίας, πάρκαρε η ασημί θωρακισμένη 500άρα Mercedes με τα συνοδευτικά της αστυνομίας. Από μέσα βγήκε χαμογελαστός ο Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντα και την κόρη τους Μαργαρίτα και κατευθύνθηκαν στο κομμωτήριο του Βαγγέλλη Χατζή.

Ο κ. Παπανδρέου γνώριζε τις τιμές, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που περνούσε το κατώφλι του πανάκριβου κομμωτηρίου. Σε μία από τις πρόσφατες επισκέψεις του εκεί, ο κ. Παπανδρέου είχε την ατυχία να πέσει σε μία κυρία που

«δεν μάσησε τα λόγια της» και το κούρεμά του βγήκε «ξινό». Όταν τελείωσε τον καλλωπισμό της οικογένειας Παπανδρέου (κούρεμα ο πρωθυπουργός και χτένισμα η σύζυγος και η κόρη του) και ήρθε η ώρα του λογαριασμού, η «λυπητερή» ήρθε: 700 ευρώ...

Μία από τις πελάτισσες δεν άντεξε και είπε με θάρρος στον κ. Παπανδρέου: «Καλά, δεν ντρέπεστε να κόβετε μισθούς και συντάξεις και να δίνετε 700 ευρώ στο κομμωτήριο; Το ξέρετε ότι με 700 ευρώ ζει ολόκληρη οικογένεια τον μήνα; Εσείς φέρατε τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση...»

Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας ο κ. Παπανδρέου απάντησε σαν να μιλάει στη Βουλή: «Σας ευχαριστώ πολύ που μου είπατε την άποψή σας. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι να σώσουμε την Ελλάδα, ήταν το νόημα όσων της είπε.

Παράλληλα, έσπευσε να απαντήσει και στην αιχμή της επιτιμώντας την με ελαφρά ειρωνεία: «Απ΄ότι βλέπετε κι εσείς εδώ χτενίζεστε, κυρία μου...». Για να απαντήσει με ετοιμότητα εκείνη: «Εγώ είμαι επιχειρηματίας και σύζυγος επιχειρηματία και δεν έχω σχέση με το Δημόσιο. Μπορώ να ξοδεύω όσα επιθυμώ, κύριε πρωθυπουργέ...»

Το επεισόδιο δεν πήρε έκταση μέχρι που αποκαλύφθηκε από blog, αλλά δεν ήταν και το μοναδικό.

Σχόλιο..Καλά 700 ευρώ για κούρεμα χωρίς να έχει μαλλιά?

Πως μετά θα σώσει την Ελλάδα αφού τον πιάνουν κότσο μέχρι και οι κομμώτριες?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 Ρε ζαλαδα που εχει το παιδι...

δυο εκλογικες αναμετρησεις σε διαρκεια δυο μηνων....

εδω μιλουσε με το ΔΝΤ πριν ακομα γινουν εκλογες και καμωνοταν οτι δεν ηξερε τιποτα
 για την κατασταση γιατι "ταχαμου" δεν του εδινε στοιχεια ο χοντρος,και μας ελεγε λεφτα υπαρχουν,
 τον βγαλαμε στην κυβερνηση,ειδε τα γαμησια (λες και δεν τα ηξερε απο πριν-αφου δεν τα
 ηξερε οπως ελεγε τι συζηταγε με το ΔΝΤ;;;)μας λες να ξαναεκανε εκλογες ;;;

εισαι με τα καλα σου;

καταλαβες τι ειπες;

και θες να σε παρουμε στα σοβαρα;

Είπα ότι το Μνημόνιο Ι και αυτό που έρχεται δεν έχουν λαϊκή εντολή ουσιαστικά.

Διαφωνείς;

Τα περί ζαλάδας κτλ σου επιστρέφονται.

Εάν έχεις άλλη λύση να λάβουν έγκριση (ή να απορριφθούν) αυτά που πρέπει ή εάν έχεις λύση να μειώσουμε τα ελλείμματά μας, μας τη λες...

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φαντασου τον πιανουν μαλακα οι κομμωτες, που να παει να τα βαλει με τη τροικα αυτος!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με την τρόικα πάει για μαλλί.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ΤΖΕΦΡΥ ΓΕΡΆ!!!
με τους μαλάκες υπηκόους που έχεις
αυτά θέλουν
ΤΣΟ+ΛΟ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ σου λέω οτι οι αγανακτισμένοι καταλαμβάνουν τη Βουλή.Και λοιπόν;Τι διαφορετικό θα κάνουν;πάλι θα πουν οι Ευρωπαίοι τους ίδιους όρους θέτουμε.Δηλαδή θα πετύχουν καλύτερους όρους επειδή είναι αγανακτισμένοι;Είναι αδιέξοδο γιατί κανείς δεν έχει να προτείνει τίποτα διαφορετικό.
Βασικά δηλαδή δεν έχουν τεθεί καν τα θέματα.Είναι απίστευτο.
Ας πούμε ένα θέμα.Αφού ο ελληνικός πληθυσμός έμεινε ο ίδιος γιατί έπεσε η παραγωγικότητα;
Εγώ σου λέω οτι οι αγανακτισμένοι καταλαμβάνουν τη Βουλή.Και λοιπόν;Τι διαφορετικό θα κάνουν;πάλι θα πουν οι Ευρωπαίοι τους ίδιους όρους θέτουμε.Δηλαδή θα πετύχουν καλύτερους όρους επειδή είναι αγανακτισμένοι;Είναι αδιέξοδο γιατί κανείς δεν έχει να προτείνει τίποτα διαφορετικό.
Βασικά δηλαδή δεν έχουν τεθεί καν τα θέματα.Είναι απίστευτο.
Ας πούμε ένα θέμα.Αφού ο ελληνικός πληθυσμός έμεινε ο ίδιος γιατί έπεσε η παραγωγικότητα;

φιλε ολα οσα λες εγω τα ελεγα εδω μεσα
πριν πολυ καιρο αλλα με βριζανε και με ελεγαν
σεντονογραφο , περιεργο , παιδακι , παρλαπιπα και ενα καρο μαλακιες.
Τωρα που θα φαμε την πουτσα ολοι μαζι θα βαλουμε μυαλο.

ρε μόρτες...
επειδή έχω βαρεθεί να περιμένουνε από εμάς που είμαστε εκτός από το γαϊτανάκι τη λύση που μπερδεύτηκαν αυτοί που είναι εντός...

να σας κάνω εγώ γυριστό το ερώτημα:
ΑΝ γυρίσεις να τους πεις των ευρωπαίων που μας βάζουνε εκβιασμό πως ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, τότε τι θα κάνουνε πιστεύετε;
δεν θα πάνε να βρούνε άλλα μέτρα; Αυτή τη στιγμή το μοναδικό που γίνεται είναι να ανταλλάσουνε χειραψίες και χαμόγελα μεταξύ τους γιατί απλά δεν τον αγγίζουνε καθόλου το Γιωργάκη....

επειδή ΔΕΝ έχετε ιδεα τι γίνεται στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο...καλό είναι να μην πετάτε μπαρούφες.

ΔΕΝ έχω δει ΠΟΤΕ προβληματισμένο ευρωβουλευτή Ή όποιοδήποτε πολιτικο που πάει ή γυρνάει από τις Βρυξέλλες που να στενοχωριέται με το τι γίνεται.
Αντιθέτως τους έχω ακούσει όλους να μιλάνε στα τηλέφωνα και να λένε στις γραμματείς τους να εκταμιεύουνε χρήματα προς τα κόμματα ή να υπαγορεύουνε ανακοινώσεις...

και ξαναλέω: ένα γαμημένο βήμα έστω από κάποιους δεν μπορεί να γίνει; να μην ταξιδέψουνε ας πούμε πρώτη θέση;; έτσι για το γαμώτο ρε παιδί μου...

ναι...κατάληψη στη βουλή και να φτύσουνε αίμα οι πούστηδες

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τώρα θα έρθει πρόεδρος της ΕΚΤ ο Mario Draghi (πρώην αντιπρόεδρος της Γκόλντμαν) και όλα θα φτιάξουν :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Διαφωνείς;

Εάν έχεις άλλη λύση να λάβουν έγκριση (ή να απορριφθούν) αυτά που πρέπει ή εάν έχεις λύση να μειώσουμε τα ελλείμματά μας, μας τη λες...
λύσεις έχουμε πει ΧΙΛΙΑΔΕΣ
σταμάτα να πληρώνεις πρόστιμα επειδή ΔΕΝ περνάς τις νόρμες τις ευρωπαϊκές για να μην στερηθούνε τα κεκτημένα των μεγαλοπαραγόντων (Μπόμπολας, Λαμπράκης και σία)

έχω λύσεις να σου δώσω όσες θέλεις.
και τις περνάς σε μία νύχτα όπως περνας τόσες και τόσες μαλακίες και δεν σου μιλάει κανείς.
και αν είναι δίκαια αυτά που θα κάνεις....τότε ο κόσμος θα τα περιφρουρήσει από το "συνδικαλισμό" και τους συνδικαληστές.

λοιπόν οι μαλακίες του στυλ "δεν έχουμε άλλες λύσεις" είναι του πούτσου

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε μόρτες...
επειδή έχω βαρεθεί να περιμένουνε από εμάς που είμαστε εκτός από το γαϊτανάκι τη λύση που μπερδεύτηκαν αυτοί που είναι εντός...

να σας κάνω εγώ γυριστό το ερώτημα:
ΑΝ γυρίσεις να τους πεις των ευρωπαίων που μας βάζουνε εκβιασμό πως ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, τότε τι θα κάνουνε πιστεύετε;
δεν θα πάνε να βρούνε άλλα μέτρα; Αυτή τη στιγμή το μοναδικό που γίνεται είναι να ανταλλάσουνε χειραψίες και χαμόγελα μεταξύ τους γιατί απλά δεν τον αγγίζουνε καθόλου το Γιωργάκη....

That's right!
Φαίνεται κιόλας από τον τρόπο που ασχολούνται οι γερμαναράδες με τον "αντάρτη"  :cheesy: Σαμαρά!

Ήμαρτον ρε αλεμάνια, καρφώνεστε μόνοι σας! Είστε οι μόνοι που ασχολείστε με το Σαμαρά, ούτε οι έλληνες δεν ασχολούνται!  :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Άντε κι αν είστε καλά παιδιά
ο τζέφρυ μετά τον Μπέο, τον αγαπούλα και τον Μαρινάκη θα κάνει κι άλλη κίνηση ΜΑΤ
θα αγοράσει η Eurobank τα ΕΛΠΕ και την ΕΤΕ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Διαφωνείς;

Οχι δεν ειμαι ζαλισμενος ,ειμαι κρυσταλλινος σαν διαμαντι

Εσυ φυραινεις επιχειρηματολογωντας υπερ εκλογικων διαδικασιων εντος λιγων μηνων...(προ και μετα
 μνημονιου..)

Οταν τοσο καιρο στο λεγαμε ολοι οτι η κυβερνηση δεν εχει λαικη εντολη για τα μνημονια,
 εσυ  υπερασπιζοσουνα με θέρμη τον κοινοβουλευτισμο και την αντιπροσωπευση του λαου μεσω
 των βουλευτων....

Καταλαβαινω οτι η καραπουτσακλαρα που εχει ΗΔΗ φτασει (αν δεν εχει μπει ΗΔΗ μεσα) ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
 ΚΩΛΑΡΑΚΙ σε φοβιζει και ψαχνεις τροπους αντιδρασης,αλλα εδω που φτασαμε πλεον ειναι λιγο αργα...

Χλευαζες τα ειρηνικα της πλατειας,αηδιαζες με τις πιο δραστικες τακτικες,οι εκλογες και
 η διαδικασια τους, ηταν η σημαια σου,αλλα με η οδυνηρη συνειδοτοποιηση του πουτσοκεφαλου
 προ των πυλων,σου ανοιξε τα ματια απο την εκπληξη...

Σε περιμενω την Τριτη το πρωι να εκδηλωσεις την οργη σου για το ξεπουλημα της χωρας και την
 επιστροφη στην απολυτη ενδεια (ρωτα κανα παλαιοτερο της οικογενειας σου να σου πουν-αλλο
 οι ζωντανες αναμνησεις,αλλο το διαβασμα απο το νετ)

Εισαι νεος και μορφωμενος,θεωρω οτι εχω χρεος να σου δειξω καποια πραματα και περαν
 της προσωπικης μας γνωριμιας (που ειναι τροπον τινα δεσμευτικη απο πλευρας μου και
 οριζει την συμπεριφορα μου απεναντι σου-αν "πιανεις" τι θελω να πω..)και ειναι κριμα νεοι σαν
 και σενα να ειναι στενομυαλοι και να φερουν παρωπιδες...

Κοιτα διπλα σου και παραταξου,η "μαχη" ξεκινησε

Φιλικα παντα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τα σχόλια από κάτω είναι όλα τα λεφτά...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom